Haberler

Dha Yurt Bülteni-6

Şehit Metin Düzgün yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandıTaşeron işçiyken, polis memuru olmuşİSTANBUL'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polislerden 27 yaşındaki Metin Düzgün'ün cenazesi memleketi Konya'da yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Metin Düzgün yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Taşeron işçiyken, polis memuru olmuş

İSTANBUL'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polislerden 27 yaşındaki Metin Düzgün'ün cenazesi memleketi Konya'da yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı. 1.5 yıllık polis memuru, üniversite mezunu Şehit Düzgün'ün, daha önce taşeron işçi statüsünde bir hastanede asgari ücretle çalıştığı, daha sonra hem polisliği çok sevdiği hem de iyi bir meslek sahibi olabilmek için polis memurluğu sınavlarına girip, kazandığı belirtildi.

İstanbul'daki saldırıda şehit olan Metin Düzgün'ün cenazesi dün, gece memleketi Konya'ya getirildi. Ardından Beyhekim Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Şehit Düzgün'ün cenazesi bugün morgdan alınıp, helallik alınmak için baba evine getirildi.

Burada babası Harun Düzgün, annesi Hatice Düzgün, kardeşi Çetin Düzgün ve yakınları tabuta sarılıp, helalleşti. Duanın ardından şehidin cenazesi törenin yapılacağı Musalla Mezarlığa Namazgahı'na uğurlandı. Şehidin naaşının, cenaze aracına konduğu sırada yakınlarında ikisi fenalaştı. Fenalaşan yakınlarına, hazırda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti.

Musalla Mezarlığı Namazgahı'nda düzenlenen törene Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, protokol üyeleri ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Şehit Düzgün'ün cenazesi törenin ardından Konya Polis Şehitliği'ne defnedildi.

İYİ BİR MESLEK SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇOK SEVDİĞİ POLİSLİĞİ SEÇMİŞ

Osmangazi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan şehit Düzgün'ün, daha önce yaklaşık 18 yıldır taşeron işçisi olarak Konya Numune Hastanesi'nde görev yapan babası Harun Düzgün'ün, bağlı olduğu şirket aracılığıyla aynı hastanenin bilgi işlem bölümünde çalıştığı öğrenildi. Yaklaşık 4 yıl burada asgari ücretle çalışan Düzgün'ün, hem polisliği sevdiği hem de iyi bir meslek sahibi olmak için yaklaşık 1.5 yıl polis memurluğu sınavlarına girip, kazandığı belirtildi. Şehit Düzgün'ün, ilk görev yerinin de İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi olduğu öğrenildi.

2 HAFTA ÖNCE SÖZLENMİŞ

2 kardeş olan şehit Metin Düzgün'ün, önce kardeşi Çetin Düzgün evlendiği ve onun düğününde yardımcı olduğu ve yaklaşık 2 hafta öncede kendisinin sözlendiği, kısa bir süre sonrada nişan töreni düzenleyip, daha sonra düğün yapacağı öğrenildi.

(Görüntü Dökümü

--------------

Cenaze aracının gelmesi

Naaşın indirilmesi

Babası ve yakınlarının tabuta dokunmaları

Hellallik alınması

Yakınlarının ağlaması

Duanın okunması

Naaşın cenaze aracına konması

-Fenalaşan yakınları

Tören alanından detay

Bakan Elvan ve diğer protokol üyelerinden detay

Cenaze töreninden detay

Naaşın, omuzlara alınıp taşınması

Genel ve detay

Haber-Kamera: İsmail AKKAYA- Hasan DÖNMEZ / KONYA

==========================================

Van şehidine ağladı

İSTANBUL Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yanındaki bombalı terör saldırısında şehit olan Soner İdil için memleketi Van'da tören düzenlendi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katıldığı törende terör örgütü PKK aleyhine sık sık slogan atıldı.

Dün gece hava yoluyla Van'a getirilen 27 yaşındaki şehit polis memuru Soner İdil için Yukarı Norşin Camii önünde tören düzenlendi. Törene, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Van Valisi İbrahim Taşyapan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, şehidin yakınları ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Törende ellerinde Türk Bayrağı bulunan vatandaşlar sık sık "Şehitler ölmez vatan bölünmez","Kahrolsun PKK" sloganları attı. Öğlen namazının ardından şehit İdil için cenaze namazı kılındı. Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından İl Müftüsü Nimetullah Arvas dua okudu. Şehit İdil'in yakınlarının Türk Bayrağı'na sarılı tabutun üstüne kapanarak ağlaması yürekleri dağladı. Bakan Arslan, şehidin Babası Miktad İdil'e sarılarak teselli etmeye çalıştı. Şehit İdil'in tabutunu tekbirler ve dualarla bir süre Bakan Arslan ve vatandaşlar omuzlarda taşıyarak cenaze aracına bıraktı. Şehit İdil, Akköprü Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------

