Haberler

Dha Yurt Bülteni - 18

KONYA'DA ETKİLİ OLAN SİS HAVA VE KARAYOLU ULAŞIMINI OLUMSUZ ETKİLEDİKONYA'da etkili olan yoğun sis hava ve karayolu ulaşımını olumsuz etkiledi.

KONYA'DA ETKİLİ OLAN SİS HAVA VE KARAYOLU ULAŞIMINI OLUMSUZ ETKİLEDİ

KONYA'da etkili olan yoğun sis hava ve karayolu ulaşımını olumsuz etkiledi. Yapılan açıklamada sabaha kadar olan uçak seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

Konya kent merkezinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Yapılan açıklamada, sis nedeniyle görüş mesafesinin iyice düşmesi nedeniyle sabah 08.30'a kadar uçuşlar iptal edildi. Ayrıca yolcuların uçuşlarla ilgili son bilgileri Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ile Konya Havalimanı'nın internet sitesinden takip etmelerini istendi. Karayolunda ise görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü. Yetkililer sürücülerin dikkatli olmaları ve kazalara sebebiyet verilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

Görüntü dökümü:

---------------------------

Kent merkezinde etkili olan yoğun sisden detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA DHA))

=======================================

KARAMANLI'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

BURDUR'un Karamanlı İlçesi'nde iki grup arasında çıkan kavgada bir kişinin tabancayla rastgele ateş açması sonucu 24 yaşındaki İbrahim Şener yaşamını yitirirken, 3 kişi yaralandı.

Karamanlı merkez Pazar Mahallesi'nde saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, 57 yaşındaki Abdurrahman Şener, oğlu İbrahim Şener ve birlikte çalıştığı 40 yaşındaki Ramazan Altay ile Yeşilova Caddesi'nde oturan 38 yaşındaki Halil Özyurt'un evine geldi. Evde taraflar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma Halil Özyurt'un evinin altındaki buğday satış yerinin önünde de devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Özyurt'un işyerinde çalışan Halit Ö., iddiaya göre yanındaki tabancayla rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan mermilerin isabet ettiği Abdurrahman Şener, İbrahim Şener, Ramazan Altay ve Halil Özyurt yaralandı.

İhbar sonrası olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ambulansla Tefenni Devlet Hastanesi'ne götürülen İbrahim Şener, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer 3 yaralı ise Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Halit Ö. ise polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi için polis merkezine götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Ambulansların gelişi

Yaralıların hastaneye getirilişi

Olay yerinden detay

Ölen İbrahim Şener'in fotosu

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/KARAMANLI (Burdur),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Şener Halil Özyurt Karamanlı Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title