Haberler

Dha Yurt Bülteni - 13

Balkondan düşüp öldü

BURDUR'da 28 yaşındaki Raşit Gökmenoğlu, bir apartmanın 3'üncü katındaki evin balkonundan düşüp yaşamını yitirdi.

Burdur'da annesi ve babasıyla birlikte oturan Raşit Gökmenoğlu, dün saat 21.00 sıralarında Gazi Cami Sokak'taki 4 katlı apartmanın 3'üncü katındaki evlerinin balkonuna çıktı. Çevredekilerin uyarılarını dikkate almayan Gökmenoğlu, balkondan asfalt zemine düştü. Gökmenoğlu'na ilk müdahaleyi tesadüfen olay yerinden geçen sağlık çalışanları yaptı.

Gökmenoğlu, 112 ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Gökmenoğlu'nun cenazesi otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Antalya'nın Elmalı İlçesi'ne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Düşen kişiye müdahale eden sağlıkçılar (cep telefonu)

Sağlık ekiplerinin gelişi (cep telefonu)

Düşen kişinin sedyeye konulup götürülmesi (cep telefonu)

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR,

=======================================

Tokat'ta öğrenci yurdunda teşhircilik ve taciz iddiası

TOKAT'ta dini eğitim verilen özel bir yurtta yaz okulu için bulunan ilköğretim çocuklarının aynı yurtta kalan lise öğrencisi 16 yaşındaki Ö.D. tarafından taciz edildiği iddia edildi. Gözaltına alınan Ö.D. tutuklandı.

Kent merkezinde faaliyet gösteren özel yurtta eğitim gören 10 yaşlarındaki öğrencileri, lise öğrencisi Ö.D.'nin cinsel organını göstererek ile taciz ettiği iddia edildi. Söz konusu liselinin yurtta kalan 10 yaşındaki E.S.'yi de yurt binasının bodrum katına götürüp ağzını bantlayarak tacizde bulunduğu iddia edildi. E.S.'nin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla harekete geçildi. Ailenin şikayeti üzerine Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan incelemenin ardından Ö.D. gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen Ö.D. cinsel istismar ve teşhircilik suçlamasıyla tutuklanarak Çamlıbel T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayın duyulmasının ardından diğer aileler yurt binasına gelerek çocuklarının eşyalarıyla birlikte yurttan alarak götürdü. Bazı veliler de yurt yönetimi ve öğretmenlere tepki gösterdi. Yurt yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Yurt binasından görüntü

-Yurda gelen velilerin öğrenci eşyalarını götürüşü

-Detaylar

Haber-Kamera: Fatih YILMAZ-Halil İbrahim YEL/TOKAT

=======================================

Sokakta bıçaklanarak öldürüldü

KATİL 16 YAŞINDAKİ ARKADAŞI ÇIKTI

Adana'da Gökhan Kavlı 16 yaşındaki arkadaşı M.K tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. Onur Mahalle Muhtarlığı önünde Gökhan Kavlı'yı yaralı olarak yerde gören bir kişi onu taksi ile yakındaki bir tıp merkezine götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Kavlı, ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sırtından bıçaklanan ve çok kan kaybettiği belirtilen Kavlı, kurtarılamadı. Kavlı'nın cesedi Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Gökhan Kavlı'yı bıçaklayarak öldüren kişinin, Kavlı'nın arkadaşı arkadaşı 16 yaşındaki M.K. olduğu ortaya çıktı. Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanan M.K'nın., Kavlı ile içki içtiklerini, bu sırada annesine küfür edince bıçakladığını söylediği öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen M.K. tutuklandı.

Görüntü Dökümü

---------------------------

Polis aracının gelişi

Zanlının Adli tıp Birimi'ne getirilmesi

Zanlını Adli Tıp Birimi'nden çıkartılması

SÜRE: 01'01"  BOYUT: 62 MB

Haber: Çağlar ÖZTÜRK -Kamera: Eser PAZARBAŞI/ADANA,

====================================================

Para vermeyen eşini dövüp eve kilitledi

ANTALYA'da 41 yaşındaki Ekrem Çelik, para vermediği gerekçesiyle tartıştığı eşi 36 yaşındaki Şenay Çelik'i dövdükten sonra polise gitmemesi için kapıyı kilitleyip evden ayrıldı. Şenay Çelik ve 3 çocuğu, çilingir yardımıyla evden çıkabildi. Ekrem Çelik, eşinin olayları abarttığını belirterek, "Bu kadar ortalığı ayağa kaldıracağını tahmin etmemiştim" dedi.

