Haberler

Dha Yurt Bülteni-9

Çukurca'da 2 asker şehit oldu, 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Çukurca'da 2 asker şehit oldu, 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Çatışmada 5 terörist ise etkisiz hale getirildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, Çukurca İlçesi Güvendağı Bölgesi'nde devam eden operasyonlar sırasında, teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcıya basan 2 askerin şehit olduğu belirtildi. Olayda 7 asker de yaralanırken, çıkan çatışmada PKK'lı 5 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

-ARŞİV

-bölgeden görüntü

Haber :  HAKKARİ, -

=================================================

Tunceli'de otomobili silahla taranıp yakılan öğretmen kayıp (2)

KAYIP ÖĞRETMENİN BABASI İHD'YE BAŞVURDU

Tunceli'de dün akşam saatlerinde Pülümür Vadisi içinde aracı kurşunlanıp yakılan kişinin Şanlıurfa'nın Siverik İlçesi'nde öğretmenlik yapan Gümüşhaneli Nezmettin Yılmaz olduğu öğrenildi. Öğretmen Yılmaz'ın okulların tatil olmasının ardından iznini geçirmek üzere memleketi Gümüşhane'ye gittiği belirtildi. Kayıp öğretmenin babası Halit Yılmaz, Tunceli'ye gelerek, kayıp oğlununun bulunması için İnsan Hakları Derneği Tunceli Şubesi'ne başvuruda bulundu.

İHD Tunceli Şube Başkanı Gürbüz Solmaz, öğretmen Necmettin Yılmaz'ın kimler tarafından alı konulduğunun belli olmadığını ifade ederek, "Şanlıurfa Siverek'te öğretmenlik yapan yaz tatili için memleketi  Gümüşhane'ye giderken Tunceli -Erzincan karayolu Pülümür vadisinde aracı durdurularak yakılmış, biz alıkonulduğunu düşünüyoruz. Her kim alıkoymuşsa, öğretmen arkadaşımız Necmettin Yılmaz'ı derhal hiçbir zarar vermeden serbest bırakmalı ve ailesine sağ selam teslim etmeli. Olay kimler tarafından yapılmış bir bilgi sahibi değiliz. Bölgenin durumu göz önüne alındığında alıkonulduğunu düşünüyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan baba Halit Yılmaz ise oğlunun geçen yıl Ekim ayında Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ne atandığını belirterek, "Oğlum 1993 doğumlu, geçen yıl Ekim ayında Siverek'e öğretmen olarak atandı. Görev yaptığı köy okulunda, hem öğretmen hem müdür olarak görev yapıyordu. Yaz tatili için bizleri ziyaret için, memleketine gelmek için dün yola çıktı ve  gelişini beklerken jandarmadan bizi aradılar. Oğlumun aracının yakıldığını, kurşunlandığını ve kendisinden haber alınmadığını söylediler. Ben de gece yola çıkarak, Tunceli'ye geldim. Aracın yakıldığı yerde gördüm. Kim kaçırdı, yada kimler oğlumu götürdü hala bilmiyoruz. Allah rızası için insanlık namına oğlumun serbest bırakılmasını istiyoruz. Oğlum sadece öğretmendi, hiçbir suçu, günahı yok. Allah rızası için oğlum serbest bırakılsın" diye konuştu.

Bu arada güvenlik birimlerinin verdiği bilgiye göre dün akşam saat 17.00 sularında Tunceli-Erzincan karayolunu 46'ıncı kilametreside yolu kesen bir grup PKK'lının öğretmen Necmettin Yılmaz'ın aracını durdurmak istediğini, durmayan araca ateş açılınca Necmettin Yılmaz'ın durmak zorunda kaldığı ve daha sonra aracının PKK'lılar tarafından yakılarak kendisinin de kaçırıldığı öğrenildi. Güvenlik birimleri, bu nedenle dün geceden beri bölgeye sevk edilen insansız hava araçlarının gözetleme yaptığını ve bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonun sürdüğünü belirtti.

