Haberler

Dha Yurt - 27 Yaşındaki Genç, Evinde Ölü Bulundu

ADANA'da bir kafede müdürlük yapan 27 yaşındaki Mehmet Altundağ, evinde ölü bulundu.

Olay, saat 02: 00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Cemalpaşa Mahallesi 63007 Sokak'taki bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Gece eve gelen Ahmet Mücahit Bülbül, anahtarla kapıyı açmak istedi ancak başarılı olamadı. Kapının sürgüsünün çekili olduğunu fark eden Bülbül, ev arkadaşı Mehmet Altundağ'ın içeride olduğunu düşünüp kendisini telefonla aradı. Bülbül, defalarca aramasına rağmen Altundağ'ın cevap vermemesi üzerine çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açmasının ardından içeri giren Bülbül, ev arkadaşı Altundağ'ın yerde hareketsiz şekilde yattığı görünce 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Eve gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede Altundağ'ın öldüğü belirlendi.

Sağlık ekibinin çağrısı üzerine olay yerine sevk edilen polislerin yaptığı incelemede, Altundağ'ın cesedi üzerinde darp ve yara izine rastlanmadı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine gencin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Adana'da bir kafeler zincirinin şubesinde müdürlük yaptığı öğrenilen Altundağ'ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Apartmanın önündeki ambulanstan görüntü

Apartmanın önünde bekleyen polis araçlarından görüntü

Apartmanın önündeki sağlık görevlileri ve polisten görüntü

Ambulansın olay yerinden gidişi

Apartmanın önünde toplanan Mehmet Altundağ'ın yakınları

Binanın dış görüntüsü

Apartmanın önündeki cenaze aracından görüntü

Altundağ'ın cesedinin cenaze aracına taşınması

Cenaze aracının gidişi

Apartmanın bulunduğu sokaktan görüntü

Genel ve detay görüntüler

Haber - Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Altundağ Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title