Haberler

Dha Yurt Bülteni-8

81)ŞIRNAKLILAR ENKAZ ARASINDA EŞYALARINI ARIYORŞIRNAK'ta, hendek-barikat operasyonları nedeniyle 14 Mart'ta uygulanan yasak dün kaldırılırken, kent merkezine gelen Şırnaklılar, enkaz ve moloz yığınları arasında kullanabilecekleri eşyalarını aramaya başladı.

DHA YURT BÜLTENİ-8

1)ŞIRNAKLILAR ENKAZ ARASINDA EŞYALARINI ARIYOR

ŞIRNAK'ta, hendek-barikat operasyonları nedeniyle 14 Mart'ta uygulanan yasak dün kaldırılırken, kent merkezine gelen Şırnaklılar, enkaz ve moloz yığınları arasında kullanabilecekleri eşyalarını aramaya başladı.

Enkazlar arasında kullanabileceği eşyaları toplayan 11 çocuk annesi ve bir ayağı protez olan 64 yaşındaki Halime Utanç, "Evim 3 katlı ve 4 daireden oluşuyordu. Evimin yerini çevredeki evlerden ve işaretlerden ve kapımın önündeki bahçeden tanıdım. Şırnak'ta gideceğimiz bir yer olmadığı için Kömür ocaklarının orda bir evde kalıyoruz. Evimiz yok, hiçbir yerimiz yok" dedi.Şırnak'ta, 8 aydır uygulanan sokağa çıkma yasağının kaldırılmasından sonra kentte dönüşler devam ederken, döndükleri kentte evleri yerine moloz yığınları görenler, bunların arasında dolaşarak kullanabilecek eşyalar arıyor. Dicle Mahallesi'nde 3 katlı evi bulunduğunu ancak operasyonlar sırasında evi tamamen yıkılan 2 çocuk annesi Hikmet İlçi adlı kadın, Silopi'deki çocuklarının yanına sığındığını, yasağın kalkmasıyla birlikte döndüğünü söyledi. İlçin, "Evim yıkıldı. Bir iğne bile almadım içeriden. Yatak, yorgan, dolap, buzdolabı hepsi yandı. 3 katlı evim yıkıldı. İçine girebileceğim bir evim bile yok. 3 katlı evim vardı, ama ben şu anda Silopi'de oğlumun yanına sığındım. Ne yapayım, bir haftadır gelmişim. Yasak başladığı dönemde Silopi'ye gittik. 3 katlı evimin bir katında ben yaşıyordum. Bir katında oğlum ve çocukları, diğer katta ise kiracı vardı. Oğlumun 5 çocuğu vardı. Hepsi de okula gidiyordu. Oğlum da böbrek hastasıydı. Ben oğluma bir böbreğimi verdim. Şimdi ne yapacağım, nereye gideceğim bilmiyorum" dedi.

"EVİMİ, ÖNÜNDEKİ BAHÇEDEN TANIDIM"

Bahçelievler Mahallesi'nde yaşadığını anlatan 11 çocuk annesi ve bir ayağı protez olan 64 yaşındaki Halime Utanç ise evine yanında bulunan evler ve evin önündeki bahçeden tanıdığını söyledi. 1992 yılında Şırnak merkeze yakın kömür ocaklarının olduğu bölgede mayına basması sonucu meydana gelen patlamada sağ ayağı bilekten koptuğu için protez ile yaşamak zorunda kalan Halime Utanç, 11 çocuğuyla birlikte yaşadıkları 3 katlı ve 4 daireden oluşan evlerinden tek bir çakıl taşının dahi kalmadığını söyledi. Evinin yapımında kullandığı tahta parçalarını toplayarak, kiraladığı tek gözlü eve götürmeye çalışan Halime Utanç, "13 kişilik bir aileydik. 8 aydan beri kentimizden, evimizden çıkmışız. Sokaklarda ve çadırlarda yaşıyoruz. 8 aydan beri hiç birimiz çalışmadık, iş yapamadık. Yaklaşık 1 aydır bu taş, toprağın içine gelmişiz. Hiç bir gelirimiz yok. İş olursa bundan sonra çocuklarımız çalışacak inşallah. Evim 3 katlı ve 4 daireden oluşuyordu. Evimin yerine çevredeki evlerden ve işaretlerden ve kapımın önündeki bahçeden tanıdım. Şırnak'ta gideceğimiz bir yer olmadığı için Kömür ocaklarının orda bir evde kalıyoruz. Evimiz yok, hiçbir yerimiz yok. Şırnak'ta tek odalı bir yer bulduk. Dar olduğu için çocuklarımın bir kısmı diğer mahalledeki amcalarının yanına gittiler. Bazıları da kömür ocaklarının orda kalmışlar. 5 çocuğum okula gidiyor. Bir tanesi Batman'da okuyor. Ne bursu var, ne yurt çıktı. O da oralarda perişan durumda" dedi.

