Haberler

Dha Yurt Bülteni-14

1)ERDOĞAN: FAŞİZMİN RUHU AVRUPA SOKAKLARINDA KOL GEZİYOR

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda ile yaşanan krizde Avrupa Birliği'nin tutumunu eleştirdi. Erdoğan, "Bundan sonra artık ne AB'nin ne de herhangi bir Avrupa ülkesinin kimseye demokrasi, özgürlük, adalet, hukuk dersi verme hakkı kalmamıştır. Faşizmin ruhu Avrupa sokaklarında kol geziyor" diye konuştu. Hollanda'da bugün seçim olduğunu da hatırlatan Erdoğan, "Atların, itlerin sahiplerinin ne yapılacağı ortaya çıkacak" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 275 tesisin toplu açılış törenine katılmak üzere uçakla Afyonkarahisar'a geldi. Erdoğan, tören öncesinde Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle Afyonkarahisar Belediyesi'ne geçti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve milletvekillerinin eşlik ettiğini Erdoğan'ı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban karşıladı. Yaklaşık 45 dakika süren ziyaret çıkışında sevgi gösterileriyle karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı. Kalabalık arasındaki 'evet' yazılı şapkalarıyla davul çalan bir grup vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 'Ne Almanya, ne Hollanda, ne İspanya. Sonuna kadar arkandayız reis' diye sevgi gösterisinde bulundu. Buradan Afyonkarahisar Valiliği'ne giden Erdoğan, Vali Aziz Yıldırım ile görüşmesinin ardından toplu açılış törenin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na geçti.Konuşmasında Hollanda ile yaşanan diplomatik kriz konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rotterdam Belediye Başkanı, İstanbul'la da kardeş şehirlermiş. Dün akşam Başbakanımıza söyledim, 'Hemen İstanbul Belediye Başkanımıza söyleyelim, tek taraflı olarak bunlarla o kardeşlik akdini bozsun. Zira bizim bu tür insanlarla kardeş şehir olmamız mümkün değil" dedi. Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bugün de büyük Türkiye için, güçlü Türkiye için, müreffeh Türkiye için verdiğimiz mücadelede pek çok bedel ödedik, ödüyoruz. Terör örgütleriyle mücadelede bedel ödüyoruz, sınırlarımız dışında yürüttüğümüz operasyonlarda bedel ödüyoruz, ekonomimize yönelen saldırılarda bedel ödüyoruz. Avrupa'da vatandaşlarımıza, atlarıyla, itleriyle, kinleriyle, nefretleriyle saldıranlara karşı bedel ödüyoruz. Şimdi bugün Hollanda'da seçim var. Atların, itlerin sahiplerinin ne yapılacağı ortaya çıkacak. Bunların medenilikle alakası yok. Bunların, modern dünyayla alakası yok. Bunlar Bosna Hersek'te Srebrenitsa katliamında 8 bini aşkın Bosnalı Müslümanı katledenlerdir. Bunların, biz cibilliyetini biliriz ama bunlar ne yazık ki hala medeni olamamışlar, modern olamamışlar, insanlıktan nasibini alamamışlar."

Avrupa Birliği'nin bu krizdeki tutumunu da eleştiren Erdoğan, "Ülkemize karşı olan tutumlarıyla AB'nin de içini boşalttılar. İşte İngiltere, AB'den ayrılıyor mu? Brexit denilen olayla yaptı referandumunu ve ayrılma kararını verdi. Bundan sonra artık ne AB'nin ne de herhangi bir Avrupa ülkesinin kimseye demokrasi, özgürlük, adalet, hukuk dersi verme hakkı kalmamıştır. Faşizmin ruhu Avrupa sokaklarında kol geziyor" diye konuştu.

16 Nisan halk oylaması için tüm Avrupa'nın adeta 'hayır' seferberliğine çıktığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazeteleri Türkçe 'hayır' manşetleriyle çıkıyor, 'Diktatör Erdoğan'a hayır.' Bunun benim şahsımla alakası yok ki. Türkiye'de bu bir sistem oylaması, bir sistemin değişikliği. Tayyip'le, Erdoğan'la ne alakası var?" dedi.

