Haberler

Dha Yurt Bülteni - 17

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Fethiye ve Seydikemer'de vatandaşlara seslendi - EK

BAKAN KAYA'DAN GENÇLERE ÖVGÜ

Fethiye İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından Muğla'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde (MSKÜ) düzenlenen konferansta öğrenciler ile bir araya geldi.

MSKÜ tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Gençlerle Türkiye ve Dünya Gündemi' konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrencilerin, partililerin ve konferansa katılanların sevgi gösterisi altında kürsüye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, konuşmasında gençlere övgü yağdırdı. Türkiye'nin sahip olduğu en büyük zenginliğin genç nüfus olduğunu belirten Bakan Kaya, "Ülkemizin istikbalini siz üstleneceksiniz. Siyaset ile ilgilenmeniz gurur vesilesidir. Gençleri anlamadan ve sahip çıkmadan gelecek hayali kurmak mümkün değildir. Sizler yeni Türkiye'nin istikbalisiniz. Kuşak olarak sizler çok genç olmanıza rağmen büyük olaylara şahit oldunuz. 15 yıllık süreçte bizim ilerlememize kilit vurmak isteyenler oldu. En büyük, en alçak girişime 15 Temmuz'da hep birlikte şahitlik ettik. 15 Temmuz'da bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenlere millet dersini verdi. Bu sadece bir darbe değildi. 15 Temmuz bir işgal girişimiydi" dedi. MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Bakan Kaya'ya konuşmasının ardından dövme bakırdan yapılma ibrik hediye etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------

Bakan Kaya'nın karşılanmasından görüntü

Salondan görüntü

Bakan Kaya'nın konuşmasından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA,

=============================

TBB Başkanı Feyzioğlu: Yeni anayasa küresel kuklacıların oyunu

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yeni anayasa değişikliğinin küresel kuklacıların yeni bir oyunu olduğunu belirterek, "Biz sayın Cumhurbaşkanımızın 2010'da yanıltılmış olmasına çok üzülmüş ve bundan çok çekmiş bir millet olarak bir kez daha zatalilerinin yanıltılmasına dolayısıyla anaların ağlamasına izin vermeme tarafındayız" dedi.

Karabük Barosu tarafından Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen 'Anayasa değişikliğini tartışıyoruz' başlıklı konferansta konuşan Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği'nin hiç bir siyasi partinin ön bahçesi yada arka bahçesi olmadığını belirterek, "Bir Kuvay-i Milliye hareketi mücadelesidir. Beni bir siyasi partinin genel başkanlığı için yollara düşmekle suçlayanlar şunu bilsin. Suçlayan, işaret parmağının bükülmesiyle geriye kalan 3 parmak insanın kendini gösterir. Bugün 'Hayır' diyenin önüne yada gerçekten anayasayı anlatanın önüne kırmızı halılar döşenmiyor. Rahat olsunlar. Sadece ölüm tehdidi, işten çıkarma, hakaret, sövme, bedel ödeyeceksin diye her seviyeden tehdit. O zaman sormak lazım, bu insanlar niçin vatandaşlara, kendi milletlerine bir şeyler anlatmak için çırpınıyor? Bunun bir tek sebebi var. Çünkü bu anayasa değişikliği sayın cumhurbaşkanımızın 2010 anayasa değişikliği için bizzat söylediği gibi küresel kuklacıların yeni bir oyunudur. Biz sayın Cumhurbaşkanımızın 2010'da yanıltılmış olmasına çok üzülmüş ve bundan çok çekmiş bir millet olarak bir kez daha zatalilerinin yanıltılmasına dolayısıyla anaların ağlamasına izin vermeme tarafındayız" diye konuştu.

Türkiye Barolar Birliği'ni eleştirenlere tepki gösteren Feyzioğlu şunları söyledi:

"TBB'nin anayasa değişikliği konusunda milletimizi bilgilendirme çabaları sebebiyle siyaset yapmakla suçlayan kişilere isim vermeye gerek duymaksızın sesleniyorum. Kim oldukları hiç önemli değil. Kim istiyorsa üstüne alınabilir. Hukuk fakültesi mezunu olan da, olmayan da üstüne alınabilir. Türkiye'de çıkan genelgeden anayasaya kadar her hukuk kuralı hakkında görüş oluşturma görevi vermektedir. Bu mevzuat hazırlanırken görüş bildirme görevimiz vardır. Hazırlandıktan sonra yürürlüğe girmeden açıklama görevimiz vardır. Yürürlüğe girerse de yanlışlıklarını tespit edip değerlendirme, ihlallerini tespit etme görevimiz vardır. ve bu görev kanunla sadece bir tek kamu kurumu niteliğinde meslek örgütüne verilmiştir. O da Türkiye Barolar Birliği ile barolardır"

