Haberler

Bakan'a 'Ayakkabı Kutusu' Diye Bağırdı Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Niğde'de Eşi Gülseren ile birlikte Bor İlçesi'ne gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, konuşmasını yaptığı sırada vatandaşlardan biri "Ayakkabı kutusu" diye bağırdığı için gözaltına alındı. Gözaltına alınan Cüneyt Tetik isimli vatandaş daha sonra serbest bırakıldı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti'nin seçim iletişim merkezinin açılışına katıldı. Açılışın ardından AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Valisi Necmettin Kılıç ve AK Parti'nin belediye başkan adayı Sıtkı Erat ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Ala, daha sonra çay bahçesinde partililerle sohbet toplantısına katıldı.

"AYAKKABI KUTUSU" DEDİ GÖZALTINA ALINDI

Efkan Ala konuşurken onu protesto için ayağa kalkan Cüneyt Tetik, 'Ayakkabı kutusu' diye bağırmaya başladı. İşsiz olan Tetik'e müdahale eden korumalar, susturmak için ağzını kapatmaya çalıştı. Gözaltına alınan Tetik, önce çay bahçesinde bir odaya, ardından da emniyete götürüldü.

Bakan Ala, çay bahçesindeki kısa konuşmasının ardından Niğde'ye hareket ederken, gözaltındaki Tetik de emniyette ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Efkan Ala Ak Parti Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (100)

xxxseyhunersu@mynet.com:

diyarbakırda apo posterlerini billboardlara asanları da götürdünüz nü emniyete ??

147
2
yanıtYanıtla
hasansahza@gmail.com:

Kutu ayakabi diyip her hukumeti indirebilirsiniz ama unuttugunuz bisey var RTE bu tur seyleri yemez eyilmez bu adam mangal gibi yureyi var boylesi tc ye cok zor gelir .Biz yaptigi binlerce hizmeti ile hatirlacagiz tc nin gelmis gecmis en caliskan adami olarak hatirlayacagiz RTE .

6
96
yanıtYanıtla
İNADINA AK PARTİmt452@hotmail.com:

AYAKKABI KUTUSUNUN ADİ BİR KOMPLO OLDUĞU , OLAYDA HAKAN ŞÜKÜRÜN KARDEŞİNİNDE PARMAĞI OLDUĞU YAKINDA ORTAYA ÇIKACAK . GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ ....İNADINA ERDOĞAN İNADINA AK PARTİ , GURURLA AK PARTİ , TEKRARDAN AK PARTİ , YİNE YENİDEN AK PARTİ , BEŞ PARA ETMEZ MUHALEFETE İNAT AK PARTİ ... AK PARTİ VE ERDOĞAN VARKEN K MAL DE KİMMİŞ ?

10
85
yanıtYanıtla
SIZ UYUYUNeskicikasaba@gmail.com:

NE KOMPOSU ADAMLAR KENDILERI SUCU KABUL EDIYOR SIZ YOK SUC ISLEMEDINIZ DIYORSUNUZ>ADAMLAR ISTE BIRI DEDI EV SATTIK OBURU IMAM HATIP PARASI. SARRAFLA CANTALI GORUNTULERIDE VAR>SEN KOMPLO DIYORSUN. SIZ AKLINIZI AKP YEMI KIRALADINIZ..

yanıt0
yanıt0
OYLAR İNADINA AK PARTİYEmt452@hotmail.com:

SİZİN GİBİ NANKÖRLERE İNAT AK PARTİ . SİZİN GİBİLERE DEMİREL ECEVİT MESUT CİNDORUK vs. vs. ÇOK BİLE

yanıt0
yanıt0
DURUS OLMAYINCA GERISI BOS..eskicikasaba@gmai:

EGER DURUST OLMASSAN HAVUZ KURUP IHALE KARSILIGI RUSVET TOPLAYIP DIGER ISADAMLARININ HAKKINI YERSEN. ALO FATIH KURUP DIGER SIYASETCILERININ HAKKINI YERSEN , DIGER YAPTIGIN BUTUN IYI SEYLERIN DEGERI OLMAZ. ONCE DURUST OLACAN...

yanıt0
yanıt0
saraysefaku2@hotmail.com:

inadına akp

15
78
yanıtYanıtla
vatandaşgzdrvs_21@hotmail.com:

bu neyin inadı kardeşim. kime inat neye inat doğru bir tanedir. Allah bu milletin hakkını yiyen herkesin belasını versin kim olursa olsun.

yanıt0
yanıt0
hasanASLANernesto973@mynet.com:

hırsızlığın inadı zaar!

yanıt0
yanıt0
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

senin gibi armut kafa oldukca bu hashasiler daha cok ulkeyi soyarlar

yanıt0
yanıt0
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title