Görüntü Dökümü

İHD Başkanı Gürbüz Solmaz'ın konuşması

Baba Halit Yılmaz'ın konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ferit DEMİR/TUNCELİ,

==============================================

CHP'li Biçer, kışladaki toplu rahatsızlığı kırmızı ete bağladı

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa 1'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı General Seyfettin Çalbatur Kışlası'ndan gıda şüphesiyle hastaneye kaldırılan askerlere ilgili açıklama yaptı. Hastalanan askerlerden edindiği bilgiye göre kırmızı et yedikten sonra olayın yaşandığını söyledi.

Manisa 1'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı General Seyfettin Çalbatur Kışlası'ndan gıda zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 69 askerin tamamı taburcu oldu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, taburcu olmadan önce hastanelere giderek askerleri ziyaret etti, durumları hakkında bilgi aldı. Sonrasında parti binasında basın açıklaması yapan Biçer, şunları söyledi: "Askerler şunu net olarak ifade ediyorlar; 'Biz bu eti yerken çok zorlandık. Et kokuyordu. Kokudan dolayı yiyemedik. Et çiğ ve kokuyordu. Birkaç lokma dahi yiyebilenler zehirlendi. Kokudan dolayı yiyemeyenler zehirlenmedi.' Vali bey daha numunelerden alınan ve et parçalarından alınan hiçbir kültür sonucu çıkmadan, askerlerin gaita ve alınan kankültürlerinin sonucu çıkmadan; çünkü bu kültürlerin üremesi için en az 24 saat, ideal olarak da 72 saate ihtiyacımız var. Dünyanın hiçbir yerinde olaydan birkaç saat sonra hiçbir yetkili ağız ve sorumluluk sahibi çıkıp, 'Efendim hiçbir toksine rastlanmamıştır' diyemez. Bilimsellikten ve sorumluluktan uzak bir açıklamadır. Olayın başlangıcı, Batı Kışla'daki yemekten kaynaklanan zehirlenmeye kadar dayanıyor. Orada ilk gün 'Hindi eti çiğdi. Hindi etinin özellikle kemikle etinin birleştiği yerlerde kırmızı bölümler vardı' dediler. Bizde bir açıklama yaparak muhtemelen 'salmonella' üreyecek dedik ve salmonella üredi. 72 saat sonra etin hijyenik olmayan, gıda kodeksine uygun olmayan şartlarda transferi, dondurulması, pişirilmesi ve sunumu sonucunda ette bulunan salmonella bakterisi eğer etin bütün kesimleri 70 derece sıcaklığa ulaşmadan insana yedirilirse, etteki bu bakteri insan vücuduna geçiyor. Bağırsağında bağırsak enfeksiyonu şeklinde bir gıda zehirlenmesine yol açıyor. Olay bu kadar netken, resmi bir açıklama halen daha yok. Manisa'da açıklamayı yapan yalnızca Manisa Valisi. Geçen sefer 'Psikolojik' dedi. Bu sefer 'Efendim hiçbir toksine rastlamadık' dedi. Dünkü olay, 23 Mayıs'ta alınmamış tedbirlerin sonucunda gelişmiştir. Dünkü olay, bile bile ladestir. Bugün ne olacağı, bu akşam yemeğinde ne olacağı, yarın ne olacağı hiç belli değil."

"BAKANINI İSTİFAYA DAVET EDELİM"

Mecliste verdiği soru önergelerine hiçbir yanıt alamadığını belirten CHP'li Biçer, AK Partili milletvekillerine de çağrıda bulunarak, "AK Partili vekillerle bu askerlerin neden zehirlendiğini hep birlikte araştıralım. 12 askeri birliğe yemek veren bu şirketin denetlenmesini yapalım ve olacak olaylara engel olalım. Bu büyük bir sorumluluktur ve bu hepimizin görevi dediğimiz de buna 'Hayır' oyu verdiniz. Dün gece AK partili il başkanının yaptığı açıklamalar ile AK Parti'nin gerçekler karşısında ne kadar iki yüzlü bir tutum içerisinde olduğunu çok net göstermektedir. Yemek şirketi, AK Parti tarafından korunuyor ve kollanıyor. Buradan bütün yetkililere bir kez daha seslenelim. Milli Savunma Bakanını istifaya davet edelim. Bunu AK Partililer ile de yapalım" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in açıklaması

