Haberler

Dha Yurt Bülteni-7

Kılıçdaroğlu: Adaleti siyasetin emrine verirseniz Türkiye'nin başı beladan kurtulmaz (EK)1)KONVOYA SİYAH MİNÜBÜSLE SALDIRI HAZIRLIĞIKAYSERİ VALİSİ KAMÇI, "KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRLÜMÜZ BAŞARILI BİR ÇALIŞMA VE İSTİHBARATLA, CHP'NİN DÜZENLEDİĞİ YÜRÜYÜŞE SALDIRI HAZIRLIĞINDA OLAN ZANLININ...

Kılıçdaroğlu: Adaleti siyasetin emrine verirseniz Türkiye'nin başı beladan kurtulmaz (EK)

1)KONVOYA SİYAH MİNÜBÜSLE SALDIRI HAZIRLIĞI

KAYSERİ VALİSİ KAMÇI, "KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRLÜMÜZ BAŞARILI BİR ÇALIŞMA VE İSTİHBARATLA, CHP'NİN DÜZENLEDİĞİ YÜRÜYÜŞE SALDIRI HAZIRLIĞINDA OLAN ZANLININ ELE GEÇİRİLMESİNİ SAĞLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'nü, Kocaeli'nin Körfez- Dilovası etabında sürdürürken, korteji araçla saldırı ihbarı üzerine D- 100 karayolunun bugüne kadar tek şeritten araçlara geçiş verilen İstanbul yönü trafiğe tamamen kapatıldı. Yürüyüş devam ederken, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekibinin takibe aldığı belirten  38 UU 962 plakalı ve siyah renkli minibüs., Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kartepe İlçesi Köseköy mevkiine durduruldu. Minibüste CHP kortejine saldıracağı ve DEAŞ üyesi olduğu ileri sürülen 'Ebu Hüseyin' kod adlı kişi gözaltına alındı.Emniyet yetkilileri, araçta ve  bu kişinin üzerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsurunun bulunmadığını ancak, şüphelinin cep telefonu kayıtlarından korteje aracıyla girerek saldırı yapacağı yönünde mesajlar bulunduğunu açıkladı.

4 KİŞİ GÖZALTINDA, 2 KİŞİ ARANIYOR

Bu kişinin sorgusu devam ederken, Kayseri'deki emniyet kaynakları takip ettikleri 'Ebu Hüseyin' kod adlı 30 yaşlarındaki kişinin DEAŞ militanı olduğunu ve bir süredir takipte olduğu, onunla bağlantılı olduğu saptanan 6 kişiden 4'ünün yakalandığını ve 2 kişinin arandığını söyledi. Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün titiz bir çalışma ve takip sonrası yakalanan zanlının eylemi gerçekleştirmeden yakalandığını söyledi.  Vali Kamçı, "Kayseri Emniyet Müdürlümüz başarılı bir çalışma ve istihbaratla, CHP'nin düzenlediği yürüyüşe saldırı hazırlığında olan zanlının ele geçirilmesini sağladı" dedi.Halen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında bulanan şüphelinin, Kayseri'den gelecek ekibe teslim edileceği belirtildi.

Görüntü Dökümü

---------------

-Vatandaş kamerasından bölgedeki operasyonun  iki farklı açıdan görüntüleri

KOCAELİ/DHA

=====================================================

2)GEMLİK'TEKİ DEHŞETTE, ÖLDÜRÜLEN AVUKATIN DAVAYLA İLGİSİ YOKMUŞ

BURSA'nın Gemlik İlçesinde  37 yaşındaki Musa Güler'in dün avukat Özgür Aksoy'u, ardından boşandığı eşini Emine Deş'i vurduktan sonra adliye önünde görevli polis memuru İdris Büyükdönmez'i şehit edip intiharıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. 28 gün önce ikinci kez baba olan 44 yaşındaki Özgür Aksoy'un Güler'in nafaka ve icra davalarına bakmadığı, sadece davaya bakan İbrahim Sarı adlı avukatla aynı büroyu paylaştığı öğrenildi. İbrahim Sarı, "mal paylaşımı ile ilgili davaya ben baktım. Aynı hukuk bürosunda görev yaptığım ve dava ile hiç bir ilgisi olmayan Özgür ağabeyim öldürüldü" dedi.

