Haberler

Dha Yurt Bülteni-2

Kandil'e hava harakatı : 3 barınma yeri ve 2 sığınak imha edildiTürk Silahlı Kuvvetleri dün 16: 10-16: 30 saatleri arasında Kandil'e, alınan anlık bir istihbaratların değerlendirilmesi sonucu Türk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiğini ve PKK'ya ait olduğu...

Kandil'e hava harakatı : 3 barınma yeri ve 2 sığınak imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri dün 16: 10-16: 30 saatleri arasında Kandil'e, alınan anlık bir istihbaratların değerlendirilmesi sonucu Türk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiğini ve Pkk'ya ait olduğu tespit edilen 3 barınma yeri ve 2 sığınağın ateş altına alınarak imha edildiğini açıkladı.

Görüntü Dökümü

---------------------

-ARŞİV

Hava harekatı görüntüleri

Haber: ANKARA

================================

Levye ile bankayı soyma anı güvenlik kamerasında

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde kar maskeli kişinin banka şubesinin kapısını levye ile açarak içeri girmesi alarm çalınca kaçması güvenlik kameralarını yansıdı.

Olay, 25 Mart gecesi Körfez İlçesi'nde bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Kar maskeli kişi elindeki çanta ile banka şubesine gelerek levye ile bankanın kapısını açtı. İçeri giren kişi alarm çalınca panikleyerek kaçtı. Kar maskeli kişinin bankaya girmesi ve kaçması güvenlik kameralarına yansıdı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü İl Asayiş Şubesi ekipleri banka ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızın izini sürdü. Polis, M.S.S.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Daha önce herhangi bir sabıkası olmayan M.S.S. adliyeye sevk edilirken, soygunu gerçekleştiremediğinden adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Bankanın içesinde görüntüsü

Bankadan kaçışı

Adliyeye sevk edilmesi

HABER-KAMERA: Faruk KIYAK / KOCAELİ

==========================================

Gaziantep'te 200 polisle şafak operasyonu

GAZİANTEP'te, 200 polisin katılımıyla 12 adrese yönelik eş zamanlı operasyonda 6 kilo esrar ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ele geçirilen esrar ve tabancanın güvercin kafesinde gizlendiği belirlendi.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polisleri eşliğinde zırhlı araçlarla kentteki 12 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu operasyonları için eğitilen 'Alex' adlı köpekle aramaların da yapıldığı operasyonda koçbaşı ile açılarak girilen evlerde arama yapıldı.

GÜVERCİN KAFESİNDE UYUŞTURUCU VE TABANCA ÇIKTI

Operasyonda Akdere Mahallesi'nde basılan bir evin terasındaki güvercin kafesinde bir miktar esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda toplam 6 kilo esrar ile bir miktar ateşbuz, Hint keneviri, uyuşturucu hap, 1 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, kelepçelenerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Özel harekat ekipleri

Koçbaşıyla kapının kırılması

Evde arama yapılması

Alex'in arama yapması

Esrar ve tabanca

Şüphelinin gözaltına alınması

Zırhlı araç

Genel ve detay görüntüler

Haber: Mücahit YOLCU - Kamera: Ahmet ÖZER-GAZİANTEP-DHA)

======================================================

Adana'da PKK operasyonu: 22 gözaltı

ADANA'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu iddia edilen şahısların adreslerine sabahın ilk saatlerinde baskın düzenledi. Diğer şubelerin de destek verdiği baskında 28 eve eş zamanlı giren ekipler,22 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ev baskınlarında bulunamayan 6 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------

Polis araçlarının Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışı

Baskın yapılacam evin önündeki polisler

Polisler, baskın yaptıkları evin demir kapısına vurup "Aç polis" diye bağırması

Sokaktaki zırhlı polis aracından görüntü

Yüzü maskeli TEM polisinin elinde uzun namlulu silahla sokakta yürümesi

Adli Tıp Birminin dış görüntüsü

Şüphelilerin sağlık kontrolüne getirilmeleri

Genel ve detay görüntüler

Haber - Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

========================================

Üniversiteli çiftten Karre'nin için kampanya

ÇANAKKALE'de her ikisi de üniversite öğrencisi olan Emre Akdağ (25) ve eşi İrem Akdağ (23) iki yıl önce sahiplenip, 'Karre' ismini verdikleri gözleri görmeyen sokak köpeğinin ameliyatını yaptırabilmek için 'change.org' isimli internet sitesinde imza kampanyası başlattı. Öğrenci olduklarından, köpeğin ameliyatı için gerekli toplam 3 bin 450 lirayı karşılamalarının mümkün olmadığını belirten Akdağ çifti, hayvanseverlerden destek istedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aramotik Bitkiler Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Emre Akdağ, 2015 yılı Ağustos ayında, Demircioğlu Caddesi'nde otobüs durağında beklerken yanına gelen bir sokak köpeğini bir süre sevdi. Akdağ, daha sonra köpeği sahiplenip, evine götürdü. Akdağ, 'Karre' adını verdiği köpeği aynı gün akşam, otomobiliyle gezmeye çıkardı. Gezinti sırasında ani fren yapınca, Karre bulunduğu ön koltuktan düştü. Akdağ, görmesinde bir sorun olduğundan şüphelendiği köpeğin gözlerine doğru yaptığı el hareketlerine tepki vermemesi üzerine görmediğini farketti. Akdağ köpeği, ÇÖMÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi olan eşi İrem Akdağ ile veterinere götürdü. Veterinerde yapılan kontroller sonucunda, ameliyat olsa bile köpeğin görememe riski bulunduğu belirtildi. Ancak Akdağ çifti, buna rağmen yılmayıp, araştırmalarını sürdürerek İstanbul'daki hayvanların göz sağlığı ile ilgilenen bir veteriner kliniği ile irtibata geçti.

