Haberler

Dha Yurt Bülteni- 1

Şehit polisin ateşi Bursa'ya düştü (2)

POLİS ŞAPKASI TAKARAK NİŞANLISININ TABUTUNU TAŞIDI

İstanbul'da, 'canlı bomba' olduğu şüphesiyle gözaltına alınan DEAŞ'lı teröristin bıçaklı saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen şehit olan 24 yaşındaki polis memuru Sinan Acar'ın cenazesi İstanbul'daki törenin ardından Bursa'ya getirildi.

Hüdavendigar Mahallesi 12'nci Ay Sokak'ta bulunan evinin önüne getirilen şehit polisin cenazesi burada gözyaşlarıyla karşılandı. 'Helallik' alındıktan sonra Mihraplı Camii'nde tören düzenlendi. Törene şehit polisin annesi Gülşen Acar, babası Erdem Acar ve bir hafta önce nişanlandığı Nida Fedayi ile Bursa Vali Vekili Ergun Güngör, Bursa milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral  Ahmet Hacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Belediye Başkanları ve 3 bine yakın kişi katıldı. Şehidin nişanlısı bir an olsun tabutun başından ayrılmazken, annesi Gülşen Acar, 112 Acil Servis ekiplerinin yardımıyla camiye getirildi. Nida Fedai,  sık sık tabuta sarılarak, "Kuzumu bak kuzumaö diyerek gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından tabutun başına geçen Nida Fedayi, şehit nişanlısının Türk bayrağına sarılı tabutunu cenaze aracına kadar omzunda taşıdı. Fedayi, tabutun cenaze aracına bindirildiği sırada da asker selamıyla nişanlısına son kez selam verdi. Anne, Gülşen Acar'da oğluna son selamı verdikten sonra, 112 Acil Servis ambulansına bindirilerek konvoy ile beraber hareket etti. Acar, Hamitler Polis Şehitliği'ne defnedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

-Şehit ailesinin görüntüsü

-Namazın kılınması

-Tabutun taşınması

-nişanlısının tabuta taşıması

-Cenazenin götürülmesi

-Detay görüntüler

Haber: Hüseyin TÜCCAR- Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

=============================================

Ağrı' da katliam gibi kaza;7 ölü, 11 yaralı

Ağrı'nın Hamur ile Tutak ilçesi arasında TIR üzerinde bulunan iş makinesi, midibüsün üstüne düştü. İlk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Trafik kazası dün saat 16.20 sıralarında Ağrı'nın Hamur ile Tutak ilçeleri arasında çift şeritli yolda meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 63 K 3279 plakalı TIR'ın dorsesi üzerinde bulunan iş makinesi, Ağrı'dan Patnos ilçesine doğru gitmekte olan ve yine sürücüsü henüz belirlenemeyen 65 ET 520 plakalı midibüsün üzerine  düştü.Hamurderesi mevkisinde iş makinesinin düştüğü midibüsün sürücü tarafı arka tekere kadar ağır hasar gördü. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi feci şekilde parçalanarak öldü, 3 kişi ağır 11 kişi de yaralandı.  Can pazarının yaşandığı kazada, yaralılara ilk müdahnaleyi yoldan geçenler yaptı. Midibüs içindekiler, feryatları yürekleri yaktı. Midibüsten çevreye saçılan yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası TIR sürücüsü, dorseyi bırakıp kayıplara karıştı.

Görgü tanıkları, TIR'ın hareket halindeyken hızlı girdiği virajı alamayarak üzerinde taşıdığı iş makinesini savurduğu öne sürüldü. Savrulan iş makinesi, midibüsün bir kenarını parçaladığını belirten tanıklar, "Kaza sonrası tam bir can pazarı yaşandı" dediler. Valilik yaptığı açıklamada ise " İlimiz Tutak İlçesi sınırları içerisinde Ağrı-Van Karayolu üzerinde bir TIR ile minibüsün çarpışması sonucu 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3'ü ağır olmak üzere 11 vatandaşımız da yaralanmıştır" dedi.