Olay, saat 15.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 654 Sokak'taki bir apartmanının 3'üncü katında meydana geldi. Kamyonlarda şoförlük yapan ancak şu an işsiz olan 3 çocuk babası Ekrem Çelik, para isteğini reddettiği gerekçesiyle eşi Şenay Çelik ile tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Eşini çocuklarının gözü önünde döven Ekrem Çelik, polise gitmesinler diye kapıyı üzerlerine kapatıp evden ayrıldı.

Şenay Çelik, komşuları aracılılığıyla polisten yardım istedi. İhbarın ardından adrese polis ve sağlık ekipleri geldi. Çelik kapının kilitli olmasından dolayı eve giremeyen polis, çilingir gelinceye kadar kadınla konuşmayı sürdürdü. Çilingirin gelmesiyle kapı açıldı. Polisle içeri giren sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi ayakta yaptığı Şenay Çelik, tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

'EŞİM OLAYLARI ABARTMIŞ'

Polis ve sağlık ekiplerinin ayrılmasının ardından eve gelen Ekrem Çelik, eşinin olayları abarttığını belirterek, "Kendisinden para istedim. Para vermek yerine hakaret edince tartışma çıktı. Ben de birkaç kez vurdum. Polise gitmemesi için kapıyı eşim ve çocuklarımın üzerine kilitleyip evden ayrıldım. Bu kadar ortalığı ayağa kaldıracağını tahmin etmemiştim" diye konuştu.

Evde kalan çocuklarını kontrol eden Çelik, eşine ulaşmak için polis merkezine gitti. Şenay Çelik'in ise engelli maaşı aldığı kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

Polisin eve çilingir çağırması

Polisin evin içindeki kadın ve çocuklarla konuşması

Çilingir'in kapıyı açması

112 ve polisin eve girmesi

Kadın ve sağlık ekiplerinin ambulansa binmesi

Balkonda bulunan çocuklardan görüntü

Detaylar

HABER- KAMERA: Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,

====================================================

AP Genel Başkanı'ndan hükümete FETÖ tepkisi

ADALET Partisi (AP) Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, 15 Temmuz'da darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY ile mücadele konusunda hükümeti eleştirdi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, partisinin genel başkan yardımcısı ve diğer yöneticileriyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Manisa'ya geldi. AP Genel Başkanı Prof. Dr. Vesyel Öz, ilk olarak partisinin İl Başkanı Zafer Özkoyuncular ve partililerle, Yunusemre İlçesi Uncubozköy'deki İncirzade'de düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. AP Genel Başkanı Öz, partisinin 70 ilde örgütlenmesini tamamlayarak seçimlere girmeye hak kazandığını söyledi. Önümüzdeki seçimler için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Öz, "Adalet Parti'nin yanına 'K' koyarak adaletli olunmuyor. Adalet partisi olmak için adaletli olmak lazım. Namuslu olmak lazım" diye konuştu.

AK Parti hükümetini FETÖ terör örgütü ile mücadele konusunda eleştiren Öz, "Bunlar şimdi FETÖ ile mücadele ediyorlar ya! FETÖ'nün isim babası bunlar. Biz koymadık. Bugün FETÖ ile yapılan mücadelede AK Parti'nin tamamı FETÖ örgütüdür. Ben bunu açıklıkla söylüyorum. CHP bunu söyleyemiyor. İsterlerse dava açsınlar bana. 'Siyasi ayak' diyorlar. Ayak değil olduğu gibi blok halindedir. CHP, MHP ve diğer partilerin içerisinde de olabilir. Bunu araştırmak lazım. AK Parti Türkiye'de FETÖ'ye nikah kıyan hem nikah memurudur hem de ev sahibidir. Yardım ve yataklık yapan bizzati siyasi ayağın tamamıdır. Şu anda Kadir Topbaş'ın damadını al, anlaştıktan sonra bırak. Masum vatandaş ise içerde yatıyor. Melih Gökçek'in FETÖ bağlantılı davalarını kapatıyorlar. İnternete girin ve bakın hepsi zamanında gözyaşı döküp 'Hoca efendim hasret bitsin' diyordu" dedi.