FEYZİOĞLU'NDAN TFF TEPKİSİ

Karabük'teki programının ardından Bartın'a geçen Feyzioğlu, Kültür Merkezi'ndeki konferansa katıldı. Bartın Barosu tarafından düzenlenen konferansta konuşan Feyzioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki göstererek, "Türkiyemizde futbolumuzun sorunları içinde en önemlisi futbolcularımızın sahada yeteri kadar koşmadığı bir Barcelona futbolcusu 10-12 kilometre koşmakta. Türkiye'deki futbolcular 8 ila 10 kilometreyi bir miktar düşük süratte koşuyorlar. Türkiye Barolar Birliği olarak biz bu konuya el atma sorumluluğunu hissettik. Çünkü bizden beklenen Türkiye'de futbolun sorunlarına bundan böyle çözümler üretmek. Bu bağlamda futbola altyapıdan yeterli oyuncunun yetişmemesidir. Bu noktada barolarımızı görevlendireceğiz. Bartın'daki Baro Başkanımız Bartınspor'un altyapısından sorumlu olacak. Biz Barolar Birliği olarak Türkiye'deki futbola daha çok önem vereceğiz. Elbette yargının üç kurucu unsurundan birini temsil eden Türkiye Futbol Federasyonundan da mahkemelerin adil davranması için yargı bağımsızlığı için daha çok çalışmasını istirham ederiz. Bakın siyaset yapmadım, neden? Çünkü bizden beklenen futbol anlatmamız, futbol federasyonundan da hukuk konusunda ahkam kesmesidir. Bu anlar kayda geçti. Yarın öbür gün bedel ödeyecekmişiz ya, kayıtları çıkartacak. Vallahi billahi futbol konusunda konuştum desem başım ağrımaz. Türkiye Futbol Federasyonu 'Evet' vereceğiz dedi. Bütün iktidar alkışladı onu. Biz anayasayı anlatıyoruz,. Bize kızıyorlar 'Siyaset yapıyorsunuz' diyorlar" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------

-Salondan detaylar

-TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun konuşmaları

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE-Ayhan ACAR/KARABÜK-BARTIN

=======================================

Başbakanın açacağı Isparta Şehir Hastanesi'nin kabul protokolu imzalandı

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Binali Yıldırım'ın yarın hizmete açacağı Isparta Şehir Hastanesi'ni inceleyip, kabul protokolunu imzaladı. Bakan Akdağ, "Şehir hastaneleri Türkiye'de sağlık dönüşümünün ikinci dönemine damgasını vuracak çok önemli eserlerdir" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Isparta Şehir Hastanesi'nin Sağlık Bakanlığı'nca kabulüne ilişkin protokolu imzaladı. Burada gazetecilere açıklama yapan Bakan Akdağ, Isparta Şehir Hastanesi'nin yüklenici firması AKFEN Holding ile Sağlık Bakanlığı arasında iş teslimine ilişkin protokol imzaladıklarını söyledi.

Şehir hastanelerinin Avrupa'nın en modern, son teknolojiyle donatılmış, insan dostu, hasta dostu, çalışan dostu, çevre dostu olduğunu aktaran Akdağ, "Gerçekten şehir hastaneleri Türkiye'de sağlık dönüşümünün ikinci dönemine damgasını vuracak çok önemli eserlerdir. Bu eserlerin bir özelliği var, burada bütün hizmet alanları vatandaşımızın daha rahat hizmet almasına, sağlık çalışanlarının da daha keyifli alanlarda hizmet vermesine yönelik olarak hazırlanmıştır. Sayın cumhurbaşkanımızın 'benim rüya projelerim' dediği şehir hastaneleri, Mersin Şehir Hastanesi, Yozgat Şehir Hastanesi ve şimdi de Isparta Şehir Hastanesi olarak hizmete giriyor. Bu sene Allah nasip ederse Kayseri, Eskişehir, Bilkent'teki hastanelerimizin açılışını yapacağız. Böylelikle bu hastaneler 2023 vizyonumuzun önemli tamamlayıcıları olacak" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------

Bakan Akdağ hastane inceleme

Bakan Akdağ açıklamalar

Bakan Akdağ detaylar

HABER: Mehmet ERÇAKIR-KAMERA: Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA,

