Haberler

Dha Yurt Bülteni - 13

İşadamının oğlu kaçırıldı, cipi yanmış halde bulundu (3)BOĞUP CESEDİ YAKMIŞLARAntalya'da işadamı İsmail Erten'in oğlu 30 yaşındaki Süleyman Erten'in, ormanlık alanda yakılmış halde cesedi bulundu.

İşadamının oğlu kaçırıldı, cipi yanmış halde bulundu (3)

BOĞUP CESEDİ YAKMIŞLAR

Antalya'da işadamı İsmail Erten'in oğlu 30 yaşındaki Süleyman Erten'in, ormanlık alanda yakılmış halde cesedi bulundu. Süleyman Erten'i kaçıran şüphelilerden biri, polis tarafından yakalandı. Bu kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda, Korkuteli- Antalya eski yolu yakınlarındaki ormanlık alanda Süleyman Erten'in cesedi bulundu. İlk incelemede, Erten'in boğulduktan sonra cesedinin yakıldığı belirlendi. Olayla ilgili ikinci şüphelinin de yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

ALACAK MESELESİNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Antalya'da işadamı İsmail Erten'in oğlu Süleyman Ertem'in öldürülmesiyle ilgili valilikten yapılan açıklamada, olayla ilgili gözaltına alınan S.K.'nin, cinayeti alacak meselesinden işlediğini kaydettiği belirtildi. Valilik açıklamasında şöyle denildi:

"30 Ocak 2017 günü saat 10.00 sıralarında Antalya İli, Aksu İlçesi, Topallı Mahallesi'nde Süleyman Erten'in kendisine ait 06 FY 2514 plakalı aracı ile silahlı iki şahıs tarafından kaçırılması olayının meydana geldiği 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmiştir. Olayla ilgili yapılan araştırma ve inceleme neticesinde, Süleyman Erten'in, kimliği tespit edilemeyen iki şahıs tarafından elleri bağlanarak kaçırıldığı tespit edilmiştir. Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucu, Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinden kaçırılan Süleyman Erten'e ait 06 FY 2514 plakalı aracın Korkuteli ilçesi Küçükköy Mahallesi Ballık Mevkii'nde kasten yakıldığı ve olay failinin S.K. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş. Olay faili S.K. yakalanarak gözaltına alınmış ve yapılan ilk mülakatta Süleyman Erten'i alacak meselesi nedeniyle boğarak öldürdüğünü ve Korkuteli-Antalya eski yolu 3'üncü km'sinde bulunan Korucak Mevkii'ne bıraktığını itiraf etmiştir."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

Jandarma ekiplerinden görüntü

Ormanlık alandan görüntü

Cenaze aracından görüntü

Haber: Süleyman EKİN- Adem DURMAZ- Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA,

==============================================================

Adıyaman'da 70 köye ulaşım sağlanamıyor

ADIYAMAN'da, kar yağışı nedeniyle 70 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Dün akşam başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle; merkeze bağlı 29, Çelikhan'da 2, Gerger'de 20, Kahta'da 5 ve Sincik'te 14 köy yolu ulaşıma kapandı. Kent genelinde kapalı olan 70 köy yolunun ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekipleri 27 araç ile çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Çelikhan- Adıyaman karayolu

Karla kapanan yolda zorla ilerleyen araçlar

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Selim SONKAYA-ADIYAMAN-DHA)

==============================================================

CLK Uludağ Elektrik'ten Çanakkale'ye iletişim merkezi

ELEKTRİK tedarik şirketi CLK Uludağ Elektrik, Çanakkale'deki ilk Yetkili İşlem Merkezi'ni (YİM), Kepez Beldesi'nde hizmete açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, en kısa süre sözleşme teklifini verdikleri 1915 Çanakkale Köprüsü için, "Şehitlerimize yakışan bir köprü olacak" dedi.

