Haberler

Dha Yurt Bülteni - 12

Diyarbakır'da silahlı kavga : 1 ölü 3 yaralıDİYARBAKIR Merkez Yenişehir ilçesi Sanat sokağında iki grup arasında alacak verecek davası nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da silahlı kavga : 1 ölü 3 yaralı

DİYARBAKIR Merkez Yenişehir ilçesi Sanat sokağında iki grup arasında alacak verecek davası nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Merkez Yenişehir İlçesi Ofis Semtinde bulunan Sanat sokağında bir kafede buluşan iki grup alacak verecek davası nedeniyle konuşmaya başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, iki grubun konuşması tartışmaya dönüşünce taraflar üzerlerinde taşıdıkları tabancalar ile bir birlerine ateş açtı. İki grup arasında çıkan çatışma sonucu ilk belirlemelere göre, 4 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşlar da panik halinde kaçıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken, polis olay yerinde çevre güvenliği aldı. Hastaneye kaldırılan ve göğsünden vurularak ağır yaralanan Ender Kaya hayatını kaybederken, 2'si ağır 3 kişinin hastanedeki tedavisi sürüyor. Polis olayda kullanılan 2 tabancayı ele geçirirken, kavgaya karıştığı düşünülen 1 kişi gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Olay yerindeki kalabalık

-Yaralıların ambulansa taşınması

-Bir yaralanın sandelye üzerinde yatırılması

-Sağlık ekiplerinin müdahalesi

-Polisin olay yerindeki güvenlik önlemi

-Polisin olay yeri incelemesi

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Canan ALTINTAŞ-Serdar SUNAR/DİYARBAKIR,

=====================================

Gökdeniz'in bordo-mavi hayali gerçek oldu

BURSA'da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle 2.5 yaşından itibaren yürüyemeyen 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Gökdeniz Şahin'in, hayranı olduğu Trabzonsporlu futbolcularla tanışma ve fotoğraf çektirme özlemi sona erdi. Bordo-mavi formayı üzerinden çıkartmayan Gökdeniz'i bugün kaldığı evden alan Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu otomobili ile Gökdeniz'i, Trabzonspor'un bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı öncesi kaldığı otele getirip fotbolcularla tantıştırdı. Gökdeniz'e futbolcular imzalı formada hediye etti.

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesinde oturan Gülay-Mustafa Şahin çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Gökdeniz 11 yıl önce sağlıklı dünyaya geldi. Gökdeniz'in kas hastası olduğu 2.5 yaşında tespit edildi. Ama iş işten geçmişti. Çünkü Gökdeniz artık tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdürmek zorundaydı. Buna rağmen okula annesi tarafından her gün okula getirilip-götüren Gökdeniz, futbola olan aşkını üzerinden çıkarmadığı bordo-mavi forma ile okul bahçesinde yapılan maçlarda kaleye geçerek gideriyordu.

ÖZLEMİ GİDERİLDİ

Gökdeniz Şahin'in en büyük özlemi Trabzonsporlu futbolcular ile tanışmak ve takımın kaptanı olan Kaleci Onur Kıvrak'ın eldiven ve formasını almaktı. Gökdeniz'in bu özlemi kendisini Trabzonspor'un bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı öncesi evinden otomobili ile alıp Trabzonspor'un kaldığı otele getiren Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu tarafından giderildi. Gökdeniz'i babasıyla evinden alan Uğurlu otomobili ile kendilerini Trabzonspor'un kamp yaptığı otele getirip futbolcular ile tanıştırdı. Takım Kaptanı Onur, N'doye, Esteban, Rodellaga, Castillo, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Aytaç, Olcay, Zeki, Onazi, Mustafa Akbaş ve Uğur ile buluşan Gökdeniz'e, Takım Kaptanı Onur, forma ve kaşkol hediye etti. Onur, bu akşam giyeceği kaleci formasını ve eldivenlerini de Gökdeniz'e vereceğini söyledi. "Keşke biz Gökdeniz'in evine gelseydik" diyen Kaleci Onur, "Gökdeniz bizim kardeşimiz. Kendisini çok seviyoruz. Şunu bilsin ki ona hediye edeceğim eldivenler gol yemez" dedi.