Gemlik ilçesinde dün saat 20.00 sıralarında kaynakçı Musa Güler, iddiaya göre 3 yıl önce boşandığı eşi Emine Deş'in, çocuklarına ödemediği nafaka için icra dairesi aracılığı ile tedbir kararını kendisine tebliğ edince önce telefonla onu aradı. "Bu parayı sana yedirmeyeceğim" diyen Musa Güler, pompalı tüfeği yanına alarak önce Balıkpazarı Semti'nde, Deş'in açtığı mal paylaşımı davasını takip edip 46 bin liralık borcu nedeniyle kendisine icra uygulayan avukat İbralim Sarı'nın bürosunun önüne gitti. Güler bu sırada, bürodan çıkıp otomobiline binmekte olan İbrahim Sarı'nın çalıştığı Hukuk Bürosu'nda, birlikte görev yaptığı aynı zamanda CHP Gemlik Belediye Meclis Üyesi olan Avukat Özgür Aksoy'u yaraladı. Göğsüne, boynuna ve bacaklarına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Aksoy, Bursa'da Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.

ESKİ EŞİNİ DE YARALADI

Güler, engelli iki çocuğunun velayetinin bulunduğu eski eşi Emine Deş'in,  Eşref Dincer Mahallesi Derya Sokak'taki evine gitti. Pencereye bir el ateş eden Güler, daha sonra konuşmak için dışarı çıkan Deş'i bacaklarından hafif yaraladı. Musa Güler, aracıyla adliye önüne gelerek otomobili ters çevirip yolu trafiğe kapattıktan sonra kapıda görevli polis memuru İdris Büyükdönmez'e ateş etti.  Polis memuru Büyükdönmez başından yaralanırken, adliye binasına giren Güler, pompalı tüfek intihar etti.

DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILDI, ANCAK KURTARILAMADI

İlk müdahalesi Gemlik Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sona Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken duran kalbi çalıştırılan 25 yıllık polis memuru olan, evli ve 3 çocuk babası Büyükdönmez dün gece şehit oldu.  Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan Avukat Özgür Aksoy da doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

"DAVA İLE  İLİŞKİSİ YOKTU"

Gemlik İlçe Belediyesi'nde CHP'li Meclis Üyesi olarak da görev yapan Avukat Özgür Aksoy'un Musa Güler ile boşandığı eşi Emine Deş arasındaki mal paylaşımı davası ile hiç bir ilgisinin olmadığı iddia edildi. Aksoy ile aynı hukuk bürosunda çalışan ve Emine Deş'in dava işlemini yürüten İbrahim Sarı, DHA'ya telefon ile açıklama yaptı. Sarı, "Özgür ağabeyle  aynı hukuk bürosunda görev yapıyorum. Emine Deş'in boşanma davası sonrası mal paylaşımı ile ilgili mahkeme sürecini ben takip ettim. Mahkeme, Güler'i, Deş'e 46 bin lira ödemeye mahkum etti. Üç ay önce otomobili için icra işlemi başlatıldı. Hemşehrim olan Musa Güler büromuza geldi. Benimle görüşüp tehditler yağdırdı. Daha sonra Emine Deş bana avukatlık ücretim olan 15 bin lirayı ödemeyince, bu kez davasından çekildiğim Deş için bir başka avukat ile paramı almak üzere icra işlemi başlattım. Özgür beyin bu olay ile hiç bir ilişkisi yoktu. Ben askerdeyken sadece bir veya iki duruşmaya girmiş o kadar. Musa Güler ise beni ve onu tanıyordu. Fiziksel olarak ta bizi karıştırması mümkün değil"  dedi.

SOSYAL MEDYADAN SİTEMLİ PAYLAŞIM

Öte yandan, dün Gemlik'te olaylara neden olan Musa Güler'in 23 Mayıs 2015'te sosyal medya hesabından dava süreci ve nafakayla ilgili sitemlerini paylaştığı öğrenildi. Güler, paylaşımında şunları yazdı:

"Dikkat, buna adalet deniyor. Boşanma davalarında adres değişikliği diye bir olay var. Boşanmadan nüfus dairesinden eski eşim adres değişikliği yapıp nafaka attırım davası açıyor. Mahkeme kağıdı o adrese gidiyor ve evde yokum süsü verilerek mahkeme kağıdı komşulara gidiyor ve bana ulaşmıyor. Mahkeme nafaka 400 liradan 600 TL'ye çıkıyor. Mahkemeye çıkmadığın halde ve hiç bir şeyden haberin yokken 833 lira icra cezası geliyor. Hakim temize vermen gerekiyor der ve temize gitmek başka çare yoktur bir buçuk sene sonra geliyor ve bu parayı ödüyorsun. İcra ve hapis cezası geliyor. Al sana adalet ve üç mahkeme açtım ayrı ayrı M... Y.... ve eski eşime mahkeme kağıdımı alıyor.  Ve bana vermediği halde adama ceza verilmiyor. Böyle bir mevzuyu devlet gözardı ediyor. eskiden adeletin gözü kördü sanırım kulağı da sağır olmuş"

ŞEHİT BABAYA SON SELAM

Gemlik ilçesinde dün gece şehit edilen polis memuru İdris Büyükdönmez'in cenazesi sabah saatlerinde otopsisi yapıldıktan sonra Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı. Şehit Büyükdönmez'in Türk Bayrağına sarılı cenazesi daha sonra Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Büyük kızı Tuğçe, Erzurum'da üniversite eğitimi gördüğü için gelemediği cenaze töreninde Şehit Polis Memurunun eşi Ayla Büyükdönmez, diğer kızı Tuğba ve oğlu Muhammet Ali Büyükdönmez hazır bulundu. Ayakta güçlükle durabilen aileyi polis memurları sakinleştirmeye çalıştı. Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, milletvekilleri, belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü ve Garnizon Komutanı'nın da katıldı.

Babasının tabutunu son kez öpen Muhammet Büyükdönmez'in, cenaze araca konulup yola çıktığı sırada Tuğba Büyükdönmez ile babalarına son kez selam vererek  uğurladı.

Şehit polis memuru'nun cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Konya Tuzluca'ya gönderildi.

Bu arada öldürülen Avukat Özgür Aksoy'un cenazesi bugün Bursa Adliyesi önünde Baro tarafından yapılacak cenaze töreninden sonra Orhangazi ilçesinde toprağa verilecek.

Görüntü dökümü

---------------------

Şehit polisin cenaze törenindeng örüntü

Çocuklarının selam durması

Detaylar

Berktuğ ÖNCÜ- Faruk KAHRAMAN- Fatih TIKIR- Halil ÖZÇOBAN/GEMLİK (Bursa),

Boyut: 26mb)

Süre: 3.42 dk)x

=========================================================

3)DİSK'TEN DEÜ'YE SİYAH ÇELENK

İZMİR Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nün, Barış İçin Akademisyenler inisiyatifinin 'Bu suça ortak olmayacağız' başlıklı bildirisine imza atan 12 akademisyeni geçen hafta açığa alması DİSK tarafından protesto edildi. DİSK üyesi bir grup, Rektörlük kapısına üzerinde "Akademi biat etmez" yazılı siyah çelenk bıraktı.

DİSK, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nün geçen hafta bildirisine imza atan 12 akademisyeni açığa almasına tepki gösterdi. Alsancak'taki rektörlük binası önünde saat 12.30 sıralarında toplanan yaklaşık 20 DİSK üyesi üzerinde 'hocalarımızın yanındayız' yazılı siyah çelenk getirdi. DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı yaptığı konuşmada, "DİSK'e bağlı sendikalar olarak, köklü bir üniversitenin kapısına siyah çelenk bırakmak hiç de kolay bir şey değil. Çünkü burada yetişen hocalarımız, sağlığımızla, akademik çalışmalarıyla emek ve sınıf mücadelesi ile ilgili işçi sınıfı mücadelesine yol göstermiştir. Açığa alınmaların gerekçesi 'bir yıl önce başlayan bir soruşturmanın selameti için' olarak açıklandı. Bu gerekçe hiç de inandırıcı değil" dedi. Kanun hükmünde kararnameleri kabul etmediklerini söyleyen Sarı, "Bu yolla Barış Akademisyenlerini biat ettireceğinize, diz çöktüreceğinize inanıyorsanız aldanıyorsunuz. Çünkü akademi asla biat etmez. Ancak burada bizlere çok önemli bir görev düşüyor. Eğer bu gerici, karanlık politikalara yeterince ses çıkarmazsak daha çok akademisyen arkadaşımızın işinden, aşından edilmesini izleriz. Bir an önce tüm emek ve demokrasi güçleri olarak bu gidişe dur dememiz gerekiyor" diye konuştu. DİSK olarak, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nün akademisyenleri açığa alma kararını kabul etmediklerini belirten Sarı şöyle dedi:

"Bu tavrından dolayı Rektörü kınıyoruz. Bunun simgesi olarak da bugün buraya bir siyah çelenk bırakıyoruz. Bunun bir üniversite için bıraktığımız ilk ve son çelenk olmasını diliyoruz."

