Haberler

Dha Yurt Bülteni-5

1)BURSA' DA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADAN SONRA GERGİNLİK ÇIKTI, POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI Bursa' da Panayır mahallesinde duran kamyona arkadan çarpan kamyonetteki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

1)BURSA' DA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADAN SONRA GERGİNLİK ÇIKTI, POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Bursa' da Panayır mahallesinde duran kamyona arkadan  çarpan kamyonetteki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kazanın ardından ölenin yakınları  araç içindeki sıkışanlara  müdahalenin geciktiğini  öne sürerek polisle tartıştı. Gerginliğin büyümesi üzerine polis havaya   iki el ateş açtı.

GÖRÜNTÜLER DHA FEED TEN GEÇİLİYOR

BURSA/DHA

==================================================

ANTALYA'DA MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK

1)ÖLEN 2 İŞÇİ DE ZONGULDAKLI

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde kömür ocağında metan gazı sıkışması sonucu yaşamını yitiren işçiler 39 yaşındaki Levent Korkmaz ile 36 yaşındaki Esen Çavuş'un, Zonguldaklı oldukları belirlendi. Korkmaz'ın emekliliğine 3 ay kaldığı, asıl mesleği aşçılık olan Çavuş'un da erken emekli olabilmek için madende çalışmaya başladığı ortaya çıktı.

2 ORTAK VE İŞLETME MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

Antalya Kemer'de metan gazı kaçağı sonucu 2 işçinin ölümüne yol açan kömür ocağının ortakları Muhammet Murat Bal ve Ramazan Bal ile işletme müdürü Salih Akça, gözaltına alındı. 3 kişi, Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'nda gözaltında tutuluyor.Kemer'in Ovacık Mahallesi'nde 'Balyak- Balyak Madencilik Ltd. Şti.' adlı firma tarafından 2015 yılından beri işletilen kömür ocağında dün saat 19.43 sıralarında yoğun metan sıkışması meydana geldi. İşçilerden Levent Korkmaz ile Esen Çavuş madende 830 metrede mahsur kalırken, gazdan etkilenen işçilerden Ersin Akkuş (36), Hüseyin Durmuş (19), Feyzettin Bayramoğlu (26), Özgür Arık (44), Kadir Özbek (24) ve Ömer Erden (28) çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Madende mahsur kalan 2 işçiyi kurtarmak için ocağa giren 8 işçi de gazdan etkilenince, güçlükle dışarı çıktı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mahsur kalan 2 işçinin kurtarılması için Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) da 7 kişilik kurtarma ekibi yola çıktı. TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü Tahlisiye İstasyonu'nda hazırlıklarını tamamlayan 1'i mühendis, 6'sı maden işçisi 7 kişilik ekip, kurtarma çalışmalarında kullanacakları malzeme ve ekipmanlarla Zonguldak'tan hareket etti. Ekip, Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi'ndeki Zonguldak Havalimanı'ndan Türk Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçağıyla Antalya'ya ulaşıp kurtarma çalışmalarına katıldı.

2 MADENCİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Kurtarma ekibi, saat 03.00 sıralarında 830 metrede mahsur kalan işçilerden Levent Korkmaz'ın, saat 03.15'te ise Esen Çavuş'un cansız bedenine ulaştı. Kurtarma ekipleri tarafından çıkarılan Levent Korkmaz ve Esen Çavuş'un cenazeleri, incelemeden sonra Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

VALİ KARALOĞLU: YARDIM ÇAĞRISI 19.43'TE

Kurtarma çalışmalarını yerinde takip eden Vali Münir Karaloğlu, madendeki kazanın saat 19.43'te 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildiğini söyledi. Çağrı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD ekiplerinin bölgeye gelerek kurtarma çalışmalarına başladığını kaydeden Vali Karaloğlu, "Maden ocağının kendi ekipleri de çalışmaya başladı. İki arkadaşımızın maalesef cesetleri tünelden çıkartılarak morga gönderildi. Göçük, patlama yok ama yoğun gaz sızıntısı var. Arkadaşların gazdan etkilenerek öldüğünü düşünüyoruz. Kesin sonuçlar otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak. Etraflıca savcılığımız, jandarma soruşturacak. Enerji Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü olayı inceleyecek" dedi.