CLK Uludağ Elektrik, müşterilerine herhangi bir bedel ödemeden tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler fatura ödeme gibi birçok işlem yapabilme imkanı sunan Yetkili İşlem Merkezi'ni Kepez Beldesi'nde hizmete açtı. Açılışa, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Ömer Faruk Mutan, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ergüneş, Sezai Bacaksız, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Çanakkale Bölge Yönetmeni Metin Erbil, Pratik İşlem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yavuz, İş Geliştirme Müdürü Zülfikar Aslan ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Burası Uludağ Elektrik'e bağlı Çanakkale Müdürlüğümüzün Pratik İşlem Ödeme Noktası. Elimizden geldiğince hizmeti bize abone olan müşterilerimizin ayaklarına kadar götürmek istiyoruz. Bundan önce bütün müşterilerimiz merkez binaya gitme mecburiyetindeydi. Biz istiyoruz ki evlerine en yakın noktaya kadar bu yapılacak işlemleri taşıyalım. Onun için böyle bir yatırımla başladık. Önümüzdeki günlerde Çanakkale Merkez, Ezine, Ayvacık, Çan, Gelibolu ve Lapseki'de de YİM'lerimizi müşterilerimizle buluşturacağız. Çanakkale'de 7 noktada aynı binayı, aynı konsepte, aynı düşünceyle açıyoruz. Çanakkale ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Geçen 26 Ocak'ta yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü için 'en kısa süreyi teklif eden' Daelim-Limak-SK-Yapı Merkezi OGG Grubu içinde bulunan Limak Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, basın mensuplarının köprüye ilişkin sorularını da yanıtladı. Özdemir, "Çanakkale köprüsü için ihalede verilen en düşük teklif bizim. Tabi daha bir karar verilmedi. Tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde yapılacak olan hesaplamalar sonunda devletimiz en uygun kararı verecektir. Onu bekliyoruz. Olursa elimizden gelen en iyi şekilde çalışmalara devam edeceğiz. Biz uzun zamandan beri bu projeye çalıştık. Teklifimizi verdik. Ülkemizin, milletimizin, vatandaşımızın hayrına iyi de bir teklif verdiğimizi düşünüyorum. İnşallah Allah da hayırlısını nasip eder. Bütün hedefimiz 2023'ten önce açmaktır. Dünyanın en uzun köprüsü olacak. Zaten uzunluğu da 2023 metredir. Türkiye'ye de bu yakışır. En yüksek barajı yapıyor. En uzun bölünmüş yolları, otoyolları yaptı. Denizin altından iki defa geçtik. Üçüncüyü geçeceğiz. Demiryolunu, karayolunu geçirdik. Şimdide hem demiryolu, hem de karayolunu geçiren projelerin peşinde devletimiz. Dünyanın en büyük ve en çok sayılan projelerini bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti yapmaktadır. Bu da Türkiye Cumhuriyetine yakışan bir köprü olur. Atalarımıza, dedelerimize, şehitlerimize yakışan bir köprü olacak. Kim yaparsa ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Köprünün temelinin 18 Mart tarihinde atılacağını da belirten Özdemir, "Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın bu konuda bir açıklamaları var. Sayın Ulaştırma Bakanımız da geçen gün basın toplantısı ile bunu ifade ettiler. İnşallah hayırlı ve uğurlu olacak" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Yetkili İşlem Merkezi'nin açılışından görüntü

Nihat Özdemir'in YİM ve köprü ile ilgili açıklamalarından görüntü

Haber- Kamera: Burak GEZEN- Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

==================================================

Şanlıurfa'da ilaçlı intihar teşebbüsü

ŞANLIURFA'da, 46 yaşındaki Zeki K., evde bir kutu hap içerek intihara kalkıştı.

Yeşildirek Mahallesi'nde tek başına bulunduğu sırada evde bunalıma giren Zeki K., bir kutu hap yutarak intihara kalkıştı. Bir süre sonra eve gelen eşi Zeki K.'yi baygın olarak bulunca sağlık ekiplerinden yardım istedi. Eve gelen ekipler, ilk müdahalesini yaptığı Zeki K.'yı ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste midesi yıkanan Zeki K.'nın tedavisi sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Acil servise ambulansın gelişi

İntihar girişimcisinin sedyeyle taşınması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nihat Özdemir Limak Holding Adıyaman Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title