Haberler

Dha Yurt Bülteni-15

1)MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ YOL İSTEYEN VATANDAŞI BIÇAKLADIADANA'da 25 yaşındaki Adem Dikkaya, yol istediği minibüs sürücüsü tarafından bıçaklandı.

1)MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ YOL İSTEYEN VATANDAŞI BIÇAKLADI

ADANA'da 25 yaşındaki Adem Dikkaya, yol istediği minibüs sürücüsü tarafından bıçaklandı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi Dr. Ali Menteşoğlu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adem Dikkaya yolcu almak için yolun ortasında duran, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsün henüz kimliği saptanamayan sürücüsüne klakson çaldı. Bunun üzerine minibüsten inen sürücü ile Dikkaya arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine, şoför yanındaki bıçakla, Dikkaya'yı bacağından bıçakladı. Kanlar içinde kendini refüje atan Dikkaya'nın yardımına yoldan geçen vatandaşlar koştu. Olaydan sonra minibüs  şoförü aracına binerek kaçtı. Vatandaşlar yaralı gencin bacağına tampon yaparak kanamayı durdurmaya çalıştı. Kanlar içinde kalan yaralı gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dikkaya'nın yolun ortasında kalan otomobili ise vatandaşlar tarafından civardaki otoparka götürüldü. Polis plakasını tespit ettiği minibüs şoförünü yakalamaya çalışıyor.

Görüntü Dökümü

------------------------

Yerde yatan yaralının görüntüsü

Olay yerinden görüntü

Ambulansın gelmesi ve yaralıyı sedyeye koymaları

Ambulansın gidişi

SÜRE: 02'     BOYUT: 122 MB

Haber: Çağlar ÖZTÜRK  -Kamera: ADANA,

===============================================

2)MERADAN ÇALINAN 8 İNEĞİNİ BULANA ÖDÜL VERECEK

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler merada otlayan 6'sı gebe 8 ineği çaldı. Hasan Katrancı, hayvanlarını getirene 2 bin lira para ve 1 inekle ödüllendireceğini söyledi. Olay, geçen Salı akşamı ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Aşağı Bilenler Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Katrancı'ya ait 6'sı gebe 8 inek, merada otlanırken iftar vakti kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Hayvanlarının çalınmasıyla üzülen Katrancı, jandarmaya gidip başvuruda bulundu. Jandarma hayvanları çalan kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Bir kolu geçirdiği rahatsızlıktan dolayı kesilen Hasan Katrancı, eşi Döne ile birlikte hayvanlarını bağladıkları ahırda gözyaşı döktü. Hayvanlarını bulana ödül olarak 2 bin lira ile 1 inek vereceğini söyleyen Hasan Katrancı, "Her şeyimiz gitti, ciğerimizi söktüler. Oğullarım halen borçlu. Çocuklarımın geleceği hayvanlarımızı bıraksınlar. Hayvanlarımı getirene 1 inek ve 2 bin lira ödül vereceğim. Görenler, duyanlar insanlık namına güvenlik güçlerine haber versin" dedi.

Görüntü Dökümü

---------------------------

Aşağı Bilenler Mahallesi

Hayvanların bağlandığı ahır

Hasan Katrancı ile röp.

Döne Katrancı'nın Kürtçe ağıtı

Komşu Hasan Yılmaz ile röp.

Hayvanlardan arşiv görüntü

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 183 MB, 6 MB

========================================================

3) KIRGIZ KADINI FUHUŞA ZORLAYIP ÖLDÜRESİYE DÖVEN SANIĞA 30 YIL İSTENDİ

ANTALYA'da 7.5 ay önce Kırgız 22 yaşındaki Malika Nootieva'yı öldüresiye dövüp fuhuşa zorlayan M.Y.'nin 30 yıla kadar hapsi istendi. Nootieva'nın olay gecesi whatsapp yazışmasında arkadaşına, "Bu adam beni öldürür" dediği ortaya çıktı. Kırgız Malika Nootieva, garsonluk yapmak için bir arkadaşı aracılığıyla 15 Kasım 2016'da Kırgızistan'dan Antalya'ya geldi. Arkadaşının tanıştırdığı S.Ç. adlı erkek tarafından para karşılığı M.Y.'ye pazarlanan Nootieva, fuhuş batağına sürüklenmek istemeyip direnince, feci biçimde dövüldükten sonra Antalya- Korkuteli karayolu üzerine atıldı. Gözaltına alınan S.Ç. 'fuhşa teşebbüs ve yer temin etmek', M.Y. ise 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Malika Nootieva, olayın ardından Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde tedaviye alındı. Baş ve vücudunun çeşitli yerlerinde yara izleri, doku zedelenmesi ve ezik tespit edilen Malika Nootieva, 3 beyin, 4 kez de estetik olmak üzere 7 ameliyat geçirdi. AÜ Hastanesi yoğun bakım servisinde 33 gün kalan Nootieva'nın tedavisine, Beyin Cerrahi Kliniği'ndeki odasında devam edildi. Kısıtlı kelimelerle konuşabilen Malika Nootieva, 58 gün sonra taburcu edildi.

30 YIL HAPSİ İSTENDİ

M.Y. hakkında hazırlanan iddianamede, sanığın 'kasten adam öldürmek' ve 'gece vakti yağma' suçlarından 30 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede, Malika Nootiave'nın olay gecesi arkadaşı Damira Asyı Kyzy ile yazıştığı whatsapp konuşmaları da yer aldı. Malika Nootiave'nın arkadaşına, "Haklısın bu adam beni öldürür" yazdığı iddianamede yer aldı. Davanın ilk duruşması temmuz ayı içersinde Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Görüntü Dökümü

-------------------

Malikin tekerlekli sandalyedeki görüntüsü

Malikin yürürken görüntüsü

Malikin egzersiz yaparken görüntüsü

Malik in arkadaşlarından detay görüntü

Avukatın açıklaması

Malik ve ailesinden detay  görüntü

Detaylar

2012 MB /// 3. 28"

Haber: Erol AKKIR- Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Katrancı Antalya Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title