Haber- Kamera: Mehmed Hakkı ÖZBAYIR- Ersan ERDOĞAN / MANİSA,

=========================================

Demirel için mezarında anma (2)

DEMİREL MÜZESİ'NE YOĞUN İLGİ

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün ikinci yıldönümü nedeniyle baba ocağı ve mezarının bulunduğu memleketi Isparta'nın Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy'de bulunan Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ziyaretçi akınına uğradı. Demirel'i anma programına katılanlar, resmi tören öncesi ve sonrasında Demirel'in doğduğu ve büyüdüğü evin de bulunduğu külliye içiresindeki müzede Demirel'in siyasi hayatına ilişkin eserleri inceledi. Müzeyi gezenler, Demirel'in 55 yıllık siyasi yaşamından kesitlerin sunulduğu alanlarda dakikalarca zaman geçirdi. Müze girişinde Türk bayrağı ve Demirel'in heykeli ile müzedeki diğer eserlerle birlikte önünde çocuk, genç, yaşlı tüm ziyaretçiler fotoğraf çektirdi.

'GÖĞSÜMÜZ ÇOK KABARIK'

Anma törenine katılan Şevket Demirel'in kızı Nihan Demirel Atasagun, kameralara düşüncelerini "Sayın 9'uncu Cumhurbaşkanımız çok sevgili can amcamızın yüce ruhu önünde saygı ve minnetle, gururla eğiliyoruz. Göğsümüz çok kabarık. Sevgi seli içinde anılmasından da ayrıca çok gurur duyuyoruz" diye anlattı.

DOKTORU CESUR: DUA EDECEĞİZ

Demirel'in uzun yıllar yakın doktorluğu ve başdanışmanlığı görevlerini de yapan Aylin Cesur ise duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Sayın cumhurbaşkanımızı her geçen gün daha fazla hasret ve özlemle anıyoruz. Buraya yine kendisinin dostları, çok yakın arkadaşları ailesi, sevenleri ve tüm Türkiye'den gelen Demirel sevdalılarıyla beraber aziz hatırası önünde saygılarımızı sunmaya geldik, duamızı edeceğiz. Hem sevenleri hem devlet olarak hep beraber huzurundayız ve şükranlarımızı sunacağız ve Yüce Allah'a da dua edeceğiz kendisi için."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------

Demirel Müzesi'nden detay

Müzeyi gezen ziyaretçiler

Müzedeki eserlerden genel görüntü

Müze iç plan

Müze dış plan

Röp1: Şevket Demirel'in kızı Nihan Demirel Atasagun

Röp2: Aylin Cesur (Demirel'in doktoru)

Haber. Mehmet ÇINAR- Kamera: Mehmet KILIÇASLAN/ISPARTA,

=======================================

Asmalı Köprü'de özçekim yapan genç ırmağa düştü

NEVŞEHİR'in Avanos İlçesi'ndeki Asmalı Köprüde selfie yapan 17 yaşındaki Hazret Çetinkaya, dengesini yitirince ırmağa düştü. Çevredekilerinyardımıyla ırmaktan çıkarılan Çetinkaya, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avanos İlçesi'ndeki Asmalı Köprü'de selfie yapmak isteyen Hazret Çetinkaya, dengesini yitirince ırmağa düştü. Çetinkaya'nın düştüğünü görenler can simidi atarak boğulmaktan kurtardı. Tuğla fabrikasında çalıştığı belirtilen Çetinkaya, sevk edilen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ TAKİP EDİLİYOR

Haber-Kamera: NEVŞEHİR, -

============================================

Telefonla konuşurken pencereden düşen genç öldü

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde 5'inci kattaki evlerinin penceresinden cep telefonu ile konuşurken düşen 19 yaşındaki Erkan Nas, hayatını kaybetti.