Trabzonsporlu futbolculardan Rodallega ve N'doye de maç formasını vereceklerini söylediği Gökdeniz Şahin, "Hayatım boyunca bu anı unutmayacağım. Trabzonsporuma ve futbolcu ağabeylerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gökdeniz'in bu akşam Akhisar Belediyespor-Trabzonspor maçını izleyeceğini söyleyen Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu, "Gökdeniz'in bir hayali vardı. Onu gerçekleştirmek için geldim. Trabzonspor'un oynayacağı bu akşamki maçı birlikte izleyeceğiz. Gökdeniz'in yüzü hep gülsün" şeklinde konutu.

Göründü dökümü

------------------------

-Gökdeniz ile evde röpertaj

-Okula gitmesi

-Okulda top oynaması

-Akhisar'a gitmek üzere evden alınması

-Otomobile binmesi

-Kardeşini öpmesi

-Trabzonsporlu futbolcular ile görüntüsü

-Detaylar

-Röportajlar

Haber: Faruk KAHRAMAN/BURSA -

===============================================

GEREDE'DE KAR ULAŞIMI YAVAŞLATTI

BOLU'nun Gerede İlçesi'nde kar yağışı etkili oldu. TEM ve D-100 Karayolu'nda lapa lapa yağen kar nedeniyle ulaşım yavaşladı.

Bolu'da sabah saatlerinde itibaren yağmur yağışı etkili olurken, Gerede'ye kar yağdı. TEM ve D-100 Karayolu'nun Gerede kesiminde lapa lapa yağan kar ile birlikte yeşil alanlar beyaza büründü. Kar yağışı nedeniyle ulaşım yavaşlarken, sürücüler zor anlar yaşadı. Karayolları ekipleri karın zeminde etkili olmaması için güzergahta tuzlama çalışması yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Kar yağışı altında ilerleyen araçlar

-Kar yağışından görüntü

-Karla kaplı yeşil alanlar

HABER-KAMERA: Mutlu YUCA/BOLU

===============================================

TEM'de 5 araç arka arkaya kaza yaptı: 1 ölü, 4 yaralı

TEM yolunun Bolu kesiminde yağmur nedeniyle art arda kontrolden çıkarak savrulan 3 otomobilde 3 kişi yaralandı. Kazalar nedeniyle yavaşlayarak emniyet şeridine geçen TIR'a arkadan çarpan otomobilin ise sürücüsü öldü, eşi yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında TEM otoyolunun Bolu Gerede mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden bir otomobil, yağmur nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp bariyerlere çarparak savruldu. Arkadan gelen Erdal Aşkın'ın kullandığı 34 BY 3542 plakalı otomobil de kaza nedeniyle sürücüsünün frene basması sonucu kayarak devrildi. Arkadan gelen diğer otomobil de aynı şekilde sürücüsünün frene basmasıyla kayarak orta refüje savruldu.

OTOMOBİL TIR'A ÇARPTI

Bu sırada kazalar nedeniyle yavaşlayarak emniyet şeridine yönelen İsmail Tatlı yönetimindeki 31 PB 645 plakalı TIR'a, arkadan gelen 40 yaşındaki Serkan Çoban'ın kullandığı 34 SA 6209 plakalı otomobil çarptı. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Serkan Çoban öldü, yanında bulunan eşi 39 yaşındaki Zübeyde Zeynep Çoban ile diğer araçlarda 3 kişi yaralandı. Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOMOBİLİ YENİ ALMIŞLAR

Zonguldak'ta ilaç mümessili olan Serkan Çoban ile Bülent Ecevit Üniversitesi'nde memur olan eşi Zübeyde Zeynep Çoban'ın, Ankara'dan yeni aldıkları otomobille Zonguldak'a dönerken kaza yaptıkları öğrenildi. 2 kız çocuğu sahibi çiftin kaza haberini alan yakınları, Zübeyde Zeynep Çoban'ın tedavi altına alındığı İzzet Baysal Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne koştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

