Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 5

(ÖZEL ) 1 - TUTUKLANAN HASAN AKAR CEZAEVİNE KONULDUHaber-Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA"Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan ve 43 gün sonra Bakırköy Adliyesi'ne gelerek teslim olan Hasan...

(ÖZEL )

1 - TUTUKLANAN HASAN AKAR CEZAEVİNE KONULDU

Haber-Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA

"Atatürk'ün  hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan ve 43 gün sonra Bakırköy Adliyesi'ne gelerek teslim olan Hasan Akar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bakırköy Adliyesi'nden çıkarılan Akar, saat 16.00 sıralarında Metris Cezaevine getirildi.  Ellerinin kelepçeli olduğu görülen Akar, cezaevine konuldu.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Akar'ın Metris cezaevine getirilmesi

-Ellerindeki kelepçe

-Cezaevine girişi

20.06.2017 - 16.14 Haber Kodu : 170620167

===================

(GENİŞ HABER)

2 - 43 GÜN SONRA TESLİM OLAN HASAN AKAR  TUTUKLANDI

"Atatürk ile ilgili üslubum yanlıştı"

Haber: Serpil KIRKESER / İstanbul DHA

"Atatürk'ün  hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan ve 43 gün sonra Bakırköy Adliyesi'ne gelerek teslim olan Hasan Akar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İlk kez hakim karşısına çıkan Hasan Akar davaya konu videodaki sözlerini okuduğu kitaplardan naklettiğini belirterek, "Atatürk ile ilgili üslubum yanlıştı" dedi.

"ATATÜRK İLE İLGİLİ ÜSLUBUM YANLIŞTI"

Bakırköy 18. Asliye Ceza Mahkemesi'ne hakim karşısına çıkan Hasan Akar hakkındaki suçlamalara karşı savunmasını yaptı. Hasan Akar, ev ortamında kendisine bir gencin soru sorduğunu ve soru üzerine okuduğu kitaplardaki bilgileri naklettiğini söyledi. Söz konusu kitapların isimlerini tek tek söyleyen Akar "İnsanın bazen hissi taşkınlıkları olabilir. Ben de bunların cevabını verirken ihtiyari ve irademin dışında olarak dini hassasiyetimle söyledim.  Atatürk ile ilgili üslubum yanlıştı. Bazı kitaplar böyle olduğu için nakil yaptım. Benim bu milletin ahlakına ve ilmine pozitif yönde vesile olduğum binlerce saat nasihatimin içinden söz konusu videodaki üslubumdaki kusuruma nazarı müsamaha ile bakacağınızı ümit ediyorum. Bilerek böyle bir suç işlemedim" dedi.

"VİDEO PROVAKASYON AMAÇLI OLARAK SERVİS EDİLDİ"

Provokasyon amaçlı olarak söz konusu videosunun internete servis edildiğini,kendisinin hiçbir bilgisinin olmadığını ve müsaadesinin alınmadığını söyleyen Akar, "Arkadaşlarıma il dışında olduğum için Youtube'den kim yayınlamışsa kaldırmaları için çok gayretli olmalarını söyledim. O zaman Kırıkhan'daydım. Hakkımda yakalama çıktığı için serbestliğim olmadığı için ben hukuki girişimlerde bulunamadım. Youtube'de yayınlandığını duydum. Ben bilerek kasten konuşma yapmadım. Ev ortamında bana bir genç soru sorunca bende kitapları naklettim. Daha önce okuduğum, topladığım kaynakları naklettim. İnternette bulunan videoların da kaldırılmasını talep ediyorum. Benim bu konuşmalardaki üslubum yanlıştır" ifadelerini kullandı.

