Haberler

Dha: (Yeniden)bingöl Şehidi  Üsteğmen Kalafat Memleketine Uğurlandı

Bingöl'ün Genç İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının, askerlerin geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralı olarak Elazığ'a getirilen ve sabaha karşı şehit olan Üsteğmen Arif Kalafat'ın naaşı, Elazığ Hava Limanı'nda düzenlenen cenaze töreni...

Bingöl'ün Genç İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının, askerlerin geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralı olarak Elazığ'a getirilen ve sabaha karşı şehit olan Üsteğmen Arif Kalafat'ın naaşı, Elazığ Hava Limanı'nda düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verilmek üzere İstanbul'a uğurlandı. Elazığ Havalimanı'nda düzenlenen uğurlama törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, şehidin eşi Gözde Kalafat ve çok sayıda askeri yetkili katıldı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, terörün hiç bir kutsalı olmadığını bir kez daha gösterdiğini belirterek, "Bu menfur terör saldırısı bir arefe günü, bayram öncesi gerçekleşti. Bu habis terörün hiçbir kutsalı olmadığını bir kez daha göstermiş oldu. Bu vesile ile terörü, terörün arkasındaki zihniyeti, terörü bir maşa olarak kullanarak halkımızın, milletimizin huzurunu kaçıranları lanetliyoruz. Bu terör faaliyetlerini yürütenler, hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Kararlı bir şekilde mücadelemizi devam ettiriyoruz ve devam ettireceğiz. Yaşadığımız bu acılar, geri adım atmamıza hiçbir şekilde sebep olamayacak, tam aksine daha bir azimle, daha bir kararlılıkla mücadele etmemizi sağlayacaktır. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Terör hadiseleri gerek güvenlik güçlerimizin, gerekse topyekün milletimizin mücadelesini gerektiriyor. Teröre karşı bütün farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak tek bir millet olma şuuruyla birlik, beraberlik içinde mücadele etmeye devam edeceğiz. Devlet ve millet birlikteliği ile mücadelemize devam edeceğiz" dedi.Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya'nın yaptığı duanın ardından şehit Üsteğmen Arif Kalafat'ın naaşı, toprağa verilmek üzere askeri uçak ile İstanbul'a uğurlandı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Cenazenin getirilişi

-Eşinden detay

-Cevdet yılmaz konuşma

-Yapılan dualar

-Cenazenin uçağa alınması

-Eşinin uçağa bindirilmesi

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz İstanbul Bingöl PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
title