-Törenden detaylar

-Törene katılanlar

-Tabuta sarılan şehidin yakınları

-Tabutun taşınıp cenaze aracına bırakılması

-Atılan sloganlar

Haber-Kamera: Murat ÇAĞLAR-Orhan AŞAN / VAN, -

================================================

Akhisar'da şehit polisi, binler uğurladı

Oğlum seninde gurur duyuyorum

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 26 yaşındaki Ali Aksoy, memleketi Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polisin cenazesi son kez evinin önüne götürüldüğünde oğlunun fotoğrafını eline alan baba Ömer Aksoy, onun öpüp bağrına bastı, evladının meslektaşlarıyla tabut başında gururla nöbet tuttu. Anne Medine Aksoy ise "Oğlum seninle gurur duyuyorum. Bak dimdik ayaktayımö dedi.

Geçen cumartesi Beşiktaş - Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu yanında meydana gelen 2 patlamada 41 polis ve sivil vatandaş şehit oldu. Şehit polislerden 26 yaşındaki Ali Aksoy'un acı haberi de, Akhisar'daki ailesine meslektaşlarınca verildi. İstanbul Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis Ali Aksoy için, Akhisar'da cenaze töreni düzenlendi. Akhisar Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit polisin cenazesi ilk olarak, ailesinin yaşadığı Sarıçalı Mahallesi'ne götürüldü. Son kez evinin önüne götürülen şehit polis Ali Aksoy için, dua edildi.

BABANIN GURURU

Şehit Ali Aksoy'un cenazesi son kez getirildiği evinde araçtan indirilip evin avlusuna konuldu. Burada şehit oğlunun fotoğrafını eline alan baba Ömer Aksoy, onun öpüp bağrına bastı, evladının meslektaşlarıyla tabut başında gururla nöbet tuttu. Anne Medine Aksoy ise "Oğlum seninle gurur duyuyorum. Bak dimdik ayaktayım" dedi. Şehit kardeşi Mehmet Aksoy'da,. Abisinin şapkasını takıp tabunun başından ayrılmadı. Şehit polisin cenazesi daha sonra cenaze namazının kılınması içini köy camine götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Şehit polisin cenazesinin evine getirilmesinden görüntü.

Ailelerin görüntüsü.

Haber: Taylan YILDIRIM, kamera: Mücahit BEKTAŞ / AKHİSAR

================================================

Niğde şehidini uğurladı

İSTANBUL'da şehit olan polis memuru 24 yaşındaki Bora Çelik, memleketi Niğde'nin Bor İlçesi'nden son yolculuğuna uğurlandı. İlçe merkezindeki Bor Paşa Cami'nde düzenlenen törene Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, milletvekilleri, çok sayıda vatandaş ve şehidin ailesi katıldı. Bekar olan ve 4 ay önce göreve başlayan şehit polis memuru Bora Çelik'in güçlükle ayakta duran babası Nuri, annesi Rahime Çelik'i, yakınları teselli etti.

BAKAN'DAN HATIRA ORMANI İSTEDİ

Törene polis şapkasıyla katılan Rahime Çelik, kendisine başsağlığı dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ndan oğlunun adının verileceği hatıra ormanı istedi. Şehidin cenazesi törenin yapılacağı alana getirildiğinde yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından şehit polis Bora Çelik, Bor İlçe Şehitliği'nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Şehit Bora Çelik'in tabutunun tören alanına getirilmesi

Bir yakınının şehidin fotoğrafını öpmesi

Şehit yakınlarının tabuta sarılarak ağıt yakması

Haber-Kamera: Adnan ÇELEBİ-Ali KADI/BOR, (Niğde),

====================================================

Müezzinoğlu: İntikamı mutlaka alınacak

İstanbul'da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'nın önünde çevik kuvvet ekiplerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Hüseyin Akyüz'ün cenazesine katılmak için Bursa'ya gelen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı yeni makamında ziyaret etti. Vali İzzettin Küçük ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un da yer aldığı ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, "Bugün itibariyle 36 polis memurumuzu kaybettik. 36 emniyet görevlisi şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. 8 de sivil kaybımız var. 6'sının kimlik tespitleri yapıldı. 2'sinin kimlik tespitleri yapılamadı. Milletimizin başı sağ olsun. Milletin birlik beraberliğini, kardeşliğini, geleceğe ait olan hedeflerini ve ideallerini engelleyemeyecekler" dedi.