-Hurdaya dönen araçtan görüntü

-Kaza yapan araçlar

-Kaza yapan sürücülerden Erdal Aşkın ile röp

-Ekiplerden görüntü

-TIR'dan görüntü

HABER-KAMERA: Mutlu YUCA/BOLU

===========================================

Siverek'te otomobil minibüse çarptı: 5 yaralı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Siverek-Şanlıurfa karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Siverek'e giden Mehmet Remzi Çelik yönetimindeki 07 NMF 21 plakalı otomobil, Aslanlı Mahallesi yakınlarında kontrolden çıktı ve şerit değiştirerek Berat Demir'in kullandığı 63 EH 346 plakalı minibüse arkadan çarparak devrildi.

Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Remzi Çelik ile yanında bulunan Delal Alsaç, Aycan Alsaç, Yeter Çelik ve minibüste bulunan Melda Biçer yaralandı. Yaralılar, kaza ihbarıyla bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından tedavi için Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Kaza yapan otomobil ile minibüs

İnceleme yapan jandarma ekipleri

Minibüsün çekiciye bindirilmesi

Hastane acil tabelası

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA)

===========================================

Tokat'ta İŞKUR kura çekiminde gerginlik

TOKAT'ta İŞKUR aracılığıyla İl Özel İdaresinde 6 ay çalışacak 215 işçiyi belirlemek için yapılan kura çekimi gerginliğe neden oldu. Kurada ismi çıkmayan bazı kişiler bilgisayar üzerinden yapılan kura çekimine tepki gösterdi.

Tokat'ta İl Özel İdaresinde Toplum Yararına Programı kapsamında çeşitli branşlarda asgari ücretli olarak çalışacak 215 kişinin alınacağı işe 946 kişi başvurdu. Başvurunun yüksek olması üzerine 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı konferans salonunda, işe alınacak 215 kişiyi belirlemek amacıyla noter huzurunda bilgisayar üzerinden kura çekimi düzenledi. Kura çekimine çok sayıda vatandaş katıldı. Bazı vatandaşlar kura çekimini ayakta takip etti. Kura çekimi ekrana yansıtılarak ismi çıkan kişilerin adları yazılıp, okundu. Kurada ismi açıklanan kişiler büyük sevinç yaşadı. İsmi okunmayan kişiler ise büyük üzüntü yaşandı.

BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN KURA ÇEKİMİNE TEPKİ

Fakat yapılan kura çekimi sonrası ismi çıkmayan bazı kişiler sahneye çıkarak, itirazda bulundu. Bilgisayar üzerinden yapılan kuraya itiraz eden bazı kişiler görevliler ile tartıştı. Kurada ismi çıkmayan Ünal Ulukaya, görevlilere, "Burada pislik kokuyor. Ben bağırırım, çağırın polisi. Olmaz böyle bir şey. Kura sisteminde yanlış var. Kura böyle çekilmez. Bilgisayarda her şey dönüyor" diye tepki gösterdi. İtirazda bulunan kişiler de, kuranın kavanoz ile yapılması gerektiğini ifade etti. Çıkan tartışma üzerine salona sivil polis ekipleri geldi. Ekipler sahnede bulunan vatandaşları aşağıya indirdi. İŞKUR görevlileri de, noter üzerinden yapılan çekilişte herhangi bir sıkıntının yaşanmadığı dile getirdi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Kura çekiminden görüntü

-İsmi çıkanların sevinci

-İsmi çıkmayanların kuraya yönelik itirazı

-Yaşanan tartışma

-Detaylar

Haber-Kamera: Mustafa TURAPOĞLU/TOKAT,

=================================================

Deniz ambulansı 'Yaşam' hizmete başladı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde faaliyet gösteren Milta Marina A.Ş. öncülüğünde, Avrupa Komisyonu İnsani Yardım Türkiye Ofisi (ECHO) ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) desteğiyle hizmete alınan ülkenin ilk deniz ambulansı 'Yaşam' törenle denize indirildi.

