Haberler

Dha Yurt Bülteni-19

İzmir'de tatil dönüşü trafik yoğunluğu İZMİR'de, bayram tatilinin bitmesiyle evlerine dönen tatilciler trafikte yoğunluğa sebep oldu.

İzmir'de tatil dönüşü trafik yoğunluğu

İZMİR'de, bayram tatilinin bitmesiyle evlerine dönen tatilciler trafikte yoğunluğa sebep oldu. İzmir-Çeşme Otoyolu'nda, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Bayram tatilinin sona ermesiyle tatil bölgelerinden İzmir'e dönüş yapan vatandaşlar, bugün akşam saatlerinde trafiğin tıkanmasına neden oldu. İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Narlıdere Gişeleri ile Balçova ve Üçkuyular Mevkii'nde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Yoğun trafik nedeniyle araçlar hareket etmekte zorlanırken, araç yoğunluğunu kontrol altına almak için 79 noktada 123 polis görev aldı. Yaklaşık 5 saat süren yoğunluğun ardından trafik gece geç saatlerde normal akışına döndü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

Araç kuyruklarından görüntü

Trafik polislerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mehmet GÜNEY / İZMİR,

==================================================

Anneye dayakta tüfekler patladı: 6 yaralı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde, Önder Bir'in babaannesini dövmesiyle çıkan kavgada amcası ve kuzeni tüfeklerini ateşledi. Saçmaların hedefi olan 6 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Gölcük İlçesi Hisareyn Mahallesi Kevser Sokak üzerinde meydana geldi. Önder Bir evlerinde kalan babaannesi Havva Bir'i bilinmeyen bir nedenle dövdü. Gözlükleri kırılan Havva Bir karşı evde oturan diğer oğlunun evine gitti. Babaannesi Havva Bir'in amcasının çocuğu Önder Bir tarafından darp edildiğini öğrenen Mustafa Bir karşılarındaki evde oturan amcasının evine gitti. Tartışma büyüyünce iddiaya göre Mustafa ve babası Mahmut Bir evdeki tüfekleri alarak ayrı ayrı ateş etti. Olayda karşı tarafta bulunan 6 kişi saçmaların hedefi oldu. Yaralılardan bir kısmı kendi imkanları ile hastaneye giderken, Gülden ile Hikmet Bir ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Mahmut ve oğlu Mustafa Bir'in yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Yaralıların hastaneye getirilmesi

Haber : Faruk KIYAK/GÖLCÜK(Kocaeli),

=================================================

10 gündür haber alınamayan adam evinde ölü bulundu

KIŞLA Mahallesi İnallı Sokak'ta 4 katlı evin en alt katında oturan 56 yaşındaki Şaban Çelik'ten 10 gündür haber alamayan komşuları, akşam saatlerinde yaşadığı eve gitti. Uzun süre zile basmalarına rağmen kimsenin açmaması üzerine şüphelenen komşuları, kapıyı kırarak içeriye girdiklerinde Çelik'in cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlilerin yaptığı incelemede Çelik'in öldüğü belirlendi. Zaman zaman Karabük'teki yakınlarının yanına gidip geldiği öğrenilen Çelik'in vücudunda herhangi bir darp veya delici kesici alet izine rastlanılmadı. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından bekar olan Çelik'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BEKÇİ DE İŞ YERİNDE ÖLÜ BULUNDU

Bu arada ilçeye bağlı Gülüç Beldesi'nde bulunan gemi tersanesinde bekçi olarak çalışan Mustafa Bilgin, gece nöbetine gelen diğer bekçi tarafından kulübede hareketsiz yatarken bulundu. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Bilgin'in öldüğü tespit edildi. Bilgin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna konuldu. Mustafa Bilgin'in ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Her iki olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

-İnallı mahallesi

-Toplanan kalabalık

-Şaban Çelik'in yakınlarının göz yaşları,

-Cenazenin evden çıkarılıp cenaze aracına konması

-İkinci olayda

-Cenaze aracının gelmesi

-Mustafa Bilgin'in cenazesinin araca konması

-Yakınları ve arkadaşlarının göz yaşları

(05.40) Boyut: (174 MB)

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

=================================================

Taciz iddiası vatandaşları ayağa kaldırdı, şüpheli linç edildi

KONYA'da bir parkta, iddiaya göre 22 yaşındaki Afgan uyruklu M.Y.H., 11 yaşındaki Ö.S.,'yi taciz etti. Ardından parktan götürmeye kalkıştığı Ö.S, çığlık attı. Küçük çocuğun çığlıklarına koşan ailesi ve parkta bulunan vatandaşlar M.Y.H.'yi linç etti. Yaralanan ve güvenlik kulubesine sığınan şüpheliyi, kalabalığı zor sakinleştiren ve yoğun güvenlik önlemi alan polis, emniyete götürdü.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre parka ailesiyle piknik yapmaya giden Ö.S., Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen M.Y.H.,'nın elle tacizine uğradı. Şüphelinin, Ö.S.,'yi parktan uzaklaştırmaya çalışması üzerine küçük çocuk çığlık atmaya başladı. Oğullarının çığlıklarını duyan ailesi ve parkta bulanan vatandaşlar şüpheliyi linç etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, M.Y.H.'yi kalabalığın elinden güçlükle kurtararak parktaki güvenlik kulubesine sakladı. Yaralanan ve kulübedeki koltukların altına saklanan M.Y.H.,'yı polis ekipleri, otosuyla parktan uzaklaştırdı. Yaralanan şüpheli, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü dökümü:

