Haberler

Dha Yurt - İğneden Sonra Fenalaşan Minik Yalçın Efe, Hastanede Öldü

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği sağlık ocağında yapılan iğnenin ardından fenalaşarak yoğun bakımda tedaviye alınan 6 yaşındaki Yalçın Efe Kabasakal öldü.

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği sağlık ocağında yapılan iğnenin ardından fenalaşarak yoğun bakımda tedaviye alınan 6 yaşındaki Yalçın Efe Kabasakal öldü.

İlkokul birinci sınıf öğrencisi Yalçın Efe Kabasakal, geçen pazartesi günü okula gittikten sonra rahatsızlanınca annesi Neslihan Kabasakal tarafından Pazarcık 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ne götürüldü. Boğazı ağrıyan küçük çocuğu muayene eden doktor İ.E., iddiaya iğne yazarak anneden eczaneden almasını istedi.

2 KEZ KALBİ DURDU

Neslihan Kabasakal, iğneyi alıp Aile Sağlığı Merkezi'ne tekrar geri döndü. İddiaya göre hemşire minik Yalçın'a iğneyi yaptı ancak kısa süre sonra çocuğun dudakları morarıp kusmaya başladı, ardından da kalbi durdu. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonucu kalbi çalıştırılan Yalçın Efe Kabasakal, ambulansla Pazarcık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada da duran kalbi müdahale ile çalıştırılan minik Yalçın, daha sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Beytullah- Neslihan Kabasakal çiftinin 2 çocuğundan biri olan minik Yalçın, gece geç saatlerde hayata gözlerini yumdu. Hastanede çocuklarının iyileşmesi umuduyla bekleyen ailesi, acı haberi alınca gözyaşı döküp; sinir krizi geçirdi. 13 Ekim'de ailesi ve sevdikleriyle kutladığı doğum günüyle 6 yaşına basan Yalçın Efe Kabsakal'ın cenazesi, Pazarcık'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Baba Beytullah Kabasakal ile amca Hasan Kabasakal, umutla iyileşmesini bekledikleri Yalçın Efe'nin ölümüyle yıkıldı. Baba ve amca, olayda ihmali bulunanların cezalandırılması için savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Öte yandan İl Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan idari soruşturma devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMNÜ

---------------------

Beytullah Kabasakal'ın konuşması

Hasan Kabasakal'ın konuşması

Beytullah Kabasakal telefonla konuşurken

Babayı bir yakının teselli etmesi

Yalçın'ın yakınları

Hastane tabelası

Yalçın'ın ailesiyle birlikte fotoğrafları

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

=========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Efe Pazarcık 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title