Görüntü Dökümü

--------------

Afyonkarahisar Belediyesi bina dış görüntüsü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediyeden çıkışı ve vatandaşlarla görüşmesi

Miting alanına girişlerdeki polis kontrol noktalarında yapılan aramalar

Miting alanının genel görüntüsü (kuş bakışı)

168 MB /// 05.16"

Görüntü Dökümü

--------------

Güvenlik aramasından geçen kadınların görüntüsü

Kadınların görüntüsü

Güvenlik önlemi alan polislerin görüntüsü

Alan çevresindeki pankartlardan görüntü

Afyon Kalesi'nde cumhurbaşkanı pankartından görüntü

Drone savar cihazının görüntüsü

Rahatsızlanan kadına sağlık ekiplerinin müdahalesi

Alan içinde vatandaşların görüntüsü

Kadınların ve erkeklerin cep telefonu ile resim çekmeleri

Kurdele kesimi ve vatandaşa satranç dağıtması

Detaylar

193 MB /// 06.04

HABER: Mehmet ÇINAR- Sait KARADUMAN-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/AFYONKARAHİSAR,

=======================================================

2)DENİZLİ'DE 'HAYIR' STANDINA KALDIRIM TAŞLI SALDIRI: 3 YARALI

DENİZLİ'de 16 Nisan'daki anayasa değişikliği referandumu için 'hayır" kampanyası yapan Birleşik Haziran Hareketi'nin standına, 3 kişi tarafından kaldırım taşlarıyla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından birinin kolu kırılan 3 kişi yaralandı. Yaralılar tedaviye alınırken; kaçan saldırganların kimliğini belirlenmesi ve yakalanası için polis çalışma başlattı.

Denizli'de referandum için 'hayır' kampanyası yürüten Birleşik Haziran Hareketi, 3 gün önce Gazi Bulvarı'ndaki Candoğan Parkı önünde stant açtı. Bugün saat 13.30'da, park önünde pankart açan ve açtıkları stantta broşürler dağıtan Birleşik Haziran Hareketi mensuplarına, 3 kişi tarafından taşlı saldırıda bulunuldu. Birleşik Haziran Hareketi üyelerine taşlar fırlatan bu kişiler, standı da yıktıktan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Saldırıda fırlatılan taşın isabet ettiği Hareket üyesi Muzaffer Aksoy'un kolu kırılırken, Uğur Kurnaz ve Fehmican Ceylan ise hafif yaralandı. Saldırı esnasında 'hayır' broşürünün üzerine düşen kan damlası dikkat çekti. Yaralılar ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alınırken; kaçan üç kişinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı. Saldırı sırasında stantta olanlar ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi İl Başkanı ve Birleşik Haziran Hareketi Denizli Yürütme Kurulu Üyesi Orhun Çoban, 3 kişinin stantlarına taşlarla saldırdığını belirterek, "Kritik bir referandum süreci var. Hayır diyenlerin de toplumu bilgilendirmeye hakkı var. Hayır bildirilerini halkımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Ama korkularından ne yapacaklarını bilemiyorlar. Standımıza 3 kişi taşlarla saldırdı. Saldırıyla ilgili şikayetçi olduk. Her zaman olduğu gibi salıverilecekler. Yarın bir gün başka yerde yine saldıracaklar. Hollanda'ya diktatör diyenler, Nazi diyenler, demokrasi dersi verenler, dönüp kendi mahallelerine, sokaklarına, şehirlerine bir baksın. 'Evet'çilerin dışında 'hayır'cılara yapılan bu saldırıları herkes görüyor. Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

Görüntü Dökümü

------------------

Saldırının ardından olay yerinden tepki görüntüleri

Stant ve çevresinden detay

Saldırganların fırlattıkları taştan detay

Birleşik Haziran Hareketi Denizli Yürütme Kurulu Üyesi Orhun Çoban rop.

( Haber, Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ,

=================================================

3)FEYZİOĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI'NA: O KAPI 80 MİLYONA AÇIKTIR

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Çorum'da yaptığı açıklamada, kendisine kapıyı kapattığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Feyzioğlu, "Devletin kapısını bir şahıs kapısı gibi istediği zaman kapatabileceğini düşündüğüne göre, 16 Nisan'da arzu ettiği devlet modelini de aslında açıklamış oluyor. Şahıs olarak istediği kişiye kapıyı kapatıp istediği kişiye kapıyı açacağı bir devlet istiyor. Devleti şahsı ile özdeşleştirdiğini gördük. O kapı 80 milyona açıktır" dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu bugün Çorum'a geldi. Feyzioğlu ve Halaçoğlu için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Çorum Barosu'nu ziyareti sırasında çevik kuvvet ekibi bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Çorum Barosu Başkanı Altan Akpınar ve baro yöneticileri tarafından kapıda çiçekle karşılanan Feyzioğlu ve Halaçoğlu, daha sonra çelik yelekli polislerin yakın koruması altında baro binasına girerek, avukatlarla öğle yemeğinde bir araya geldi. Çorum Barosu'nu ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklama yapan Feyzioğlu ve Halaçoğlu anayasa değişikliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

