Haberler

Dha Yurt Bülteni - 16

Gaziantep'te korkutan patlamaGaziantep'te bir motosikletten iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcı infilak etti.

Gaziantep'te korkutan patlama

Gaziantep'te bir motosikletten iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda can kaybı yaşanmazken, motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 22.20'de Kıbrıs Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği henüz saptanamayan bir kişi, motosikletle Magosa Caddesi'nden geçerken iki kıraathane önüne el yapımı patlayıcıyı attı. Poşetteki patlayıcı gürültüyle patlarken olayda şans eseri yaralanan olmadı. Patlama sesiyle olay yerine sevk edilen polisler, bölgede güvenlik önlemi alıp motosikletli kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de olay yerine gelerek bilgi aldı.

Gaziantep Valiliği'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Şahinbey ilçesi Kıbrıs Mahallesi Magosa caddesindeki iki kıraathanenin önüne motosikletli bir şahıs tarafından atılan poşetin patladığı anlaşılmıştır. Olaydan kaynaklanan herhangi bir can kaybı, yaralı ve maddi hasar yoktur. Olay çok yönlü araştırılmakta olup, fail yada faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

Görüntü Dökümü:

----------

Olay yeri

Polislerin çalışması

Emniyet Müdürünün incelemesi

Çevredeki kalabalık

Genel ve detay görüntüler

Haber- Kamera: Metin Faruk TAMER-Ahmet ÖZER / GAZİANTEP,

==============================

İslahiye'de kazada 3 kişi yaralandı, 20 hayvan telef oldu

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde kamyonun çarptığı sürüdeki 20 küçükbaş hayvan telef oldu. Arkadan gelen ve telef olan hayvanlara çarpan otomobildeki 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde İslahiye-Nurdağı karayolunun 5'inci kilometresindeki Hastane kavşağında meydana geldi. Henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan Süleyman Gök'e ait küçükbaş hayvan sürüsüne çarptı. Kazada 5 koyun ve 15 keçi telef oldu. Kazanın ardından kamyon yoluna devam ederken, arkadan gelen Mehmet Tanrıtanır yönetimindeki 06 ZB 603 plakalı otomobil de telef olan hayvanlara çarptı. Yaralanan sürücü Mehmet Tanrıtanır ile eşi Dilek ve oğlu 2 yaşındaki Ilgın Tanrıtanır, yoldan geçen araçlarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Kaza sonrası polis ekipleri, olay yerinde önlem alırken, temizlik görevlileri ise telef olan hayvanları yoldan kaldırdı, yaralı hayvanlar ise mezbahaneye götürülerek kesildi.

Kaçan kamyon sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------

Olay yeri

Telef olan hayvanlar

Hayvanlara çarpan otomobil

Polisin çalışması

Yolun temizlenmesi

Zabıta ile röp.

Mezbaha

Veteriner hekim ile röp.

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Kadir ÇELİK / GAZİANTEP,

================================

Karabük'te iki bina yandı

KARABÜK'te, lokanta ve kahvehane olarak kullanılan bina ve yanındaki depo çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

Yangın, saat 23.30 sıralarında İnönü Caddesi'nde bir bölümü lokanta, diğer bölümü kahvehane olarak kullanılan 2 katlı binanın çatısında çıktı. Çatıdaki alevleri fark edenler itfaiyeye haber verdi. Bu sırada yangın yan tarafta depo olarak kullanılan tek katlı binaya da sıçradı. Gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. Ancak iki bina da kullanılmaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------

-Binaların yanması

-İtfaiyenin çalışması

-Söndürme çalışması

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/KARABÜK,

=================================

Otomobil, tramvay yoluna uçtu: 2 yaralı

KONYA'da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin tramvay yoluna uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde meydana geldi. 19 yaşındaki İsmail Çelik yönetimindeki 42 FAF 30 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp tramvay yoluna uçtu. Kazada, sürücü Çelik ile arkadaşı Hüseyin Onur Çürükkuyu yaralandı. Kaza sonrası şoka giren sürücü Çelik, araçtan inmekte güçlük çekti. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza nedeniyle tramvay seferleri 30 dakika süreyle yapılamazken, yolcular, rayların üzerinden yaya olarak geçti.

Görüntü dökümü:

--------

Kaza yeri detay

Yaralıların ambulanslara alınması

Görgü tanığı röportaj

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK / KONYA,

=================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Çelik Karabük Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title