Milta Marina A.Ş.'de bugün, Finlandiya'da yapılan, 12 metre uzunluğunda ve 3 metre 65 santimetre genişliğinde olan, saatte 40 mil hız yapan dünya standartlarında medikal donanıma sahip 'Yaşam' isimli deniz ambulansının suya indirilmesi için tören düzenlendi. Milta Marina A.Ş. öncülüğünde, ECHO'nun sağladığı fonlar ile Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği'nin katkılarıyla toplanan yaklaşık 504 bin Euro'ya mal olan deniz ambulansının suya indiriliş törenine; Vali Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, ECHO Başkanı Jane Lewis, Bodrum Deniz Kurtarma Derneği Başkanı ve Milta Marina A.Ş. Genel Müdürü Ömer Karacalar ve denizciler katıldı.

"BUGÜN YAŞAM'I KUTLUYORUZ"

Törenin açılış konuşmasını yapan Milta Marina A.Ş. Genel Müdürü Ömer Karacalar, ülkede bir sivil toplum örgütünde faaliyet gösterecek ilk deniz ambulansı olma özelliği taşıyan Yaşam'ın, 1998'de kurulan ve 2006'dan bu yana sahil güvenlik ekipleri ile birlikte denizde arama kurtarma faaliyetlerine katılan Bodrum Deniz Kurtarma Derneği'ne hibe edilerek dernek çatısı altında hizmet vereceğini belirtti. Karacalar, "Çökertme ile Yalıkavak arasındaki bölgede arama kurtarma ve ilk yardım faaliyetlerinde kullanılacaktır. Her türlü hava koşulunda sarsıntısız seyir yapabilme özelliğine sahip olan bu ambulans bölgemizde ücretsiz hizmet verecektir. Ambulansımız özellikle yaz aylarında hepimizin denizlerde kendimizi biraz daha güvende hissetmemizi sağlayacaktır" dedi.

"AYLAN KURDİ'LER ÖLMESİN"

ECHO Başkanı Jane Lewis ise, "Deniz ambulansı bu cesur denizcilerin olağanüstü çalışmalarına küçük bir katkıda bulunacaktır. Ege Denizi'nde halen hergün yaklaşık 100 göçmen umuda yolculuğa çıkmaktadır. Bizim onlar için yapabileceğimiz hala birçok şey olmalı. Aylan Kurdi'nin korkunç fotoğrafı ve ailesinin yaşadığı trajediyi unutmamız mümkün değil. O bir çocuk, göçmenlerin yaşadığı trajedi tüm dünyaya göstermeye yetti. Bir Aylan Kurdi daha yitirmek istemiyoruz. Bu nedenle AB ve Türkiye'nin el ele vererek, birlikte insanlık için hayata geçirebilecek en güzel projeleride hayata geçirebileceğini kanıtlayan bir projeyi bugün hayata geçirdik. Milta Marina A.Ş.'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Çiçek, "Bodrum ve diğer ilçelerimizde deniz ve hayat iç içedir. Bu nedenle havada ve karada olduğu kadar denizdede insan hayatı için risk vardır. Önemli olan STK'lar ile kurumların ortaklaşa çalışmaları ile insan hayatındaki riskleri en aza inderecek bu projeleri yaratmak ve hayata geçirmektir. Özellikle göçmen konusunda ilimizde yaşanan olayların bir kaçında Salih Güvenlik Komutanlığı ile Bodrum Deniz Kurtarma Derneği gönüllü üyelerinin o facialarda nasıl çalıştıklarına insanların hayatını nasıl kurtardıklarına bizzat şahit oldum. Örnek projeye imza atanları ve emeği geçenleri kutluyorum" dedi. Ömer Karacalar, desteklerinden ötürü Amir Çiçek'e plaket vererek teşekkür etti.

