Haberler

Dha Yurt Bülteni - 19

Antalya'da deney patlaması: 1'i ağır 3 yaralıANTALYA TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nde (TUG) görevli Tuncay Özışık'ın evinde yaptığı bir proje deneyinde patlama meydana geldi.

Antalya'da deney patlaması: 1'i ağır 3 yaralı

ANTALYA TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nde (TUG) görevli Tuncay Özışık'ın evinde yaptığı bir proje deneyinde patlama meydana geldi. Patlamada Tuncay Özışık ve eşi Hatice Özışık hafif yaralanırken oğlu 17 yaşındaki Altuğ Özışık'ın elleri koptu.

Olay, Konyaaltı İlçesi Altınkum Mahallesi 431 Sokak üzerindeki Peker Apartmanı 7'nci katında saat 20.00'de meydana geldi. İddiaya göre TÜBİTAK için bir çalışma hazırlayan TUG'da görevli  52 yaşındaki Tuncay Özışık ile eşi Hatice Özışık ve çocukları Altuğ Özışık proje için evin balkonunu kullandı. Aile bireyleri çalışmalarını akşam saatlerinde de sürdürmek istedi. Sodyum bikarbonat, şeker ve henüz bilinmeyen bir kimyasalın karışımı neticesinde bir anda patlama meydana geldi. Patlamada Altuğ Özışık'ın elleri kopup gözü ve yüzü yaralanırken, baba Tuncay ve anne Hatice Özışık hafif şekilde yaralandı.

Patlama sesi üzerine adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Bu sırada kendi imkanlarıyla sokağa çıkmayı başaran Özışık ailesi, en yakın özel hastaneye gitti. Durumu ağır olan Altuğ Özışık, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Patlama nedeniyle evde olay yeri inceleme ekipleri inceleme başlattı. Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da olay yerine gelerek patlamayla ilgili bilgi aldı.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Polis araçlarının görüntüsü

-Polislerin görüntüsü

-Apartmanın dış plan görüntüsü

-Vatandaşların görüntüsü

-Olay yeri inceleme ekibinin gelmesi

-RÖP 1: İsmail Aslan

-RÖP 2: Şerife Aslan

-Emniyet müdürünün olay yerinde bilgi alması

-Ekiplerin balkonda çalışma  yapması

-Yaralı baba Tuncay Özışık'ın resmi

-Detaylar

Haber: Alpaslan ÇINAR-Kamera: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,

===============================================

İşyerinde şüpheli ölüm

MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde 41 yaşındaki Atakan Karaduman çalıştığı işyerinde ölü bulundu.

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında Beşköprü Mahallesi şehirlerarası otogarda bulunan bir restorantta meydana geldi. İşyerindeki çekyatın üzerinde yatan Karaduman'ı hareketsiz gören iş arkadaşları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Karaduman'ın öldüğünü belirledi. Vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmayan 1 çocuk babası Karaduman'ın yaklaşık 1 yıldır ailevi problemleri nedeniyle eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaduman'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için Muğla adli Tıp Kurumu Morgu'na sevk edildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

Olay yerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Cihan KAYA / ORTACA (Muğla),

================================================

Düğün konvoyunda kaza: 3 ölü, 3 yaralı

AKSARAY'dan düğün konvoyunda iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 20.15 sıralarında Aksaray-Akin Köyü yolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Mahmut ve Aynur Yurdalan çiftinin düğünü için konvoyla Taptuk Emre Köyü'nden Aksaray'daki düğün salonuna Mustafa Karaağaç (26) yönetimindeki 68 HU 489 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ömer Özdemir (24) idaresindeki 42 Y 7882 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, iki araçta hurdaya dönerken sürücülerden Mustafa Karaağaç ve yanında bulunan  Remziye Karaağaç (38) ve diğer sürücü Ömer Özdemir, olay yerinde yaşamını yitirdi. Mustafa Karaağaç'ın otomobilinde bulunan Aygül Karaağaç (46) ile Özdemir'in otomobilinde bulunan  İsa Kansu (19) ve Musa Kansu (21) yaralandı. Araç içinde sıkışan yaralılar AFAD ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarılıp, ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Davetliler düğün yerine hastaneye akın ederken, düğünün de iptal olduğu öğrenildi.

Görüntü Dökümü

--------------------

Olay yerinden detay

Hastane önünden detay

Genel ve detay

Haber- Kamera: Hasan BÖLÜKBAŞ AKSARAY DHA))

================================================

14. Yalova Uluslararası Kafkas Dans ve Müzik Festivali kortejle başladı (Görüntülü Haber)

YALOVA'da bu yıl 14'üncüsü yapılan Uluslararası Kafkas Dans ve Müzik Festivali, Gazipaşa Caddesi'nde düzenlenen kortejle başladı. Kortej sırasında konuk ekiplerin gösterileri ise büyük ilgi topladı.

Yalova Kuzey Kafkas Derneği'nin organizasyonuyla gerçekleşen ve Yalova'dan Kafkas Dans ekibinin yer aldığı kortejde Kuzey Osetya'dan Bars, Kabardey Balkar'dan Kabardinka, Dağıstan'dan Dağıstan Kartalları, Adigey'den Zori Maykop, Karaçay Çerkes'den Elbrus isimli folklor ekipleri yer aldı. Festivalin korteji Deprem Anıtı'ndan başlayarak Gazipaşa Caddesi boyunca sürdü. Vatandaşlar festivale katılan ekiplere ilgi göstererek sık sık alkışladılar.

14. Yalova Uluslararası Kafkas Dans ve Müzik Festivali, 28 Temmuz 2017 Cuma günü Barış Manço Açık Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan gala gecesinde yapılacak olan gösterilerle sona erecek.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Kortejden görüntü

-Kortejde halk gösterileri

Haber: Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,-

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaağaç Antalya Aksaray Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title