Müezzinoğlu, bu milletin vasiyetine sahip çıkacağını belirterek, "Bu ülkenin evlatları, bu ülkenin yöneticileri asla vazgeçmeyecektir. İnşallah cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde o hedefleri büyük oranda yakalamış bir Türkiye onurunu yaşayacağız. Bunlardan kimlerin rahatsız olduğunu bu millet biliyor. Bu tuzakları kuran maşaların arkasında kimlerin olduğu da biliniyor. Memleketin, bütün bu tuzak kurucuların, maşaların üstesinden gelebilecek gücü de var, iradesi de var. Bunu başaracak bir süreci inşallah hep beraber oluşturacağız. Hainler ve teröristler bilsin ki dökülen kanın hesabı sorulacak, intikamı mutlaka alınacak. Bedelini ağır ödeyecekler" dedi.

"İNŞALLAH O HESABIN SORULDUĞU GÜNLER YAKINDIR"

Halkın emniyet güçlerinin yanında olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, Bursa'ya, saldırıda şehit düşen Erzurum doğumlu Hüseyin Akyüz'ün cenazesi vesilesi ile geldiğini ifade ederken, "Hüseyin Akyüz kardeşimizin şahsında bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Emniyet camiamızın başı sağ olsun. Güvenlik güçlerimiz şunu bilsin ki 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız onlarla beraberdir. Her zaman onların yanında olmak, onlarla birlikte bu ülkenin güvenliğinin çok daha iyi noktaya taşınmasında birlikte olmak bizim görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Rabbim onlara güç, kuvvet versin. Bütün bu hain planları bozacak olan ve bu tuzakları kuranlara hesap soracak olanlar onlardır. İnşallah o hesabın da sorulduğu günler yakındır" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Emniyet Müdürleri'nin Bakan Müezzinoğlu'nu karşılaması

Müezzinoğlu'nun açıklamaları

Emniyette ve polis ekiplerinden detaylar

Haber-Kamera: Berktuğ ÖNCÜ-Faruk KAHRAMAN/BURSA,

======================================

Soma faciası davasında, yargılamaya devam edildi (2)

DURUŞMA ERTELENDİ

Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 6'sı tutuklu 46 sanıklı davanın, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde, görülürken talepler alındığı sırada SEGBİS'te (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) arıza meydana geldi. Mahkeme Başkanı Aytaç Ballı, arızanın giderilmemesi üzerine duruşmayı 19 Aralık Pazartesi gününe erteledi. Bu arada mahkemenin sanıklarla ilgili tutukluluğun devamının değerlendirilmesini bir aylık süre dolmadığı için 14 Aralık'ta yapacağı bildirildi.

BİLİRKİŞİ RAPORU NE DEMİŞTİ?

Bilirkişi heyetinin hazırladığı ve davanın iddianamesinin temelini de oluşturan rapora, hem sanıklar hem de avukatları yeterli bulmayıp tepki göstermişlerdi. Halen yargılanması süren davada, geçen Şubat ayında Mahkeme Başkanı Aytaç Ballı ve heyeti, oluşturulan bilirkişi heyeti ve tarafların avukatlarıyla, facianın yaşandığı ocakta, inceleme yaptı. Ocakta bu kez yapılacak olan incelemede, yangının ilk çıkış noktası olarak bilinen U 3 bölgesi ise ilk kez girilip araştırıldı. İncelemeden sonra bilirkişi heyetine ilk olarak üç ay, sonrasında da bu süre uzatılıp 6 aya çıkartıldı. 11 kişiden oluşan bilirkişi heyeti, raporunu tamamlayıp mahkemeye sundu. Eldeki veriler eski imalattan gelen aralarında metanın da bulunduğu çeşitli gazların daha sonra kısa devre yapan kablolardan tutuştuğu belirlendi. Ortaya çıkan alevlerin de, madenin içindeki, kömür tozları, elektrik kabloları, ağaç tahkimatı, yağları ve plastik boruları yakmasıyla da, karbonmonoksit gazının ortaya çıktığı açıklandı.

Haber: MANİSA

==========================================

Müezzinoğlu: Emekli promosyonları müjdesi bu ya da gelecek haftada

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere ödenecek promosyonlarla ilgili çalışmayı bakanlık olarak tamamladıklarını belirterek, "Bardağın suyunu yarıdan azdan yarıdan çoğa çıkartması için sayın başbakanımıza teslim ettim. Bu hafta ya da gelecek hafta sayın başbakanımız gerekli açıklamayı, müjdeyi verir" dedi.

İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Hüseyin Akyüz'ün cenaze törenine katılmak üzere Bursa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel AS TV'nin programına katılarak soruları yanıtladı. İstanbul'daki terör saldırısı ve HDP ile ilgili soruyu yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, şehit sayısının bu sabah itibarıyla 44'e yükseldiğini söyledi. Müezzinoğlu, şöyle konuştu: "30 olan polis şehidimiz 36'ya yükseldi. Sivil şehit sayımızda, 6 kimliği belli olan, 2 de kimliği de belli olmayan. Bu tabii acı veren üzüntü veren bir durum. Bu anlamda şehitlerimize rahmet diliyorum. Yaralı sayımız 102 yaralımız var diğerleri taburcu oldu. 26 yoğun bakımda olan yaralımız var. 16 sının durumu oldukça iyi. 10 tane yoğun bakım hastamızın durumu ciddiyetini koruyor."

"PKK BU İŞİN MAŞASI"

Terörün ortak ittifakıyla Türkiye'nin hedeflerinden saptırmak isteyen bir konjektör yaşandığını vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, şöyle devam etti: "PKK terörü üstlense bile bunun arkasında sadece PKK'lı hainler yok. Farklı hainler var, farklı organizasyonlar var. PKK da bu işin maşası. Türkiye'nin yaşadığı terör eylemlerine baktığımızda bu arka plandaki üst akıl bunları farklı organizasyonlarda, bazen IŞID oluyor, bazen PKK oluyor. Bazen de bir başkasından. Ama akıl ve organizasyona baktığımızda son derece stratejik son derece planlı, Türkiye'nin olağanüstü istihbaratını da aşabilme kabiliyetinde istihbaratlar verebilen hazırlamalar yapabilen bir organizasyon. Ama bu millet büyük bir millet. Siyasi görüşü, hayat felsefesi yaşam tarzı ne olursa olsun teröre karşı duruşu son derece net ve dik birlikte mücadeleyi verme dinamikleri var. Bu da bunları rahatsız ediyor. Ülkeyi ayrıştırmayı, bölüştürmeyi çatıştırmayı başaramadıkları bir süreci de görüyorlar. Bu nedenle insanlık dışı hukuk dışı, hiçbir değerle bağdaşmayacak bu tür hain eylemleri yapıyorlar. Dünyanın neresinde olursa olsun teröre ve terörizme tavır koymak demokrasi ve demokrasiden yana olanların esasında birinci önceliği ve sorumluluğu olması gerekir. Bu anlamda da böyle bir sorunumuz var. Ama 78 milyon ülke insanının vicdanında bu anlamda HDP'nin de suçlu pozisyonu artık vicdanlardaki yerini almıştır."

"GLOBAL İŞGAL HAREKETİ VAR"

Terörün global bir denge bozucu olarak kullanıldığının altını çizen Bakan Müezzinoğlu, "Medeni" olarak denilen gelişmiş, insan haklarını, dünya hukukunu, demokrasiyi konuşan dünyanın, terörü kendi gücünün organizasyonu konusunda bir malzeme olarak kullandığını ifade ederek şöyle dedi: "6 yıl önce IŞİD diye bir terör örgütünü dünya biliyor muydu? Nereden nasıl oldu hangi silahı buldu, hangi parayı buldu, hangi desteği buldu da, şu anda ya da 5-6 yıl öncesinde bir terör örgütü diye pat diye çıktı. Arkasındaki güç kim? Kim organize etti. Parayı kim buldu, silahı kim verdi. Irak'ın ve Suriye'nin şehirlerini Musul'u alabilecek gücü nasıl buldu. Terörle global bir mücadele yok. Tam aksine terörle global işgal hareketini görüyoruz."

Asgari ücret görüşmelerini de değerlendiren Bakan Müzezzinoğlu, asgari ücretle ilgili toplantının ilkini geçen hafta salı günü yapıldığını belirterek şöyle devam etti: "İkincisi bugün yapılıyor. İşçi temsilcileriyle burada kalkınma ve çalışma bakanlığının başkanlığında Türk-İş'te yapılacak gelecek haftada TİSK'te yapılacak. Hem işçi kesiminin talepleri, gelecek hafta da işveren temsilcilerinin talepleri görüşülecek biz de hükümet olarak hakemlik rolümüzü en ideal şekilde yaparak inşallah asgari ücreti ay sonu itibarıyla netleştirmiş olacağız. Her iki tarafından da tek başına çok mutlu olduğu bir fotoğraf değil, her iki tarafından yeterince mutlu olduğu güven duyduğu ama geleceğimizin de güvenli ve huzurlu olduğu bir kararı almamız lazım. İşverenin ilk anda masaya otururken sıfır zam talebi, geçen yıl yüzde 30 yapıldı, dünya ekonomisinin gidişatı, dünya ile rekabet istihdamda oluşan daralma bütün bu parametleri masaya getirecektir. Ama çalışan kardeşlerimizin de yine haklı parametlerini de işçi temsilcileri getirecektir biz de burada hakkaniyetli bir hakem görevi üstleneceğiz. Ama arzu edileni verebilme bugün için çok mümkün görünmüyor."