=======================================

CHP'li İnce: Oy pusulasındaki beyaz, demokrasinin kefeni

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, oy pusulasında evet için kullanılacak beyaz rengi demokrasinin kefeni, hayır için kullanılacak kahverengi rengi ise bereketli topraklar olarak tanımladı, "Sen bereketli topraklara oyunu ver" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları kapsamında Mersin'in Mut İlçesi'ne geldi. CHP İlçe Başkanlığı'nın önünde otobüsten vatandaşlara seslenen İnce, Kuran'ı Kerim'inde Allah'ın ilk emrinin 'oku' olduğunu hatırlattı. İnce, "Evet oyu verebilirsin, o senin bileceğin iş. Ama neye 'Evet' dediğini bilmek, okumak senin hakkın değil mi? Evet vermeyi düşünüyorsan, gerçekten okudun mu? Bu millet bunu okusun, yüzde bir evet çıkmaz. İkincisi, İstiklal Marşı neyle başlıyor? 'Kokma'. Bir oku, iki korkma. Maddeleri anlatamadıkları için meydanlara gelip 'hayır diyenler teröristtir' diyorlar. Başparmağını bize gösteriyor. Ama başparmağını bana gösterirken 3 parmağı da kendisini gösteriyor. Ne evet diyenler, ne de hayır diyenler teröristtir. Hepsi bu memleketin evladıdır. Evet derseniz şu anda 550 milletvekilimiz var. Kaç olacak o 600 değil. 650 olacak. Niye biliyor musunuz, bakanlar ve cumhurbaşkanı yardımcıları dışarıdan atanacak. Milletvekili olmayacak. 50 Kişi de onlar olacak" dedi.

'EVET DİYECEĞİM DİYORSAN SEN BİLİRSİN'

Amerika, Rusya ve Hindistan'dan örnekler veren Muharrem İnce, şöyle devam etti:

"Evet vermeyi düşünenlere sesleniyorum. Evet dersen 400 trilyon parayı fazladan milletvekillerine ödeyeceksin. Ben bir kamyon şoförünün oğlu olarak fakir milletin parasıyla fazladan 400 trilyonu milletvekillerine vermeyelim diyorum. Onun için hayır diyorum. Sen illa diyorsan ki ben evet vereceğim, sen bilirsin. O 400 trilyonla fabrikalar kurulsa olmaz mı? Türkiye'ye 300 milletvekili yeter de artar bile. Acaba rüşvet olmasın. MHP yöneticileriyle tabandaki ülkücüleri ayıralım. Tabandaki ülkücüler 'Hayır' diyor ben onu biliyorum. Evet derseniz 18 yaşında milletvekili olacak. Kaç tane olacak. Göstermelik birkaç tane olacak. Senin çocuğunun milletvekili mi olacağını zannediyorsun. Zenginlerin çocuğu 18 yaşında milletvekili olacak. Askerlikten de muaf olacak. 20 bin lira da maaşını alacak, fakirin çocuğu El-Bab'ta şehit olacak."

'HAYIR'I VER, KURTUL BU İLLETTEN'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da eleştiren İnce, "'Ey Hollanda' diyor. Amerika bugün İstanbul'dan kalkan uçaklarda yanınızda bilgisayar varsa Amerika'ya sokamayacak. Meydanlara çıkıp 'Ey Amerika sen kimsin' diyebilir mi? Ben diyorum. Ey Amerika sen kimsin bunu yapıyorsun? Ne yapıyorlar? Hollanda diyor ki; 'Bende seçim var. Seçimim olduğu için gelme, daha sonra gelirsin.' 'Ey Hollanda kendine gel ben geleceğim' diyor. Sandık parası var mı, mürekkep parası var mı, mühür parası var mı, oy pusulası parası var mı, zarf parası var mı, yok. Mürekkep, mühür, oy pusulası, zarf devletten, bas hayırı kurtul bu illetten. Oy pusulasında bir beyaz bir de kahverengi var. Beyaz renk demokrasinin kefeni. Kahverengi ise bereketli topraklar. Sen bereketli topraklara oyunu ver."

Konuşmasının ardından Muharrem İnce ve beraberindekiler, Silifke İlçesi'ne hareket etti.

Görüntü Dökümü

-------------------

Muharrem İnce'yi izleyen vatandaşlar

Muharrem İnce'nin otobüsle alana gelmesi-

Muharrem İnce'nin konuşması

Muharrem İnce, otobüsle konuşma alanından ayrılması

Haber-Kamera: Murat SÖZERİ/MUT(Mersin),

================================

Kadirli'ye şehit ateşi düştü;

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin dün üst bölgesine yönelik düzenlediği saldırıda yaralanıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan uzman çavuş 21 yaşındaki Mehmet Acıbucu'nun Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Uzman çavuş Mehmet Acıbucu'nun şehit olduğu haberini Osmaniye'nin Kadirli İlçesi Dervişpaşa Mahallesi'nde yaşayan ailesine Kaymakamı Tamer Orhan ile beraberindeki askeri heyet verdi. Babası küçük yaşta vefat eden şehit uzman çavuş Acıbucu'nun annesi Yeter Acıbucu, acı haberi alınca fenalık geçirdi. Yeter Acıbucu'ya hazır bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Ailenin yakınları ve komşuları, Türk bayrakları asılan şehit evine akın etti.

Ailenin tek oğlu ve bekar olan şehit uzman çavuş Mehmet Acıbucu'nun göreve 8 ay önce başladığı, en son 15 gün önce izinli olarak baba evine geldiği belirtildi.

