Haberler

Dha Yurt - Çöplükte Bulunan Kadın Bacak ve Kolunun Sırrı Aydınlandı

ADANA'da çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde bulunan kesik kadın bacağının Almanya Berlin doğumlu 27 yaşındaki 2 çocuk annesi Songül Erçil'e ait olduğu ortaya çıktı.

ADANA'da çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde bulunan kesik kadın bacağının Almanya Berlin doğumlu 27 yaşındaki 2 çocuk annesi Songül Erçil'e ait olduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu bağımlısı ve hayat kadınını başına çekiçle vurup öldürdükten sonra parçalara ayırdığı iddia edilen 37 yaşındaki Fatih Karaman gözaltına alındı.

Adana'daki cinayet, geçtiğimiz hafta sonu çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde bulunan kesik kadın bacağıyla ortaya çıktı. Arıtma tesisinde bulunan kadın bacağından sonra araştırma yapan polis, bir de sol kol buldu. Mersin'in Silifke ilçesinde de denize atılmış olan başsız kadın cesedi bulundu. Bulunan gövde de DNA testi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan soruşturmayı genişleten polis, bulunan bacağı taşıyan kamyondan boşaltılan çöpleri tek tek inceledi. Gazete parçası, poşetler ve atık maddelerin içeriği ayrıldı. Ekipler bu yaptıkları titiz çalışma sonrasında kamyonun çöpü Sucuzade Mahallesi'nin Obalar Caddesi'nden topladığı ortaya çıktı. Mahalleyi mercek altına alan ekipler, burada tek başına yaşayan ve son zamanlarda kaybolan bir kadın olup olmadığını araştırmaya başladı. Bölgedeki pansiyon ve otellere yönelen polis, Kasaplar Çarşındaki bir pansiyonda yalnız yaşayan Songül Erçil'den bir haftadan beri haber alınamadığını öğrendi. Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, genç kadının en son 30071 Sokak'ta görüldüğünü tespit etti. Bu sokağa yoğunlaşan cinayet masası dedektifleri, kahvede çırak olarak çalışan Fatih Kahraman'ın, Erçil'in kaybolmasının hemen ardından Uşak'a gittiğini belirledi. Karaman'ı takip altına alan ekipler, şüpheliyi Adana'ya geri döndüğü otogarda gözaltına aldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Karaman'ın çalıştığı kahvede arama yapan Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü'ne ait ekipler, tuvalette kadına ait uzun saçlar buldu. 'Ultraviyole ışık'la tuvaleti tarayan ekipler, mavi ışıkta ortaya çıkan yoğun kan lekesine rastladı. Önüne deliller konulan katil zanlısı Karaman, suçunu itiraf ederek vahşi cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Kadının uyuşturucu almak için tuvaleti kullanmak istediğini söyleyen Karaman, "Çıkmasını söyledim çıkmayınca tartıştık. Bende boğdum. Öldüğünden emin olmak için kafasına çekiçle vurdum. Sonra cesedi ortadan kaldırmak için bıçak ve çekiç yardımıyla cesedi 5 parçaya ayırarak moloz çuvallarına koydum" dedi. Gözaltına alınan Fatih Karaman'ın sorgusu sürerken, Songül Erçil'e ait eksik parçaların bulunması için çalışmalar sürüyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

(ARŞİV)

Polislerin çöp ayrıştırma merkezinde arama yapması

Çöplüğün genel görüntüsü

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI/ADANA,

NOT : EK GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

==================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Karaman Almanya Berlin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title