100 BİN MESLEKTAŞIMIZA SORDUK

Feyzioğlu, "Baroların görevi ülkede hazırlanan kanunların ve anayasanın nasıl olması gerektiği konusunda görüş bildirmektir. Bizim görevimiz bu değişikliğin ne getirdiğini ve ne götürdüğünü incelemek ve paylaşmaktır. Biz bunu yapmaya devam ediyoruz. 100 bin meslektaşımıza sorduk, yorumlarını aldık, bilim insanlarıyla da çalıştık. Kuvvetler ayrılığını tamamen yok edecek ve kuvvetler birliği getirecek bir anayasa paketi ile karşı karışa olduğumuzu gördük. Bizim çok önerimiz var. 'İstemezuk' demiyoruz. Mevcut anayasadan memnun değiliz ama mevcuttan daha kötü hale de getirmeyelim. Artı beşinci kata çıkmamız gerekirken, bodrum kata indiren bir anayasa var önümüzdeö dedi. O KAPI 80 MİLYONA AÇIKTIR

Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Feyzioğlu kendisine kapıyı kapattığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Feyzioğlu, "Devletin kapısını bir şahıs kapısı gibi istediği zaman kapatabileceğini düşündüğüne göre, 16 Nisan'da arzu ettiği devlet modelini de aslında açıklamış oluyor. Şahıs olarak istediği kişiye kapıyı katıp istediği kişiye kapıyı açacağı bir devlet istiyor. Devleti şahsı ile özdeşleştirdiğini gördük. O kapı 80 milyona açıktır. Bizlerde 80 milyonu ilgilendiren bir meseleyi görüşüyoruz. Biz şahsi mesele için ya da ihale almak için o kapıyı çalmayız. Biz olsa olsa sayın Cumhurbaşkanımızı bilgilendirmek için görüşürüzö diye konuştu.

Hollanda krizini de değerlendiren Feyzioğlu, "Hollanda ve Almanya'nın yaptıkları kabul edilemez. Köpeklerle insanları üzerine yürükleri o görüntüler ilkelliğin en üst sınırıdır. Yaptıkları asla kabul edilemezö dedi.

CUMHURBAŞKANI'NI SÜKUNETE DAVET EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tarafsız olmaya davet eden Feyzioğlu, anayasa değişikliğine "hayır" diyenlerin vatan haini ilan edildiğini söyleyerek, "Sayın Başbakan, Almanya'da evet mitingi yapıyor diye Cumhurbaşkanı tarafından alkışlanıyor. Biz anayasada yapılan yanlışları anlatıyoruz diye vatan haini ilan ediliyoruz. Bu buz gibi bir çifte standarttır. Sayın cumhurbaşkanı yaklaşan halk oylamasının baskısı ile tarafsız davranması gerektiğini unutmuş ve evet diyenler benim vatandaşım, hayır diyenler teröristtir, vatan hainidir noktasına geldi. Bu sağlıklı bir duruş değildir. Sayın Cumhurbaşkanını sükunete ve öfkesini yenmeye davet ediyorumö ifadelerini kullandı.

BU PARTİLER ÜSTÜ BİR KONUDUR

MHP'den ihraç edilen Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu da konuşmasında anayasanın Türkiye'nin geleceğini karatacak nitelikte olduğunu söyledi. Hazırlanan yeni anayasanın parlamenter demokratik sistemi ortadan kaldıracağını savunan Halaçoğlu, "Türkiye 94 yıldır Cumhuriyet olarak yönetiliyor. Bir anda tek bir kişini yönetimine bırakacak bir anayasayı kabul etmemiz mümkün değildir. Bu işi savunmak partiler üstü bir konudur. Türkiye'de terör devam ederken, Ortadoğu savaş halindeyken, ekonomik kriz yaşanırken, Türkiye olarak bunlarla meşgul olmamız gerekirken, Türkiye'nin gündeminde olmamasına rağmen anayasa değişikliğinin konuşuyoruz. Biz neden hayır dediğimizi madde madde anlatırken, evet diyenler istikrar devam etsin demekten başka bir şey diyemiyor" dedi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu çiçekle karşılama

