Haberler

Dha Yurt - Batman'da Zincirleme Trafik Kazası: 10 Araç Birbirine Girdi

Batman'da zincirleme trafik kazası: 10 araç birbirine girdiSavrulan araçların görüntüsüBATMAN-Hasankeyf ve Batman-Kozluk ilçeleri arasında gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 10 aracın zincirleme olarak karıştığı trafik kazasında ölen yada yaralanan olmazken, kazalar nedeniyle yolun...

Batman'da zincirleme trafik kazası: 10 araç birbirine girdi

Savrulan araçların görüntüsü

BATMAN- Hasankeyf ve Batman- Kozluk ilçeleri arasında gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 10 aracın zincirleme olarak karıştığı trafik kazasında ölen yada yaralanan olmazken, kazalar nedeniyle yolun kapanması üzerine yolun her iki tarafında yaklaşık 4 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Yollardaki gizli buzlanma nedeniyle görünmez kazalar, Batman'da bazı yolların kısa süreliğine de olsa trafiğe kapanmasına neden oldu. Batman-Hasankeyf ile Batman-Kozluk karayolunda bazı araçların yola savrulması, bazı araçların da zincirleme kaza yapması, sürücüleri zor durumda bıraktı. Karayolları ve Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı karla mücadele ekipleri, yolları güçlükle trafiğe açtı.

Sabah saatlerinde Bıçakçı Köyü ile Selamet Mezrası arasındaki zincirleme kazada, TIR, minibüs ve özel araçların da aralarında bulunduğu 10 araç birbirine girdi. Meydana gelen zincirleme kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı ancak yolun her iki tarafından yaklaşık 4 kilomtrelik araç kuyruğu oluştu. Karayoları ve Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler, etrafa savrulan araçlar yüzünden tıkanan trafiği güçlükle açtı.

Hasankeyf İlçesi Oğuz Köyü viraijında bazı araçlar, gizli buzlanma nedeniyle sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiye yola savruldu. Karayolları ekipleri ile vatandaşlar, yolun kenarına savrulan özel araç sürücülerine yardım etti. Trafik ekipleri, araç sürücülerini, zincir takmadan yola çıkmamaları konusunda uyarılar yapıyor. Yollarda yer yer gizli buzlanmanın olduğunu belirten trafik ekipleri, ağır tonajlı araçların bu durumdan en çok etkilenen araçlar olduğunu bu yüzden bütün araç sürücülerinin dikkatli olmasını istedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Zincirleme kazada birbirine giren araçlar

Buzlanma nedeniyle yoldan savrulan araçlar

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Arif ARSLAN-Reşat YİĞİZ/BATMAN, -

===============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasankeyf Kozluk Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title