Şehit Acıbucu'nun cenazesinin, yarın düzenlenecek törenle Kadirli'de toprağa verileceği bildirildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Şehidin baba evininin görüntüsü

Kaymakam ve askeri yetkililerin şehidin baba evine gelişi

Evin önündeki kalabalık

Şehidin ağlayan yakınlarından görüntü

Kaymakan ve askeri yetkililerin evden ayrılması

Genel ve detay görüntüler

Şehidin Facebook hesabından paylaştığı kendi fotoğrafları

Haber - Kamera: Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye),

=======================================

Teröristlerin saldırısında yaralanan askerlerden biri şehit oldu

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Gerki Tepe Üs bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında yaralanan ve Hakkari'de tedavi gören askerlerden biri daha şehit oldu. Teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlerin sayısı 2'ye yükselirken, 2 askerin tedvisi sürüyor.

Türkiye'nin Kuzey Irak sınırına sıfır noktadaki Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Gerki Tepe Üs bölgesine dün saat 22.00 sıralarında bir grup PKK'lı terörist, sisli havadan da yaralanarak sızma girişiminde bulundu. Nöbet tutan askerlerin fark ettiği teröristler, uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği PKK'lı teröristler kaçarken, saldırıda 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi gören askerlerden biri daha yapılan tüm madahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

Haber : ÇUKURCA (Hakkari), -

======================

Motosiklet takla attı: 1 yaralı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, kontrolden çıkan motosikletin takla atması sonucu sürücü 32 yaşındaki Barış Turan ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Alaplı-Ereğli Karayolu Tersaneler mevkisinde meydan geldi. Ereğli'den Alaplı yönüne giden Barış Turan'ın kullandığı 67 TF 688 plakalı motosiklet, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Motosiklet yaklaşık 70 metre sürüklendikten sonra dururken, sürücü ağır yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Turan, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Turan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------

-Olay yeri

-Yaralıya ambulansta müdahale edilmesi

-Ambulansın ayrılması

-Kaza yapan motosiklet

-Polisin işlem yapması

-Motor sürücünün arkadaşlarının motorun parçalarını toplamasıHab

er-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

===================================

Adıyaman'da tütün hırsızlığı kamerada

ADIYAMAN'da, iki şüphelinin 4 ayrı işyerinden tütün çaldığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Eskisaray, Kap Cami ve Ulupınar mahallelerinde 4 ayrı işyerinden tütün çalınmasıyla ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki kameraları incelemeye aldı. İncelemede şüphelilerin Yusuf K. ve Gökhan A. olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonla şüphelilerden Yusuf K. yakalanarak gözaltına alındı. Tütünler sahibine teslim edilirken, diğer şüpheli Gökhan A.'nın da yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------

Kamera görüntüleri

İşyerleri

Tütünleri çalınması

Genel ve detay görüntüler

Haber : Mahir ALAN-Kamera: ADIYAMAN,

=============================

Çocuğun ayağı kapıya sıkıştı

ADIYAMAN'da, bahçenin otomatik kapısına ayağı sıkışan çocuğu itfaiye erleri kurtardı.

Olay, öğleden sonra Bahçecik Mahallesi'nde meydana geldi. Bahçede bulunan otomatik kapıya ayağı sıkışan ismi öğrenilemeyen çocuğu görenler, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından 1 saat süren çalışmanın ardından ayağı kapıya sıkışan çocuk kurtarıldı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------

Olay yeri

Ayağı sıkışan çocuğun ağlaması

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Genel ve detay görüntüler

Haber : Mahir ALAN-Kamera: ADIYAMAN,

=============================

Uludağ ekonomi zirvesi verilen resepsiyonla başladı

TÜRKİYE'nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi düzenlenen resepsiyon ile başladı. Zirve öncesinde Bursa jandarma ekipleri Uludağ'da yoğun güvenlik önlemi aldı.

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen, CNN Türk, Hürriyet Gazetesi ve Doğan Haber Ajansı'nın medya ortağı olduğu Uludağ Ekonomi Zirvesi, Grand Yazıcı Otel'de verilen resepsiyon ile başladı. Çok sayıda konuğun katıldığı programın açılışında konuşan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, katılımcılara teşekkür etti. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de resepsiyona katılarak konuklarla sohbet etti.

Uludağ ekonomi zirvesi öncesinde Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri Uludağ'da ve Uludağ'a çıkan 30 kilometrelik yolda yoğun güvenlik önlemi aldı. Jandarma Özel Hareket timleri de Uludağ'da silahlı önlem aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------

Resepsiyondan görüntü

Bakan Şimşek'in gelmesi

Haber: BURSA,

===============

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fatma Betül Sayan Kaya Seydikemer Fethiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title