Vardiyada toplam 14 işçinin çalıştığını, bunlardan 10'unun olay meydana geldiğinde tünelde olduğunu anlatan Vali Karaloğlu, "Şu anda edindiğimiz bilgiler bunlar. Ama soruşturma sonucu ne olur bilemem. Bu tünel yatay, aşağıya doğru değil. 830 metrede arkadaşlara ulaşıldı" diye konuştu.

Toplam 70 kişinin çalıştığı madene giriş, jandarma tarafından güvenlik şeridi çekilerek kapatıldı. Madende çalışan işçiler, yatakhane ve yemekhanede vakit geçirmeye çalışıyor. Madencilerin bir bölümü de sabah saatlerinde, mesai arkadaşlarının ölüm haberini ekran başında üzgün bakışlarla takip etti.

ÖLEN 2 İŞÇİ DE ZONGULDAKLI

Metan gazı zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren işçiler Levent Korkmaz ile Esen Çavuş'un Zonguldaklı oldukları ortaya çıktı. 1.5- 2 aydır madende çalışan Levent Korkmaz'ın, emekliliğine de 3 ay kaldığı kaydedildi. 3 yıllık evli Esen Çavuş'un ise 15 yıl otelde aşçılık yaptığı, erken emeklilik için madende çalışmaya başladığı belirtildi. 1.5 yıldır bu madende çalışan Çavuş'un, madende aşçı olmadığı zamanlarda mesai arkadaşlarına yemek yaptığı kaydedildi. Madenin girişinde yer alan 'Bu işletmede 1120 gündür işgücü kayıplı kaza yaşanmamıştır' yazılı tabela da dikkati çekti.

2 ORTAK VE İŞLETME MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

Antalya Kemer'de metan gazı kaçağı sonucu 2 işçinin ölümüne yol açan kömür ocağının ortakları Muhammet Murat Bal ve Ramazan Bal ile işletme müdürü Salih Akça, gözaltına alındı. 3 kişi, Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'nda gözaltında tutuluyor.

Görüntü Dökümü

---------------------------

Bilgilendirme panosundan görüntü

Yerde duran baretlerden görüntü

Ocağın genel görüntüsü

Temizlik yapan personelin görüntüsü

Ocağın girişinden görüntü

Kömürlerden görüntü

Detaylar

214 MB -- 03.09

Haber: Tolga YILDIRIM- Bülent TATOĞULLARIKamera: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,

Görüntü Dökümü

--------------------------------

-Serap Çavuş'un ağlaması

-Ailesinin sakinleştirilmeye çalışması

-Adli tıp dış plan görüntü

-Esen Çavuş opak

-Detaylar

'271 MB -4 DK 26 SN'

Kamera Erol AKKIR/ANTALYA,

==============================================================

3)DEVRİLEN ASİT YÜKLÜ TANKER KONTROLLÜ ŞEKİLDE KALDIRILDI

SİVAS'ın Kangal ilçesinde devrilen sülfürik asit yüklü tanker İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrollü şekilde kaldırıldı.

Kaza dün akşam saatlerinde Kangal-Divriği karayolu 5'inci kilometresinde meydana geldi. Mersin'den Erzincan'a giden 53 yaşındaki Mustafa Dilek'in kullandığı 10 AJP 90 plakalı sülfürik asit yüklü tanker, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Dilek hafif şekilde yaralandı. Kangal Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sonrası taburcu edildi. Tankerde hafif asit sızıntısı görülmesi nedeni ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) ekipleri kaza bölgesinde çalışma yaptı.

ASİT BAŞKA TANKERE AKTARILDI

Devrilen sülfürik asit yüklü TIR dün akşam olay yerine gelen vinç tarafından aşırı yük nedeniyle kaldırılamadı. Bugün sabah yeniden olay yerine gönderilen AFAD KBRN ekipleri kimyasal sıvı geçirmeyen özel kıyafetler giyerek tanker içindeki 15 ton asidi kaza yerine gelen başka bir tankere aktardı. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından tanker kaza yerinden kaldırıldı. Yapılan incelemede kaza yerinde çevrede her hangi bir zarar oluşmadığı belirlendi.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

