Haberler

Dha İstanbul - Büşra'nın Bacağını Kaybettiği Kazada Mahkeme Karar İçin Kabataş'taki İnşaatın...

* KARAR 3'ÜNCÜ YILDA GÖRÜLEN 6. DURUŞMADA DA ÇIKMADI.

* KARAR 3'ÜNCÜ YILDA GÖRÜLEN 6. DURUŞMADA DA ÇIKMADI.

Mahkeme, Kabataş'taki inşaat nedeniyle keşif yapamadı. Yayaların arasına dalıp 10 kişinin yaralanmasına neden olan otobüs sürücüsünün avukatı duruşmada söz alıp "İnşaat sürüyor keşif için uzunca bir süre verilsin" dedi. Mahkeme de keşfin 4 ay sonra Temmuz ayında yapılacağını kararlaştırdı. Kaza 2014'un Temmuz ayında yaşanmıştı.

Ümit TÜRK, İstanbulDHA

Kabataş'ta, 2014 yılında vapur iskelesine dalarak 10 kişinin yaralanmasına neden olan otobüs şoförü Eyüp Er'in (55) yargılandığı davada, mahkeme olay yerindeki inşaat nedeniyle yapamadığı keşfi, Temmuz ayına erteledi.

DAVANIN 6'NCI CELSESİ GÖRÜLDÜ

İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi'nde otobüs şoförü hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın bugün 6. celsesi görüldü. Duruşmaya sanık otobüs şoförü Eyüp Er avukatıyla birlikte katıldı. Kazada yaralanan ve bacağı kesilen müşteki Kübra Dere ile diğer müştekiler Elif Balkeser ve Recep Özsoy mazeret bildirerek duruşmaya katılmadı.

İNŞAAT PROJESİ KEŞFİ ERTELETTİ

Mahkeme hakimi 17 Şubat'ta yapılmasına karar verilen keşfin, inşaat projesi nedeniyle yapılamadığını ve bu durumun tutanak altına alındığını açıkladı. Sanık Eyüp Er'in avukatı Necip Varan da, olay yerinde tekrar keşif kararı verilmesini talep ederek, "Uzunca bir gün verilsin. Olay mahalinde inşaat çalışmaları devam etmektedir" dedi.

KEŞİF İÇİN YENİ TARİH VERİLDİ

Mahkeme hakimi de, keşif yapılması için 12 Temmuz tarihine gün verdi. İddianamede, İstanbu Otobüs A.Ş., de görevli otobüs şoförü Eyüp Er hakkında, 'Taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak' suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

OTOBÜS YAYALARIN İÇİNE DALMIŞTI

Kabataş'ta, 1 Ağustos 2014'te direksuyonunda Eyüp Er'in oturduğu İstanbul Otobüs A.Ş. otobüsü sürücüsünün kontrolünden çıkıp vapur iskelesine bitişiğindeki durak ve yolcuların bulunduğu bölüme dalarak 10 kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

Görüntü Dökümü (arşiv)

---------------------------

olaydan kısa süre sonra yaşananlar

güvenlik kamerasından kaza anı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kabataş Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title