"FETÖ İLE İLGİLİ KONUŞMA YAPMIŞTIM"

Hasan Akar, 16 Nisan'da yapılan referandumdan önce de ismini bilmediği kişinin kendisini telefonla Bakırköy'e çağırdığını ve kendisinin de gittiğini anlatarak, "FETÖ ile ilgili 2012 yılında 'münafık' diye bir konuşma yapmıştım. Görüştüğüm kişi de FETÖ aleyhine yaptığım konuşmaları silmemi ve FETÖ lehine 2-3 dakika konuşmamı istedi. Referandumda da 'Hayır' demem şartıyla bana bir şey yapmayacaklarını söyledi. Ben de sinirlendim,masadan kalktım. O da bana 'Senin memlekette itibarını bırakmayacağız' dedi. Daha sonra maalesef bu olay başıma geldi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı aynı video ile ilgili takipsizlik kararı verdi ve video kaldırıldı ancak bu şekilde yine işleme kondu" diye konuştu.

"TUTUKSUZ YARGILANMASINI TALEP EDİYORUZ"

Hasan Akar'ın Avukatı da daha önce aynı video ile ilgili takipsizlik kararı verildiğini, aynı suçla ilgili olarak yeniden bir soruşturmanın açılamayacağını belirterek, "Müvekkilim pişman ve üzgün olduğunu, üslubunun kendisine yakışmadığını ifade etmiştir. Tutuksuz yargılanmasını talep ediyoruz. Basın tarafından mahkemeye uygulanan dolaylı bir baskı var. Müvekkilimin bugüne kadar mahkemeye getirilmeyişinin basının bu haksız baskısının dinmesinin beklenmesiydi" şeklinde konuştu.

DURUŞMADA TANIK DİNLENDİ: HASAN AĞABEY FETÖ İLE İLGİLİ GERÇEKLERİ DEŞİFRE EDİNCE SİTEMİZ ÇÖKERTİLDİ Duruşmada tanık olarak dinlenen İbrahim İpekoğlu da, gönüllü olarak birkaç arkadaşıyla Hasan Akar'ın iman hakikatleri hakkındaki konuşmalarını videoya çektiklerini ve sosyal medya ve internet sitelerinde yayınladıklarını anlattı. Hasan Akar'ın ilmi, islami ve iman konularında araştırmacı olduğunu belirten Tanık İpekoğlu, "Hasan ağabeyi FETÖ ile ilgili gerçekleri deşifre edince sitemiz çökertildi.  Video o nedenle ortalıkta kalmadı. Aradan 10 sene geçmiş olan bu video kumpas olarak verilmiştir diye düşünüyorum. Biz bu videoyu yaptık ancak bizim istemimiz dışında sanığın aleyhine olarak yayınlandı. Biz yayınlamadık" dedi. Tekrar söz verilen sanık Hasan Akar, "Beraatimi istiyorum" dedi.

MAHKEME TUTUKLANMASINA KARAR VERDİ

Mahkeme de suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu ve kaçma şüphesini de göz önünde bulundurarak Hasan Akar'ın tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan Akar Metris Cezaevi'ne gönderildi. Duruşma da eksikliklerin giderilmesi için Temmuz ayına ertelendi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Akar'ın koridordaki görüntüsü

20.06.2017 - 12.41 Haber Kodu : 170620088_

20.06.2017 - 15.40 Haber Kodu : 170620153

======================

3 - YAĞMUR'UN AİLESİ VE MAKET KÖPRÜSÜ DE İSTANBUL'DA

Haber-Kamera: Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından dün İstanbul'a getirilen Hakkari'li  Aydın Güder ve kızı Yağmur'un bugün de annesi ve diğer kardeşleri İstanbul'a geldi. Aileyle birlikte babanın yaptığı köprü maketi de özel bir ambalaj içinde İstanbul'a getirildi.

Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Güder'in İstanbul'u görmek isteyen kızı Yağmur için yaptığı  ışıklı ve martı sesli 15 Temmuz Şehitler Köprüsü  maketi  haberlere konu olunca  baba ve kızı İBB  Başkanı Kadir Topbaş tarafından İstanbul'a davet edilmişti. Anne Hayat, kızları Pınar, Bahar, Elanur ile babaanneleri  de saat 14.30'da THY'nin tarifeli seferiyle bugün Hakkari'den İstanbul'a geldiler.  Aydın Güder'in 2.5 günde tamamladığı köprü maketi de uçaktan alınarak  İBB'ye götürüldü.

Görüntü Dökümü:

---------

-Ailenin havalimanında görüntüleri

-Köprü maketinin taşınması ve götürülmesi

20.06.2017 - 16.09 Haber Kodu : 170620162_Y

========================

4 - POLİSE BIÇAK ÇEKEN KABLO HIRSIZI BACAĞINDAN VURULARAK YAKALANDI

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

Başakşehir'de bir işyerine hırsızlık için giren şüphelilerden biri, olay yerine giden polis ekibine bıçakla saldırdığı sırada bacağından vurarak yakalandı. Şüphelinin beraberindeki kişiler ise çalıntı minibüsle kısa sürede olay yerinden uzaklaştı.

Olay, Başakşehir Toros Caddesi üzerindeki bir işyerinde bu sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre,

polis ekipleri bir işyerinin kepenklerini kesmeye çalışan hırsızlar olduğu yönündeki ihbarı değerlendirerek kısa sürede olay yerine geldi. Ekipler, şüphelilerden bazılarının bir minibüste olduğunu E.Y.'nin ise elinde kablolarla dışarıya çıktığını görmesi üzerine kısa bir süre yaya olarak kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacanın ardından çıkan arbedede E.Y. polis ekiplerine bıçak çekince bir polis E.Y.'yi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. E.Y.'nin yaralandığını gören minibüsteki şüpheliler ise kaçtı. Polis ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirerek olay yerine ambulans talep etti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan E.Y. hafif yaralı olarak gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. E.Y.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

3 AYRI HIRSIZLIK SUÇUNDAN KAYDI VAR

E.Y.'nin yapılan incelemesinde hırsızlık suçundan 3 ayrı kaydının bulunduğu belirlendi. Polis ekipleri, kaçan diğer şüphelilerin belirlenmesi için minibüsün plakasını sorguladı. Yapılan sorgulamada minibüsün çalıntı olduğu tespit edildi.

Öte yandan şüphelilerin çalıntı araçla sahurdan sonra bir TIR'dan malzeme çalmaya kalktıkları, şoförün uyanması üzerine açtıkları belirlendi. Ekipler kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü

-------------

(Güvenlik Kamerası)

-Minibüsün görüntüsü

-Kepengi tutan şüpheli

-Dükkandan çıkan E.Y.(Yeşil yelekli)

-Genel ve detaylar

20.06.2017 - 16.11 Haber Kodu : 170620164_

=====================================

5 - VELİEFENDİ HİPODROMUNDA DÜNYA MÜLTECİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Haber - Kamera: Erhan TEKTEN / İstanbul DHA

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Mülteciler Günü, Veliefendi Hipodromunda 1.000'e yakın sığınmacı çocuk ve ailesinin katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye Jokey Kulübünün (TJK) ikinci kez ana sponsoru olduğu BM Dünya Mülteciler Günü, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) himayesinde Maya Vakfı önderliğinde kutlandı. Etkinlik kapsamında çeşitli atölye çalışmaları ve çocuklara yönelik aktiviteler düzenlendi. Mülteci çocuklar Türkiye'de mutlu olduklarını, bu etkinliğinde çok güzel olduğunu söyledi.

ETKİNLİĞİN FİKRİ EN KÜÇÜK OĞLUNDAN...