DUALARLA DENİZE İNDİRİLDİ

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Bodrum İlçe Müftüsü Dr. Ali Ünal'ın dualarına, ABD'li Jane Lewis'in de eşlik ettiği görüldü. Kurdela kesilmesinin ardından 'Yaşam' isimli deniz ambulansı denize indirildi. Vali ve protokol ambulansın içinde incelemelerde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Ömer Karacalar konuşması ve röp.

Vali konuşma ve röp.

Jane Lewis konuşma ve röp.

Deniz ambulansının suya indirilmesi içinden ve dışından genel detay görüntü

Haber: Yaşar ANTER- Kamera: Hülya ELTEŞ / BODRUM, DHA)

=================================================

Denizde polen tabakası oluştu

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde denizde yağış sonrası ortaya çıkan sarı tabakanın polen olduğu belirtildi.

Kemer'de 3 gündür etkili olan yağışın ardından deniz yüzeyinde sarı renkli tabaka ortaya çıktı. İlçe Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan incelemede sarı maddenin polen olduğu tespit edildi.

Benzer durumların önceki yıllarda da yaşandığını belirtilirken, bu durumun doğal ve mevsimsel bir durum olduğu, kirlilik olmadığı kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------

Denizdeki polen kümesinden detay görüntüler

Haber- Kamera: Levent YENİGÜN/KEMER(Antalya),

=================================================

Edirne'de uyuşturucu operasyonu: 32 gözaltı

EDİRNE ve Keşan Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi, Keşan ve İpsala ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 32 kişi gözaltına alındı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik 3 aydır sürdürdüğü teknik takip sonucu Çorlu, Keşan ve İpsala ilçelerinde 20 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 32 kişi gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda 50 gram eroin, 10 gram kokain taşı, 135 tabana mermisi, 2 dürbün, 1 sustalı bıçak ve uyuşturucu içmekte kullanılan düzenekler ele geçirildi. Gözaltına alınan 32 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından Keşan Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek, Keşan Adliyesi'ne sevk edildi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Şüphelilerin jandarma araçlarıyla getirilişi

-Şüphelilerin hastaneye girişleri

-Şüphelilerin hastaneden çıkışları

-Araçların hastaneden çıkışları

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),-

==================================================

Japonya'nın Shodo sanatı Çankırı'da

JAPONYA'nın meşhur Shodou sanatı Çankırı'da uygulanarak hayat buldu.

Dünyanın en ünlü lastik markalarından Sumitomo'nun Çankırı'da kurulup üretime başlamasının ardından kültürel ve sanatsal etkinliklerle Türkiye ve Japonya arasında kültür köprüsü oluşturuluyor.

Çankırı Belediyesi ile Türk Japon Vakfı işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte bu kez Japonların en özel sanatları olan ve bizdeki kaligrafi sanatı ile benzeşen Shodou Sanatı performansı Çankırılılara sunuldu. Bir AVM'de düzenlenen ve Çankırılıların da büyük ilgi gösterdiği etkinliğe Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ile davetlilerin yanı sıra Sumitomo CEO'su Fujimoto ve Japon Shodou Sanatçısı Mohri Suzuki katıldı.

Mohri Suzuki'nin gerçekleştirdiği performansı Çankırılılar cep telefonları ile kaydederken sanatçının tevekkül kelimesine karşılık gelen Japonca olarak "Sen elinden geleni yapö ifadesini zemine uygulayıp yanına da Japonca olarak Çankırı yazdı.

Sanatçının performansının ardından oluşturulan masalarda Japon Shodou Sanatı Çankırılılara uygulatıldı. İlk uygulamayı yapanlardan birisi olan Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Perihan Dinç sınavı başarıyla geçti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Sanatçı Mohri Suzuki'nin performansı

-Belediye Başkanı İrfan Dinç'in eşi ile birlikte atölye çalışması

-Çankırılılar'ın Shodou performansı

-Detaylar

Haber: Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title