Grup siyah çelengi rektörlük önüne bıraktıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Görüntü Dökümü

------------------------

Memiş Sarı'nın açıklaması

Siyah çelengin bırakılması

Genel ve detay görüntüler

Haber: Timur TARLIĞ - Kamera: Mücahit BEKTAŞ / İZMİR,

===================================================

4)SİTE SAKİNLERİNDEN, OSB'NİN ATIK KOKUSU TEPKİSİ

ADIYAMAN'da Gülbeyaz konutlarında oturan vatandaşlar, Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) akan atık suyun koku yaymasına tepki gösterip çözüm bulunmasını istedi.

Organize Sanayi Sitesi'nin bulunduğu Türkiye Petrolleri Mahallesi'ndeki Gülbeyaz konutlarında oturan 50 kişilik kalabalık, öğle saatlerinde site bahçesinde bir araya gelip eylem yaptı. Site sakinleri, fabrika atıklarının aktığı Eğriçayı'ndan kökü koku geldiğini ve evde durulamayacak derecede rahatsızlık verdiğini söyledi. Site sakinleri, yetkililerin kokunun giderilmesini istedi.

Site sakinlerinden Hacı Erdengi, hava sıcaklığıyla birlikte son 2 aydır evin durulamaz hale geldiğini belirterek, "Ne yazık ki son 2 aydır bu organize içerisinde kurulan arıtmalı tesisten dolayı ne gecemiz, ne gündüzümüz belli. 10 dakika bir çay içsinler buraya. O çayı içene kadar tahammül edebilirlerse biz de tahammül ederiz. Buradaki insanlar nefes bile alamıyorlar" dedi.Kalabalık, bir süre eylem yaptıktan sonra evlerine döndü.

Görüntü Dökümü

------------------------

Gülbeyaz konutları

Toplanan vatandaşlar

Açıklama yapılması

Dağılmaları

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 50 MB

==================================================

5)DERİK'TE ÇOCUKLAR İLK KEZ HAVUZLA TANIŞTI

MARDİN'in Derik İlçesi'nde çocukların faydalanmaları için ilk kez bir havuz yapıldı. Derik Belediyesi tarafından yaptırılan havuzda çocuklara yüzme dersi verilmeye başlandı.

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hakan Kafkas, halka açık yüzme havuzunun bulunmadığı ilçede çocukların faydalanmaları için bir havuz yaptırdı. 1 metre 20 santim derinliğinde, 14 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki havuz Mehmet Ayaydın İlkokulu bahçesinde inşa edildi. Açılışı yapılan havuzda ayrıca 8-14 yaş arasındaki çocuklara yüzme dersi verileceği öğrenildi. Günde 200 öğrencinin yüzme kursundan yararlanacağını belirten Antrenör Reşit Kalkan, kursu tamamlayan çocukların istedikleri yerde rahatlıkla yüzebilecek düzeye gelebileceklerini söyledi. Derik'te ilk kez kurulan havuzda yüzen çocuklardan 14 yaşındaki Muhammet Başakçı, "İlk defa böyle bir yüzme havuzu görüyoruz. Bu imkanı bize sağlayan yetkililere teşekkür ediyorum.Çok mutlu ve sevinçliyiz." diye konuştu.

14 yaşındaki Dilan Dağlık ise, ilk defa yüzme havuzuna girdiğini belirterek, "Daha önce hiç havuz görmedim. Böyle bir  yüzme havuzun olması bizi çok sevindirdi. Biz çocukların yüzü gülüyor. Parklarımız, basketbol, futbol kurslarımız açıldı. Bunu yapan herkese teşekkür ediyoruz."