Güvenlik önlemleri görüntü

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Açıklama

Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu açıklama

Detaylar

(SÜRE: 6 DK ) (BOYUT: 250 MB)

Haber- Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM,

=========================================================

4)BİNLERCE KİŞİ LİSTELERDE İSMİNİ BULMAK İÇİN İZDİHAM OLUŞTURDU

DİYARBAKIR'da, İş-Kur tarafından, "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında 6 aylık süreyle işe alınacak 5 bin kişinin ismi kura ile belirlenmesinden sonra isim listeleri İş-Kur önündeki panolara asılırken, adını listede bulmak için toplananlar izdihama neden oldu. İsimlerini listede bulmayan bazı işçiler ise, listelerin değiştirildiğini iddia ederek Valiliğe gidip yetkililer ile görüşmek istedi.

Diyarbakır'da, 32 kurumda, "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında 6 aylık süreyle işe alınacak olan 5 bin kişilik kontejan için 39 bin kişi başvuruda bulunmuş ve geçtiğimiz günlerde noter huzurunda çekilen kura ile 5 bin kişi tespit edilmişti. Bugün ismi belirlenen 5 bin kişinin isim listesi İş-Kur İl Müdürlüğü binası önündeki panolara asıldı. İsimlerini listede bulmak isteyenler yoğunluk oluşturunca zaman zaman8 izdiham yaşandı. Yoğun bir kabalığın birikmesi üzerine polis ekipleri müdürlük önüne gelerek TOMA ve zırhlı araçla güvenlik önlemi aldı.

"LİSTE DEĞİŞTİRİLDİ" İDDİASI

Öte yandan, İşe girmeyi hak kazanan 5 bin kişinin ismi İş-Kur İl Müdürlüğü binasına asılması üzerine, bu sabah müdürlüğü'ne giden bazı kişiler, listede adlarının görmemeleri üzerine itirazda bulundu. İsim listelerinin değiştirildiğini iddia eden işçiler Diyarbakır Valiliğine giderek yetkililer ile görüşmek istedi. Burada bir sonuç alamayan işçiler daha sonra İş-Kur'a yönlendirildi.

Görüntü Dökümü

-------------------

-İş Kur önünde toplanan kalabalık

-İşçilerin konuşmaları

-Güvenlik önlemleri

-Listede ismini arayanlar

-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ahmet ÜN/DİYARBAKIR,

=======================================================

5)KAYSERİ'DE 2 DEAŞ'LI ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

KAYSERİ'de DEAŞ terör örgütünün propagandasını yapmak, eylem ve faaliyetlerde bulunmak suçlarından 3 Mart'ta gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 kişi, adliyeye sevkedildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM) DEAŞ'ın deşifre edilmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda, terör örgütünün propagandasını yapmak, eylem ve faaliyetlerde bulunmak suçundan 12 gün önce yakalanan Suriyeli İmad Eddin Youssef Kahalil ile Irak'lı Teyir Kürdi gözaltına alındı. Evlerinde yapılan aramada dijital materyallere el konulan 2 zanlı, törer örgütüne yardım, yataklık ve eylemde bulunmak suçundan adliyeye sevkedildi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Zanlıların Adli, Tabipliğe getirilişi ve çıkarılışları

-Genel detaylar

(Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ DHA)

DV 1 DOSYA, 47 saniye/25 MB

=====================================================

DENİZLİ'DE FETÖ DAVASINDA 22 İŞADAMINA TAHLİYE (2)

6)SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI SALON BOŞALTTIRDI

DENİZLİ'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün finans ayağı oluşturduğu gerekçesiyle 43'ü tutuklu 67 sanığın yargılandığı davanın

13'üncü celsesinden 22 işadamı için tahliye kararı verildi. Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliye kararının ardından duruşma salonunda sanık yakınlarının sevinç çığlıkları yükseldi. Çığlıkların kesilmemesi üzerine, sanıkların dışarı çıkartıldı.

Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'nde oluşturulan 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 43'ü tutuklu 67 işadamının

yargılanmasına bugün devam edildi. Davanın bugün görülen 13'üncü celsesine, sanıkların tamamı ve sanık yakınlarının yanı sıra tarafların avukatları katıldı. Duruşmada, sanık avukatları yaptıkları ek beyanlarında, özellikle ByLock kullanımı ve Denizli İşadamları Derneği (DİAD) üyelikleri üzerinde yoğunlaştı. Bu iki unsurun tek başına tutuklama kararı olamayacağı, somut delil ortaya konmadıkça müvekkillerinin tahliye edilmeleri gerektiğini belirtti. Avukatlar, DİAD'a üyeliklerin ya teşvik ya da ticari gelişme kaygılarıyla gerçekleştiği, bu derneğe üye olan herkesin terör örgütüne üyelikle suçlanmasının anlamsız olduğunu görüşünü savundu. Ayrıca duruşmada, tanık ve gizli tanık ifadelerinin somut delillere dayanmadığı belirten avukatlar, müvekkillerinin bazı duyumlarla atılan iftiralar yüzünden 7 aydır tutuklu olduklarını, bir çoğununu da şirketlerinin iflasına neden olduğunu söyledi.

SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI SALON BOŞALTTIRDI

Avukat savunmalarının ardından mahkeme heyeti, celseye ara verdi. Yaklaşık 2 saat süren aranın ardından mahkemeye heyeti 31 maddeden oluşan ara kararını açıkladı. Mahkeme heyeti, verdiği ara kararda, tutuklu işadamları Abdullah Asım Coşkun, Adem Oklu, Adnan Pekdemir, Ahmet Özkan Haybat, Ali Ayrancı, Bilal Gören, Cavit Özer, Habib Yıldız, Hüseyin Moralıoğlu, İshak Kalkan, İskender Damgacı, Mesut Gören, Mehmet Hilmi Yavaşlar, Mehmet Sağlam, Osman Kiriş, Osman Refik Esmek, Sezai Günalp, Veli Yağcı, Volkan Kartlı, Fehmi Demirsen, Özkan Atik ve Veli Aytuğ'un yurt dışına çıkış yasağı koyarak tahliyesine karar verdi. Tahliye kararının açıklanmasının ardından salonda sevinç çığlıkları yükseldi. Tahliye olan işadamlarının yakınları, sevinç çığlıklarının uzun süre dinmemesi üzerine salondan çıkarıldı. Mahkeme heyeti, aralarında Denizli Ticaret Odası eki Başkanı Necdet Özer'inde bulunduğu sanıklar Abdurrahman Kaplan, Alaattin Yavaşlar, Ahmet Kayhan, Ali Çelikkol, Ali Süt, Fahrettin Aytuğ, Fatih Derdiyok, Fuat Yıldırım, Hasan Basri Metin, Hüdai Etiler, İsmail Gürsoy, Levent Güleryüz, Mehmet Ertuğrul, Mehmet Yavaş, Mustafa Tıpırdamaz, Niyazi Dayanır, Levent Yaşar, Kudret Tartılacı, Ümit Dağdeviren ve Osman Özen'in tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Verilen ara kararda ayrıca, bütün sanıkların araçları, bankalardaki şahsi hesapları, emeklilik maaşları, taşınmazları ve kayyım atanmayan şirketlerindeki, şirket adına kayıtlı araç ve taşınmazlar üzerindeki tedbirlerin de kaldırılıp, duruşma ertelendi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Sanıkların cezaevi rink araçları ile geçerken yakınlarının seslenmeleri

-Sanık yakınlarının adliye binasından çıkarken görüntüleri

-Genel ve detay görüntüler

(haber-Kamera: Ramazan ÇETİN / DENİZLİ,

==========================================================

7)BELEDİYE İŞÇİLERİNİ SEVİNDİREN PROMOSYON

İSKENDERUN Belediyesi bünyesindeki 405 çalışan için Halk Bankası ile 3 yıllık promosyona imza attı. Tek seferde her işçi için hesaba yatan 2039 TL çalışanları memnun etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışanları için anlaştığı Halk Bankası ile promosyona imzayı belediye meclis salonunda attı. Halk Bankası Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyede çalışan işçi, memur ve sözleşmeli personel toplam 405 kişi için 3 yıllık sözleşmeye imza attılar. Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı, anlaşma gereği tek seferde verilen promosyonun bugün itibari ile hesaplara yattığını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışanlar için rekor düzeyde promosyon aldıklarını üstelik tek seferde ödendiğini belirterek, "Belediye personelimiz 3 yıl süreli olarak maaşlarını Halk Bankası'ndan alacaktır. Çalışanımızın cebine tek seferde girsin, bir yarasını kapatır, yarasına merhem olur düşüncesiyle hareket ettik"diye konuştu.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-İskenderun belediye meclis salonua törene katılanlar

-Halk Bankası Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı

-Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in konuşması

-İmza töreni

SÜRE : 3'37" BOYUT: 173 MB

Haber-Kamera Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),

=============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Metin Feyzioğlu Hollanda Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title