Haberler

Dha Yurt - Çorlu'da 350 Polisle Uyuşturucu Operasyonu: 21 Gözaltı

Çorlu'da 350 polisle uyuşturucu operasyonu: 21 gözaltıPolis operasyonu kameradaTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde, aralarında özel harekatçıların da bulunduğu 350 polisin katıldığı 'Nefes' adı verilen operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

Çorlu'da 350 polisle uyuşturucu operasyonu: 21 gözaltı

Polis operasyonu kamerada

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde, aralarında özel harekatçıların da bulunduğu 350 polisin katıldığı 'Nefes' adı verilen operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı. Eroin, kokain, esrar ile 1350 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği operasyonda, şüphelilerinin birinin evinde ise kaymakamlığın yoksullara dağıttığı kömürler de bulundu.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik özel hareket ekipleri ile birlikte 350 polisin katıldığı 'Nefes' adlı operasyon düzenledi. Emniyet Müdürü Aykut Efe'nin yönettiği ve hava sıcaklığının sıfırın altında 4 derece olduğu operasyonda eş zamanlı girilen 46 ev narkotik dedektör köpeklerle birlikte didik didik arandı.

ÇATIDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Polisin evine geldiğini gören şüphelilerden biri de evin çatısına çıkarak kaçmaya çalıştı. Kısa sürede yakalanan şüphelinin üzerinde 1 tabanca evinin arka bahçesinde ise 3 av tüfeği çıktı. Şafak vakti düzenlenen operasyonlarda 150 gram kokain, 330 gram eroin, 2 kilo esrar, 1350 adet uyuşturucu hap ile 6 tabanca, 8 av tüfeği ele geçirilirken, toplam 21 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu tacirlerinin birinin evinde ise kaymakamlığının yoksullara dağıttığı kömürler de bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

-Polisin operasyona gidişi

-Evlere girilmesi

-Çatılarda uyuşturucu aranması

-Av tüfeklerinin bulunması

-Uyuşturucunun bulunması

-Çevik kuvvet ekipleri

-Özel harekat ekipleri

-Detaylar

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ), -

============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title