Haberler

Dha Yurt Bülteni - 19

Otomobil gruplarından çevik kuvvete taziye ziyaretiANTALYA'da iki farklı otomobil grubu üyesi yaklaşık 50 kişi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Otomobil gruplarından çevik kuvvete taziye ziyareti

ANTALYA'da iki farklı otomobil grubu üyesi yaklaşık 50 kişi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvet polislerinin hedef alındığı ve çoğunluğu polis 44 kişinin şehit olduğu terör olayına tepkiler devam ediyor. Antalya'da sosyal medya üzerinde bir araya gelen Ford Fiesta Antalya ve Garaj Fiesta grubu üyeleri, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde bir araya gelen yaklaşık 50 kişi, Türk bayrakları asılı otomobilleriyle Uncalı Mahallesi'ndeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne doğru harekete geçti.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu konvoy, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Yunus Gez ve çevik kuvvet polisleri tarafından karşılandı. Grup üyeleri ellerindeki karanfilleri çevik kuvvet polislerine verdikten sonra polislere sarılarak taziye dileklerini iletti.

Daha sonra grup üyeleri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önüne park ettikleri iki otomobilin hoparlörlerinden İstiklal Marşı'nı okudu. Grup adına açıklama yapan Berk Mutlu, Türkiye genelinde yapılan terör saldırılarını kınadıklarını söyledi. İstanbul'da polisin hedef alındığı saldırının ardından tepkilerini belirtmek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini de belirten Mutlu, "Polisimize, askerimize ve vatandaşlarımıza yapılan terör saldırılarını kınıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olacağız" dedi. Grup daha sonra 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları eşliğinde dağıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------

-Otomobillerden detay

-Polislere karanfil verilmesi

-Polislere sarılarak taziye ziyareti

-Türk bayrağı açılması ve İstiklal Marşı okunması

-Berk Mutlu'nun açıklaması

-Grup üyelerinden toplu fotoğraf çekimi sırasında görüntü

-Kaset Durumu: Link geçiliyor

Haber-Kamera: Alparslan ÇINAR/ANTALYA,

===============================

Dalyan'da yılbaşı öncesi asayiş denetimi

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, jandarma yılbaşı öncesi asayiş uygulaması yaptı.

Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Dalyan Jandarma karakol Komutanlığı ekipleri, Dalyan Mahallesi'nde asayiş uygulaması yaptı. Denetimlerde 244 kişinin kimlik kontrolü yapıldı, 158 araçta arama yapıldı. Hakkında yakalama kararı bulunan 1 kişi de gözaltına alındı. Jandarmadan yapılan açıklamada, yılbaşına kadar uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Haber: Süleyman İLTER/ ORTACA (Muğla),

================================

100 semazen, 100 sazende ile sema

İZMİT(Kocaeli), - İZMİT Belediyesi ile Tasavvuf Vakfı Kocaeli Temsilciği işbirliğiyle gerçekleşen Şeb-i Arus etkinliğinde 100 semazen ve 100 sazendenin sema gösterisi ilgiyle izlenildi.

Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılan Şeb-i Arus etkinliğine İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Tasavvuf Vakfı Kocaeli Temsilcisi Selman Karaaslan ile vatandaşlar katıldı. Şeb-i Arus etkinliğinde 100 semazen ve 100 sazendenin sema gösterisi ilgi ile izlenirken, büyük alkış aldı. Türkiye'nin en büyük sema gösterilerinden birini yaptıklarını söyleyen Nevzat Doğan, "Bu akşam vuslatın 743'üncü yıl dönümünde büyük bir heyecan içerisindeyiz. Tasavvuf Vakfı'nın Kocaeli temsilciliği ile birlikte 7'ncisini düzenlediğimiz Şeb-i Arus törenlerindeyiz. Halkımız büyük bir ilgi gösterdi her yıl olduğu gibi. Biz buradan çok iddialı bir şeyi hep söyledik söylemeye devam ediyoruz. Türkiye'de Konya'da dahil katılım açısından ve 100 semazenle birlikte en büyük Şeb-i Arus'u burada yapıyoruz. Coşku içerisinde mesnevi okumaları ile birlikte ve güzel bir sevgi, aşk, birlik beraberlik şöleni gerçekleştirmiş oluyoruz. Hele tarihimizin zor dönemeçlerden birini daha geçirmeye çalıştığımız şu dönemde böyle gecelere çok ihtiyacımız var" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------

-Konuşmalar

-Sema gösterileri

-Salondan görüntüler

Haber: HABER-KAMERA: Faruk KIYAK-Orhan UZUN

=================================

4'üncü kattan düşen Afgan kız, hayati tehlikeyi atlattı

KIRIKKALE Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nde 4'üncü kattan düşerek yaralanan Afganistan uyruklu 15 yaşındaki Atena Golzari, hayati tehlikeyi atlattı.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Atena Golzari, 28 Kasım günü, dengesini kaybedip okulun 4'üncü katındaki penceresinden düştü. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Atena Golzari, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından ambulans uçakla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğum bakım ünitesinde tedaviye alınan Golzari, hayati tehlikeyi atlattı. Golzari'nin ilerleyen günlerde taburcu edileceği belirtildi.

