Haberler

Dha Yurt Bülteni - 18

Bergama-Ayvalık karayolu yağış nedeniyle trafiğe kapandı (1)İzmir'in Bergama İlçesi'nde sağanak yağış nedeniyle Bergama-Ayvalık Karayolu trafiğe kapandı.

Bergama- Ayvalık karayolu yağış nedeniyle trafiğe kapandı (1)

İzmir'in Bergama İlçesi'nde sağanak yağış nedeniyle Bergama-Ayvalık Karayolu trafiğe kapandı.

Kozak Mahallesi İncecikler Mevkii'nde bugün akşam saatlerinde sağanak yağış nedeniyle yola akan topraklar, yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Devlet Su İşleri (DSİ) ve Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ekiplerinin yolu trafiğe açmak için başlattığı çalışma sürüyor.

Yolcular gece geç saatlere kadar bölgedeki dinlenme tesislerinde beklerken, yağış nedeniyle ayrıca bölgede yüzden fazla küçükbaş hayvanın telef olduğu öğrenildi.

Ayvalık- İzmir tarafında sabah saat 06.10 sıralarında ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya başlanırken, İzmir-Ayvalık-Çanakkale yönünün halen kapalı olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Cevdet ŞEN / BERGAMA (İzmir),

============================================================

Polis memuru, kardeşini ve yengesini öldürdü

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, 44 yaşındaki polis memuru İsmail Demir, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı 41 yaşındaki Hüseyin Demir ve 36 yaşındaki yangesi Seyide Demir'i tabancasıyla vurarak öldürdü.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Çataklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde görevli 15 yıllık polis memuru İsmail Demir, Çataklı Mahallesi'nde karşılklı müstakil evlerde oturduğu kardeşi Hüseyin ile bir süre önce alacak verecek mevzusu yüzünden husumet yaşadı. İki kardeş, dün akşam evlerinin önünde yine alacak mevzusu yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki beylik tabancasını çıkaran İsmail Demir, kardeşine ve o sırada olay yerinde bulunan yengesine kurşun yağdırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan karı-koca kanlar içinde yere yığılırken, Demir ise olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevke edilen sağlık görevlileri, iki çocuk sahibi Hüseyin-Seyide Demir çiftinin öldüğünü belirledi. Demir çiftinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürülürken, olay sırasında çocukların evde olmadığı öğrenildi.

Bir müddet saklanan İsmail Demir, daha sonra jandarmaya teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Görüntü Dökümü

----------------

Olayın yaşandığı evin önünden görüntü

Jandarma olay yeri yazılı güvenlik şeridi

Sokaktan görüntü

SÜRE: 01'05" BOYUT: 45.6 MB

Haber - Kamera: Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),

============================================================

Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem

Muğla'nın Bodrum ve Datça ilçeleri açıklarında, AFAD'a göre 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Bodrum ve Datça açıklarında gece saat 03.19'da, 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'in 9 kilometre derinliğindeki depremle ilgili herhangi bir can kaybı ve maddi hasar bilgisine ulaşılmadı.

MUĞLA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Demir Bergama Ayvalık İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title