-------------------------------------------------

-Vatandaşların güvenlik kulubesine girmeye çalışması

-Afgan uyruklu şüphelinin koltuğun altındaki görüntüsü

-Polisin şüpheliyi olay yerinden uzaklaştırması

-Parktan genel ve detaylar

Haber-Kamera: Hasan DÖNMEZ/KONYA,

===========================================

Bıçaklandı, bıçak boynunda saplı kaldı

KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde iddiaya göre aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden kavga eden 20 yaşındaki Yusuf Dede, 28 yaşındaki Fatih Yaman'ı boğazından bıçakladı. boynuna saplanan bıçakla hastaneye kaldırılan Yaman'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, saat 23.30 sıralarında Seydişehir-Antalya Çevre Yolu Kuğulu Park girişinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden husumet olduğu öğrenilen Fatih Yama ile Yusuf Dede arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yusuf Dede yanında bulunan bıçakla Fatih Yaman'ı boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı. Yusuf Dede'nin sapladığı bıçak Yaman'ın boynunda saplı kaldı. Boynundaki bıçakla ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İlk müdahalesi yapılan Yaman, Konya'ya sevk edildi. Yusuf Dede ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Görüntü dökümü:

------------------------------

-Boynunda bıçakla hastaneye gelen Fatih Yaman'ın görüntüsü

-Şüphelinin sağlık kontrolü görüntüsü

-Genel detay

Haber-Kamera: Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya),

===================================================

Gölbaşı'nda trafik kazası: 1 ölü, 13 yaralı

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sollama yaparken karşıdan gelen hafif ticari araçla kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü Yakup Gülbeyaz öldü, 13 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Gölbaşı-Pazarcık karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Pazarcık yönüne ilerleyen Yakup Gülbeyaz yönetimindeki 38 AU 090 plakalı otomobil, önündeki aracı sollalaya çalışırken karşı yönden gelen Mehmet Kara idaresindeki 33 E 7471 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Yakup Gülbeyaz olay yerinde hayatını kaybetti, diğer sürücü Mehmet Kara ile araçlarda bulunan Ramazan Sarı, Elif Kara, Ceyli Su Kara, Leyla Sarı, Oruç Sarı, Yakup Şokküçük, Mikail Sarı, Gülheyer Gülbeyaz, Ömer Gülbeyaz, Arzu Gülbeyaz, Neslihan Gülbeyaz ve Zeynep Gülbeyaz yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürülerek acil serviste tedaviye alındı. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Yakup Gülbeyaz'ın cesedi ise, otopsi yapılmak üzere Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

Kaza yeri

Araçlara itfaiye görevlilerinin müdahalesi

Yaralıların ambulanslara taşınması

Sağlık görevlilerinin yerdeki yaralılara müdahalesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ahmet KORKMAZ-ADIYAMAN-

===========================================

Plakaları aynı olan iki minibüs yakalandı

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde, İstanbul'a TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'ndan giden plakaları aynı olan iki minibüs Plaka Tanıma Sistemi'nce tespit edildi. D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda durdurulan iki minibüs incelemeye alınırken, sürücüleri gözaltını alındı.

Gece saatlerinde, Kütahya ve Kastamonu'dan İstanbul'a giden plakaları 34 JC 7744 olan iki minibüs Plaka Tanıma Sistemi'nce tespit edilince polis alarma geçti. Bir minibüs TEM Otoyolu'ndan ilerleyerek, diğer minibüs D-100 Karayolu'ndan ilerleyerek polisten kaçmaya çalıştı. Durdurulan iki minibüs Kartepe İlçesi'ne getirilerek incelemeye alındı.

Polis durdurdukları bir minibüsün ruhsat bilgilerinden yakalamasının olduğunu, diğer aracın da ruhsat ve plakalarının sahte olduğunu belirledi. Yakalaması olan minibüsün arka plakasının sahte ön plakasının gerçek olduğu, diğer minibüs de ise ön plakanın sahte arka plakanın ise gerçek olduğu tespit edildi. Servis aracı olarak kullanılan araçların sürücüleri O.Ç. ile A.S. gözaltına alınırken, minibüsler otoparka çekildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Araçlardan görüntü

-Polisin inceleme yapması

Haber: Faruk KIYAK/KARTEPE(Kocaeli),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şaban Çelik Fatih Yaman Konya İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title