Haberler

Dha Yurt Bülteni - 17

Hazro'da jandarma karakoluna bombalı araçla saldırıDİYARBAKIR'ın Hazro İlçesi Teknebaşı Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı.

Hazro'da jandarma karakoluna bombalı araçla saldırı

DİYARBAKIR'ın Hazro İlçesi Teknebaşı Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı. Saldırıda şehit ya da yaralı olmadığı belirtildi.

Hazro İlçesi Teknebaşı Jandarma Karakolu'na, saat 23.45 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Çevresine önlem amacıyla beton bariyerler yerleştirilen karakolun 300 metre yakınına kadar gelebilen teröristler, bombalı aracı infilak ettirdi, ardından da roketatarla saldırdı. Çevre köy ve ilçelerden de hissedilen patlamanın ardından bölgeye takviye güvenlik güçleri ile gece görüşlü helikopterler sevk edildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığı belirtildi.

Olayın ardından güvenlik güçleri, saldırıyı düzenleyen PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Yetkililer, bombalı araçla yapılan saldırılara karşı bütün karakolların çevresine beton bariyerler yerleştirildiğini ve önlemlerin artırıldığını belirtti.

Haber: Canan ALTINTAŞ / DİYARBAKIR,

============================

Şanlıurfa'da 500 polisle Huzur Operasyonu

ŞANLIURFA'da 500 polisin katılımıyla kent genelinde huzur operasyonu düzenlendi.

Asayiş, Terör, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Hareket, Trafik birimlerinde görevli 500 polisle, akşam saatlerinde kent genelinde uygulama yapıldı. Şüpheli görülen kişi ve araçlar durdurarak arandı, kimlik kontrolü yapıldı. Kalabalığın yoğun olduğu otobüs durakları ve parklarda da arama yapan polis, vatandaşları şüpheli durumlara karşı uyardı.

Uygulama kapsamında şehir giriş ve çıkışlarıyla kent merkezinde önceden tespit edilen hassas noktalarda zırhlı araçlarla önlem alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------

Polislerin uygulama noktasında önlem alması

Şüpheli araçlar durdurularak aranması

Araçlarda bulunan şahısların üst araması yapılması

Aramalar sırasında uzun kuyrukların oluşması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK-ŞANLIURFA - DHA)

============================

Gaziantep'te bin 200 polisle 'Huzur Türkiye Uygulaması'

EMNİYET Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla Türkiye genelinde yapılan 'Huzur Türkiye Uygulaması' kapsamında Gaziantep'te bin 200 polisin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı.

Kent genelindeki umuma açık yerlere yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü talimatıyla, Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele, Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinde görevli bin 200 polis, maliye, zabıta ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi. Uygulamada, şehir içindeki ana caddeler ve şehirlerarası yollarda kurulan 12 ayrı kontrol noktasında şüpheli görülen araçlar durdurularak arandı, sürücüler ve yolcuların kimlik kontrolü yapıldı. Kent merkezinde ise başta alkollü mekanlar olmak üzere umuma açık, kafe, lokanta, bar, otel gibi yerlerde denetim yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren uygulamada ekipler, çok sayıda kişinin kimlik sorgusunu yaptı.

Uygulama kapsamında ruhsatsız veya amaç dışı faaliyet gösteren, sigortasız işçi çalıştıran ve kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen işyerleri hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------

Polis ekiplerinin huzur uygulaması

Polisin üst araması

-Polisin kimlik araması

Haber: Eyyüp BURUN-Kamera: Ahmet ÖZER-GAZİANTEP-DHA)

======================================

Antalya'da 4 bin polisle 'huzur' operasyonu

TÜRKİYE'de ilk defa 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen 'huzur' operasyonu, Antalya'da 19 ilçede 4 bin polisle yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü güvenliği ve asayişin sağlanması ve devamlığı için Türkiye'de ilk defa 81 ilde aynı anda denetim ve uygulama gerçekleştirdi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, kent merkezi ve 19 ilçede 4 bin polisle asayiş uygulaması yaptı. Uygulama kapsamında özellikle kafe, restoran ve barlarda arama yapıldı, işyeri çalışanları ve müşterilerin GBT sorgusu yapıldı.

Hakkında yakama kararı olan kişiler gözaltına alınırken, trafikte yapılan uygulamada ise eksik evrakı bulunan ve alkollü araç kullanan sürücülere işlem yapıldı. Bazı araçlar, trafikten mn edildi.

Hava destekli uygulama gece geç saatlere kadar devam etti.