Görüntü dökümü:

-----------------------

-Kaza yerinden görüntüler

-Genel ve detaylar

Haber: Semih YARDIMCI- Oğuzhan HANÇER- Servet ARSLAN/ AĞRI,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ...

========================================

Bartın'da  eski garnizon komutanına ömür boyu hapis cezası

BARTIN'da FETÖ/PDY davasında tutuklu yargılanan eski Bartın İl Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Eski Bartın Boğaz Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 16 Temmuz'da İskenderun'dan Bartın'a dönerken kent girişinde gözaltına alınıp tutuklandı. Sıkıyönetim listesinde Bartın Sıkıyönetim Komutanı olarak ismi geçen Mehmet Erdemir hakkında, 'Terör örgütü kurma ve yönetme', 'Anayasayı ihlal' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.  Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'de bugün görülen duruşmaya tutuklu sanık Erdem, avukatı ve yakınları katıldı. Mahkemede ifade veren Erdemir, darbe girişimiyle ve FETÖ'cülerle hiçbir alakasının olmadığını söyledi. Darbe girişimini 'cunta kalkışması' olarak gördüğünü ve yakalandığında üzerinde bulunan 16 Temmuz tarihli takvim yaprağıyla ilgili konuşan Erdemir, şöyle dedi: "Sıkı yönetim listesi 81 ildeki askeri rütbeli komutanlara gönderilmiş resmi mesajdır. O akşam il emniyet müdürü ve milletvekili beni arayarak ne olduğunu bana sordular. Bende tatil dönüşü yolda olduğum için onlarla fazla konuşamadım. 15 Temmuz takvimini izinden dönerken yoldaki bir benzinlikten almıştım. Ayrıca o gece hiçbir şekilde emir vermedim. Benim Türk adaletine güvenim tamdır. Fetöcülerle ve darbecilerle hiç alakam olmadı. Böyle bir iddialarla yargılanmayı bir subay olarak kendime yakıştıramıyorum. Adalete güveniyorum. ve beraatimi talep ediyorum." Erdemir'i 'anayasayı ihlal' suçundan ağırlaştırılmış ömür hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti, sanığın duruşmalardaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezasını ömür boyu hapis cezasına çevirdi.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Eski Garnizon komutanının gözaltına alınma anı(arşiv)

-Bartın Adliyesinden görüntü

-Eski komutanın Adliyeden çıkarılma fotoları

Haber-Kamera: Ayhan ACAR/BARTIN,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

===========================================

Birlikte yaşadığı kadını vurduktan sonra intihar etti (ÖZEL HABER)

Kayseri'de iddiaya göre 8 yıldır birlikte yaşadığı Tuğba Büyüksarı ile tartışarak silahla ağır yaralayan Beytullah Bayboros, daha sonra aynı silahla hayatına son verdi.

Olay, 02.40'ta Merkez Melikgazi İlçesine bağlı Osmanlı Mahallesi Baldere Sokak, Harun Apartmanın birinci katında meydana geldi. İddiaya 42 yaşındaki Beyttullah Barbaros ile 8 yıldır resmi nikahsız birlikte yaşadığı 28 yaşındaki Tuğba Büyüksarı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kadın, 2 yaşındaki çocuğu ile birlikte yakınlarının evine sığınıdı. Bir süre sonra tartıştığı Tuğba Büyüksarı ile konuşmak için 38 BH 519 plakalı otomobil ile kadının sığındığı eve giden inşaat işçisi Barbaros, burada Büyüksarı ile yeniden tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada sinirlenerek belinden çıkardığı tabanca ile ateş eden Barbaros, kadını karın, omuz ve kalça kısımlarından vurarak ağır yaraladı. Daha sonra silahı başına dayayan Barbaros tetiği çekerek intihar etti. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen komşular durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan Barbaros'un hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı kadın ise ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  Barbaros'ın cansız bedeni Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırılırken, ağır yaralanan Büyüksarı'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın gerçekleştiği evde bulunan iki kişiyi sorgulamak üzere gözaltına aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

