Haberler

Dha Yurt - Erzurum Valisi'nden, Fethullan Gülen'in Köydeki Evini İstedi

ERZURUM Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun 15 günde bir düzenlediği 'Halk Günü' toplantısına katılan 5 çocuk annesi Nurbayan Ağdaş, "Gülen'in korucuk köyündeki yurdunu istiyorum. Biz orada hayvan yetiştirelim" dedi.

Erzurum merkez Palandöken İlçesi'nde oturan Nurbayan Ağdaş, çocuklarına iş bulmak için Vali Seyfettin Azizoğlu'nun Hükümet Konağı'nda düzenlediği 'Halk Günü' toplantısına katıldı. Sıra kendisine geldiğinde Vali Azizoğlu'ndan ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'in doğduğu Pasinler İlçesi'ne bağlı Korucuk Köyü'ndeki mal varlığını isteyen Nurbayan Ağdaş, şunları söyledi: "Oğlum Abdulsamet, tarım il müdürlüğünde mevsimlik işçi. Altı ay çalışıyorsa altı ay boş. Şimdi işsiz. Tarımdan anlıyor. Sizden isteğim, duyduğuma göre FETÖ'nün Korucuk köyünde yurdu varmış. O yurdu bize verin oğlum ahır yapıp içinde hayvan beslesin. Terörist başı yıllarca orada PKK yetiştirdi, bundan sonra da biz hayvan yetiştirelim. Tapusunu da isterim, sonra köylüler gelip burası bizim demesinler" diye konuştu

Eşinin işçi emeklisi olduğunu söyleyen Nurbayan Ağdaş'ın isteğini dinledikten sonra toplantıya katılanlarla birlikte gülen Vali Seyfettin Azizoğlu, "Doğru söylüyorsun. Tamam. Hayvancılıktan anlarsa. Biz ona bir ahı ve hayvan veririz çalışsın. Tarım il müdürlüğüne gidip proje var, ona dahil olsun" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Nurbayan Ağdaş'ın halk gününde konuşması

-Nurbayan Ağdaş ile röp

-Halk günü toplantısı

-Toplantıya katılan vatandaşlar

-Seyfettin Azizoğlunun toplantıya başkanlık etmesi

Haber: Turgay İPEK - Kamera: Zafer KUMRU / ERZURUM,

===========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Korucuk Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title