Haberler

Dha Yurt Bülteni - 11

Şehit Uzman Çavuş, Haziran'da düğün yapacakmış HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde İkiyaka Dağları'nın sarp ve karla kaplı bölgesinde arazi taraması yaparken uçuruma yuvarlanmaları sonucu şehit düşen 2 askerden 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in, Karaman'daki eşine 20 Merve Düver'e,...

Şehit Uzman Çavuş, Haziran'da düğün yapacakmış

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde  İkiyaka Dağları'nın sarp ve karla kaplı bölgesinde arazi taraması yaparken uçuruma yuvarlanmaları sonucu şehit düşen 2 askerden 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in, Karaman'daki eşine 20 Merve Düver'e, acı haberi verildi. Düver çiftinin yaklaşık 1 ay önce nikahlandığı ancak düğün için ise 15 Haziran'da yapmayı planladıkları öğrenildi.

Karaman Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş ve Askerlik Şubesi Başkanı Albay Yardakul Kazım Türkmen, Gaziantepli olan şehit Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in, Karaman'da Urgan Mahallesi'nde oturan ailesinin yanında kalan eşi Merve Düver'e acı haberi vermek için evine gitti. Işıktaş ve Türkmen'in, şehidin eşi Merve Düver'in babası Vedat Koraş karşıladı. Damadının şehit düştüğü öğrenen Koraş, gözyaşlarına hakim olamadı. Ardından  Merve Düver'e acı haber verildi.  Eve yakınları tarafından Türk bayrağı asıldı.

Şehit Düver'in, ailesinin Gaziantep'te yaşadığı ve yaklaşık 1 ay önce Merve Düver ile evlendiği düğünü ise 15 Haziran'da yapmayı planladıkları ve bunun içinde hazırlık yaptıkları öğrenildi. Şehit Düver'in cenaze törenin de Gaziantep'te yapılacağı öğrenildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Vali Yardımcısı ve Albay'ın Vedat Koşar'a acı haberi vermesi

Vedat Koşar'dan detay

Evin dışından detay

Şehit ve eşinin fotoğrafı

Haber- Kamera: Muammer ŞEN KARAMAN DHA))

============================================

Keşan'da referandum kavgası

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde yarın yapılacak referandum öncesi Tekel Meydanı'nda AK Parti ile CHP'liler arasında açılan bir pankart nedeniyle kavga çıktı.

Keşan'da, AK Parti ve CHP'liler referandum çalışmaları kapsamında Tekel Meydanı'nda toplantı. AK Partili bir grup, CHP'lilerin bulunduğu alana geçerek Atatürk heykeli önünde üzerinde 'Keşan istikrar için istikbal için evet diyor' yazılı pankart açtı. CHP'liler pankartı açanları uyararak, alandan uzaklaştırmak istedi. Bu sırada AK Partililerin de alana girmesiyle kavga çıktı. Yumruklaşma ve itişmelerin yaşandığı kavga, parti yöneticileri ve polisin araya girmesiyle büyümeden önlendi. CHP'liler alanı terk ederken, AK Partililer kortej oluşturarak Hastane Caddesi'nde yürüyüş yaparak, dağıldı. Polis, yeni bir gerginlik yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Slogan atan partililer

-AK Partililerin pankart açması

-Kavga çıkması

-Yumruklaşma ve itişmeler

-Partili ve polislerin araya girmesi

-AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık'ın konuşması

-AK Partililerin kortej oluşturması

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),-

===============================================

Dairesine 'evet-hayır' iddiası

ESKİŞEHİR'de Ak Parti eski il yöneticisi Cevdet Kılıç, referandumda 'hayır' çıkması halinde 2 dairesini kendisi gibi müteahhit olan CHP Odunpazarı ilçesi eski Gençlik Kolları Başkanı Volkan Enver Kılıç'a verecek. Volkan Enver Kılıç da 'evet' çıkması durumunda 1 daireyi Cevdet Kılıç'a vereceğine dair sözleşme imzaladı.

Müteahhit Cevdet Kılıç, bir süre önce sosyal medya hesabından referandumda 'hayır' çıkması halinde kendisiyle iddiaya girecek kişiye Zafer Mahallesi'ndeki her biri 150 bin lira değerinde olan 2 adet 2+1 daire vereceğini duyurdu. Kılıç'ın duyurusuna olumlu ve olumsuz yanıtlar gelmeye başladı. Cevdet Kılıç bunun üzerine sosyal medyada 'Hayırseverlerden klavye kahramanlığı değil icraat bekliyorum' dedi.

Cevdet Kılıç'ın çağırısına Eskişehir'de kendisi gibi müteahhitlik yapan, aynı soyadı taşımalarına karşın akraba olmayan CHP Odunpazarı İlçesi eski Gençlik Kolları Başkanı Volkan Enver Kılıç'tan yanıt geldi. Volkan Enver Kılıç da referandumda 'evet' çıkması halinde Büyükdere Mahallesi'ndeki 150 bin lira değerindeki 2+1 apartman dairesini vereceğini açıkladı. Cevdet Kılıç ile Volkan Enver Kılıç buluşarak hazırladıkları sözleşmeye imza attı. Cevdet Kılıç, 'hayır' çıkması halinde Volkan Enver Kılıç'a kendisinin 2 daire vereceğini, 'evet' çıkması halinde ise ondan 1 daireyi alacağını söyledi. 2 müteahhit hazırladıkları sözleşmeye imza attıktan sonra el sıkışıp birbirlerine şans diledi.

Görüntü dökümü:

------------------------

-Cevdet Kılıç ile Volkan Enver Kılıç'ın sözleşme imzalamaları ve el sıkışmaları

-Cevdet Kılıç'ın konuşması

-Volkan Enver Kılıç'ın konuşmasından çekilen görüntüler bulunuyor

Haber: Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR,-

================================================

FETÖ'nün inşaat halindeki okulunda yangın çıktı

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde, 15 Temmuz sonrası FETÖ'ye bağlı okullardan biri olduğu için el koyulan inşaat halindeki Özel Zümrüt Koleji'nde yangın çıktı.

Bandırma'da Kayacık Mahallesi'nde bulunan ve FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında el konulan 5 katlı Özel Zümrüt Koleji'nin 1'nci katında bugün öğle saatlerinde yangın çıktı. İlçedeki okullarda bulunan ve kullanılmayan dolap, masa, sandalye ve sıra gibi eşyanın depolandığı binadaki yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye Müdürlüğü'ne ait 3 araç alevlere müdahale etti.  Yangın çevreye sıçramadan önce kontrol altına alındı sonra söndürüldü.

Madde kullanan kişilerin neden olduğu sanılan yangınla ilgili soruşturmaya başlandı.

Görüntü dökümü

--------------------------

-Yangın yerinden detaylar

-Vatandaşla röp.

-İtfaiye araçları

-Cep telefonu kamerasıyla ilk görüntüler

Haber: Erdem ÖZCAN- Tufan DALGIÇ / BANDIRMA (Balıkesir), -

================================================

Ak Parti'den referandum yürüyüşü

BURDUR'da Ak Parti il başkanlığı tarafından yürüyüş düzenlendi.

Çatalpınar Kavşağı'nda Mehter Takımı eşliğinde başlayan yürüyüşe Ak Parti ve Türk bayrakları ile yaklaşık 1500 kişi katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek kalabalığa hitap etti.

Konuşmaların ardından yürüyüş tamamlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

-Yürüyüşten detay,

-Konuşmalardan

-Toplanan kalabalıktan deyay

Haber-Kamera: Mesut MADAN/BURDUR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova AK Parti Karaman Düver Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title