Olay, Çerkezköy'ün Fevzipaşa Mahallesi Namık Kamal Bulvarı üzerindeki Ezgi Apartmanı'nda meydana geldi. Bugün saat 01.30 sıralarında anne ve iki kardeşiyle evde bulunan Erkan Nas, bir araya cep telefonu ile konuşmak için evlerinin penceresine çıktı. Bir süre telefonla görüşen Nas, henüz belirlenemeyen nedenle 17 metre yükseklikteki pencereden beton zemine düştü. Ağır yaralanan Nas, olay yerine çağırılan ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Nas, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan polis, Nas'ın ölümüyle ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Nas'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Görüntü Dökümü

---------------------------

Olay yerinden detaylar

Polis ekiplerinin çalışması

Gnecin düştüğü pencere

Detaylar

Haber-Kamera: Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),

==============================================

Tilkinin ördek avı güvenlik kamerasına takıldı

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde tilkinin bir düğün salonunun bahçesinden ördek yakalaması iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Barbaros mahallesinde meydana geldi. Kendisini fark ettirmeden düğün salonun bahçesine gelen bir tilki süs havuzunun yanında bulunan ördekleri kovalamaya başladı. Tilkinin peşine düştüğü ördeklerden bir tanesi havuzdaki suyun içerisine kaçarak kurtuldu. Diğer ördeği yakalamayı başaran tilki hızla bahçeden uzaklaştı. İş yerine geldiğinde bahçedeki ördeklerden bir tanesini göremeyen Osman Çat güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde, çitlerle çevrili iş yerinin bahçesine giren bir tilkinin kendini fark ettirmeden havuz başına gelip iki ördeğin üzerine hızla koştuğunu ve bir tanesinin suya atlayarak kaçmayı başardığını, diğerinin ise kaçamayarak tilkinin avı olduğunu gören Çat büyük şaşkınlık yaşadı.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Güvenlik kamerası görüntüsünde tilkinin bahçeye gelmesi

-Kısa süre beklemesi

-Ördeklere saldırması

-Ördeklerden birinin kaçması

-Tilkinin diğer ördeği yakalaması

Hızla bahçeden uzaklaşması

Haber-Kamera: Atilla ATMACA EREĞLİ / (KONYA)

========================================

Hareket halinde alev alan kamyon yandı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde hareket halindeyken bilinmeyen nedenle alev alan kamyon yandı.

Olay, öğle saatlerinde Siverek- Karacadağ Karayolu'nun 20'nci kilometresinde meydana geldi.  Mehmet Aydınçakan yönetimindeki 47 AC 487 plakalı kamyon, hareket halindeyken motor bölümünden alevler yükselince sürücü aracını hızlıca durdurup park etti. İhbarla gelen itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınıp söndürülen yangın sonrası kamyon kullanılamaz hale geldi. Mehmet Aydınçakan, kamyondan alevler yükseldiğini ve her şeyin bir anda olduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Yanan kamyon

Çevredekiler

Sürücünün konuşması

Yangın anı

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA)

==================================================

Kardak Kayalıkları açıklarındaki yelkenli teknede bulunan 76 göçmen yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından  Kardak Kayalıkları açıklarındaki yelkenli teknede bulunan 76 göçmen yakalandı.

Dün saat 08.55'te, görevli Sahil Güvenlik Botu tarafından, Kardak Kayalıkları 1.9 deniz mili güney doğusunda, hareket halinde bulunan yelkenli tekne şüphe üzerine durduruldu. Teknede yapılan kontrollerde tespit edilen 61 Pakistan ve 15 Somali uyruklu olmak üzere toplam 76 göçmen (62 erkek, 11 kadın, 3 çocuk) ve Gürcistan uyruklu 3 göçmen kaçakçısı yakalanarak Turgutreis Limanı'na getirildi.

Görünüt Dökümü

--------------------

-Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin operasyonundan görüntü

Haber: MUĞLA - ANKARA

==================================================

Beko : Kıdem tazminatı son kalemiz

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde düzenlenen panele katılan Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko, kıdem tazminatları ile ilgili düzenlemeye karşı çıkmak için sendikaları göreve davet ederek, "Bu bizim son kalemizdir. Eğer biz bu son kalemizi leş kargalarına teslim edersek, çocuklarımızın kesinlikle iş güvencesi olmaz" dedi.

