Haberler

Dha Yurt Bülteni - 14

Hakkari'de PKK'ya ait sığınakta çok sayıda patlayıcı ele geçirildiHAKKARİ'de, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri tarafından kırsal alanda yürütülen operasyonlarda tespit edilen sığınıkta, PKK terör örgütüne ait çok sayıda patlayıcı ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Hakkari'de Pkk'ya ait sığınakta çok sayıda patlayıcı ele geçirildi

HAKKARİ'de, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri tarafından kırsal alanda yürütülen operasyonlarda tespit edilen sığınıkta, PKK terör örgütüne ait çok sayıda patlayıcı ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Ele geçirilen malzeme, jandarma ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi.

Hakkari Valiliği, merkeze bağlı Çimenli Köyü kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamada terör örgütüne ait bir sığınağın ortaya çıkarıldığı belirtilerek şöyle denildi: "09.12.2016 günü tespit edilen noktalara yönelik yapılan geniş çaplı operasyonda tuzaklanmış halde 1 sığınak ve içerisinde, 5 adet 12 Kg'lık tüp, 2 ton amonyum nitrat, 2 adet valmara 69 tipi sıçrayan mayın, pil blokları, kablo ve çok sayıda yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------

-Tespit edilen PKK sığınağı

-Sığınakta imha edilen patlmayıcılar

-İmha sırasında yükselen dumanlar

Haber: HAKKARİ

================================

Hakkari Valiliği'nden tutuklu belediye başkanları ile ilgili açıklama

HAKKARİ Valiliği, tutuklanan Şemdinli, Çukurca ve Yüksekova belediye başkanlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Valliikten yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin engellenmesi, KCK- Kent Meclisleri ve Belediyelerin terör örgütüne verdikleri destek konularının deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; Aralarında Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca Belediye Başkanları, Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve HDP ile BDP yöneticilerinin de bulunduğu toplam 31 şahıs gözaltına alınmıştır. Yüksekova Belediye Başkanı Adile Kozay, Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, Çukurca Belediye Başkanı Servet Tunç isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir. Ayrıca tutuklanan belediye başkanları dışında 5 şahıs daha tutuklanmış, 4 şahıs adli kontrol uygulama tedbirleri kararı ile serbest bırakılmış, 2 şahıs Cumhuriyet Savcılığı'ndan serbest bırakılmış, 10 şahıs Cumhuriyet Savcıları talimatı ile salıverilmiştir. 7 şahsın ise adli tahkikatı devam etmektedir" denildi.

Haber: Behçet DALMAZ/HAKKARİ, -

================================

Suçlamaları kabul etmedi, görgü tanıkları teşhis etti (2)

HAMİLE KADINA SALDIRAN M.T. TUTUKLANDI

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, akşam saatlerinde parkta spor yapan 1 çocuk annesi, 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye yönelik saldırının ardından gözaltına alınan Mehmet T. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------

-Adliyeye götürülürken görüntüleri

Haber: TURGUTLU (Manisa),

================================

Şırnak Valisi Su, yeni Şırnak'ı anlattı: 25 metrelik caddeler olacak

ŞIRNAK valisi Ali İhsan Su, kapalı spor salonunda çalışma yürüten hasar tespit komisyonunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeni Şırnak ile ilgili bilgi veren Vali Su, "Eskiden karmaşık ve 2 metrelik dar sokaklar vardı. Altyapısı olan, her türlü konforu olan yeni konutlar yapılacak. Caddeler 25 metre genişliğinde olacak" dedi.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hünkar Keleş ile birlikte kapalı spor salonunda hizmet veren hasar tespit komisyonu çalışmalarını yerinde denetledi. Çevre ve Şehirçilik İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın kurduğu masaları tek tek gezen Vali Su, buradaki görevlilerden bilgi aldı.

Kendin imar çalışmaları hakkında vatandaşların sorularını da yanıtlayan Vali Su, yeni Şırnak'ı anlattı. Eskiden karmaşık ve sokağı dar olan bir imara sahip Şırnak'ın yeni imar planı ile modern ve çağdaş bir görünümü olacağını, konutların ise her türlü konforu içerisinde barındıracağını ifade eden Vali Su, "Şehir eskisinden çok daha güzel olacak. Eskiden karmakarışık bir yapı vardı. 2 metrelik dar sokaklar vardı. Şimdi burada yeni yapılan proje ile altyapısını yeniliyoruz. Projede gözüktüğü gibi böyle konutlar yapacağız. Konutların içinde her türlü imkan olacak. Caddeler 25 metre genişlikte olacak. Yeni imar planında taziye evleri, okullar, camiiler, gençlik merkezleri, kadın merkezleri, çocuk bahçeleri, çocuk ve yetişkin parkları bunların hepsinin olduğu çok güzel bir yerleşim alanı olacak. İnşallah daha güzel olacak. Şehri pırıl pırıl yapacağız. Konutların olduğu kent merkezinde 105 kilometre sıcak asfaltlı yol yapılacak. İçme suyu ve kanalizasyonunu sıfırdan, yeniden yapacağız. Eski boruları hepsini kaldırıyoruz. 30-40 yıldır döşenmiş boruları eskileri kaldırmadılar. Artık biz yapacağız. Hepsi güzel olacak" dedi.

