Haberler

Dha Yurt Bülteni - 17

Bakan Işık'tan Ömer Halisdemir'in ailesine taziye ziyaretiMİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, 15 Temmuz kahramanı şehit astsubay Ömer Halisdemir ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden annesi Fadimana Halisdemir'in kabirlerini ziyaret edıp, aliesine başsağlığı diledi.

Bakan Işık'tan Ömer Halisdemir'in ailesine taziye ziyareti

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, 15 Temmuz kahramanı şehit astsubay Ömer Halisdemir ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden annesi Fadimana Halisdemir'in kabirlerini ziyaret edıp, aliesine başsağlığı diledi.

Helikopterle Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Kasabası'na gelen Bakan Işık'ı, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve protokol üyeleri karşıladı. Beraberindekilerle şehit astsubay Ömer Halisdemir ile annesi Fadimana Halisdemir'in kabrini ziyaret eden Bakan Işık, dua etti. Fadimana Halisdemir'in cenazesine katılamadığını belirten Bakan Işık, "Bugün, özellikle hem şehitlerimize, hem de muhterem validesine bir Fatiha okumak, hem de ailesine baş sağlığı taziyesi ziyaretinde bulunmak istedik. Bu toprakların bize vatan olması için canını seve seve feda etmiş tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin gücüne güç katarak şehitlerin hakkını ödeyebileceklerini aktaran Bakan Işık, "Bugün de Allah'a hamd olsun hepimizi gururlandıran Konya Karapınar'da özellikle silahlı Hür-Kuş'un ve Atak helikopterinin test atışlarını izledik. Artık bu noktada Türkiye'nin dışa bağımlılığını her gün azaltmış olması bizi her geçen gün gurur veriyor. İnanıyorum ki bu çalışmalarımızı sürdürdükçe şehitlerimize layık olacağız" diye konuştu.

Kabir ziyaretinin ardından Ömer Halisdemir'in baba ocağına geçen Bakan Işık, baba Hüseyin Halisdemir'e ve kardeşlerine baş sağlığı dileklerini iletti. Hüseyin Halisdemir'e Türk bayrağı sarılı plaket veren Bakan Işık, daha sonra helikopter ile Ankara'ya hareket etti.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Bakan Fikri Işık'ın helikopter ile gelişi

Bakan Işık'ın karşılanması

Bakan Işık'ın Ömer Halisdemir'in kabrinde dua etmesi

Bakan Işık'ın anne Fadimana Halisdemir'in mezarında dua etmesi

Bakan Işık'ın konuşması

Bakan Işık'ın Ömer Halisdemir'in baba evini ziyaret ederek baba Hasan Hüseyin Halisdemir'e başsağlığı dilemesi

Bakan ışık'ın taziye çadırında dua etmesi

Bakan Işık'ın baba Hasan Hüseyin Halisdemir'e  Türk bayrağı vermesi

Haber-Kamera: Ali KADI/NİĞDE,

==============================

Bakan Müezzinoğlu'dan güven ve istikrar vurgusu (4)

'16 NİSAN'DA İPİN UCU MİLLETİN ELİNE GEÇİYOR'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale'nin ardından Bursa'nın Karacabey İlçesi'ne geçti. Mustafakemalpaşalılar Derneği ile Ordulular Derneği'ni ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Evet' oyu istedi. Ak Parti'nin 14 yıldır milletle yürüdüğünü belirten Bakan Müezzinoğlu, "Türkiye önemli süreçlerden gelen bir millet. Son 150 yılda bu milleti tarihten silmek isteyenler oldu. Ama bu milletin asil duruşu, sağlam mayası ve geleceğe olan dik duruşu ile hiç ama hiç teslim olmadı" dedi.

Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını ifade eden Bakan Müezzinoğlu, "16 Nisan'da ipin ucu artık milletin eline geçiyor. Daha önceden ipin ucu kimin elinde olduğu belli değildi, bazen koalisyonlarda, bazen Anayasa Mahkemesi'nde, bazen silahlı kuvvetlerin elinde, bazen medyada, bazen sermayede. Onlar ne zaman istiyorsa, ipin ucunu bir taraftan çekiyorlar. Milletin ümüğünü sıkıyorlar, kendileri rahat ediyor, millet bedel ödüyordu. Şimdi ise cumhur ne diyorsa o olacak" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ: Müezzinoğlu Karacabey dernek ziyaretleri koduyla Karacabey klasörüne geçildi

SÜRE: 5 dakika BOYUT: 451 MB

Görüntü Dökümü

-----------------------

Müezzinoğlunun konuşmaları

-Vatandaşlarla sohbeti

-Detaylar

Haber-Kamera: Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa),

===================================

Av tüfeğini incelerken eşini yaraladı

NİĞDE'de 21 yaşındaki Burçin Y., evde eşi 25 yaşındaki Cevdet Y.'nin incelediği av tüfeğininin ateş alması sonucu yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde İlhanlı Mahallesi 92 Sokak'ta meydana geldi. Cevdet Y. evde av tüfeğini incelerken, yanlışlıkla tetiğe dokundu. Ateş alan silahtan çıkan saçmaların karın boşluğuna isabet ettiği Cevdet Y.'nin eşi Burçin Y. yaralandı. Eşi tarafından özel bir hastaneye götürülen  Burçin Y., ilk müdahalesinin ardından Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Burçin Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Cevdet Y. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber: Ali KADI/NİĞDE, -

===========================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Fikri Işık Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title