Buradaki Veteriner Hekim Murat Şaroğlu, köpeğin ameliyatla gözlerinin tekrar görmesini sağlayabileceğini belirtip, umutlu konuştu. 2 bin 300 lirası ameliyat olmak üzere ilaç ve yol masrafları ile birlikte toplam 3 bin 450 liraya ihtiyacı olan Akdağ çifti, öğrenci oldukları için bu masrafı karşılayamadı. Çaresiz kalan Akdağ Çifti, köpeklerinin tekrar görebilmesi için internetteki 'change.org' isimli siteden "Dostumuz Karre'nin Gözleri" sloganıyla imza kampanyası başlatıp, destek istedi. Kampanya ile ilgili tanıtım yazısında Karre'nin hayat hikayesine de yer verildi.

"HERŞEYDEN KORKUYOR"

Kör olduğu için Karre'nin dışarıda diğer köpekler gibi koşamadığına dikkati çeken İrem Akdağ, "Koşmaya korkuyor. Koştuğu zaman da ağaca veya bir direğe çarpıyor. Yüzünde yaralar oluşuyor. İki yıldır bizimle aynı evde yaşamasına rağmen, halen odaların duvarlarına çarpıyor. Bu yüzden her şeyden çok korkuyor. Gözlerinin tekrar görebilmesi olacağı ameliyata bağlı, destek bekliyoruz" dedi.

"ÇOK MUTLU OLURUZ"

Karre'nin şu an yol, ilaç ve ameliyat parasını öğrenci oldukları için karşılayacak durumları olmadığını belirten Emre Akdağ, "Karre'nin yaşamını idame ettirecek veteriner ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Ameliyatını yapabilecek gönüllü bir veteriner, bağış yaparak yardımda bulunabilecek bir hayırsever çıkarsa çok mutlu oluruz. Eşimin araştırmasıyla 'change.org' diye bir siteden haberdar olduk. Bu sitede imza kampanyası başlatarak farkındalık yaratmak istedik. Karre, çok hassas bir hayvan. Annesiz kalan bir kediyi emzirdiğine tanık olduk. Böyle bir hayvanın gözlerinin tekrar görebilmesi için herkesi destek olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Gözleri görmeye karre isimli köpeğin görüntüsü

-Emre Akdağ'ın 'Karre' ismini verdiği köpeğini gezdirmesinden görüntü

-Emre ve İrem Akdağ çiftinin köpekleri Karre ile birlikte görüntüsü

-Emre Akdağ ile röp.

-İrem Akdağ ile röp.

-Karre'nin bir kedi yavrusunu emzirirken çekilmiş cep telefonu görüntüleri

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

===========================================

Çorum'da 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı

ÇORUM'da 4 katlı binada çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye eri yaralandı.

Yangın bu akşam Çorum'un Kale Mahallesi Aksaray 5. Caddede meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın ön kısmında bulunan çardak alev aldı. Çardağın hemen yanındaki hurdalığa sıçrayan alevler kısa sürede binanın çatı kısmını da sardı. Yangını gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmaların ardından binanın yanan çatısı ve hurdalıktaki yangın söndürüldü. Yangında bir itfaiye eri de yaralandı. Yaralanan itfaiyeci ambulansta tedavi altına alındı.

Yangında 4 katlı bir binanın çatısı tamamen yanarken 1 ve 2'nci kattaki ile bitişiğindeki binada büyük çapta hasar meydana geldi. Polis yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Yanan binadan alevlerin yükselmesi

-İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri çalışmaları

-Mahalleli görüntü

-Çatıdan ve yerden söndürme çalışmaları

-Detaylar

Haber-Kamera: ÇRUM

====================================================

Yüksek gerilim hattına kapılan Serhat: Polis abiye üzüldüm

KARS'ta evlerinin penceresi hizasından geçen yüksek gerilim hattına elindeki demir zinciri sallarken kardeşi ile birlikte akıma kapılan Serhat Eroğlu, kendilerinden sonra inceleme yapmak üzere eve gelen ve akıma kapılarak yaralanan polise çok üzüldüğünü söyledi. İlk tedavileri Kars Devlet Hastanesinde yapılan Serhat ve kardeşi Zeynep Abidin Erçağlar ile polis memuru Ali Demirtaş Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hatanesine sevk edildi. Polis memuru Demirtaş memleketi İstanbul'a gönderildi. Kardeşlerden Zeynel Abidin iyileşti, ağabeyesinin ise tedavisi devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Kardeşlerin odalarında görünteleri

-Kardeşlerle röp

Haber-Kamera: Turgay İPEK / ERZURUM,

=====================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Akdağ Gaziantep PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title