Terör olaylarında zarar gören vatandaşlara yardımların aksamadan devam edeceğini belirten Vali Su, "Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı başvurularını hafta başından itibaren alarak, Cuma gününe kadar. Hafta sonu görevli arkadaşlar gerekli çalışmaların ardından en geç Pazartesi günü vatandaşların hesaplarına yardım paraları yatırıyoruz" diye konuştu.

Hasar tespit komisyonu masalarını gezen Vali Su, ayaklarını sigaradan dolayı kaybeden Ahmet Şan adlı vatandaşla da samimi bir şekilde sohbet etti. Sohbette ilginç diyaloglar yaşandı. Ahmet Şan, 40 yıl boyunca sigara içtiği için ayaklarını kaybettiğini söyleyince Vali Su da, "Söyle bunu herkese, sigaradan dolayı bacaklarımı kaybettim. Bunu her kes duysun ki, kimse sigara içmesin" dedi.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, -

================================

FETÖ tutuklusunu ziyarete giden avukat kardeşinde cep telefonu

EDİRNE F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda FETÖ/PDY'den tutuklu bulunan Z.B.'yi ziyarete giden avukat kardeşi Z.B.'nin üzerinde cep telefonu bulundu.

Edirne F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda FETÖ'den tutuklu bulunan Z.B.'yi ziyarete önceki gün avukat olan kardeşi Z.B. gitti. Cezaevi görevlilerinin avukat Z.B.'nin X-Ray cihazından geçirdiği kontunun cebinde 1 cep telefonu, telefona ait 1 sim kart ve 1 şarj bloğu ele geçirildi. Ele geçen malzemeler el konularak, avukat hakkında işlem başlatıldı.

Haber: EDİRNE, -

================================

Polisten siber suçlara karşı kamu spotlu uyarı

İZMİR Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan kamu spotunda, siber suçlarla ilgili bilgiler verildi, alınabilecek önlemler anlatıldı. Ayrıca Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü alanına giren suçlar kapsamında, 11 bin 50 işlemden 3 bin 905'inin banka ve kredi kartlarını kötüye kullanma, kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma ve ele geçirme konularında gerçekleştiği bildirildi.

İzmir Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü günlük hayatın büyük bölümünü kaplayan internette karşılaşılabilecek olumsuzluklara dikkat çekmek için kamu spotu hazırladı. Kamu spotunda, siber suçlarla ilgili bilgiler verildi, alınabilecek önlemlere değinildi. Şube müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, uluslararası araştırma kuruluşlarının 2016 yılı Ocak ayı raporlarına göre Türkiye'de internet kullanan 46.3 milyon kişiden 42 milyonunun sosyal medyayı aktif olarak kullandığına dikkat çekildi. Bu kullanıcılardan 36 milyonun mobil cihaz üzerinden sosyal medyaya bağlandığının vurgulandığı açıklamada, internet üzerinden yapılan alışverişlerin, Bankalar Arası Kart Merkezi (BKM ) verilerine göre 2016 yılının ilk 10 ayında 55.8 milyar TL'ye ulaştığına dikkat çekildi.

BÖLGE MERKEZİ

İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün kredi kartı kopyalanması, kredi kartlarının sahibinin rızası dışında kullanılması, kimlik verilerinin sahibinin rızası dışında kullanılması, dolandırıcılık, nitelikli hırsızlık, çocuğun istismarı, hakaret, tehdit gibi birçok suçun bilişim araçları vasıtasıyla işlenmesi konularında soruşturma yaptığının belirtildiği açıklamada, şubenin adli bilişim konularında bölge merkezi olduğu, 6 ilde yapılan operasyonlarda ele geçirilen materyallerin imaj alma-inceleme işlemlerinin yürütüldüğü bildirildi. 2016 yılının ilk 11 ayında Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü alanına giren suçlarla ilgili 11 bin 50 işlemden 3 bin 905 adedinin banka ve kredi kartlarını kötüye kullanma, kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma ve ele geçirme gibi konularında gerçekleştirildiği ifade edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı kamu spotu

Haber: Tufan HAMARAT / İZMİR,

===================

Edirne'de İmam Hatip Lisesi'nde yangın çıktı

EDİRNE'de Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Öğrenci bulunmayan okulun çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Okulun çatısının tamamen kullanılamaz hale geldiği yangını, kampüs içindeki yurtta kalan öğrenciler gözyaşlarıyla izledi.