Olay yerinden genel görüntü

Olayın gerçekleştiği ev görüntü

İntihar eden kişinin olay yerine geldiği araba

Detay görüntü

Haber - Kamera: Yasin DALKILIÇ/ KAYSERİ, DHA)

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

====================================================

Gaziantep'te iplik fabrikasında yangın çıktı, yakın evler boşaltıldı

GAZİANTEP'te, Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iplik fabrikasının depo olarak kullanılan kısmında yangın çıktı. Yangının büyük olması nedeniyle bölgeye yakın yerleşim yerleri boşaltıldı.

Organize Sanayi Bölgesi 2'nci etapta bulunan Selçuk İplik Fabrikası'na ait depo kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle dün saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Dumanları görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Pamuk ve elyaf dolu olan depodaki yangının büyüklüğü nedeniyle bölgeye yakın olan Sam Mahallesi'ndeki birçok ev boşaltıldı. İtfaiyenin 28 araç ve 75 personelle müdahale ettiği yangında 4 itfaiye eri ve 3 vatandaş dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen itfaiyeciler ve vatandaşlar olay yerindeki ambulanslarla hastanelere götürüldü.

Mahalle sakinleri ise aynı depoda son 5 yılda 2 defa yangın çıktığını belirterek, tepki gösterdi. Vatandaşların da katıldığı yangın söndürme çalışmaları devam ederken, mahalleyi kaplayan duman nedeniyle vatandaşlara maske dağıtıldı. Fabrikanın deposunu saran alevleri kontrol altına almaya çalışan itfaiye ekipleri, yangının çevredeki evlere yayılmaması için büyük çaba gösteriyor.

4 İTFAİYE ERİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, yangında şu ana kadar can kaybına ulaşmadıklarını belirterek, şunları dedi:

"16.04'te bize ihbar geliyor. Güçlü bir şekilde olay yerine hemen intikal ediyoruz, fakat içeride bu depo yangını pamuk, elyaf gibi ürünler var. Söndürüldüğünde tekrar alev alan ürünler bunlar. Organize itfaiyesi, büyükşehir itfaiyesi, su takviyesi aldığımız yerler de var. Yaklaşık 30 araç ve 100 personelle 4-5 saattir müdahalemiz devam ediyor. Şuna seviniyoruz, resmi olarak ulaştığımız can kaybı veya başka bir şey yok. Buradaki evlere sıçrama söz konusu değil. Fabrikanın diğer imalat yerine ulaşması söz konusu değil. Yangın bir süre devam edecek gibi görünüyor. Yoğun şekilde mücadelemiz devam ediyor. Yangına müdahalemiz kontrollü şekilde devam edecek. 4 tane itfaiye erimiz dumandan etkilendi, arkadaşlarımızın tedavisi hastanelerde devam ediyor."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Yangın çıkan fabrika ve ekipler

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi

Fabrikadan yükselen dumanlar

Dumandan etkilenen itfaiye eri

Dumandan etkilenen vatandaşlar

Sokaklardaki insan kalabalığı

Fabrikanın içerisindeki alevler

Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

==================================================

Tavşanlı'da fabrika deposunda yangın

KÜTAHYA'nın Tavşanlı İlçesinde, sıkıştırılmış ahşap pelet yakıtı üreten fabrikanın deposunda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Tavşanlı-Emet karayolunun 3'üncü kilometresindeki sıkıştırılmış ahşap pelet yakıtı üreten fabrikanın deposunda dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Fabrika yetkililerinin durumu bildirmesinin ardından üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın Tavşanlı, Kütahya, Tunçbilek ve Tepecik belediye itfaiyeleri ile Garp Linyitleri İşletmesi ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın tamamen söndürüldü. Yangın sırasında fabrika bahçesinde bulunan ve dumanlar arasında kalan bir köpeği ise vatandaşlar dışarı çıkardı. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi.

