Haberler

Dha Yurt Bülteni-2

İzmir'de orman yangını  kontrol altına alınmaya çalışılıyor

İZMİR'in Bayındır ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yangın, gündüz saatlerinde Ovacık mevkiinde Kırsal Yusuflu Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Yangına, 25 arazöz ve 8 helikopterle müdahale edilirken, alevler henüz kontrol altına alınamadı.

Ovacık, Kızılkeçili ve Lütuflar mahallelerinde çıkan ve hala devam eden yangına 8 dozer, 15 su tankeri ve 35 arazöz ile müdahaleler sürerken, gün batımıyla beraber havadan müdahale sona erdi. Çevre ilçelerden takviye ekiplerin de geldiği söndürme çalışmalarında, Manisa'dan gelen 1 dozerin devrildiği, ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi. Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli orman yangınında 200-300 hektarlık alanın alevlerden etkilendiği söyledi. Bir işçinin kayıp olduğuna dair iddiaların şu anda doğrulatılamadığını belirten Başkan sesli, "Bir bilgi kirliliği var" dedi.

Görüntü Dökümü

--------------------

-Yangın bölgesinin havadan çekilmiş fotoğrafları

-Yangından görüntü

-Gökyüzünü kaplayan dumanlar

-detaylar

Haber-Kamera: Faruk ÇARK / İZMİR

NOT : GÜNDÜZ GÖRÜNTÜLERİ GEÇİLECEK

====================================

Kütahya'da trafik kazası: 3 ölü

KÜTAHYA'da içerisinde açıkcezaevinde hükümlü olan ve izinli dışarıya çıkan iki mahkumun bulunduğu otomobil bölünmüş yolda kontrolden çıkarak orta refüjdeki demir bariyerlere saplandı. Üstü kople kesilerek ezilen otomobildeki 4 kişiden ikisi mahkum 3 kişi öldü, bir kişide ağır yaralandı.

Kaza gece saat 02: 00 sıralarında Kütahya Eskişehir karayolu 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Metin Kara (20) idaresindeki 43 LB 268 plakalı otomobil ile Kütahya istikametinden Eskişehir istikametine gittiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil bölünmüş yol ortasındaki demir bariyerin altına girerek ok gibi saplanıp karşı şeritte durdu. Kazada, Mustafa Korkut ve Emre Yıldız olay yerinde, sürücü Metin Kara ambulansla getirildiği DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hayatını kaybederken Furkan Elçi ağır yaralandı. Olayda hayatını kaybeden sürücü Metin Kara ile Emre Yıldız'ın Kütahya E tipi cezaevinin açıkcezaevinde hükümlü olduğu ve cezaevinden izinli olarak çıktıkları öğrenildi. Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Mustafa Korkut ile Emre Yıldız'ın araçta sıkışan cenazeleri Acil Afet ve Acil Durum müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından demir bariyerler kesildikten sonra çıkartılarak ceset torbalarına konuldu. Cenazeler cenaze aracıyla hastane morguna götürülürken otomobilde jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede alkol şişelerine rastlanıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

-Kazaya yapan otomobilin görüntüsü

-İçindeki cesetlerden görüntü

-Ekip otolarından görüntü

-Olay yeri inceleme ekiplerinin ve askerlerin görüntüsü

-Cesetlerin afad ekipleri tarafından çıkartılması

-Ölen kişilerin sağlık fotoğraflarının üzerinden çekilen görüntüler

Haber-Kamera: Oğuzhan KILIÇ-KÜTAHYA,

==========================================================

Lice'de amonyum ve şeker destekli 100 kiloluk patlayıcı bulundu

El yapımı patlayıcının imha anı

DİYARBAKIR İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Lice İlçesi'ndeki yol kontrolleri sırasında durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada, 8 bidon ve 6 çuval içerisinde toplam 214.9 kilo kubar esrar ele geçirildi. Öte yandan merkez Sur İlçesi Karpuzlu Köyü yakınlarında yol kenarına tuzaklanmış 2 bidon içerisinde, yaklaşık 100 kilo amonyum nitrat ve şeker kullanılarak hazırlanmış el yapımı patlayıcı bulunarak, imha edildi.