Edirne'nin Barutluk Mahallesi'nde bulunan Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin çatısında bugün saat 18.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Okulun çatısını kısa sürede saran alevlere Edirne Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının devam ettiği sırada olay yerine Edirne Valisi Günay Özdemir, Belediye Başkanı Recep Gürkan ile İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan gelerek, söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Önce bir itfaiye aracının müdahale ettiği alevlere daha sonra sevk edilen 5 itfaiye aracı da gelerek müdahale etti. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmalarda okul çatısındaki alevler, kampüs içinde bulunan öğrenci yurduna sıçramadan kontrol altına alındı. Bu sırada bir itfaiye görevlisi rüzgarın etkisiyle alevlerin üzerine gelmesiyle birlikte zor anlar yaşadı. Yurtta kalan öğrenciler, yangını korku dolu bakışlarla izlerken, bazı öğrencilerin gözyaşları döktüğü görüldü.

Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yangının öğrencilerin dağılımında sonra meydana geldiği ve herhangi bir yaralanmanın olmadığı belirtildi. Okulun kalorifer görevlisi Ahmet Balta, ağlayarak itfaiyenin olay yerine geç geldiğini söyledi. Balta, "Ben bu okulda çalışıyorum, okulum gözümün önünde yanıyor. Belediye nerede? İtfaiye nerede? Bir tane itfaiye aracı göndermişler" dedi.

Edirne Valisi Günay Özdemir, akşam saatlerinde yeni olan okulun çatısında yangın çıktığını belirterek, "Allah'a şükür can kaybı yok. Şu anda kontrol altına alındı. Yangının sebebi de araştırılıyor" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Çok şükür içeride öğrencilerimizden kimse yok. Sevindirici tarafı can kaybı olmayışı. İtfaiye ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Yangının neden çıktığını henüz bilemiyoruz. Elektrik kontağından çıktığı söyleniyor ama bu da araştırılıyor. Şu anda çatının üçte biri yanıyor. Alevler binaya daha fazla zarar vermeden söndürüldü" dedi.

Yaklaşık 1.5 saatten kontrol altına alınan yangında okulun çatısı tamamen yanarak kontrol altına alındı. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

---------------------------

-Okulun çatısında alevlerin yükselmesi

-Yangından detaylar

-Okul görevlisinin tepkisi

-İtfaiyenin söndürme çalışmaları

-Alevlerden detaylar

-İtfaiye erinin zor durumda kalması

-Öğrencilerin yangını izlemesi

-Ağlayan öğrenciler

-Cep telefonu ile yangını çeken öğrenciler

-Belediye Başkanı Gürkan'ın açıklaması

-Vali Özdemir'in açıklaması

-Olay yerinden detaylar

Haber-Kamera: Ali Can ZERAY/EDİRNE,

=============================

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, köye fırın yaptırdı

ELAZIĞ Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Fırat Havzası Rehabilitasyon projesi kapsamında merkeze bağlı Sarıkamış Köyü'ne fırın yaptırıldı. Köylünün ortak kullanımı için yapılan fırının açılışını, köylü kadınlar ekmek pişirerek yaptı.

Elazığ Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir proje kapsamında merkeze Bağlı Sarıkamış Köyü'ne yapılan fırında toplanan köyün kadınlar, ilk kez modern ve konforlu bir fırında ekmek pişirdi. Fırında ekmek pişiren kadınlar adına duydukları memnuniyeti dile getiren Zekiye Şen, fırının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu fırından çok razıyız, Yapandan, yaptırandan da Allah razı olsun. Masrafsızdır, evlerde yapmaktan daha iyi. Kadınlarla toplanıp burada ekmek pişiriyoruz" dedi.

Orman Bölge Müdürü Ziya Polat da, 2013 yılından beri Fırat Havzası Rehablilitasyon projesi kapsamında, vatandaşa hizmet götürdüklerini belirterek, "Doğal kaynakların iyileştirilmesi, hem de soğuk havalarda yaşayan vatandaşların geçim koşullarının iyileştirilmesi ve hayat standartlarının yükseltilmesi, bu iki ayak üzerinde giden projede; bu köyde biz, kapama meyve bahçe, sera ahırların iyileştirilmesi, meyve fidanı dağıtımı, sulama alt yapısının yapılması, evlerin ısı yalıtımının yapılmasının yanında bu gün de bayanlarımızın talebi üzerine köyün ortasına köylünün ortak kullanımına açık olacak bir fırın yaptırdık, bu gün de açılışını yaptık. Elazığ'da iki tane yaptık. Önümüzdeki yıl da bunu 25'e çıkarmayı planladık. Diğer köylerimize de yapacağız, şu anda ilk olarak Sarıkamış Köyümüz'de açtık" diye konuştu.