"MÜJDEYİ BAŞBAKAN VERECEK"

Emeklilere ödenecek promosyonla ilgili soru üzerine de Bakan Müezzinoğlu, "Biz bakanlık adına kendi ölçeğimdeki çalışmaları tamamladım. Bardağın suyun yarıdan azdan yarıdan çoğa çıkartması için sayın başbakanımıza teslim ettim. Bu hafta ya da gelecek hafta sayın başbakanımız gerekli açıklamayı müjdeyi verirö diye konuştu.

Haber : BURSA

=====================================

Nusret Mayın Gemisi'ni gezdiler

ÇANAKKALE Savaşı'nın kazanılmasında önemli rol oynayan Nusret Mayın Gemisi'nin aslına sadık kalınarak yeniden yapılan TCG Nusret, Donanma Komutanlığı'nda ziyarete açıldı. Küçük çocuklar askerler için yazdıkları mektupları gemi komutanına verdi.

Aslına sadık kalınarak yeniden yapılan TCG Nusret gemisi Donanma Komutanlığı'nda Poyraz Limanı'na demirledi. TCG Nusret ziyarete açıldı. Donanma Komutanlığı'na gelenler otobüslerle Poyraz Limanı'na getirildi. Görevliler, gemi hakkında ve Çanakkale Savaşı sırasında üstlendiği görevle ilgili bilgiler verdi. TCG Nusret Gemisi Komutanı Yüzbaşı Burak Kandaş, gemiyi gezen çocuklarla yakından ilgilenirken, öğrenciler gemide Çanakkale Savaşı ile ilgili videoları izledi. Gölcük Şirinköy Anaokulu'ndan gelen 40 öğrenci askerlere verilmesi için yazdıkları mektupları Yüzbaşı Burak Kandaş'a teslim etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Çocukların gelişi, gemiyi gezmeleri, komutanın konuşması, çocukların mektupları vermesi

HABER-KAMERA: Soner GÜLEZER / ÇANAKKALE

=========================================

2 çocuk annesi ortadan kayboldu

MUĞLA'nın Milas İlçesinde geçen cuma günü ortadan kaybolan 2 çocuk annesi 30 yaşındaki İpek Elverdi'den haber alınamıyor. Genç kadının eşi elektrik teknisyeni 36 yaşındaki Güray Elverdi, "Hayati tehlikesi olabilir. Çok endişeliyiz" dedi.

Bir süre önce Bodrum'dan Milas'a taşındıkları öğrenilen 2 çocuk annesi İpek Elverdi, geçen 9 Aralık Cuma günü telefonda görüştüğü eşi Güray Elverdi'ye kuaföre gideceğini söyledi, bir daha da kendisinden haber alınamadı. Eşinin gidebileceği yerlere bakan ancak kendisine ulaşamayan Güray Elverdi, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

Güray Elverdi, Facebook'taki sayfasında da 'Arkadaşlar eşim İpek Elverdi'den, cuma günü saat 14.00'ten bu yana haber alamıyoruz. Kendisi, kayıp. Milas ve civar köylerinde kendisini gören veya yerini bilen olursa polis, jandarma veya beni Allah rızası için arayıp, yardım edin. Eşim 1.60 boylarında, beyaz tenli, kumral saçlı. Kendisinden haber alamıyoruz. Hayati tehlikesi olabilir' yazılı paylaşımda bulundu.

3 gündür eşinden haber alamadıklarını belirten Elverdi, "Kendisiyle hiçbir sorunumuz yoktu. Son olarak Milas Müftülüğü'nün önünden kendisi ile telefon ile görüştüm. 'Kuaföre gidiyorum' dedi, bir daha da kendisinden haber alamadım. Sağlık sorunu yoktu. Aramızda en ufak bir tartışma da yaşanmadı. Kaçırılmış olabileceğini veya küçük bir bunalıma girip, evden uzaklaşmış olabileceğin düşünüyorum. Hastanelere baktık ama kendisine ulaşamadık. Hayatından endişe duyuyorum. Çıldırmak üzereyim. Bulunması için yetkilerden yardım bekliyorum" dedi.

Haber: Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), -

=====================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu İstanbul Konya PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title