Görüntü dökümü:

-----------

-Uygulama yapan polislerden detay

-Trafikteki araçlardan detay

-Polisin araçları araması ve incelemesi

-Kimlik kontrolleri

-Helikopter detayı

-Çekiciye yüklenen araç

Haber-Kamera: Alparslan ÇINAR / ANTALYA,

===============================

Lice ve Hani kırsalında dün ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

DİYARBAKIR'ın Lice ve Hani ilçeleri kırsalındaki 6 köyde, dün, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenecek operasyon öncesi ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Diyarbakır Valiliği, Lice'de 3, Hani'de 3 olmak üzere toplam 6 köyde dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı belirtildi. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Lice ve Hani ilçeleri mülki sınırlar içerisinde bulunan dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerin de bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütleri mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede bölücü terör örgütleri mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevziilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek, maksadıyla operasyon düzenlenmiştir. Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 08 Aralık 2016 günü saat 21.00'dan itibaren duyurulan yasaklama kararı 09 Aralık 2016 günü saat 20.00'dan itibaren kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza kendilerinin can ve mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için teşekkür ederiz."

DİYARBAKIR,

=============

Bolu'da 'Huzur Türkiye' uygulaması

BOLU'da 100 polisin katılımıyla huzur operasyonu yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla tüm yurtta gerçekleştirilen 'Huzur Türkiye' operasyonuna Bolu'da 100 polis katıldı. Asayiş, Trafik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinden polis ekipleri, eğlence mekanlarını denetledi, çalışanların ve müşterilerin GBT sorgusunu yaptı.

Ekipler ayrıca D-100 Karayolu'nun Paşaköy, Kuruçay mevkilerinde kontrol noktaları oluşturarak araçlarda kontrol yaptı. Araçlar, narkotik köpeği 'Sezar' eşliğinde didik didik arandı ve sürücü ve yolcuların kimlikleri kontrol edildi. Uygulama noktasının yakınlarına, kaçabilecek araçlara karşı kapanlar hazır bekletildi.

Vatandaşlar, bu tür uygulamaların sık sık yapılması gerektiğini söyledi.

)

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK / BOLU,

===========================

Edirne'de polisten asayiş uygulaması (2)

TEKİRDAĞ'DA 600 POLİS KATILDI

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde bu gece yaptığı asayiş uygulamasına Tekirdağ merkez ve ilçelerinde 600 polis katıldı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın yönettiği, il merkezinde 6 noktada yapılan uygulamaya narkotik, mali, terör, kaçakçılık ve organize, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında olduğu yaklaşık 200, ilçelerde ise 400 polis görev aldı.

Şüpheli kişilere yönelik GBT kontrolleri yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 10 kişi gözaltına alındı. Ayrıca ruhsatsız 1 tabanca, 2 kurusıkı tabanca ile bir av tüfeği ele geçirildi. Deniz Şube Müdürlüğü'nün hucumbotları denizde kontrollerde bulundu.

Ekipler, roman vatandaşların yaşadığı Aydoğdu Mahallesi'nde birçok umuma açık yerlerde arama yaptı.

Buradaki uygulamaları izleyen Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "Diğer illere nazaran Tekirdağ huzurlu bir şehir, Arkadaşlardan aldığım verilere göre çok önemli bir durum yok. Bütün şubelerden ekiplerin katıldığı bu tür uygulamaları, vatandaşlarımızın huzuru için bundan sonra da yapacağız" dedi.

Haber: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,

=========================

Otomobil yayaya çarptı, mahalleli yolu kapattı

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 44 yaşındaki Mehmet Kılıç, ağır yaralandı. Kaza sonrası mahalle sakinleri yolu kapatarak tepki gösterdi.

Kaza, bugün akşam saatlerinde Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Çiğli'den Konak yönüne giden 49 yaşındaki Metin Ç. yönetimindeki 35 VS 110 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Mehmet Kılıç'a çarptı. Ağır yaralanan Kılıç, çağırılan ambulansla Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Kılıç'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Otomobil sürücüsü Metin Ç., polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Cadde üzerinde benzer kazaların yaşandığını belirten mahalle sakinleri, yolu trafiğe kapattı. Mahalle sakinleri ile sürücüler arasında gerginlik yaşanırken, bölgeye çevik kuvvet polisleri sevk edildi. Yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol, polislerin mahalleliyi ikna etmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Haber: Mehmet GÜNEY/İZMİR,

