Haberler

Dha Yurt Bülteni - 18

Adana'da korsan gösteriye müdahalede bir polis şehit oldu (2)OPERASYONDA BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI22 yaşındaki Mustafa Yeli'nin şehit düşmesinin ardından merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı 19 Mayıs ve Dedekorkut mahallelerinde hava destekli operasyon başlatan Adana polisi, olaya karıştığı iddia...

Adana'da korsan gösteriye müdahalede bir polis şehit oldu (2)

OPERASYONDA BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

22 yaşındaki Mustafa Yeli'nin şehit düşmesinin ardından merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı 19 Mayıs ve Dedekorkut mahallelerinde hava destekli operasyon başlatan Adana polisi, olaya karıştığı iddia edilen 1 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolün geçirilen ve ismi açıklanmayan şüpheli, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polisin, bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

----------------------

Adli Tıp Birimi'nin dış görüntüsü ve tabelası

Başı aşağıda tutulan zanlının polis aracına bindirilmesi

Polis aracının gidişi

SÜRE: 01'07" BOYUT: 81,1 MB

Haber: Gökhan KESKİNCİ - Kamera: ADANA,

========================================================

Evlerini kanalizasyon suyu bastı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evlerini lağım suyu basan aile kendilerini güçlükle dışarı attı. Evden çıkan pis koku mahalleye yayılırken, ev sahibi Nevzat Kumaş geceyi akrabalarının evinde geçireceklerini söyledi.

Taşköprü Mahallesi Karagöl Dağı Sokak üzerindeki 2 katlı binanın giriş katında oturan 50 yaşındaki Nevzat Kumaş'ın evini lağım suyu bastı. Kanalizasyon şebekesinin tıkanması nedeniyle tuvaletten ve banyodan çıkan pis sular eve doldu. Eşi, oğlu ve geliniyle birlikte yaşayan Kumaş, durumu fark ederek dışarı çıktıktan sonra belediyeden yardım istedi.

MAHALLEYİ PİS KOKU SARDI

Evden çıkan pis kokular mahalleye yayılırken, kanalizasyonun açılması için evin önüne vidanjör gönderildi. Belediye ekipleri evin önündeki kanalizasyon şebekesinde temizleme çalışması yaparken ev sahibi Nevzat Kumaş, 2 ay önce konuyla ilgili şikayette bulunduğunu ancak dikkate alınmadığını söyledi. Eşyalarının büyük çoğunluğunu atmak zorunda kaldığını belirten Kumaş, "2 ay önce yine bu şekilde oldu, belediyeye şikayette bulunduğum halde oralı olmadılar. Şimdi başkanı aradım, vidanjörü gönderdi ama evim harabe halinde. Milletin pisliğinin içindeyiz. Bu akşam nerede kalacağız, nasıl bu pisliği temizleyeceğiz bilmiyorum. Başka yere gideceğiz. Evdeki halıları eşyaları atmak zorunda kaldık. Belediyeden şikayetçiyim." dedi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Evin içinden görüntü

-Ev sahibi Kumaş ile röp

-Evin dışından görüntü

-Genel detaylar

Haber-Kamera: Bülent TATLI / SUŞEHRİ (Sivas),

=====================================================================

Otomobil şarampole yuvarlandı, 1 ölü, 3 yaralı

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 7 yaşındaki Sultan Koç yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 13.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Altındere Mahallesi'nde meydana geldi. Mollaahmetler Mahallesi'ne doğru seyir halinde olan Mutlu Koç (38), kullandığı 20 SU 403 plakalı otomobilin virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlanarak ters döndü. Kazada Mutlu Koç, eşi Necla Koç (35) ve kızları Sultan Koç ile 5 yaşındaki Gülsüm Koç yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesiyle gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar Servergazi Devlet Hastanesi ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Sultan Koç yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs Yüreğir Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title