Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 3

1- BELGRAD ORMANI'NDA "DİZİ EKİBİ MAHSUR KALDI" HAREKETLİLİĞİ (1)

Haber-Kamera: Ümit TÜRK İstanbul / DHA

Belgrad Ormanı'na çekim yapan dizi ekibinin yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldığı ihbarı üzerine kurtarma ekipleri harekete geçti.

"İçerde" dizisi oyuncularından Nebil Sayın, sosyal medya hesabından "80 kişi 20 araç 8 saattir Belgrad Ormanı'nda mahsuruz. Araçlar kara saplandı, yakıtımız bitiyor" yazdı. Sosyal medyadan yazılanlar ve telefon ihbarı üzerine AKUT da kurtarma çalışmalarına başladığını belirtti. Öte yandan kar kalınlığının artması üzerine Sarıyer Belediyesi'ne ait araçlar da Belgrad Ormanı'na giden yolu trafiğe kapattı.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

Belgrad Ormanı tabelası

Ormana giden karla kaplı yol

Belediye aracının yolu kapatması

07.01.2017 - 12.39 Haber Kodu : 170107087_

===========================

2- SEFER İPTALLERİ ARTIYOR; HAVALİMANINDA KUYRUKLAR UZADI

THY 5 BİN 900 YOLCUYU OTELLERE YERLEŞTİRDİ

Haber-Kamera : Murat ÇAKIR - İSTANBUL DHA

Kar yağışı nedeniyle İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzlerce sefer iptal olurken THY'de iptal edilen sefer sayısı 610'a ulaştı.

Atatürk Havalimanı'ndan uçuş yapan Türk Hava Yolları ile yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin bilet gişeleri ve kontuarlarında yolcular uzun kuyruklar oluşturdu. Yorulan yolculardan bazıları yerlere yattı. Bu arada THY'nin Dış Hatlar Terminali'nde bulunan CIP Salonu olarak hizmet veren giriş noktasında " İstanbul Lounge" yazısının altında yatan yolcular ilginç görüntüler oluşturdu. THY basın müşavirliğinden yapılan açıklamada 610 seferin iptal olduğu ve 76 seferin farklı meydanlara yönlendirildiği bildirildi. THY 5900 yolcusunu da otellere yerleştirirken 20 bin civarında kumanya dağıttı.

Açıklamada şöyle denildi:

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda 610 sefer iptal olurken, zaman zaman pistlerde oluşan buzlanma nedeniyle havalimanı kapalılığı kaynaklı olarak 76 seferimiz diğer meydanlara divert etmiştir.

Dün gece 5900 yolcumuz otellere alınmış olup 20 bin civarında kumanya dağıtılmıştır.

Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz

Görüntü Dökümü:

--------

-THY ve diğer havayolu şirketlerin önünde bilet gişeleri önünde kuyruklar

-Kontuarlarda uçmak için bekleyen yolcular

-Yolcuların yerlerde yatmaları

-Bir grup yolcunun " İstanbul Lounge " yazısı altında yatmaları

-İptal edilen seferlerin ekranlarda görüntüsü

07.01.2017 - 12.39 Haber Kodu : 170107088

===========================

3- TIR KAZALARI NEDENİYLE KAPANAN TEM TRAFİĞE AÇILDI

Haber: Sinan BİLGİLİ - İSTANBUL DHA

Bahçeşehir mevkiinde 9 TIR'ın karıştığı kaza nedeniyle kapanan TEM Otoyolu Edirne istikameti trafiğe açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden kazayla ilgili yapılan açıklamada, "Sabah saat 08.30 sıralarında TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkiinde 2 TIR kaza yaptı. Kazadan sonra ilk belirlemelere göre 7 TIR da kazaya karışarak yolu kapadı. Bölgeye vinç, çekici ve itfaiye araçları sevk edildi. Bariyerler kesilerek ters yönden ekip sevk edilmeye çalışılıyor" denilmişti.

Ekiplerin çalışmasıyla araçlar yoldan kaldırıldı, yol tekrar trafiğe açıldı

Görüntü Dökümü:

----------

-Kaza yapan TIR'lar (İBB kamerası)

-Yolda kalan araçlar

07.01.2017 - 09.56 Haber Kodu : 170107028

==========================

4- TEM OTOPARKI

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ - İSTANBUL DHA

TEM Otoyolu, adeta otoparka döndü. Dün akşam bastıran kar yağışı nedeniyle TEM'de ilerleyemeyen sürücüler, araçlarını yol kenarına bırakarak yaya olarak evlerinin yolunu tuttu. Bugün TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkii Ankara istikametinde çok sayıda aracın yol kenarlarında park halinde olduğu görüldü. Araçlar, kar yağışının devam etmesi nedeniyle sahipleri tarafından henüz alınamadı.

Görüntü Dökümü:

----------

-TEM'de kar yağışı

-Yol kenarındaki çok sayıda araç

-Yol açma çalışmalarından görüntüleri

07.01.2017 - 11.44 Haber Kodu : 170107070

=========================

5- YOLDA BIRAKTIKLARI ARAÇLARINI ALMAYA GELDİLER

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHA

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle otobüs ve minibüsler trafikte kalınca vatandaşlar yoğun kar yağışı altında yürümek zorunda kaldı. Yollar kapanınca vatandaşlar araçlarını yol kenarına bıraktı. Yollar otoparka döndü. TEM Otoyolunda yol kenarında uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı vatandaşlar akşam bıraktıkları otomobilleri almaya geldi.

Görüntü Dökümü:

-------

-Basın ekspres yolu

-Yol kenarında bekleyen araçlar

-Sürücü ile röp

-Kar temizleme çalışmaları

-TEM otoyolundan görüntüler

-Yoğun kar yağışı

-Yol kenarındaki araçlar

-Mahmutbey gişeler

-Yol kenarındaki araçlar

-Araç sürücüsü ile röp

-Detaylar

07.01.2017 - 12.21 Haber Kodu : 170107077

==========================

6- DEFİLEDE 'ÇOCUK İSTİSMARI' MESAJI

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL,

İstanbul Toplumsal Gelişim Derneği tarafından düzenlenen 'Çocuk İstismarına Hayır' adı verilen etkinlik kapsamında yapılan defilede cinsel istismarına karşı mesaj da verildi.

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde dün akşam düzenlenen etkinlikte 'Çocuk İstismarına Hayır' diyen kişi veya kuruluşlar bir araya getirilmek istendi. Ancak, İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle aralarında yılların sanatçıları Orhan Gencebay, Ferhan Şensoy, Hakkı Bulut gibi isimlerin 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görülmesine rağmen birçok davetli gibi gelemedi. İstanbul Toplumsal Gelişim Derneği'nin öncülük ettiği geceyi manken Tuğçe Sarıkaya sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede Asil Çağıl Koreografisiyle Süleyman Tezcan Fashion Show'da Zeliha Çal,Sibel Demiralp, Parıl Erdem, Gözde Coşkun ve Olga Fabi gibi mankenler yer aldı. Defilenin sonunda üzerinde kirli el izleri bulunan beyaz renkli elbise giyen manken, Sezen Aksu'nun 'Küçüğüm' şarkısı eşliğinde sahneye çıktı ve 'Çocuk İstismarına Hayır' mesajı verildi. Etkinlik 2016 Yılının En İyileri ödül töreni ile sona erdi.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunurken salonda bulunanlar

-Defileden görüntüler

-Defilede 'Çocuk İstismarı' mesajı verilen kostüm

07.01.2017 - 11.50 Haber Kodu : 170107071_

====================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title