Görüntü dökümü:

----------------------------

-Yangından,

-İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışması,

-Köpeği uzaklaştıran kişinin konuşmasından çekilen görüntü

Haber-Kamera: Tuna İŞLEYEN-TAVŞANLI,(Kütahya),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

============================================

Vagonun üzerine çıkıp selfie yapmak isterken akıma kapıldı

ADAPAZARI Tren Garı'nda vagonun üzerine çıkarak selfie yapmak isteyen 18 yaşındaki Birbey Kurt akıma kapıldı. Yaralanan Birbey Kurt tedavi altına alındı.

Olay dün akşam saat 20.30 sıralarında, Adapazarı Tren Garı'nda meydana geldi. Tren garında dolaşan Birbey Kurt selfie yapmak için park halindeki vagonun üzerine çıktı. Fotoğraf çekildiği sırada vagonun üzerinden geçen 25 kilovolt elektrik akımının geçtiği tellere 1 metre kadar yaklaşan Birbey Kurt akıma kapıldı. Birbey Kurt çığlıklar attı. Durumu gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hemen itfaiye, 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi. Vagonların üzerinde kalan genç itfaiye ekipleri tarafından aşağı indirildi. 112 Acil ekipleri müdahale ettiği sırada yaralanan genç, "Acıyor, bırakın beni, dokunmayın. Şikayet edeceğim" diyerek feryat etti. Vücudunda yanıklar oluşan Birbey Kurt kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. SEDAŞ ekipleri vagon üzerinde inceleme yaparken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Yaralanan gencin vagondan indirilmesi

-Müdahale edilmesi

-Olay yerinden incelemeler

Haber: Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

================================================

Iğdır"da kaza: 2 ölü, 3 yaralı

NAHCİVAN"a açılan Dilucu sınır kapısı yakınmarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza dün saat 19.00 sırılarında mydana geldi. Iğdır'dan Nahçıvan'a giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen Azerbaycan plakalı otomobil Dilucu sınır kapısı yakınlarında sürücsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Birkaç takla atan otomobil içindeki 5 kişi yola savruldu. Kazada Nahçıvan uyruklu 2 kadın hayatını kaybetti, Yaralanan 3 kişi Iğdır devlet hastanesine kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kaza yapan araç

-Yola savrulan iki kadın cesedi

-Bir yaralıya sağlık ekiplerinin müdahale etmesi

Haber-Kamera: Suat DENİZ / IĞDIR,

GÖRÜNTÜLER GEÇLİDİ

==============================================

İki grubun bıçak ve satırlı kavgasında 2'si polis, 3 kişi yaralandı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, iki genç arasında çıkan kavgaya aileleri de karıştı. Olayda, 2'si polis 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kaymakamlık Hizmet Binası karşısında meydana geldi. İddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle Fırat Ok ile Cemal Karabacak tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ok, Karabacak'ı omzundan bıçakla yaraladı. Bunun üzerine her iki tarafın yakınları olay yerine gelerek kavgaya dahil oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis, kavga eden grubu ayırmaya çalıştı. Tarafların bıçak ve satırlı kavgasında ayırmaya çalışan polis memurları M.Ş. ve M.H. de  kolundan ve omzundan yaralandı. Yaralı 2 polis ve Cemal Karabacak sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ÇEVİK KUVVET TAKVİYE EDİLDİ

İncirliova Emniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin kavgayı ayırmakta güçlük çekmesi üzerine Aydın'dan takviye ekip istendi. Kısa sürede olay yerine bir TOMA ve çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri iki grubun arasına girerek olayın büyümesini önledi.

KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜ DEVREYE GİRDİ

İki grubunda olay yerinden ayrılmaması ve olayı duyan yakınlarının da gelmesiyle kalabalık daha da çoğalmaya başladı. Bunun üzerine İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü olay yerine gelerek kavga eden grupları ikna etmeye çalıştı. Ayrıca Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da olay yerine gelerek grupların dağılmaları konusunda uyarıda bulundu. Yaklaşık 2 saat süren gerginlik sonrası gruplar polisin yardımıyla olay yerinden ayrıldı. Kavgada bazı işyerlerinin de camları kırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------

Olay yerinden görüntü

Kalabalık gruptan görüntü

Polis ekiplerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Burhan CEYHAN / İNCİRLİOVA (Aydın),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

====================================================

10 günde 13 hırsızlık olayına karışan şüpheli yakalandı

KONYA'da son 10 gün içerisinde 13 farklı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 24 yaşındaki Hidayet Çalışkan polis tarafından yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Güven Tim ekipleri, kent merkezinde son 10 gün içeresinde meydana gelen, bisiklet, motosiklet ve ayakkabı hırsızlıkları ile ilgili çalışma başlattı. Olayların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin daha önce de poliste çok sayıda suç kaydı bulunan Hidayet Çalışkan olduğunu belirledi. Çalışkan'ın merkez Karatay ilçesindeki evine giden ekipler, şüphelinin 20 gündür eve gitmediğini öğrendi. Polis, Hidayet Çalışkan'ın devamlı gittği Merkez Karatay ilçesindeki Yeni Mahalleye gitti. Polisi karşısında görünce kaçmaya başlayan Çalışkan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Poliste verdiği ifadede Çalışkan'ın hırsızlık olaylarını madde bağımlısı olduğu için gerçekleştirdiğini, çaldığı malzemeleri ise Suriyelilere ve tanımadığı kişilere sattığını söylediği öğrenildi. Konya Eğtim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Çalışkan, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ayağındaki terlikleri fırlatarak tepki gösterdi. Hidayet Çalışkan'ın polisteki işlemleri sürüyor.

Görüntü dökümü:

--------------------------------

Şüphelinin sağlık kontrolüne getirilişi ve götürülüşü

Hırsızlık anlarını gösteren güvenlik kamera görüntüleri

(KJ: Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA DHA))

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

==============================================================

Otomobil uçuruma yuvarlandı

ANTALYA'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Yara almadan kurtulan sürücü, yolda geçen bir araçla olay yerinden ayrıldı.

Kepez İlçesi Çamlık yolundaki kaza, dün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. 46 NP 970 plakalı otomobilin uçurumdan yuvarlandığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri yaklaşık 100 metrelik uçurumun 10'uncu metresinde kayaya takılı otomobilde inceleme yaptı. Araçta kimsenin olmadığını tespit eden ekipler, uçurumda uzun süre yaralı aradı. Görgü tanıkları, sürücünün araçta yalnız olduğunu, kazadan yara almadığını, yoldan geçen bir araçla çekici çağırmaya gittiğini söyledi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri aramalarına sonra verdi. Ekipler, araç sürücüne ulaşmak için çalışma balattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Aracın uçurumdaki görüntüsü

Aracın yakın plan görüntüsü

Jandarma ve araçtan görüntü

Jandarma'nın ormanlık içindeki görüntüsü

Aracın nasıl düştüğünü gösteren aktüel görüntü

Araçtan detay görüntüler

Jandarma ve yoldan geçen araçlardan uçuruma PAN

113 MB - 1.00'

Haber-Kamera: Süleyman EKİN/ANTALYA,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

========================================

Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi, Bodrum'u bisikletle gezdi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesine 15 yakını ile birlikte tatile gelen Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi'ne mensup Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud, bugün öğle saatlerinde 33 derece sıcakta bisiklet turu attı.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni olan 62 yaşındaki işadamı ve Kingdom Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud, eşi ve kızları ile birlikte tatil için Bodrum'a geldi. geçtiğimiz pazar akşam saatlerinde kraliyet ailesine ait özel uçak ile Milas Bodrum Havalimanı'na gelen Prens Suud ve ailesi Göltürkbükü Mahallesi'ndeki delüks bir otele yerleşti. Bulunduğu tesisin 300 metre uzunluğundaki koyunu ve 20 locayı kapatan Prens Suud ve ailesi saatlerce denize girdi ve su sporları yaptı. Bu sabah saatlerinde denize girip yakınları ile birlikte jet ski ve su sporları yapan prens öğleden sonra korumaları ile birlikte kaldığı otelden ayrıldı. Prens Suud, 20 koruması ile bisiklete binerek Göltürkbükü sokaklarında ve bahçe aralarında bisiklet sürdü.

