Haberler

Dha İstanbul- İstanbul'da 15 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHAFatih ve Başakşehir'de gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 15 milyon dolar olduğu belirtilen uyuşturucu ele geçirildi.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Fatih ve Başakşehir'de gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 15 milyon dolar olduğu belirtilen uyuşturucu ele geçirildi.

UZAKDOĞU VE AVRUPA ÜLKELERİNE GÖNDERECEKLERDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, metamfetamin ticareti yapıldığı ve uyuşturucu maddelerinin İstanbul'da bir süre depolayıp deniz ve havayoluyla Uzakdoğu ile Avrupa ülkelerine gönderileceği bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, daha önce Fatih ve Başakşehir'de belirlediği adreslere 17 Mart tarihinde baskın yaptı.

PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON DOLAR

Düzenlenen baskında, piyasa değeri yaklaşık 15 milyon dolar olduğu öğrenilen 23 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile uyuşturucu yapımında kullanılan 50 kilogram sıvı halde kimyasal madde ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan T.G. ve A.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonun son 5 yılın en büyük baskını olduğu öğrenildi.

BASKIN ANI POLİS KAMERASINDA

Operasyon, polis kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, polisin adreslere düzenlediği baskın anı görülüyor. İçeri giren ekipler, bir odanın dolabında uyuşturucu maddesi buluyor. Polis, aynı zamanda uyuşturucu yapımında kullanılan sıvı haldeki kimyasal madde ve çeşitli malzemeleri de ele geçiriyor.

Görüntü Dökümü:

------------

POLİS KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ:

-Polisin baskın anından görüntü

-Ele geçirilen uyuşturucu maddeler

-Uyuşturucu yapımında kullanılan sıvı madde

-Diğer malzemelerden görüntü

AKTÜEL GÖRÜNTÜ:

-Ele geçirilen uyuşturucu maddelerinden görüntü

-Uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler

-Detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title