DİSK tarafından Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde panel düzenlendi. Panel öncesi Edremit Belediye binası onünde toplanan bir grup, panelin düzenleneceği kültür merkezine doğru yürüdü. Panele konuşmacı olarak DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Genel Koordinatörü Hakan Koçak ve DİSK Genel-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Ovalı katıldı. Ayvalık, Burhaniye, Gömeç ve Bandırma bölgesinden de katılımın olduğu panelin açılış konuşmasını yapan CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, göreve geldikleri ilk günden bu yana, kaynakları doğru kullanmak, çalışanlara haklarını eksiksiz verebilmek için çaba gösterdiklerini kaydetti. Taşeronlaşmanın ortadan kaldırılmasını istediklerini dile getiren Saka, "Edremit Belediyesi olarak, çalışanlarımız işinde ve işyerinde mutsuz olursa, bu olumsuzluk doğrudan aile hayatına yansır ve bu da sağlıksız bir toplumun işaretidir, anlayışı ile bu mücadelenin yanındayız" dedi.

"TARİHİ GÖREV"

Toplantıda konuşan DİSK Genel Başkanı Kani Beko, 100 yılık kıdem tazminatının işverenler için yük olarak görüldüğünü öne sürerek, "Bizim için bir yük değil, haktır. Kıdem tazminatı olmayan işçinin, iş güvencesi olmaz. Bu bizim son kalemizdir. Eğer biz bu son kalemizi leş kargalarına teslim edersek, önce bizim çocuklarımızın ve torunlarımızın kesinlikle o işyerlerinde, iş güvencesi olmaz. Dolayısıyla biz 15 milyon işçi kardeşlerimiz; DİSK, TÜRK-İŞ, HAK-İŞ tarihi bir görev bizi bekliyor. Bedeli ne olursa olsun; grevse grev, direnişse direniş, yürüyüşse yürüyüş. Leş kargalarına kıdem tazminatlarımızı yedirmemek için ne gerekiyorsa yapmamız gerektiğine inanıyorum" dedi.

Önümüzdeki yıllarda Türkiye'de 6.5 milyona yakın kiralık işçinin olacağını ileri süren Beko, "Türkiye'de 300'e yakın özel istihdam bürosu var. Kiralık işçinin sendikası olmaz, kıdem tazminatı olmaz, 8 aydan fazla çalışamaz, işsizlik fonundan faydalanamaz, işçi sağlığı ve iş güvenliği kapsamı içinde olamaz. Patronlar işçileri atıp yerine kiralık işçi alacaklar. Sizin burada vergiyi, sigortayı, sendikayı takip etmeniz, denetim altına almanız mümkün olmayacak. Bu zihniyet Türkiye işçi sınıfını 40 yıl geriye götürecek. Uluslararası sermaye, 'Türkiye'ye geliriz, fabrikamızı kurarız, sigorta primlerini, vergimizi öderiz ama işçinin kıdem tazminatı ile uğraşmayız' diyor" diye konuştu.

"56'SI ÇOCUK, 2 BİN KİŞİ ÖLDÜ"

İş güvenliği olmadığı için 2 bine yakın işçinin geçen yıl hayatını kaybettiğini dile getiren Beko "Bunların 56'sı çocuk. 4857 sayılı yasaya baktığımızda derki, 'Çocuklar fiilen, fiziken hazır değillerse riskli ve tehlikeli işyerlerinde çalıştırılamazlar. Kim çalıştırıyorsa suç işliyordur. Soma'dan, Ermenek'ten, Isparta'dan ders almadık. Bizde bir akıl tutulması var. Dolayısıyla siyasal iktidara karşı toplumsal muhalefetin içerisinde demokrasi mücadelesi verenlerin, mutlaka artık ayağa kalkması lazım. Adalet halkın ekmeğidir, işçilerin geleceğidir. Pazar günü saat 17.00'de DİSK'e bağlı sendikalarla Maçka'da siyasal iktidara karşı gövde gösterisi yapıp, oradan haykıracağız" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Panelden görüntü,

-Kani Beko'nun konuşması.

Haber - Kamera: Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (Balıkesir),

=========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şevket Demirel Çukurca Hakkari PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title