Lice ve Sur İlçeleri'nde ele geçirilen el yapımı patlayıcı ve uyuşturucu ile ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; teröristle ve narko terörizmle mücadele kapsamında, operasyonel faaliyetlere devam edilmektedir. Bu bağlamda, Lice İlçesi Kayacık Jandarma Karakol Komutanlığı'nca tesis edilen yol kontrol noktasında görevli unsurlar tarafından 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 22.00 sıralarında beyaz renkli Ford Transit marka bir araçta yapılan kontrolde 8 jelikan bidon ve 6 çuval içerisinde toplam 214.9 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddesine el konulmuş, araç muhafaza altına alınmış, 1 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Öte yandan Sur İlçesi Karpuzlu köyü mülki sınırları içerisindeki karayolu kenarına teröristlerce mayın/EYP yerleştirildiğine ilişkin elde edilen istihbari bilgiye istinaden 25 Temmuz 2017 Salı günü saat 18.00'dan itibaren icrasına başlanılan operasyon sonucunda, toprağa gömülü vaziyette 2 adet jelikan bidon içerisinde yaklaşık 100 kilogram amonyum nitrat ve şeker kullanılarak hazırlanmış mayın/el yapımı patlayıcı düzeneği tespit edilmiş olup, delil olabilecek bulgular muhafaza altına alınmış, anılan mayın/el yapımı patlayıcı düzeneği patlayıcı madde imha timi tarafından yerinde tahrip edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, narko- terörizmle ve teröristle mücadele kapsamında icra edilen operasyonel faaliyetlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

Görüntü Dökümü

-El yapımı patlayıcının imha anı

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: DİYARBAKIR, -

=======================================

6 yıl önce dondurulan spermleri sayesinde baba oldu

Mucize baba, mucize bebek

İZMİR'de 6 yıl önce testis kanseri tanısı konulan Okan Ünsel (25) tedavi öncesinde doktorunun önerisiyle dondurttuğu spermleri sayesinde baba oldu. Ameliyat sonrasındaki tetkiklerde bir tek canlı sperm hücresi kalmadığı için 'baba olamaz' denilen Ünsel, dondurulmuş spermleriyle eşi Evin Ünsel'e (25) uygulanan tüp bebek tedavisi sonucunda hayaline kavuştu. Eşi Evin ile mutluluk içinde kızları Ekin'i kucağına alan Okan Ünsel, "Mucize yaşıyoruz" dedi.

Okan Ünsel'e, 2011 yılında acil tıp teknisyeni olarak çalıştığı İzmir Kent Hastanesi'nde Üroloji Uzmanı Opr. Dr. ışık Özgü tarafından yumurtalık kanseri tanısı konuldu ve acil ameliyat kararı alındı. Opr. Dr. Özgü, bu ameliyat sonrasında sperm üretiminin eskisi gibi olamayabileceğini belirterek, Ünsel'e ileride baba olmak istiyorsa spermlerini dondurtmasını önerdi. Ünsel bu öneriyi yerine getirdi ve kanser ameliyatı olacağı gün aynı hastanede spermleri donduruldu. Ameliyatın ardından Aliağa Tüpraş'ta çalışmaya başlayan Ünsel, kötü günleri geride bırakıp sağlığına kavuştu. Ancak ameliyat öncesi normal olan sperm testleri ameliyat sonrasında kötü çıktı. Rapordaki 'canlı tek bir sperm hücresine rastlanmadı' ibaresi genç sağlıkçıyı üzdü. Ünsel, Mart 2016'da İzmir Kent Hastanesi Yoğun Bakım Kliniği'nde çalışan hemşire Evin Bor ile yaşamını birleştirmeye karar verirken, sevdiği kadına yaşadıklarını, tetkik sonuçlarını, baba olamayacağını açık dille anlattı. Evin hemşire, eşinin çocuk sahibi olma arzusu karşısında Ünsel'e dondurulmuş spermleriyle tüp bebek tedavisine başvurmayı önerdi. Çift bir umutla soluğu Kent Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde Opr. Dr. Dilek Aslan'ın yanında aldı. Dondurulmuş spermlerle elde edilen embriyonun transferi sonrasında Evin hemşire hamile kaldı. Evin Ünsel, 22 Temmuz'da 'mucize' dedikleri bebekleri Ekin'i dünyaya getirdi.