Köy Muhtarı Cimşit Şen ise, köylerine yapılan fırından dolayı yetkililere teşekkür ederek, "Fırat havzası rehabilitasyon projesi kapsamında sera, ısı yalıtımı, bağ direği, damlama sulama, soba güneş enerjisi gibi yatırımlar aldık. Son olarak da fırın yapıldı. Bundan dolayı Orman Bölge Müdürümüze ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Ekmek pişiren kadınlardan detay

-Yapılan konuşmalar

-Köyden detay

-Bağ ve sera

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, -

============================

Türk ve Suriyeli gençlerin 'Kardeşlik Turnuvası' başladı

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ile Uluslararası Orta Doğu Barış Araştırmaları Merkezi'nin (IMPR) ortak yürüttüğü 'Yeşil Sahada Barış için Kardeşlik Projesi' kapsamında düzenlenen 'Kardeşlik Turnuvası Antalya'da başladı.

Suriyeli gençlerin toplumsal entegrasyon sürecinin, spor aktiviteleri ile etkinliğinin arttırılmasının hedeflendiği 'Yeşil Sahada Barış için Kardeşlik Projesi' kapsamında gerçekleştirilen 'Kardeşlik Turnuvası' açılış töreni ve kura çekimi, Belek Turizm Merkezi'ndeki Limak Atlantis Otel'de yapıldı.

Törene, IMPR Başkanı Prof. Dr. Veysel Ayhan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu katıldı.

Törenin açılışında konuşan IMPR Başkanı Prof. Dr. Veysel Ayhan, projedeki hedeflerinin yetenekli sporcuların keşfedilip, spor camiasına kazandırılması ve gençlerin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Prof. Dr. Veysel Ayhan, Suriyeli gençlerin toplumsal adaptasyonuna öncülük etmek istediklerini söyleyerek, "Bir diğer hedefimiz ise bu gençlerin ulusal ve uluslararası alanda futbol oynayan profesyonel futbol kulüpleri tarafından keşfedilebilmelerine olanak sunmaktır. Bu kapsamda bugün Antalya'da başlayan futbol turnuvası için ülkemizde bulunan tüm futbol kulüplerine çağrıda bulunuyoruz. Gelin bu gençleri izleyin" dedi.

'KAZANAN KARDEŞLİK OLSUN'

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci ise ülkelerindeki savaş nedeniyle vatanlarından kaçan Suriyelileri misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirtti. İnsanlık dramından kaçan Suriyelilere, sosyal ve kültürel faaliyetlerle katkıda bulunmanın çabası içinde olduklarını kaydeden Özekinci, "Türk ve İslam coğrafyasına çökertilen kara basanla kardeşi kardeşe düşürmek istiyorlar. Bizler bu tuzağa düşmeyeceğiz. Bu turnuvada kardeşliğin ve dostluğun gelişmesini umut ediyorum. Kazanan kardeşlik olsun" diye konuştu.

Konuşmanın ardından protokol tarafından fikstür çekimi gerçekleştirildi. Arcadia Sport Center sahalarında oynanacak turnuvanın finali 19 Aralık'ta Ankara'da yapılacak. Şampiyon takım ileri bir tarihte TBMM Futbol Takımı ve TFF Süper Lig'de yer alan profesyonel bir futbol takımıyla dostluk maçı oynayacak.

15 Ağustos 2016 tarihinde hayata geçirilen proje kapsamında düzenlenen turnuvaya Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Samsun, Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Osmaniye, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis, Batman ve Mardin'den takımlar katılıyor. 18 kişilik kadrodan oluşan her takımda 9 Türk ile Suriye'nin çeşitli illerinden gelen 9 genç bulunuyor. Takımlar, yaklaşık 4 aydır profesyonel antrenörler gözetiminde turnuvaya hazırlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Sporcuların genel görüntüsü

-Protokolden görüntü

-Saygı duruşundan görüntü

-Suriyeli gençlerden görüntü

-Sinevizyon gösterisinden görüntü

-Veysel Ayhan konuşurken

-İbrahim Özekinci gençlerle karşılıklı konuşurken görüntü

-Kura çekiminden görüntü

-Plaket töreninden görüntü

Haber-Kamera: Süleyman EKİN/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Elazığ İzmir PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title