Haberler

Dha Yurt Bülteni - 16

Yardım istemek için yola çıktı canından olduYOZGAT'ta, arazi yolunda kaydırdığı otomobilini bırakıp ana yola çıkan bir kişi yoldan geçen otomobillerin altında kaldı.

Yardım istemek için yola çıktı canından oldu

YOZGAT'ta, arazi yolunda kaydırdığı otomobilini bırakıp ana yola çıkan bir kişi yoldan geçen otomobillerin altında kaldı.

Yozgat'ın Topçu Köyü yakınlarında, akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, çarpma sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Yozgat- Kayseri Karayolu güzergahında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden şahsın kimliği, yoldan 100 metre uzaklıkta terk edilmiş bir otomobilin bulunmasıyla belirlendi. Olay yerinde yapılan inceleme ve araştırmalar sonucunda, 66 DZ 003 plakalı otomobiliyle gölet mevkiinde arazide ilerlerken otomobilini ağaçların arasına kaydıran Hakan Eröncül isimli şahsın otomobilini kendi imkanlarıyla kaydırdığı yerden çıkartamadığı ve yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulunan ana yola yaya olarak çıktığı sırada yoldan geçen bir aracın altında kalarak can verdiği belirlendi. Kaza sonrası, yoldan geçen bir çok aracın Eröncül'ün cesedinin üzerinden geçtiği tespit edilirken, Erdoğan D. yönetimindeki 34 KD 8085 plakalı otomobil ise Hakan Eröncül'ün yol ortasında bulunan cesedini son anda fark ederek direksiyonu kırınca şarampole devrildiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma devam ederken, hayatını kaybeden Hakan Eröncül'e ilk olarak bir kamyonun çarptığı ihtimali üzerinde duruluyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Kaza yeri

-Yol ortasında üzeri örtülü ceset

-Yoldan uzakta şahsın terkedilmiş otomobili

-Kaza yeri

-Cesede çarpmamak için yoldan çıkan ve devrilen otomobil

-Kaza yeri

Haber: Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT,

=========================================

Su tesisatına sıkışan 4 kedi, NAK tarafından kurtarıldı

BURSA'da su borusuna giren 4 yavru kedi, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekipleri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı. Yavru kediler, hayvan barınağına teslim edilecek.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Barış mahallesinde, apartmanın dışında bulunan su borusundan kedi sesi duyan apartman sakinleri Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine verilen adrese giden NAK ekibi yavru kedilere zarar vermeden kurtarmak için seferber oldu. Yaklaşık bir saatlik operasyonun ardından su tesisatı sökülerek içerisinde sıkışan 4 yavru kedi kurtarıldı. NAK'ın çalışmasını merakla izleyen apartman sakinleri kediler kurtarılınca ekiplere teşekkür ettiler.

Su tesisatından çıkarılan ve durumları iyi olan yavru kediler apartman sakinleri tarafından hayvan barınağına teslim edilmek üzere evlerine götürüldü.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Nak çalışma yaparken

-Kedilerin çıkarılması

-Kedilerden detaylar

-Detaylar

Haber: Mehmet İNAN/BURSA, -

=================================================

Otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ile arkadaşı yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. 22 yaşındaki Ersan Acar'ın kullandığı 67 UE 019 plakalı motosiklet, kavşaktan karşı yola geçmek isteyen 45 yaşındaki Cem Civan'ın kullandığı 67 TL 418 plakalı otomobile çarptı. Kazada, motosikletten düşen Ersan Acar ile arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı 17 yaşındaki Emrullah Ahçı yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan Ersan Acar, cep telefonuyla yakınlarını arayarak kaza yaptığını ve hastaneye gelmelerini söyledi. Diğer yaralı Emrullah Ahçı da gözyaşlarını tutamadı. Yaralılar, ambulansla Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Cem Civan ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Yaralılara sağlık ekiplerinin müdahalesi

-Yaralıların ambulansa alınması

-Ambulansların kaza yerinden ayrılması

-Detaylar

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kayseri Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title