-Kaza yerinden görüntü

-Devrilen tankedrin görnütüsü

-Özel kıyafetli AFAD ekiplerinin tankerdeki asidi diğerine nakli

-Tankerin kaldırılması

-Detaylar

Haber-Kamera: s Hüsnü Ümit AVCI/KANGAL(Sivas),

===========================================

4)GÖRME ENGELLİ BAKAN MÜŞAVİRİ ÖNALAN: UFKU GÖREBİLEN GENÇLİK YETİŞTİRMEMİZ LAZIM

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Basın Müşaviri Kenan Önalan, Engelliler Haftası nedeniyle  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Lisesi işbirliğinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, geleceğe mutlu bakan, ufku görebilen gençlik yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kırıkkale Kültür Merkezi'nde düzenlenen güne Bakan Müşaviri Kenan Önalan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yalçın Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Ataman Sümer, Kırıkkale Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Ümit Şirin, Kırıkkale Lisesi Müdürü Nuri Pehlivanlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı'nı ve 'Bana Bir Masal Anlat Baba' etkinliği, Kırıkkale Lisesi öğrencileri tarafından işaret dile ile okundu. Görme Engelli bakan müşaviri Kenan Önalan, konuşmasının bir bölümünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Çocuklarımıza en önce söylememiz gereken şey; çözüm odaklı olunması, yani ne olursa olsun bir çözümün olacağına inanmaları. Çünkü insan beyni öyle bir çalışıyor ki; siz çözüm olduğuna inanırsanız, çözüm bulursunuz. Beyin ona göre çalışır, ona göre kanalize olur ve iş yapar . Ama siz kötümserseniz, siz negatifseniz bu iş olmaz. 'ben yapamam' derseniz hiçbir şey yapamazsınız. Bir halta da yaramazsınız. Onun için öğrencilerimize bunu anlatmamız lazım. Onun için geleceğe mutlu bakan, ufku görebilen gençlik yetiştirmemiz lazım."

Çocuklara öncelikle engelliliğin eksiklik değil, farklılık olduğunun öğretilmesi gerektiğini belirten Kemal Önalan, "Bunu da engelli olmayan insanların öğrenmesi lazım. Çünkü hep bizim kaçırdığımız şey; bu engellilik eksiklikmiş gibi algılanıyor. Engellik eksiklik gibi algılanırsa, herkese 'sende yok' diye bir üstten bakış gelişiyor. Acıma gelişiyor. Bize kendi başımıza imkanlar verilirse, kendi başımıza çok şey yapabiliriz. Biz kendimizi, ailemizi, toplumumuzu güzele doğru değiştirmemiz lazım. Ben mezun olurken rektörümüz  'sizler değişmeye değil, değiştirmeye gidiyorsunuz' demişti. İşleri değiştirmek, güzel şeyler yapmak, memleketi güzel bir yerlere götürmek istiyoruz" diye konuştu.

Kırıkkale Lisesi Görme Engelli Tarih Öğretmeni Resul Partici ise konuşmasında, engellinin topluma uyumu konusunda herhangi bir sorun yaşamadığını,  toplumun engelliye uyumunu sağlamak gerektiğini vurguladı. Partici, "Ülkemizde fiziksel, zihinsel ve duyusal olarak 8.5 milyon engelli vardır. Bu sayı ailelerle birlikte düşünüldüğünde 25 milyon insanımız engelli bireylerin karşılaşmış oldukları sorunlardan olumsuz etkilenmektedir. Ülkemizde engelliler hemen her alanda çeşitli sorunlarla karşılaşmaktadır. Ancak son yıllarda engellilerin yaşamlarında olması gereken yönde yapılmaya çalışılan iyileştirme hareketlerini de görmezden gelemeyiz" dedi.

Görüntü Dökümü

---------------------

Liseli öğrencilerin işaret dile ile istiklal marşını okumaları

Kırıkkale lisesi tarih öğretmeni resul Partici nin konuşması

Bakan müşaviri kenan önalana plaket takdimi

Topluluk fotoğrafları

Kenan önalan ile röportaj

KIRIKKALE/DHA

======================================================

5)58 YILLIK HASIRCI ÇİFT ÇIRAK ARIYOR

HATAY'ın Altınözü İlçesi'nde 80 yaşındaki Fatma Köleoğlu ile eşi  82 yaşındaki Niyazi Köleoğlu, 58 yıldır hasır örüp geçimlerini sağlıyor. Altınkaya Mahallesi'nde eşi Fatma Köleoğlu ile hasır örücülüğünü ilerlemiş yaşına rağmen sürdüren Niyazi Köleoğlu, bir yandan da sanatını gelecek kuşaklara aktarmak için çaba veriyor. Atölyeye çevirdikleri evlerinin bir odasında çalışan çift, hasat zamanı tarlalardan topladıkları buğday saplarını, atölyelerine getirip kök boyalarının yardımıyla renklendiriyor. Renklendirip kuruttukları buğday saplarına el emeği ve göz nuru dökerek adeta can veren usta çift, ürettikleri sepetleri, kadın  çantalarını ve süs eşyalarını düzenledikleri sergilerde satıyor.