Doktorlara teşekkür eden Atena Golzari, "Okulda ne olduğunu anlamadan birden başım döndü ve 4'üncü kattan düştüm, ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Daha sonrasında ise buraya geldik. Burada ise doktorlarımız çok iyi. Onlar için ne desem azdır. Pazartesi taburcu olacağız inşallah. Buradaki herkese çok teşekkür ederim. Bizlere çok iyi davrandılar. Türkiye'yi çok seviyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ortopedi servisi

Atena Golzari ile röp.

Annesi kızının elini öpmesi

Hemşireler Golzari oyuncak vermesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN / ADIYAMAN,

===============================

Marmaris'te polisten 'güvenli yeni yıl' denetimi

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte polis, 'Güvenli yeni yıl' adı altında asayiş uygulaması yaptı.

Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'nın yönettiği, asayiş, terör, trafik ve kaçakçılık bürosunda görevli 160 polisin katılımıyla 'Güvenli Yeni Yıl' adı altında asayiş uygulaması yapıldı. 'Zed' adlı K9 polis köpeğinin de kullanıldığı uygulamada, Atatürk, Ulusal Egemenlik Caddesi ve Yat Limanı'ndaki işletmeler denetlenerek kimlik kontrolü yapıldı.

Bin 600 kişinin kimlik kontrolünün, 3 bin 600 aracın plaka sorgusunun yapıldığı denetimde, hakkında yakalama ve zorla getirme kararı bulunan 5 kişi gözaltına alındı. Üzerinde haciz bulunan 6 ve evrakları eksik 14 araç ise çekici yardımıyla polis otoparka çekildi.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 15 gün boyunca denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------

Denetimlerden görüntü

Araçların aranması, kişilerin kimlik kontrolünden görüntü

"Zed" adlı K9 köpeğinden görüntü

Haberde adı geçen kişilerle röportaj

Genel ve detay görüntü

Haber: Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla),

=================================

Ak Partili gençler, polislerle maç yaptı

ADANA'da Ak Parti İl Gençlik Kolları teşkilatı, destek ve moral vermek amacıyla, polislerle halı sahada futbol maçı organize etti.

Ak Parti Adana Gençlik Kolları, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından polise destek vermek amacıyla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerle halı saha maçı organize etti. Maçı polisler, 5-4 kazandı. Maçın bitiş düdüğünün ardından polisler ve gençler birbirlerine sarıldı. Partili gençler, kendilerini yenen polisleri tebrik ettikten sonra, baklava ikram etti.

Saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır ve başsağlığı dileyen Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, "Halı saha maçı düzenleyerek Adana Ak Parti ailesi olarak polisimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. O hain teröristler, bu millet olduğu sürece hiçbir şekilde başaramayacaklar. Bu millet, her zaman polisinin, güvenlik güçlerinin yanındadır" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler ile röp.

Polislerin ve Ak Partili gençlerin birbirlerine sarılması

Futbol maçından görüntüler

Beraber baklava yenmesi

Haber - Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

=================================

Bursa'da FETÖ operasyonuna 21 tutuklama

BURSA merkezli 7 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 26 kişiden 21'i, tutuklandı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 667 Sayılı KHK ile kapatılan, bünyesinde 6 dershane ile bir yurt bulunan Erguvan Özel Eğitim İşletmeleri Ticaret A.Ş.'de görev yapan kişilere yönelik geçen Perşembe günü operasyon düzenledi. 7 ilde 36 adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda, aralarında şirket sorumluları ve okul müdürlerinin de bulunduğu 26 kişi gözaltanı alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, bugün sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarıldı. Şüphelilerden 21'i tutuklandı, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BURSA,

============================

Ak Parti Söke eski İlçe Başkanı tutuklandı (2)

SAVCI İTİRAZ ETTİ, TUTUKLANDI

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan AK Parti Söke eski İlçe Başkanı A.Y., savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınıp tutuklandı.

SÖKE (Aydın),

===============

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris AK Parti Türkiye Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title