=======================

Aranan şüpheli, kaçtığı otomobille polis aracı çarpışınca yakalandı

ADIYAMAN'da, 13 ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan Tuncay Balcı, kovalamaca sırasında kullandığı aracın polis aracıyla çarpışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Gasp, adam yaralama, hırsızlık, yağma, mala zarar verme, cezaevinden firar ve sahte kimlik kullanmak gibi 13 ayrı suçtan hakkında 3 yıl hapis cezası bulunan Tuncay Balcı, polis ekiplerince fark edildi. Kullandığı 02 AL 340 plakalı otomobille polisin 'dur' ihtarına uymayan Balcı, hızla yoluna devam etti. Polis ekipleri de Balcı'nın peşine düştü. Yaşanan kovalamaca sırasında Balcı'nın kullandığı araç ile polis aracı çarpıştı. Maddi hasarlı kaza sonrası Tuncay Balcı, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Her iki araç, çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Haber: Mahir ALAN / ADIYAMAN,

=======================

Çorlu'da AVM'de intihar

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde 28 yaşındaki Atakan Umut, çıktığı alışveriş merkezinin 5'inci katından atlayarak intihar etti.

Olay, Çorlu'nun Kazımiye Mahallesi Omurtak Caddesi'nde bulunan alışveriş merkezinde meydana geldi. Atakan Uzun, geldiği alışveriş merkezinin 5'inci katındaki terasta yaklaşık bir saat cep telefonuyla konuştu. Konuşma sırasında sinirlenen Uzun, önce telefonu fırlattı, ardından da aşağı atladı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin kalp masajı uyguladığı Uzun, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Atakan Uzun'un cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Polis, AVM'nin güvenlik kamera kayıtlarını inceleme alma başlattı.

Görüntü Dökümü

--------

-Olay yeri

-Sağlık ekiplerinin müdahalesi

-Kafede oturanlar

-Çevrede olayı izleyenler

-Polisin çevrede arama yapması

-Ambulanslar

-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması

Haber: Mehmet YİRUN / ÇORLU-TEKİRDAĞ,

============================

İzmir'de polisten 'Türkiye Huzur' uygulaması

EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde yapılan 'Türkiye Huzur' uygulamasına İzmir'de 755 polis havadan, karadan ve denizden yaptığı asayiş uygulamasıyla destek verdi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş, Terör, Narkotik, Kaçakçılık Organize, Mali Şube, Özel Harekat ve Deniz polislerinin katıldığı huzur uygulaması, tüm ilçelerde gerçekleştirildi. Uygulamaya 755 polis, 2 helikopter ve deniz polisleri katıldı. Eğlence mekanları uygulama kapsamında denetleme yapıldı, vatandaşlara kimlik sorgulaması yapılırken, araçlar da durdurularak arandı. Yapılan aralamalarda haklarında yakalama kararı bulunan kişilerin yakalandığı belirtildi.

Sahil şeridinde bulunan ilçelerde ise, deniz polisi uygulamaya botlarla katılarak tekneler üzerinde asayiş uygulaması yaptı. Uygulama geç saatlere kadar sürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------

Trafik ekiplerinden görüntü

Araçların durdurulmasından görüntü

Sürücülere yapılan alkol muayenesinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mehmet GÜNEY / İZMİR,

===========================

Adıyaman'da 'Huzur Türkiye' uygulaması

ADIYAMAN ve ilçelerinde 550 polisin katılımıyla 'Huzur Türkiye' asayiş uygulaması düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin 81 ilde başlatılan asayiş uygulaması, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerinde 550 polisin katılımıyla 3 saat sürdü. Operasyonda oluşturulan kontrol noktalarında şüpheli kişi ve araçlar aranırken, işyerleri de denetlendi.

Uygulama sonrası Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper polislere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------

Polislerin denetim yapması

Polis ekipleri kimlik sorgulaması yapması

Şüpheliler üzerinde arama yapılması

Polislerin önlem alması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-

===========================

Adana'da trafik kazısı: 1 yaralı

ADANA'da kontrolden çıkıp park halindeki başka bir otomobile çarpan otomobildeki 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.15 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Bülent Angın Bulvarı'nda meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 38 KV 568 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak park halindeki 01 YY 981 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yolcu konumundaki Gökhan Kızılelma ise yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkan Kızılelma, ambulansla yakındaki Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Otomobilin içindeki bira kutuları dikkat çekerken, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlatıldı.

Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

===================

Çorlu'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde iki otomobilin çarpıştığı kazada, biri ağır, 4 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Çorlu Önerler Mahallesi'ndeki ışıklı kavşakta meydana geldi. İstanbul'dan Çorlu yönüne giden Fikret Yol yönetimindeki 59 PS 121 plakalı otomobil, önünde giden Süheyle Bozbıyık yönetimindeki 59 YS 421 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil ayrı ayrı yerlere savruldu. Kazada, sürücüler Süheyla Bozbıyık ve Fikret Yol ile Feride Aslan ve Beynur Vatansever yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Görüntü Dökümü

---------

Kaza yerinden detaylar

Yaralıların ambulansa alınması

Polis ekiplerinin çalışması

Detaylar

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),

================================

Niğde'de asayiş uygulaması

TÜRKİYE genelinde akşam saatlerinde başlayan 'Türkiye Huzur' uygulaması kapsamında Niğde'de, yol uygulaması ile eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Asayiş uygulamasına, Narkotik, KOM, TEM, Çevik Kuvvet ve Trafik şube ekiplerinden 341 polis katıldı. Ekipler, şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yaptı. İl Emniyet Müdürü Kemal Kurt, uygulama sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde olduğu gibi Niğde'de de uygulamanın gerçekleştiğini söyledi.

Ali KADI/NİĞDE,

===============

Van'da 'Türkiye Huzur' uygulamasına bin polis katıldı

TÜRKİYE genelinde akşam saatlerinde başlayan 'Türkiye Huzur' uygulaması kapsamında, Van'da 3 ilçede polis tarafından asayiş denetimi yapıldı. Polis helikopteri ve sahil güvenlik polislerinin de destek verdiği uygulamaya bin polis katıldı.

Van'ın 3 ilçesinde bin polisin katılımıyla 2 noktada sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yapıldı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği uygulamaya, narkotik, mali, terör, kaçakçılık ve organize, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında olduğu bin polis katıldı. Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan uyguluma da aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruldu. Sahil şeridinde de deniz polisleri uygulamaya destek verdi.

Operasyonda 636 kişinin kimlik sorguları yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi gözaltına alındı. Yapılan arama ve kontrollerde çok sayıda kaçak sigara ve uyuşturucu madde ile kumar amacıyla kullanılan tombala makinesi ele geçirildi. Yapılan trafik kontrollerinde ise 59 araç incelendi. Trafik yönünden sakıncası bulunduğu gerekçesiyle 9 araca cezai işlem uygulanırken, 1 araç trafikten men edildi. Evrakları eksik olan araçlar üzerinde yapılan kontrollerde ise 4 bin 515 lira para cezası uygulandı. Polis umuma açık alanlar üzerinde yaptığı denetimlerde de 12 işyeri için idari işlem yaparken 3 bin 871 lira para cezası kesti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------

-Yapılan denetimler

-Sahil güvenlik polisleri ve uçan helikopter

-Narkotik köpeklerinin yaptığı aramalar

-Yapılan asayiş uygulaması

-Detaylar

Haber-Kamera: Murat ÇAĞLAR-Orhan AŞAN/VAN,

===============================

Konya'da 853 polisle asayiş uygulaması

KONYA il genelinde 'Türkiye Huzur' uygulaması kapsamında 853 polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Konya il merkezi ve ilçelerinde 41 farkı noktada asayiş uygulaması gerçekleştirildi. 161 ekipte, 853 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulama iki aşamalı olarak yapıldı. Ekipler saat 20.00-21.30 sıralarında şehir giriş çıkışlarında daha önceden belirlenen noktalarda şüpheli araç ve kişiler üzerinde çalışma yaptı. Durdurulan araçlar ve yolcular polis tarafından tek tek arandı. 22.00-24.00 saatleri arasında ise ekipler şehir merkezindeki umuma açık yerler üzerinde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan bir kadın, "Neden çekiyor sunuz? Alt tarafı aranmam var" diyerek gazetecilere tepki gösterdi.

Uygulama kapsamında 2 bin 500 kişinin GBT sorgusu yapıldı. 55 işyeri denetlenirken, 6 işyerine cezai işlem uygulandı. 350 araç üzerinde de arama yapıldı. Denetimlerde çok sayıda suç unsurunun da ele geçirildiği belirtildi.

Görüntü dökümü:

------

Ekiplerin yol uygulaması yaptı

Araçlarda arama yapılması

İşyerlerine polis ekiplerinin girmesi

Aranması olan kadınların gözaltına alınması

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA,

========================

Manisa'da 'Huzur Türkiye' uygulaması

MANİSA'da ülke genelindeki yapılan 'Huzur Türkiye' asayiş uygulamasına bin 500 polis katıldı.

Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak yapılan en büyük huzur operasyonu kapsamında Manisa'da, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş, terörle mücadele, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin aralarında bulunduğu yaklaşık bin 500 polis ile asayiş uygulaması yapıldı. Şehrin giriş ve çıkışlarında, kahveler, kafeler ve alkollü mekanlara yönelik uygulamada, tedbir amaçlı olarak Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolleri ve üst araması yapıldı. Uygulamayı Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç bizzat yönetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------

Yapılan uygulamalardan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ersan ERDOĞAN / MANİSA,

============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Hazro Çorlu PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title