4 çocuğunu bu meslekten kazandığı parayla okuttuğunu anlatan Köleoğlu, "Biz bu buğday saplarını Ağustos ayında tarladan topluyoruz, çalışıyoruz, üretiyoruz, 4 çocuğum var, çocuklarımı bununla besledim, mesleğime, mezara gidene kadar devam etmeyi düşünüyorum. Ama bizimle de mezara gitsin istemiyoruz. Mesleği öğretmek için çırak arıyoruz.  Belki bir kişi gelir, ben yaparım der de, biz de seviniriz" dedi. Niyazi Köleoğılu, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursta birçok kursiyere ustalık yaptığını, ancak mesleğin zorluğunu görenlerin tek tek kursu terk ettiğini, bu yüzde de hasırcı yetişmediğini anlattı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Hasırcı ustalarından detay

-Ustaların buğday saplarıyla ördüğü çanta ve diğer eşyalar

-Ustaların çalışmalarından görüntüler

-Hasırcı Ustası Niyazi Köleoğlu ile röp.

SÜRE: 03' 01" BOYUT: 183 MB

Haber-Kamera: Ramazan ÇELİK/ ALTINÖZÜ(Hatay),

======================================================

6)ALMAN TUR OPERATÖRLERİNE BODRUM TANITILDI

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nin tanıtımına katkı sağlaması amacıyla yabancı tur operatörlerine düzenlenen program kapsamında, Alman kafile kente geldi. 3 tur acentesinden 40 tur operatörünün katıldığı etkinlikte, Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOTAV) tarafından Bodrum'un tanıtımı yapıldı.

Bodrum Belediyesi, BOTAV ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) tarafından geçen yıl turizmdeki sıkıntıların aşılması bu yıl da yaşanmaması için ortaklaşa düzenlenen çalışma kapsamında, Almanya'da 3 tur acentesinde çalışan tur operatörleri ilçede ağırlandı.

BOTAV Yönetim Kurulu Üyesi ve BODER Başkanı Halil Özyurt, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında Almanları karşıladı. Alman tur acentesi Meeting Point'in Türkiye temsilcileri ve işbirliği yaptığı 5FV acentesi ve FTI acentesinden 40 çalışan geldi. Ayrıca, 5VF Türkiye Ürün Müdürü Sabine Praehauser, Almanya'daki Türkiye Sorumlusu Susanne Maid, Meeting Point Kontrat Müdürü Hakan Alim ve Ege Kontrat Müdürü Ali Sertkaya katıldı. Alman tur operatörlerine Bodrum'un güzelliklerini, koylarını, gezilebilecek yerlerini anlatan Almanca tanıtım filmi izletildi.

BOTAV Yönetim Kurulu Üyesi Halil Özyurt, "Bodrum filmlerle bu kadar anlatabiliyoruz. Çünkü Bodrum 6 bin yıllık bir kent. Tarih boyunca sağlık ve eğlence kenti olmuştur. Yıllarca da Bodrum bir eğlence merkezi olarak tanınmıştır, ama 3. yaş turizmine ve astım hastalarına iyi gelen bir dokusu ve havası vardır. Be nedenler Bodrum her yaştan kişinin tatilini geçirebileceği bir kenttir" dedi.