Hükümetin FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili de harekete geçmesini isteyen Vecdet Öz, "Eğer AK Parti örgütün siyasi ayağına yönelik adım atmazsa, samimiyetsizdir, şerefsizdir. 15 Temmuz hadisesinde sahtedir gözyaşları. Biz darbe girişimine karşı duran milletimizi alkışlıyoruz. Çünkü onlar kahramandır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ama 15 Temmuz günü bizim için hem minnet günü hem lanet günü. Buna vesile olan siyasette lanet okuma günümüzdür" diye konuştu.

AP Genel Başkanı Prof.Dr. Öz konuşmaların ardından, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e ve kentteki çeşitli odalara ziyaretlerde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

----------------------------

-AP Genel Başkanı Prof.Dr. Vecdet Öz'ün katıldığı kahvaltıdan detay görüntüler,

-AP Genel Başkanı Prof.Dr. Vecdet Öz'ün konuşmalarından görüntü.

Haber-Kamera: İlker KILIÇASLAN/MANİSA,

=======================================================

İşyerinde silahlı saldırıda öldürüldü

MANİSA'nın Soma ilçesinde, sıhhi tesisatçı 50 yaşındaki Mehmet Bozca, işyerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan 16 yaşındaki M.C.A. (Murat Can Arslan), daha sonra polise gidip, teslim oldu.

Evli, iki çocuk babası sıhhi tesisatçı Mehmet Bozca, bugün saat  13.30 sıralarında, Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki işyerinde beklerken, içeri giren M.C.A., bir anda belindeki tabancasını çıkartıp, peşpeşe 7 el ateşleyip, koşarak kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servi ekibi, kanlar içindeki Bozca'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Bozca'nın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Soma Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Bozca'nın katil zanlısı M.C.A., olayın ardından Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, suç aleti tabanca ile teslim oldu. Soruşturma başylatan polis,  M.C.A.'nın cinayeti ne  amaçla işlediğinin araştırıldığını bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------

-Öldürülen Mehmet Bozca'nın fotoğrafı

-Olay yerinden görüntü

-Sağlık ve polis ekiplerinin görüntü

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Serkan ÖZDEMİR / SOMA (Manisa),

==================================================

Şüphelenen banka görevlisi dolandırıcıları yakalattı

ADANA'da, bilgilerini ele geçirdikleri Hasan D.'nin hesabından 17 bin lirayı kendi hesaplarına aktaran 3 kişi, parayı çekmeye geldikleri banka görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı.

Kent merkezindeki bir banka şubesine ait ATM'ye gelen H.M., S.A. ve H.A. para çekemeyince şubeye girdi. Hesabındaki 17 bin lirayı çekmek isteyen H.M.'nin hareketlerinden şüphelenen banka görevlileri polisi aradı. Olay yerine gelen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ekipleri, H.M. ve dışarıda bekleyen S.A. ve H.A.'yı gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler ifadelerinde, İstanbul'da yaşayan Hasan D.'nin banka hesap bilgilerini ele geçirip, hesabındaki 17 bin lirayı H.M.'nin hesabına aktarıp çekeceklerini söyledi. H.M. ise hesabına yatırılan 17 bin lirayı çekip arkadaşlarına vereceğini dolandırıcılık olaydan haberinin olmadığı ileri sürüldü.