Ayrıca şehir merkezinde bulunan ve hasarlı camilerde başlatılan onarım çalışmaları devam ediyor. Cami duvarları yeniden sıva yapılarak ibadete açılması için çalışmalar başlatıldı.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Şehirde yıkım çalışmaları

-Yıkıntılar arasında eşyalarını çıkarıp traktöre bindirenler

-Hikmet Elçi ve Halime Utanç'ın konuşması

-Halime Utanç'ın protez olan ayağı

-Cami onarım çalışmaları

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, -

============================================

2)PKK GÖSTERİSİNDE POLİSE MOLOTOFKOKTEYLİ ATARKEN VURULDU

ADANA'da bölücü terör örgütü lehine korsan gösteri yapıp, polise molotofkokteyli ve havai fişek atan 16 yaşındaki Hakan Y., ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Şüphelinin vurulması zırhlı polis aracının kamerası tarafından görüntülendi. Merkez Seyhan İlçesi bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde 13 Kasım pazar günü terör örgütü PKK yandaşları yol kapatıp ateş yaktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, PKK yandaşlarını yolu açmaları için uyardı. Ancak eylemciler, polisin uyarısına molotofkokteyli ve havai fişek atarak karşılık verdi. Bunun üzerine polis, gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Yaşanan olaylar sırasında polise molotofkokteyli ile havai fişek atmaya çalışan Hakan Y. ayağından vuruldu. Bunun üzerine PKK yandaşları ara sokaklara giderek kaçtı. Yaralanan Hakan Y. ise yine polisler tarafından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Hakan Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Polise molotofkokteyli ve havai fişek atılması

Molotofkokteyli ve havai fişek atanlardan Hakan Y.'nin ayağından vurulması

Kaçması

Korsan gösterilerden arşiv görüntüler

SÜRE: 01'02" BOYUT: 116 MB

Haber: Fatih KARAÇALI-Kamera: ADANA,

===========================================================

3)TÜRKİYE'NİN YÜZ NAKLİ OLAN İLK KADINI ÖLDÜ

TÜRKİYE'nin yüz nakli yapılan ilk kadını 24 yaşındaki Hatice Nergis hayatını kaybetti.

Ayaklıcaoluk Mahallesi'nde yaşayan Hatice Nergis, 15 yaşındayken çiftçi babasına ait av tüfeğinin ateş alması sonucu damağını, çenesini, sol gözünü ve üst dudağını kaybetti. 17 Mart 2012'de Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 12 kişilik tarafından İstanbul'da intihar eden Moldova asıllı Türk vatandaşı Olga Aygün'ün yüzünün nakledildiği Hatice Nergis, literatüre 'Türkiye'nin yüz nakli yapılan 'ilk kadını' olarak geçti. Aynı zamanda Türkiye'de yüz nakli yapılan 3'üncü hasta olan Hatice Nergis, pazar günü birden rahatsızlanarak babasına ağrıları olduğunu söyledi. Hastaneye götürülen Nergis'e ağrı kesici iğne yapıldı. Ağrıları devam edince Ankara'ya sevk edilen Nergis, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 7 çocuklu Hasan Hüseyin ile Fatma Türkan Nergis çiftinin 6'ncı çocukları olan Hatice Nergis'in ölümüyle ailesi ve yakınları yasa boğuldu. Hatice Nergis'in cenazesi, bugün öğle vakti Ayaklıcaoluk Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

KİTABINI BASTIRAMADI

Doktor olmak isterken geçirdiği kaza nedeniyle ortaokul sonuncu sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Hatice Nergis, kaza ve sonrasında yaşadığı zorlukları, hayat mücadelesini 'Sadece nefes almak istemiyorum, yaşamak istiyorum' adını verdiği kitapta toplamış ancak yayınevi bulamadığı için kitabını bastıramamıştı.