Maya Vakfı Kurucu Başkanı Esra Özsüer, bu etkinliğin fikrinin en küçük oğlu Emir'den çıktığını belirterek, "Amacımız, aslında hepimizin eşit olduğu, hepimizin hak temellerini savunduğu, hiç kimsenin birbirinden ayrı olmadığı, seçimlerini bizim yapmadığımız çok güzel bir günde hep beraber hayatımıza kattığımız bir günü amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARA BURADA HAYATLARINDA UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜNÜ YAŞATMAYI AMAÇLIYORUZ"

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci ise, "Bugün dünya mülteciler günü, dünyada 65 milyon mülteci olduğu biliniyor. Ülkemiz olarak da mültecilere en çok kucak açan bir ülkeyiz. Mülteci sorununu çağımızın en büyük sorunlarından biri olarak görüyoruz. Biz 2 senedir bu organizasyona destek vererek üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Çocuklara burada hayatlarında unutamayacakları bir günü yaşatmaya çalışıyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Etkinlikten detaylar

-Çocukların oyun oynaması

-Mini konserler

-Çocukların yüzlerini boyamaları

-Çocukların konuşmaları

-Özsüer ile röp

-Ekinci ile röp

20.06.2017 - 16.19 Haber Kodu : 170620173

==========================

6 - 2. ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI'NDA YAŞANAN OLAYLARA İLİŞKİN İDDİANAME HAZIRLANDI

Haber: Yüksel KOÇ/İSTANBUL,

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda yaşanan olaylara ilişkin 16'sı tutuklu, 1'i firari olmak üzere 21 rütbeli asker ve 6 er hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, tüm sanıklar için, "Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs", "TBMM'yi ortadan kaldırmaya teşebbüs", "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak ve üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" iddiasıyla 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılmaları talep ediliyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'ın onayına sunulan iddianame, Başsavcı Fidan tarafından onaylanması durumunda İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilecek.

FETÖ'NÜN TARİHÇESİ

İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcıları Bülent Başar ve Hikmet Pak tarafından hazırlanan 397 sayfalık iddianamede, darbe gecesi tüm Türkiye'de yaşanan askeri hareketlilik, FETÖ'nün kısa tarihçesi, 27 şüphelilerin büyük bölümünün görev yaptığı Maltepe General Nurettin Baransel Kışlası 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda yaşanan askeri hareketliliğe yer verildi.

Tugay'da gözaltına alınacağı sırada çıkan kargaşadan faydalanarak firar eden Kurmay Albay İsmail Girgin ile 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Özkan Aydoğdu'nun şoförü Uzman Çavuş Muhammet Murat Duman'ın da şüphelileri arasında gösterildiği iddianamede, şüphelilerden 9'unun Harp Akademiler Komutanlığı'nda kurmay subay öğrencisi oldukları, bu öğrencilerin darbe girişimi gecesi 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na gelerek buradaki darbe faaliyetlerine iştirak ettikleri belirtiliyor.

İddianamede, bu davanın şüphelisi olmayan Maltepe Nurettin Baransel Kışlası 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Özkan Aydoğdu'nun darbenin Anadolu Yakası planlayıcısı olduğu, Anadolu Yakası'nda köprüler ve Sabiha Gökçen Havalimanı gibi noktalara askeri unsurları sevk emri verdiği anlatılıyor.

'GEREKİRSE HALKI EZECEKSİN'

Şüphelilerden 10 tanesinin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne zırhı araç ile sevk edildiği belirtilen iddianamede, bu şüphelilerin trafiğin tamamen tıkalı olması nedeniyle köprüye ulaşmadıkları, Kavacık'tan dönüş yaparken vatandaşların tepkisi ile karşılaştıkları belirtilerek, "Vatandaşların tepki göstermesi üzerine şüpheli Uzman Çavuş Selçuk Başeğmez diğer şüpheli Yüzbaşı Olgun Yıldız'ı arayarak olayları kendisine aktardı. Olgun Yıldız, 'Gerekirse halkı ezeceksin, geri dönmek asla yok' dedi" bilgisine yer verildi.

