Haberler

Dha İstanbul -(Ek Görüntülerle)yanmaz Strafor Testi Yangın Çıkardı; İtfaiye Amiri Ağır Yaralandı

Yangına müdahele için gelen itfaiye amiri Ersin Gezer'in ağır yaralandığı patlama anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yangına müdahele için gelen itfaiye amiri Ersin Gezer'in ağır yaralandığı patlama anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber - Kamera: Ersan SAN-İbrahim AKTÜRK-Soner HASIRCIOĞLU  / İstanbul DHA

Bağcılar'da, inşaat alanında strafor yüklü TIR yangınına müdahale eden itfaiye Grup Amiri, yakıt deposunun patlaması sonucu ağır ayaralandı. Yangına 'yanmaz' olarak sipariş edilen straforun tutuşturularak test edilmesinin neden olduğu ileri sürüldü.

Olay, Bağcılar Ordu Caddesi bulunan inşaat şantiyesinde 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre inşşat firması görevlileri, daha önce sipariş ettikleri yanmaz straforları TIR üzerinde test etmek istedi. Bir görevlinin ateşlemesiyle straforlar tutuştu. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında TIR'ın yakıt deposu patladı. Patlamada Başakşehir İtfaiye Grup Amiri Ersin Gezer ağır yaralandı. Ersin Gezer, ambulansla Bağcılar'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Gezer'in hastanenin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. TIR tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Hastane önüne gelen Gezer'in çalışma arkadaşları gözyaşı döktü.

adını açıklamak istemeyen görgü tanığı şantiye bekçisi, "Kamyon köpük getirdi, üzerindeki çadır açıldı. Bir arkadaş yanmayan garantili olarak gelmiş olan köpüğü denemek istemiş, test yapmış. yangın çıkmış. Deposu da plastik, patlamasıyla yanındaki çemberi itfaiyeye çarpıyor." dedi.

Yangın anı çevredeki kişiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, TIR'dan alevlerin ve yoğun dumanın yükseldiği görülüyor. Görevliler, yangın sırasındaki diyalogları da cep telefonu kamerasına yansıdı. Şantiye bekçisi, "Kim yaktı yav?" derken başka birisi, "Ha bu yaktı" diyor.

İtfaiye amirinin ağır yaralandığı patlama anının cep telefonu kamerasınca kaydedildiği de ortaya çıktı. Görüntülerde,TIR yangını sürerken itfaiye araçlarının geldiği görülüyor. Tam o sırada TIR yakıt deposunun bir gürültüyle patladığı yansıyor. Patlamanın ardından itfaiye ekiplerinin koşuşturduğu görülüyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Görüntü Dökümü:

----------------------

Cep telefon kamerasıyla

-Yangından yükselen alevler

-Yangın sırasında işçiler arasında geçen diyaloglar

-İtfaiye araçlarının gelmesi

-Yakıt deposunun patlama anı

-Patlamanın ardından itfaiye erlerinin koşturması

AKTÜEL

-Yanan TIR ve şantiye alanı

-Hastane önünde gözyaşı döken itfaiye erleri

-Yükselen duman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar İstanbul Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title