ARŞİV GÖRÜNTÜ

----------------------------------

Nergis ailesinin yaşadığı ev

Hatice Nergis'in kitabını yazması

Hatice Nergis ile röp.

Genel ve detay görüntüler

KAHRAMANMARAŞ/DHA

=========================================================

4)KENDİSİNİ KAÇIRIP İNTİHAR EDEN SEVGİLİSİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN AYŞE TOPRAĞA VERİLDİ

KÜTAHYA'nın Çavdarhisar İlçesinde kendisini kaçıran sevgilisi ve aynı zamanda kuzeni olan 21 yaşındaki Ali Karakurt tarafından av tüfeğiyle öldürülen 17 yaşındaki Ayşe Şahin ile olayın ardından aynı silahla intihar eden Ali Karakurt ayrı ayrı yerlerde toprağa verildi.

Çavdarhisar İlçesi Kızık Köyü'nde dün meydana gelen olayda Ali Karakurt, Çavdarhisar Sevgi Evi'nde kalan dayısının kızı ve aynı zamanda sevgilisi olan Ayşe Şahin'i geçen Perşembe günü kaçırdı. Yurt görevlileri durumu bildirmesinin ardından jandarma ekipleri Ali Karakurt'un Ayşe Şahin'i Kızık Köyü'nde oturan babaannesi Emine Dağdelen'in evine götürdüğü belirledi. İddialara göre Ali Karakurt, jandarmaların kendilerini bulduğunu öğrenince babaanesinin evinde av tüfeğiyle önce kaçırdığı Ayşe Şahin'i öldürdü, ardından da aynı silahla intihar etti. İki gencin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

OĞLUNUN CENAZESİNE GİTMEDİ

Öldürülen Ayşe Şahin için bugün Kütahya'nın Emet İlçesine bağlı Düşecek Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Ayşe Şahin'in cenaze törenine intihar eden Ali Karakurt'un annesi Fatma Karakurt, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Fatma Karakurt'un aynı saatte Kızık Köyü'nde cenaze töreni olan olan oğlu Ali Karakurt'un cenazesine gitmeyip, Ayşe Şahin'in cenazesine katıldığı belirtildi. Manisa'da oturan Ayşe Şahin'in annesini ise kızının cenazesine katılmadığı öğrenildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ayşe Şahin gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi.İntihar eden Ali Karakurt için de olayın meydana geldiği Çavdarhisar İlçesine bağlı Kızık Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Karakurt öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kızık Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Öldürülen Ayşe Şahin'in babasının 2007 yılında Kütahya'nın Emet İlçesine bağlı Düşecek Köyü'nde tüfekle intihar ettiği, annesinin bir başkasıyla evlenerek Manisa'ya yerleştiği ve kendisinin de yetiştirme yurduna verildiği öğrenildi.

Görüntü dökümü:

--------------------------

-Ayşe Şahin için cenaze töreni düzenlenen caminin görüntüsü,

-Cenaze törenine katılanların,

-Cenaze namazından,

-Tabutun omuzlara alınıp götürülmesi,

-İntihar eden Ali Karakurt'un annesi Fatma Karakurt'un Ayşe Şahin'in cenaze töreninde gözyaşı döküp ağlaması,

-Öldürülen Ayşe Şahin'in sağlık fotoğrafı,

-İntihar eden Ali Karakurt'un sağlık fotoğrafı bulunuyor.)

