Haberler

Dha Yurt - Kayak Federasyonun'dan Hakkarili Sporculara Malzeme Desteği

TÜRKİYE Kayak Federasyonu tarafından Hakkari'deki Kayak Spor Kulüpleri'ne 30 adet kayak takımı gönderildi.

TÜRKİYE Kayak Federasyonu tarafından Hakkari'deki Kayak Spor Kulüpleri'ne 30 adet kayak takımı gönderildi. Kayak Federasyunu Hakkari İl Temcilcisi Turgut Besi tarafından teslim alınan kayak malzemeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünde düzenlenen törenle Hakkari Merkez ve Yüksekova ilçesi'ndeki 3 spor kulübü temsilcisine teslim edildi.

Kayak Federasyonu Hakkari il Temsilcisi Turgut Besi'nin girişimleri sonucu Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Hakkarili kayakçılar için 30 adet kayak takımı gönderildi. Kayak Federasyonu Hakkari il Temsilcisi Besi tarafından teslim alınan kayak malzemeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünde düzenenen törenle, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdür Vekili Naif Çallı, Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Nevzat Yılmaz ve Kayak Federasyonu Hakkari il Temsilcisi Turgut Besi tarafından Yüksekova Hamit Kesici İlköğretim Kurumu Kayak Kulübü Derneği, Gever Doğa ve Kış Sporları Kayak Kulübü Derneği ile Hakkari Kayak Antrenörleri Gençlik ve Spor Kulüpleri Derneği Temsilcilerine teslim edildi.

Kayak malzemeleri teslim alan Spor Kulüpleri İl Temsilcileri, kendilerine destekte bulunan Türkiye Kayak Federasyonu yetkilileri ve Hakkari il Temsilcisi Besi'ye teşekkür etti. Türkiye Kayak Federasyonu Hakkari il Temsilcisi Turgut Besi ise gönderilen kayak malzemelerini kendilerini mutlu ettiğini belirterek "Desteği olanlara teşekkür ediyoruz. Bundan sonra daha çok malzemenin gelmesi için girişimlerimiz devam edecektir" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdür Vekili Naif Çallı da "Kayak sporunda birçok başarının elde edildiği ilimizdeki sporcular için daha çok kayak malzemesinin gelmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Kayak Federasyonu'na gerekli girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------

-Gelen Kayak mahzemelerinin yanında kameralara poz veren Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü yetkilileri

-Kayak Federasyonu Hakkari il Temsilcisi Turgut Besi'nin açıkaması

-Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Nevzat Yılmaz'ın kısa açıklaması

-Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdür Vekili Naif Çallı'nın açıklaması

-Bir Kulüp Başkanı ile röportaj

-Kayak malzemeleri Kulüp Başkanlarına teslim edilirken

Haber-Kamera: Behçet DALMAZ/HAKKARİ,-

=================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title