EKİN BEBEK MUTLULUĞU

2 kilo 970 gram ağırlığında, 48 santimetre boyunda dünyaya gelen bebeğinin doğumunu beklerken büyük heyecan yaşadığını belirten genç baba Okan Ünsel, "Doktorum kanser ameliyatı öncesinde spermlerimi dondurtmamı önerirken ben yaşayıp yaşamayacağımı düşünüyordum. Şimdi bakınca o gün doktorumun doğru önerisi, benim de o öneriyi dikkate almam sayesinde bugün bir mucizeyi yaşıyoruz. Ameliyattan sonra sperm sonuçlarım negatifti. Hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacaktım. Dondurulan sperlerim sayesinde baba oldum. Bütün doktorlarıma çok teşekkür ediyorum. Mutluluğumuzu anlatacak sözcük yok" diye konuştu.

Genç anne Evin Ünsel de, "Eşimin çok çocuk istediğini, olmayacağı için çok üzüldüğünü biliyordum. Benim için dondurulmuş spermlerinin az, canlı olması yeterli umuttu. Çocuğumuzun olacağına çok inanıyordum. Ekin bir mucize. Çok mutluyuz" dedi.

İSTERLERSE KARDEŞİ DE OLUR

Öte yandan İzmir Kent Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Dilek Aslan, özellikle gençlik çağında bazı kanser türlerinin artık tedavi edilebilen kanserlerden olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ancak hastaların bir kısmı kemoterapi ya da radyoterapi gibi uygulamalardan sonra üreme yeteneğini kaybedebiliyor. Ancak bu tedavilere başlamadan önce doğru yönlendirilmeyle eğer sperm ya da yumurta hücreleri dondurulabilirse bu kişilerin gelecekte anne baba olmaları ve biyolojik bebeklerine sahip olma şansları korunabiliyor. Okan bey de ameliyat öncesinde bilinçli bir şekilde doktorunun yönlendirmesiyle bize başvurdu. Biz birkaç tüp halinde sperm hücrelerini dondurduk. Ünsel çifti anne baba olmaya karar verdiklerinde canlı hücre olmadığı, tedavi sonrasında sperm üretiminin durduğu saptandı. Bu nedenle biz daha önceden dondurduğumuz sperm hücrelerini kullanarak tüp bebek tedavisi uyguladık. Şimdi bebek sahibi oldular. Ekin bebeğe isterlerse birkaç yıl sonra kardeş de gelebilir. Çünkü 4-5 kardeş yapabileceğimiz kadar dondurulmuş sperm mevcut."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Evin Ünsel'in hamilelik kontrolünden görüntü

Doğumdan sonra anne, baba ve bebekten genel - detay görüntü

Anne Evin ünsel ile röp.

Baba Okan ünsil ile röp.

Opr. Dr. Dilek Aslan ile röp.

Haber-Kamera: Mücahit BEKTAŞ / İZMİR,

===================================================

Kanseri yenen gurbetçiye 32 yıllık vefa

ALMANYA'da yaşayan ve kanser hastalığını yenen Denizlili gurbetçi 52 yaşındaki Göker Gürel, 32 yıl önce birlikte askerlik yaptığı arkadaşları ve komutanları ile bir araya gelerek moral depoladı.

Almanya'ya 20 yıl önce gidip, işçi olarak çalışan Denizlili Göker Gürel, geçen yıl kolon kanserine yakalandı. Münih'te yaşayan 3 çocuk babası Gürel'in ameliyatla kalın bağırsağının 19 santimetresi alındı, 36 kür kemoterapi gördü. 1 yıllık mücadele sonunda Denizlili gurbetçi hastalığı yenip, normal yaşamına döndü. Gürel'in hastalığı yenmesi üzerine 32 yıl önce Bolu Dağ Komando Tugayı'nda birlikte askerlik yaptığı arkadaşları ve komutanları vefa örneği gösterip, Bodrum'da sürpriz bir buluşma organize etti. 32 yıl önce birlikte vatani görevini yapan Erzurum, Konya, Ankara, İstanbul, Yalova, Sakarya, İzmir'den 32 asker arkadaşı Bodrum'da buluştu. Buluşmada kanseri yenen Göker Gürel, asker arkadaşları tarafından geçmiş olsun dilekleriyle karşılandı.