H.M.'nin hesabına geçirilen para, tekrar Hasan D.'ye iade edilirken 3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

Zanlıların Adli Tıp Birimi'ne getirilmesi

Adli Tıp Birimi tabelası

Adli Tıp Birimi genel görüntüsü

Polis aracının gidişi

SÜRE: 01'14"   BOYUT: 76 MB

Haber: Çağlar ÖZTÜRK -Kamera: Eser PAZARBAŞI/ADANA,

======================================================

Banyodaki yangın büyümeden söndürüldü

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde şofbenden çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Şirinevler Mahallesi Gamze Sokak'ta Sedat Erdal'a ait evin banyosundan patlama sesini duyan eşi Fatma Erdal ve mahalleli saat 15.30 sıralarında itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri iki katlı evin ilk katındaki banyoda yaşanan yangına müdahale etti. Şofbenden çıktığı belirtilen yangın söndürülürken banyoda büyük hasar oluştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

İtfaiyenin soğutma çalışmalarından

Yangın çıkan ev genel görüntü

Yangına neden olan şofbenin yanan parçası

43.7 MB /// 01.22"

HABER- KAMERA: Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,

=========================================

Mahalle sakinlerinden taş ocağı tepkisi

İZMİR'in Buca İlçesi'ne bağlı kırsal Kırıklar Mahallesi'ne yapılması planlanan taş ocağına köylüler tepki gösterdi. Taş ocağının yapılmasıyla ormanlık alanların büyük zarar göreceğini belirten köylüler, "Köyümüze, ormanımıza dokunmayın" diye seslendi.

Buca'nın Kırıklar Mahallesi'ne yapılması planlanan taş ocağına tepki gösteren vatandaşlar Buca Kent Konseyi öncülüğünde köy meydanında toplanarak eylem yaptı. Eyleme CHP'li Buca Belediye Başkanı Levent Pişitina da destek verdi. Ellerindeki dövizlerle eylem yapan köylüler "Köyümüze dokunma, ormandan uzak dur", "Doğaya düşman, insana da düşman" sloganları attı. Yaşanan süreci doğa katliamı olarak değerlendiren Kırıklar Mahallesi Muhtarı Mümtaz Özçiftçi, "Köyümüzde yapılmak istenen doğa katliamına tepki göstermek için buradayız. Biz sadece burada değil, hiçbir köyde taş ocağı kurulmasına izin vermeyeceğiz. Biz buna izin vermeyeceğiz. Bunu ben de vatandaşlarımız da istemiyor. Biz burada doğduk, buralarda nefes alıyoruz. Bu katliama müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Vatandaşlar adına basın açıklamasını yapan Buca Kent Konseyi Başkanı Mürüvet Balcılar ise, "Taş ocağı yapılmasına tepki göstermek adına doğasever olarak burada bir araya geldik. Kent konseylerinin amaçlarından biri de ortak akıl çevresinde buluşarak doğayı korumak ve kentine sahip çıkmaktır. Biz bu bilinçle, bugün Kırıklar halkının yanındayız. Çevre felaketine yol açacak her türlü yatırıma karşıyız. Yatırımlar ne hayvan, ne ağaç, ne doğa, çevre, ne sağlık ne de bu halkın geçim kaynağı olan zeytinlik için alan bırakıyor. Bu taş ocaklarından çıkan tozlar kansere yol açıyor. Biz buna izin vermeyeceğiz. Bizim kirli sanayiye ihtiyacımız yok" diye konuştu.

Eyleme destek veren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da çocukların geleceklerini korumak için seslerinin duyulmasını istediklerini belirterek, "Bizim tek amacımız var. Doğaya, çevreye köylüye bir sevdamız var. Burada yaşayan insanların ürettiklerine saygımız, sevgimiz var. Buradaki insanlarla birlikte diyoruz ki, bizim doğamızla, bizim tabiatımızla, bizim ağacımızla, bizim emeğimizle, bizim ekmeğimizle oynamayın, bizden uzak durun. Buradaki insanların tek amacı budur. Hiçbir siyasi amaçları yok bu insanların. Mevzu çevre olunca, mevzu insan hayatı olunca kimse bu duruma sessiz kalamaz. Bizim köyümüze dokunmayın diyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Nuray Aydın da, "Taş ocağı istemiyoruz. Köyümüzün ve doğamızın temiz kalmasını istiyoruz" diye konuştu. Bir diğer mahalle sakini Ummahan Girenay, çocuklarının geleceği için eylem yaptıklarını belirterek, "Biz güzel bir şeyler olsun istiyoruz. Biz çocuklarımızın sağlıklı bir biçimde yaşamasını istiyoruz. Köyümüzden ellerine çeksinler" dedi.