İddianamede, Fatih Sultan Mehmet kKprüsü'ne ulaşamayan bu 10 şüphelinin dönüş yaptıkları ancak kendi tugayları yerine Kenan Evren Kışlası'na gittikleri, burada gözaltına alındıkları belirtildi.

DESTEĞE GİTMİŞLER

Firari şüpheli Kurmay Albay İsmail Girgin'in de aralarında bulunduğu, 2 binbaşı ve 6 yüzbaşıdan oluşan 9 Harp Akademileri Komutanlığı öğrencisinin 15 Temmuz 2016 tarihinde 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevlendirildiği hatırlatılan iddianamede, bu kişilerin Sabiha Gökçen Havalimanı'nı işgale giden ekibe takviye amaçlı görevlendirildikleri ancak vatandaşların kışlanın kapısında yoğunlaşması nedeniyle kışladan çıkamadıkları belirtildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Albay Erkan Olgay'ın 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevi devraldığı,  bu devir sonrası Kurmay Albay İsmail Girgin'in tugayda çıkan karışıklıktan faydalanarak kaçtığı belirtildi.

İddianamede Girgin'in kaçış olayı şöyle anlatıldı:

ALBAY GİRGİN KARIŞIKLIKTAN FAYDALANARAK FİRAR ETTİ

"16.07.2016 günü saat 02.30 sıralarında Albay Erkan Olgay'ın 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda emir komutayı devraldığı, nizamiye bölgesinde şüpheli İsmail Girgin'i tespit ettiği ve kimlik kontrolü yaptığı, yanındaki askerlere telefonunun alınması ve kelepçelenmesi emrini verdiği, bu sırada tugay binaları istikametinden gelecek araç ve personele karşı mevzi alındığı sırada şüpheli İsmail Girgin'in kırışıklıktan faydalanarak kaçtığı ve yakalanamadığı, 667 Sayılı KHK ile ihraç edildiği, İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında yakalama kararı çıkarıldığı..."

ESKİ TUGAY KOMUTANININ ŞOFÖRÜ DE ŞÜPHELİLER ARASINDA

Şüphelilerden Uzman Çavuş Muhammet Murat Duman'ın darbede aktif rol oynayan ve darbe tarihinde 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Özkan Aydoğdu'nun makam şoförü olarak görev yaptığı, darbenin başarısız olması ile birlikte tugayda gözaltına alındığı belirtildi.

ÜÇER KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

İddianamede, darbe gecesi Harp Akademileri Komutanlığı'nda öğrenci subay oldukları halde 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na gelen şüpheliler Kurmay Albay İsmail Girgin, Kurmay Binbaşı Hakan Bolat, Kurmay Yüzbaşı Celil Aybar, Kurmay Yüzbaşı Abdullah Sezgin, Kurmay Yüzbaşı Yüksel Koçak, Kurmay Yüzbaşı Ali Cömert, Kurmay Yüzbaşı Fatih Hacıpaşalıoğlu, Kurmay Yüzbaşı Hakan Erol ve Yüzbaşı Hakan Tanrıkoluoğlu'nun mensubu oldukları birliğin dışına çıkarak başka bir birliğin emir-komutasına girdikleri, bu nedenle bu kişilerin silahlı terör örgütüne üye olduklarının kabulünün gerektiği ifade edildi.

Diğer 18 şüphelinin ise örgüt üyesi olmamakla birlikte bilerek örgüt adına suç işledikleri belirtilen iddianamede, tüm sanıkların, "Türkiye Cumhuriyet hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs", "TBMM'yi ortadan kaldırmaya teşebbüs", "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına bilerek suç işlemek" suçundan 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları isteniyor.

BAŞSAVCI FİDAN'IN ONAYI BEKLENİYOR

Başsavcı İrfan Fidan'ın onayına sunulan iddianame, onaylanması durumunda İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bakırköy Adliyesi İsmail Girgin Hasan Akar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title