KOMANDO YEMİNİ ETTİLER

Bodrum'daki Mazı Mahallesi'nde bir pansiyonda buluşan asker arkadaşları, anılarını tazeledi, Gürel'in hastalığı yenmesi nedeniyle havai fişekler atıldı. 32 yıl önce Bolu'da Tabur Komutanı olan emekli Albay Sayın Erdede, denizin içinde eski askerlerine komando yemini ettirdi. Ellerinde Türk bayrağıyla denizin içinde komando yemini eden eski askerler, sahildeki vatandaşlar tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Buluşmanın onur konuğu Denizlili gurbetçi Göker Gürel, hastalığı yendikten sonra hayatının en güzel 3 gününü yaşadığını belirterek, "Zorlu bir sürecin ardından hayatımın en güzel sürprizini yaşadım. 32 yıl önce vatan savunması için birlikte görev yaptığım asker arkadaşlarım ile biraraya gelmek beni çok mutlu etti. Bu sürprizle sanki yeniden doğdum, 3 gün boyunca arkadaşlarımla anıları yad ettik. Yaptıkları sürpriz için arkadaşlarıma teşekkür ederim. Artık hayata daha sıkı bağlandım" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Denizdeki komando yemininden ve bayrak açılmasından görüntü,

-Havai fişek atılmasından görüntü,

-Göker Gürel'in konuşmasından görüntü.

Haber- Kamera: Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ,

============================================

Öğreticiye cinsel istismar davasında rekor ceza (2) (Tekrar)

GİRESUN'un Alucra ilçesinde Kuran Kursu'nda yaşları 9 ila 13 arasında değişen öğrencilere cinsel ve fiziksel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan yardımcı öğretici Halil İbrahim U., 217 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursu'nda yardımcı öğretici olarak çalışan Halil İbrahim U., cinsel istismara uğradığını iddia eden bazı çocukların velilerinin şikayetleri sonrasında yapılan araştırmaların ardından geçen yıl 29 Ağustos'ta gözaltına alındı. Sorgusunun ardından ertesi gün adliyeye sevk edilen Halil İbrahim U., çıkarıldığı mahkemece 'çocuklara cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı. Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılırken, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca duruşmada mağdur çocukların daha fazla mağdur olmaması, çocukların menfaati ve yararı gereğince davanın kapalı yapılmasına ve duruşma içeriği ile ilgili yayın yasağı getirilmişti.

SANIK ÖĞRETİCİYE 203 YIL HAPİS CEZASI

Kuran Kursu'nda yaşları 9 ila 13 arasında değişen 9 öğrenciye cinsel ve fiziksel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan yardımcı öğretici Halil İbrahim U., Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Duruşmaya ayrıca mağdur çocuklar, aileleri, Giresun Barosu Genel Sekreteri Murat Bektaş, Baro Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Özge Üstün ve Baro Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Sevil Göksüzoğlu da katıldı.

Yapılan duruşmada mahkeme heyeti, sanık Halil İbrahim U.'ya,  9 çocuk öğrenciye karşı işlemiş olduğu 'Çocuğun cinsel istismarı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamalarından rekor cezaya çarptırdı. Her bir çocuk için farklı cezalar alan Halil İbrahim U., toplamda 217 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

BARO BAŞKANI AÇIKLAMA YAYINLADI

Kararın ardından Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir tarafından yapılan yazılı açıklamada her bir çocugun baro üyesi avukatlar tarafından temsil edildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi" "Bu yaşanan vahim hadisede, çocukların kimlik bilgilerinin gizli tutulması, bu bilgiler ile yine mağdurlara ilişkin fotoğrafların basın-yayın organlarınca paylaşılmaması da ayrıca önemle üzerinde durulması gereken bir konudur. Bu anlamda her bir kişi ve kurum, bu bilinçle hareket ederek ikinci bir mağduriyetin yaşanmasının önüne geçmelidir. Zira aslolan ve öncelik, çocuğun üstün menfaatidir."