ÖĞLE SICAĞINDA BİR BUÇUK SAAT PEDAL BASTI

Sarı şortu ve sarı espadril ayakkabıları ile üstü çıplak vaziyette yaklaşık 1 buçuk saat, 25 kilometre bisiklete binen 62 yaşındaki prensin performansı göz doldurdu. Korumalardan bazıları yokuşlarda zorlanırken prensin çok rahat pedal çevirdiği görüldü. Göltürkbükü sokaklarında bir prensin şortla bisiklete bindiğini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Bisiklet turunu tamamlayan prens ardından bol bol su ve meyve suyu içti, yanındakilerle sohbet etti. Prense bahçeden koparılan armut hediye edildi. 32 milyar dolarlık serveti ile dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Suudi prens ve ailesi için 87 metre uzunluğundaki Kingdom KR5 isimli üzerinde helikopteri ve yüzme havuzları bulunan ultra lüks yat, prens ve ailesinin konakladığı otelin bulunduğu koya demirledi. Prens ve ailesinin yaklaşık bir hafta Bodrum ve koylarında tatillerini sürdürecekleri öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------

-Prensin yatı ve denize girmelerinden görüntü,

-Kaldıkları koydan ve tesisten görüntü,

-Bisiklete binmeleri ve Göltürkbükü sokaklarında dolaşmalarından görüntü,

-Prensin bisikletten sonra meyve suyu içmesinden görüntü.

Haber-Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM Muğla,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

=====================================================

Kazada ölen sürücünün çalan cep telefonunu açan polis acı haberi verdi

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde önünde seyreden kamyona arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Adem Katkici, ölürken 2 kişi de yaralandı. Ölen Kaltkici'nin uzun süren çalan cep telefonunu bakan polis memuru, acı haberi arayan kişiye vermek zorunda kaldı.

Kaza, Çorlu'nun İstanbul istikametindeki Çevreyolu'nun Mezarlık mevkiinde bu gece yarısı meydana geldi. Adem Katkici, kullandığı 59 FH 765 plakalı otomobille önünde seyreden Kadir Çalık yönetimindeki 68 AF 745 plakalı kamyona, daha sonra da Aydın Çetin idaresindeki 34 KFJ 01 plakalı otomobile çarptı. Kazada hurdaya dönen ve hız katranı 120 kilometrede takılı kalan otomobilin sürücüsü Katkici, olay yerinde hayatını kaybederken, diğer otomobilde bulunan Sevil Çetin ve Remziye Turan ise hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kamyon sürücüsü de gözaltına alındı.

CEP TELEFONUNA POLİS BAKTI

Kaza yerinde polis ekipleri çalışma yaparken hayatını kaybeden Adem Katkici'nin cep telefonu uzun uzun çalınca bir polis memuru telefonu açmak zorunda kaldı. Polis memuru arayan kişiye kaza olduğunu belirterek, Katkici'nin hayatını kaybettiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Kaza yerinden detaylar

Hurdaya dönen otomobil

Polis ve itfaiye ekipleri

Ölen kişinin telefonu çalması

Polisin telefona cevap vermesi

Polisin ölüm haberini söylemesi

Detaylar

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),-

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

===============================================

Adana'da PKK operasyonu: 12 gözaltı

ADANA'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu iddia edilen şahısların adreslerine sabahın ilk saatlerinde baskın düzenledi. Özel harekat polisleri ve zırhlı araçlar eşliğinde koçbaşlarıyla 15 eve eş zamanlı giren ekipler, 12 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Görüntü Dökümü