Haber-Kamera: Oğuzhan KILIÇ-KÜTAHYA,

==============================================================

5)SEVGİLİSİNE KIZIP, KARNINDAKİ İKİZ BEBEKLERİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ

EDİRNE'de 6 haftalık hamile olan 35 yaşındaki G.O., ismini vermediği sevgilisinin kendisine ayrılmasına kızıp mutfakta kendini karnından bıçakladı. Komşuları tarafından hastaneye kaldırılan ve ikiz bebeklere hamile olduğu belirlenen G.O., hastanedeki tedavisinin ardından savcılığa sevk edilirken, karnındaki bebekleri 'aşk acısı çektiği için öldürmek' istediğini itiraf etti.Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen 1 çocuk annesi G.O., geçen Perşembe günü evinin mutfağında bıçakla kendisini karnından yaraladı. Eve gelen komşusu tarafından kanlar içinde bulunan G.O., Edirne Sultan 1'nci Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Altı haftalık ikiz bebeklere hamile olduğu tespit edilen G.O. tedavi altına alınırken, hastane yönetimi polise haber verdi. Tedavisinin ardından alınan ilk ifadesinde karnındaki bebekleri öldürmek için kendisini bıçakladığını itiraf eden genç kadın, 5 gün sonra taburcu edildi. Yapılan incelemede ikiz bebeklerin hayati tehlikelerinin olmadığı anlaşıldı. Selimiye Polis Merkezi'nde ifadesi alınan G.O., ismini vermek istemediği sevgilisinden ayrıldığını ve aşk acısı çektiği için karnındaki bebekleri öldürmek istediğini söyledi. G.O., "Bir süre önce sevgilimden ayrıldığım için aşk açısı çekiyordum. Mutfakta aldığım bıçağı karnıma sapladım. Eve gelen komşum görünce beni hastaneye götürdü. 6 haftalık halileyim. İsmini vermek istemediğim eski sevgilimden olan bebeğin doğmasını istemedim. Kimsenin suçu yoktur" dedi.

SERBEST BIRAKILDI

Edirne Adliyesi'ne sevk edilen ve 'kastan öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla hakkında soruşturma açılan G.O., savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-G.O.'nun hastaneden çıkışı

-Polis aracına binmesi

-Polis merkezine gelmesi

-Edirne adliyesine gelişi

-Adliye binası

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN/EDİRNE,-

============================================================

6)ANNE VE OĞLU 34 YIL SONRA KAVUŞTU

MANİSA'da kadın sığınma evinde yaşayan 54 yaşındaki Hülya Bilge, henüz 3 aylık bebekken ayrıldığı oğlu Kerim Altınışık'a 34 yıl sonra kavuştu. Anne ve oğlu kavuşturan buluşma, Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü personelinin öncülüğünde ve polisin çalışmasıyla gerçekleşti. Duygulu anların yaşandığı buluşmada hem anne hem de oğlu birbirlerini bir daha bırakmayacaklarını söyledi.

Ayrılık hikayesi, 34 yıl önce eşiyle sorun yaşayan Hülya Bilge'nin boşanmasıyla başladı. Baba evine dönen Hülya Bilge, daha sonra ailesiyle de sorun yaşadı. 3 aylık oğlu Kerim'i ailesine bırakan Hülya Bilge, bir daha baba evine dönmedi. 29 kadın sığınma evi değiştiren, yıllarca sokaklarda da yaşayan Hülya Bilge, menenjit hastalığına yakalandı. Hülya Bilge, son olarak, Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü'ne bağlı bir kadın sığınma evine yerleşti. Buradaki çalışanlara oğlundan bahseden Hülya Bilge, 34 yıldır görmediğini ifade ederek, yaşadığı hasretini paylaştı. Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri de polis yardımı ile Hülya Bilge'nin ayrıldığı eşinin nüfus kayıtlarından oğluna ulaşmaya çalıştı. 34 yıllık hasret, polisin Hülya Bilge'nin Bursa'da yaşayan oğluna ulaşmasıyla son buldu. 34 yaşında olan Kerim Altınışık ile anne Hülya Bilge, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasında buluştu. Oğlunu görünce gözyaşlarını tutamayan Hülya Bilge, çok kötü şeyler yaşadığını ve yıllarca sokaklarda kaldığını anlattı. Oğluna sarılan Hülya Bilge, "Bir daha seni bırakmam" diyerek gözyaşı döktü.

Annesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan, evli ve iki çocuk babası fabrika işçisi Kerim Altınışık da yıllarca gerçek annesini bilmediğini anlattı. Anneannesinin ve dedesinin yanında büyüdüğünü dile getiren Kerim Altınışık, "Ben 16 yaşıma kadar anneannemi anne, dede mi de baba biliyordum. Onlar öldükten sonra gerçeği öğrendim. Sonra yıllarca, 15 yıl boyunca ben de sokaklarda kaldım. Ama hiçbir kötü alışkanlığım olmadı" dedi. Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Hülya Bilge, oğlunun eşi Hacer Altınışık ve iki torunuyla hasret giderdi. Kendisinin de zor bir hayatı olduğunu söyleyen Kerim Altınışık, bundan sonra annesini hiç bırakmayacağını ve birlikte yaşayacaklarını ifade etti.

Anne oğulun birbirlerine kavuşmasına aracılık eden Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, parçalanmış ailelerin çocuklarının da zorluklar yaşadığını söyledi. Polis aracılığıyla 34 yaşındaki Kerim Altınışık'ı bulduklarını söyleyen Konan, "Hülya Bilge yaklaşık 15 gündür Manisa'da kadın sığınma evinde kalıyordu. Bundan önce de 29 kadın sığınma evinde kalmış. Eşinden ve ailesinden ayrıldıktan sonra hayatı sokaklarda geçmiş. Bundan dolayı da psikolojisi bozulmuş. Bir süre Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmesini sağladık. Şimdi de oğluna, torunlarına kavuştu" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

-------------------

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar Ali Müdürü Murat Konan'ın konuşması

Anne Hülya Bilge ile İl Müdürü Murat Konan'ın buluşma yerine doğru yürümesi

Anne oğulun birbirlerine kavuşması ve sarılması

Oğul Kerim Altınışık'ın konuşması

(Haber- Kamera: Nermin UÇTU / MANİSA,

========================================================

7)SAMSUN'DA FETÖ'DEN 22 AKADEMİSYENE GÖZALTI

SAMSUN'da Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nün 4 ilde gerçekleştirdiği eş zamanlı FETÖ/PDY soruşturmasında Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi'nde daha önce açığa alınan içlerinde profesör, doçent, araştırma görevlisi ve öğretim görevlilerinin bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah Samsun merkezli İzmir, Konya ve Ankara illerinde eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonu gerçekleştirdi. Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi'nde görev yaparken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan ve içlerinde profesör, doçent, araştırma görevlileri ve öğretim görevlilerinin bulunduğu 22 şüpheli operasyon kapsamında gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçen bilgisayar kasaları, cep telefonları ve dijital verilere el kondu. Gözaltına alınan şüphelilerin bir kısmının ByLoock kullanıcısı olduğu iddia edildi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin hakkında soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Şüphelilerin emniyete getirilmesi

-Emniyet dışından detay

(SÜRE: 2.07 Dk) (BOYUT: 67.52 MB)

Haber-Kamera: Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN,

=====================================================

8)ÇORLU MERKEZLİ FETÖ OPERASYONUNDA 20 DOKTOR GÖZALTINA ALINDI

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Çorlu merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonlarda 20 doktor gözaltına alındı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılı ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından aralarında özel hastaneler ve devlet hastanelerinde çalışan doktorlara yönelik operasyon düzenlendi. Çorlu, Tekirdağ, Adana, Muğla, İstanbul ve Kırklareli'de yapılan operasyonlarda 20 doktor gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin soruşturmaları Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sürüyor.

Haber: Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ), -

=========================================================

9)PKK ŞÜPHELİLERİ ADLİYEDE

ANTALYA'da PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün kentteki yapılanmasını deşifre etmek amacıyla 10 gün önce çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, işbirlikçi milis faaliyetlerinde bulunan, PKK/KCK terör örgütü propagandası yapan ve sosyal medyada paylaşımda bulunan 1'i kadın 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte ele geçirilen çok sayıda dijital materyale de el konuldu. TEM Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheliler, öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü

-------------------

Adliye dış plan görüntü

Şüphelilerin polis aracından inmeleri

Şüphelilerin polisler arasında adliyeye girişleri

39 // 1.13

HABER: Bülent TATOĞULLARI-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA-DHA)

=======================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Karakurt Ayşe Şahin 14 Mart Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title