Haberler

Dha İstanbul Haber Takip Gündemi

15.00Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İstanbul Sanayi Odası (İSO) nisan ayı Meclis toplantısında "Referandum sonrası Türkiye'nin yeni vizyonunun ekonomi ve sanayi açısından önemi" konulu konuşma yapacak.

15.00

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İstanbul Sanayi Odası (İSO) nisan ayı Meclis toplantısında "Referandum sonrası Türkiye'nin yeni vizyonunun ekonomi ve sanayi açısından önemi" konulu konuşma yapacak.

10.00

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve Türkiye Bankalar Birliğince (TBB) düzenlenen "Türk Bankacılık Sektöründe Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Çalıştayı"nda konuşacak. Wyndham Grand İstanbul Otel

DHA İSTANBUL BÜLTEN - 1

1- YÜRÜYÜŞ DERGİSİ'NE HELİKOPTER DESTEKLİ OPERASYON

Haber-Kamera: Hakan KAYA - Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi'deki Yürüyüş Dergisi'ne operasyon düzenledi. Operasyona havadan polis helikopteri de destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saat 02.00 sıralarında Sultangazi ilçesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde Yürüyüş Dergisi'nin bulunduğu binaya geldi. Operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet polisleri, itfaiye ekipleri ve havadan da polis helikopteri destek verdi. Operasyon sırasında zırhlı polis araçları ve TOMA'da çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye aracı merdiveni yardımıyla derginin bulunduğu kata çıkan polis ekipleri korkuluklarla kapatılmış olan balkondaki demirleri makas yardımıyla keserek içeri girmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından içeriye girebilen polis ekipleri dergi içerisinde aramalar yaptı. Aramalarda çok sayıda örgütsel dokümana el konulurken, gözaltılar hakkında bilgi verilmedi.

Görüntü Dökümü:

--------------

-Polis araçlarının konvoylar halinde operasyona gidişi

-Polislerin operasyon yapılan yere gelmesi

-Polislerin itfaiye yardımıyla dernek binasına çıkması

-Polislerin derginin demir korkuluklarını kesmesi

-Polis helikopterinden görüntü

-İtfaiye araçlarından görüntü

-Polisin sokak başlarında önlem alması

-Genel ve detaylar

26.04.2017 - 03.55 Haber Kodu : 170426005

===========================

2- İSTANBUL'DA  'YEDİTEPE HUZUR'  DENETİMİ YAPILDI

Haber-Kamera: Özgür EREN - Mehmet İlkay ÖZER - Uğur AYAZSIN - Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, il genelinde 39 ilçede, 200 noktada, 5 bin polisin katılımıyla "Yeditepe Huzur" adı verilen asayiş denetimi yaptı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, narkotik, mali, terör, organize, kaçakçılık, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik polislerinin de yer aldığı 5 bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen denetimde şüpheli görülen kişiler, Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolünden geçirildi. İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi'nde deniz polisi teknelerde denetimeler yaptı. Polis helikopteri de denetimlere havadan destek verdi.

Beyoğlu İmrahor Caddesi, Beşiktaş Levent, Fatih Balat ve Maltepe'de oluşturulan polis noktalarında, şüpheli görülerek  durdurulan araçlar didik didik arandı. Araçların içerisindeki kişilere de üst araması yapıldı. Denetimlerin gece geç saatlere kadar süreceği öğrenildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Polis ekiplerinden görüntü

-Polis ekiplerinin araçları kontrol etmesi

-Polis ekiplerinin şüpheli araçları durdurması

-Polis ekiplerinin şüpheli araçlarda arama yapması

-Şüpheli araçlardaki kişilerin üst aramasının yapılması

-Kişilerin GBT kontrollerinin yapılması

-Arama yapılan kişi ile röp.

-Polis helikopterinden görüntü

-Genel ve yakın detaylar

25.04.2017 - 21.32 Haber Kodu : 170425212

25.04.2017 - 22.24 Haber Kodu : 170425219

=============================

3- KAĞITHANE'DE UYUŞTURUCU SATICILARINA BASKIN

Haber-Kamera: Hakan KAYA - Soner HASIRCIOĞLU - Ozan URAL / İSTANBUL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kağıthane İlçesi'nde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saat 05.00 sıralarında Kağıthane'de önceden belirlenen 20 adreste uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Operasyon kapsamında Merkez Mahallesi Lale Sokak'ta bulunan bir apartmana giren polis ekipleri bodrum katındaki bir daireye baskın düzenledi. Polis, dairede aramalarını sürdürürken, dışarıda güvenlik önlemleri alındı.

Operasyon yapılan bir diğer adres ise Çeliktepe Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki 4 katlı bir binanın 3'üncü katındaki daire oldu. Polis ekiplerinin dairedeki aramalar sonrası şüphelileri gözaltına aldı.

Görüntü Dökümü:

--------------

-Polis ekiplerinin operasyon yapılan adrese gelmesi

-Polis ekiplerinin daireye girmesi

-Dışarıda önlem alan polisler

-Polis helikopterinden görüntüler

-Gözaltına alınanlardan görüntüler

-Genel ve detaylar

26.04.2017 - 06.29 Haber Kodu : 170426006_

==================================

4- İSTANBUL'DA REFERANDUM PROTESTOLARI SÜRÜYOR

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde  henüz resmi olarak açıklanmayan referandum sonuçları için protesto eylemleri yapıldı.

Eylem yapılan adreslerden biri de Beşiktaş oldu. Saat 19.30'da Beşiktaş Kartal Heykeli önünde toplanan yaklaşık 40 kişilik grup, ellerinde 'Referandum iptal edilsin' yazılı pankart ile slogan atarak yürüyüşe geçti. Yürüyüş Abbasağa Parkı'nda son buldu. Yürüyüş esnasında güvenlik önlemi alan polisler grubu Abbasağa Parkı'na kadar takip etti. Yürüyüşe katılanlar burada referandum sonuçlarının tartışıldığı bir forum düzenlendi.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Kartal Heykeli altında toplananlar

-Açılan pankart

-Yürüyüşe geçilmesi

-Abbasağa Parkı'na girenler

-Parkta düzenlenen forum

-Genel ve detaylar

25.04.2017 - 22.06 Haber Kodu : 170425217

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstanbul Sanayi Odası Nurettin Canikli Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title