Haber: GİRESUN

========================================

Konya'da aranan kişilere operasyon: 50 gözaltı

KONYA'da çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 50 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu sabah saatlerinde kent merkezi ve ilçelerde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 50 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Operasyonun devam ettiği, gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

Görüntü dökümü:

--------------------------------

Polisin evlere girmesi

Şüphelilerin emniyete getirilmesi

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA DHA))

=====================================================

Konsomatris olarak çalışan yabancı uyruklu 4 kadın gözaltına alındı

KONYA'da bir pavyonda konsomatris olarak çalıştığı tespit edilen yabancı uyruklu 4 kadın polisin operasyonu sonucu yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi'nde bulunan bir pavyonda yabancı uyruklu kadınların konsomatris olarak çalıştırıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis dün akşam pavyona baskın düzenledi. Yapılan baskında Rus vatandaşı Uylıa Z. (20), Moldova uyruklu Anna P. (25), Uganda uyruklu Sumaıyah K. (33) ve Kazak Natalya Z.'yi (24) gözaltına alındı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar polisteki işlemlerinin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Görüntü dökümü:

-----------------

Kadınların sağlık kontrolüne getirilişi

Kadınların sağlık kontrolünden götürülüşü

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA DHA))

========================================================

Jandarmada çevreci araç dönemi

Turizmde belgeli 250 bin yatak kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük destinasyonlarından Manavgat'ta, tatilcilerin güvenliğini sağlamak için jandarma ekipleri teknolojinin bütün imkanlarından faydalanıyor. Jandarma ekipleri ekip otoları ve motosikletli devriyelerinin yanı sıra, ormanlık ve araçların giremediği bölgelerde atlı turizm jandarmasıyla hizmet veriyor. Geçen yıl tek kişilik mypetler, bu sene ise 2 kişilik Elektrikli Devriye Müdahale Araçları (EDMA) hizmete alındı. Elektrikle çalışan ve fosil yakıtları kullanmadığı için tamamen çevreci olan EDMA'lar Türkiye'de ilk defa pilot bölge olan Manavgat'ta kullanılıyor. Manavgat'ın Selimiye ve Kumköy jandarma karakollarına verilen birer EDMA, özellikle motorlu araçların giremediği Antik Side, sahil yolunda vatandaşın ve tatilcilerin can ve mal güvenliğini sağlamak için kullanılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Devriye ekiplerinin Side Antik Kent önünde toplu fotoğraf çekimi

EDMA'nın devriyeye çıkışı ve devriye

RÖP: MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut

EDMA sahilde devriyede

Mypetli devriyeler sahilde devriyede görevinde

Motosikletli ekipler devriyede görevinde

Atlı timler Side Antik Kenti'nden devriye için çıkıyor.

Atlı timler devriye görevinde

HABER- KAMERA: Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya),

=========================================================

Torosların kutsal suları

Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki Akdağ'dan doğan Uçarsu ile Yeşilgöl, özellikle Alevi vatandaşlar için kutsal görülüyor. Elmalı'da yaşayan Anadolu erenlerinden Abdal Musa'nın kutsadığına inanılan su kaynakları görsel güzellikleriyle de ilgi çekiyor. İki su kaynağı, Elmalı, Kaş ve Demre ilçelerine içme suyu ve sulama suyu olarak hayat veriyor. Bu sularda el ve yüzlerini yıkayan vatandaşlar, bidonlara koyup evlerine götürdükleri suyla şifa bulduklarına inanıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Uçarsu'dan değişik bölümler

İnsanlar

Yeşil Göl

Doğa ve Çayboğazı Barajı

Röportajlar

HABER- KAMERA: Ahmet ACAR/KAŞ (Antalya),

=========================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bebek Konya İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title