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Yüzme havuzuun dış tarafından görüntü

-Havuza atlayan çocuklar,

-Kalkan'ın Konuşması

-Çocukların konuşmaları

-Yüzme Havuzunda Çocuklar

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Emrullah KARAKAŞ/DERİK (Mardin), -

============================================

6)AV TÜFEĞİYLE 2 KİŞİYİ YARALADI

ESKİŞEHİR'de 32 yaşındaki Mustafa Yılancı, tartıştığı 37 yaşındaki Sedat Demirelli ile eşi 33 yaşındaki Sevcan Demirelli'yi av tüfeğiyle ateş ederek yaraladıktan sonra yakalandı.

Olay, bugün saat 05.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Acet Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Yılancı, aralarında husumet bulunan ve aynı mahallede oturan Sedat Demirelli'nin evine gitti. Tek katlı evin önünde çıkan tartışmada Mustafa Yılancı, yanında bulunan av tüfeğiyle Sedat Demirelli ve eşi Sevcan Demirelli'ye ateş edip kaçtı. Sedat Demirelli kasığından, Sevcan Demirelli de sırtına isabet eden saçmalarla yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen 112 acil servis ile polis ekipleri sevk edildi. Hayati tehlikesinin olduğu belirtilen Sedat Demirelli ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne, eşi Sevcan Demirelli de başka bir ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, şüpheli Mustafa Yılancı'yı kısa sürede olayda kullandığı av tüfeği ve yanında bulunan 7.65 çapındaki bir tabancayla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan Yılancı Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------------

-Şüphelinin sağlık raporu için getirildiği hastaneden çıkartılıp ekip otosuna bindirilirken,

-Olay yerinde incelemede bulunan polislerin görüntüsü bulunuyor.)

Haber-Kamera: ESKİŞEHİR,

========================================================

7)TRABZON'DA DÜNKÜ ZİNCİRLEME KAZADA ÖLENLERİN SAYISI 4'E ÇIKTI

TRABZON'un Yomra İlçesi'nde dün 4 aracın karıştığı ve 38 yaşındaki Nihal Bülbüloğlu, 54 yaşındaki Zekiye Gürsoy ile 57 yaşındaki Sevgi Gürsoy'un hayatını öldüğü kazada ağır yaralanan 55 yaşındaki Ayşe Memişoğlu da tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi. Kazaya neden olan aracı kullanan 20 yaşındaki Berk Hacıhamzaoğlu'nun da ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sancak Mahallesi'nde, Karadeniz Sahil Yolu Avrasya Üniversitesi Yomra Yerleşkesi önündeki kaza dün akşam saatlerinde meydana geldi. Rize'den Trabzon yönüne giden Berk Hacıhamzaoğlu yönetimindeki 61 LJ 707 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı ve aynı yönde seyreden Nuran Çakır yönetimindeki 16 EGR 61 plakalı araca çarptı. Savrulan ve orta refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçen araç önce Nihal Bülbüloğlu'nun kullandığı 61 BA 626 plakalı otomobile, ardından da Ozan Kuvvet yönetimindeki 61 AL 083 plakalı araca çarparak durabildi.

Kazada Nihal Bülbüloğlu, Zekiye Gürsoy ve Sevgi Gürsoy olay yerinde hayatını kaybetti.  Ağır yaralanan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ayşe Memişoğlu da kurtarılamadı ve kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı.  Yaralanan Yunus Emre Memişoğlu, Asiye Memişoğlu, Yiğit Bülbüloğlu, Nuran Çakır, Handegül Birinci, Murat Ayas ve Berk Hacıhamzaoğlu'nun tedavileri sürüyor.

Bu arada, kazaya neden olan 61 LJ 707 plakalı aracın sürücüsü Berk Hacıhamzaoğlu'nun ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Kazada ayağı kırılan ehliyetsiz sürücü Hacıhamzaoğlu'nun tedavisi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde polis gözetimden sürüyor.

Kazada ölenlerdin Nihal Bülbüloğlu'nun, Cudibey İlköğretim Okulu'nda Teknoloji-Tasarım öğretmeni olduğu, aynı araçta ölen Zekiye ve Sevgi Gürsoy ile de akraba oldukları ve yakınlarının düğün hazırlıklarına yardım etmek için Arsin İlçesi'ne gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Fatih TURAN/YOMRA (Trabzon), -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Kamçı Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title