BOTAV Genel Sekreteri Bayraktar, "Yurt içi ve yurtdışı olmak üzere 2 türlü tanıtım projesi yürütüyoruz. Yılda 30 ülkede fuarlara katılıyoruz. Avrupa ülkeleri Rusya, Doğu Avrupa ülkeleri, son yıllarda da Çin ve Hindistan'a yöneldik. Bu yılki tur operatörü ve gazetecilere yönelik düzenlenen tanıtım programına Alman acenteleriyle başladık. Gelecek hafta Rusya'dan 150 gazeteci ve tur operatörü gelecek. Bu şekilde 1000'e yakın gazeteci ve tur operatörünü Bodrum'da ağırlamayı hedefliyoruz. Yurt içinde de bir tanıtım projemiz devam ediyor. Tanıtım TIR'ı oluşturduk ve ilk etapta 29 ziyaret etmesini hedefledik" dedi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Tur operatörlerinden görüntü

Halil Özyurt ve Cemil Bayraktar'ın açıklamaları

Tanıtım videosunun yayınlanması

Haber: Nilüfer DEMİR, Kamera: Hülya ELTEŞ / BODRUM(Muğla),

======================================================

7)SAVAŞ GEMİSİNE ZİYARETÇİ AKINI

MUĞLA'nın Datça İlçesi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait TCG Gaziantep F 490 adlı firkateyn, iki günlüğüne halkın ziyaretine açıldı.

ABD'de 1979'da denize indirildikten sonra 12 Haziran 1979'dan itibaren Türk Deniz Kuvvetleri bünyesinde hizmet veren TCG Gaziantep F 490 firkateyni, ilk gün ziyaretçi akına uğradı. Savaş gemisini görmek isteyen Datçalılar, limanda uzun kuyruklar oluşturdu. Datça açıklarına demirleyen firkateyne, sabah saat 10.00'da başlayarak akşam saat 17.00'ye kadar, Fantezi adlı gezi teknesi ile ziyaretçi taşındı. Ziyaretçiler, 140 metre uzunluğunda dev savaş gemisini bol bol fotoğrafladı. Geminin içerisinde görevli askeri personel tarafından 10'ar kişilik gruplar halinde gezdirilen ziyaretçiler, özellikle savaş araç gereçlerine yakın ilgi gösterdi. Geminin güvertesinde bulunan helikopterin önünde hatıra fotoğrafı çektirme yarışına giren ziyaretçiler, özçekim yapmayı da ihmal etmedi. Üzerinde 'köpek balığı' resmi bulunan güdümlü mermi, halkın en çok dikkatini çeken nesne olurken, 'kırlangıç' olarak tabir edilen gözetleme dürbünleri ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Kadın-erkek, yaşlısı-genç herkes bir kez olsun, kırlangıçların başına geçip, kıyıyı izledi. Datça açıklarında demirli bulunan TCG Gaziantep F 490 firkateyni bugün de halkın ziyaretine açık tutulacak.

Görüntü Dökümü

------------------

Datça limanında toplanan kalabalık, kendilerini savaş gemisine götürecek gezi teknesine bilerlerken..

Savaş gemisinin uzaktan görüntüsü..

Ziyaretçiler savaş gemisine alınırlarken..

Ziyaretçiler geminin güvertesinde helikopter başında…

Helikopter önünde özçekim yapan İrfan Gökhan (60) ile röp.

Geminin güvertesindeki köpek balığı resimli güdümlü merminin görüntüleri..

Kırlangıç olarak tabir edilen gözetleme dürbünü önünde sıra bekleyen ziyaretçiler…

Makineli tüfek başındaki kadınlar..

(Not: Görüntü boyutu: 83.4 MB - Süre: 00.03.45 Dk.)

Haber- Kamera: Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla),

================================================

8)AKSARAY'DA AFAD'DAN YILAN OPERASYONU

AKSARAY'da  AFAD ekipleri, bir evin kilerinden çatıya kaçan yılanı, yaptığı çalışmayla kurtarıp, doğaya bıraktı.

Olay, merkeze bağlı Taptuk Emre Köyü'nde 49 yaşındaki Fikret Koca'ya ait müstakil evin kilerinde meydana geldi. Firket Koca, malzeme almak için kilere girdiğinde bir yılanın olduğunu fark etti. Ardından da AFAD ekiplerini arayıp yardım istedi. Eve gelen AFAD ekipleri, yılanın tandırın bacasından çatıya kaçtığını fark etti. Bunun üzerine çatının bir kısmını söken ekip yılanı yakaladı. Yılanı bez torbaya koyan ekipler, evin yaklaşık 20 kilometre ilerisinde boş arazide doğaya bırakıldı.

(Görüntü Dökümü

-----------------

AFAD ekibinin gelişi

Kilerde yılanı araması

Çatıda yakalaması

Yılanı çıkartmaları

Doğaya bırakılması

(Haber: Hasan BÖLÜKBAŞ AKSARAY DHA))

========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bal Bodrum Datça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title