---------------------

Zırhlı araçların emniyetten çıkışı

Özel harekat polislerinin kapıyı kırması

Baskın yapılan evin aranması

Özel harekat polislerinin arama çalışması

Gözaltına alınan kişilerin zırhlı araca bindirilmesi

Haber-Kamera: Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, -

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

=========================================

Ayvacık'ta 19 kaçak yakalandı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden yasadışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na fiber tekneyle kaçmak isteyen 19 kaçak, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.

Ayvacık İlçesi Sivrice Burnu Mevkii'nden 7 metre boyunda fiber tekne ile denize açılan aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu Afganistan ve İran uyruklu 19 kaçak, 2 mil sonra açıkta arıza yaptı. Kaçaklar çevredeki balıkçılardan yardım istedi. Balıkçılar ise durumu sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Kaçakların yer aldığı fiber teknenin saat 10.00'da yanına gelen Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı TCSG 6 Bot Komutanlığı ekipleri, batmak üzere olan teknedeki kaçakları alıp Küçükkuyu'daki Sahil Güvenlik Karakoluna getirdi. Kaçaklara yiyecek, giyecek ve temizlik paketleri dağıtıldı. Kaçaklar, kimlik belirlemesinin ardından Ayvacık'taki Yabancılar Geri Gönderme Merkezine gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Göçmenlerden görüntü

Göçmenlerin TCSG-6 botla gelişi bottan inişleri

Göçmenlerin bekleyişi-minibüslere binişleri

Haber- Kamera: Dilara ERDİNÇ / KÜÇÜKKUYU (Çanakkale),

GÖRÜNTÜLER GEÇLİDİ

===================================================

Nursel doktor, günde 15 çocuğu sünnet ediyor

Erzurum'da Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan ürolog Dr. Nursel Atasoy, günde ortalama 15 çocuğun sünnet operasyonunu yapıyor. Dr. Atasoy, "Çocukların mutlaka sünnet olmadan önce bir ürolog ya da anestezi uzmanı tarafından muayene edilmesi lazım. Mahalle aralarındaki sünnetçiler ileride telafisi mümkün olmayan sağlık sorunlarına yol açabilir. Buralarda yapılan sünnet organ kaybına da sebep olabilir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

-Nursel Atasoy'un sünnet olan çocuklar ve aileleri ile konuşması

-Ailelere tedavi sürecini anlatması

-Ameliyathanede sünnet olan çocukla ilgilenmesi

-Nursel Atasoy ile röp

-Baba Muharrem Şehmuz ile röp

-Sünnet olan Mert Şehmuz ile röp

Haber-Kamera: Zafer KUMRU / ERZURUM,

==========================================

Varto'daki höyük kazısına tepki

Muş'un Varto İlçesi'ne bağlı Tepeköyde Ahlat Müze Müdürlüğü'nden uzmanların yaptığı höyük kazısına çevre sakinleri tepki gösterdi. Alparslan 2 Baraj Gölü sahasında kalacak Tepeköy'de tapulu arazileri üzerinde herhangi bir izin ve ödeme yapmadan başlatılan çalışmaları eleştiren köylülerden Ali Çelik, "Evlerimizin etrafını branda ile kapatarak kazı çalışmalarına başladılar. Evime 2 metre mesafede yapılan Urartu medeniyetine yönelik kazı çalışma sonucunda iskeletlerin çıktığı söyleniyor. Bu durum çocukların psikolojisini bozdu. DSİ de henüz kamulaştırma bedellerini ödemedi" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Varto Tepeköyünde höyük çalışması

-Toprağın taşınması

-Evle branda arasındaki fark

-Ali Çelik röp

Haber-Kamera: Fatih ÇELİK  / Varto / MUŞ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdül Aziz El Suud Tavşanlı Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
title