Eylem doğa katliamını dikkat çekmek isteyen iki öğrencinin sergilediği skeç ile sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Vatandaşlardan görüntü

Mahalle Muhtarı Mümtaz Özçiftçi'nin konuşması

Buca Kent Konseyi Başkanı Mürüvet Balcılar'ın konuşması

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber: Mehmet CANDAN - Kamera: Mücahit BEKTAŞ / İZMİR,

=======================================================

Zonguldak'ta cam fabrikasının yeni projelerine tepki

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde Kandilli Beldesi ile Terzi Köyü sınırında kurulu bulunan cam fabrikasının silis kumu ocağı kapasite artışı ve cevher zenginleştirme tesisi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısı, bölge halkının tepkisi nedeniyle yapılamadı.

Bölge halkı, toplantı için Kandilli Beldesi Gökçeler Mahallesi'ndeki kahvede toplandı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hakan Farizoğlu ile cam fabrikasını temsilen ÇED başvuru dosyasını hazırlayan mühendislik firması yetkilisi Mustafa Gümüştekin, proje ile ilgili halkı bilgilendirmek istedi. Ancak vatandaşlar, çevreyi kirlettiğini ileri sürdükleri fabrikaya ve ek tesislerine karşı olduklarını söyledi. Vatandaşlar fabrikanın neden olduğunu ileri sürdükleri çevre kirliliklerine ilişkin fotoğrafları göstererek tepkilerini dile getirdi. Hakan Farizoğlu ve beraberindekiler, tepkiler nedeniyle toplantının gerçekleştirilemediğine ilişkin tutanak hazırlayıp beldeden ayrıldı.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada fabrikanın sağlıklı çalışma yapmadığını ve çevreye, insanlara büyük zarar verdiğini ileri sürerek, "2010 yılından 2017 yılına kadar olan görseller var. Bu şirketin bölgemizde verdiği zarar ortada. Halkımıza verdiği zarar ortada. Örneğin bizim meclis üyemiz Serdar Coşkun orada çalışırken hastalığa yakalandı. Halka şu anda hiç güven vermiyor. Bu fabrika sağlıklı çalışma ortamını yaratsın. Halkın güvenini kazansın. Tabii ki bizler de şirketlerin çalışmasından yanayız." dedi.

Toplantıya katılan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da "Böyle bir çevre katliamına yol açan tesisin, bu şekilde bir kapasite artırımı yaparak daha büyük bir çevre katliamına yol açmasını kabul edemiyorum. Bir defa 2010 yılından bu güne kadar bu şirketin geçmişini incelediğimizde çevre katliamını sürekli yapan bir şirket haline gelmiştir. Zehirli atıklarını toprak altına gömen, sehirli atıklarını gece saatlerinde hem denize hem ormana hem de doğaya veren bir şirket" dedi. Demirtaş, toplandının Kandilli'de yapılmasına da tepki göstererek, "Bu toplantı Terzi Köyü'nde yapılmalıydı. Çünkü tesis Terzi Köyü'ndedir. Ancak orada köylülerin tepkisinden çekinildiği için toplantı buraya alınmıştır" diye konuştu

Açıklamaların ardından vatandaşlar dağıldı.

Görüntü dökümü

----------------------

-Kahvede toplanan halk

-Terzi Köyü Muhtarı Ali Yalçın'ın görevlilere tepkisi

-Mühendislik firması yetkilisi Mustafa Gümüştekin açıklaması

-Vatandaşın yol tepkisi

-Çevre Şehircilik Şube Müdürü Hakan Farizoğlu ile milletvekili Ünal Demirtaş'ın tartışması

-Toplantının ertelenme kararının verilmes

-Tutanağın hazırlanması

-Açıklamalar

Süre: 9.48 Boyut: 301 MB

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vecdet Öz Antalya Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
title