Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 3

1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ŞEHİT KAYMAKAMIN CENAZESİNE KATILMAK İÇİN SAKARYA'YA GİTTİ

Haber : Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'in Derik Kaymakamlığı'na düzenlenen terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün cenazesine katılmak üzere Sakarya'ya gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan çıkarak yakındaki helikopter pistine geçti.

ELELE YÜRÜDÜLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, el ele helikopter pistine yürüdü. Erdoğan yürüdüğü sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da el salladı. Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Enerji Bakanı Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Helikopter pisti çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Polis ve özel harekat ekiplerinin yanı sıra bir itfaiye aracı, bir ambulans da hazır bekletildi. Erdoğan'ı taşına helikoptere ayrıca bir özel harekat helikopteri de eşlik etti.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Erdoğan ve bereberindekilerin helikoptere yürümesi

Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın el ele tutuşması

Erdoğan'ın el sallaması

Helikopterin gidişi

Özel harekat helikopterinin görüntüsü

Güvenlik önlemlerinden görüntüler

Detaylar

=============================

2- NUMAN KURTULMUŞ GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş,

"(ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ) Biz bu çalışmaları MHP ile belli bir noktaya getirdik. Gönlümüz arzu eder ki CHP'de bu anayasa değişiklik sürecine katkı sunsun"

"330'un bulunma ihtimali görülmüştür. AK Parti olarak süreci daha fazla uzatmadan önümüzdeki günlerde yasal sürecin tamamlanması için TBMM'ye değişiklik teklifi gönderilecektir"

"(DERİK KAYMAKAMININ ŞEHİT EDİLMESİ) Bu cinayetin arkasındaki bütün unsurlar ortaya çıkartılacaktı"

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN - İSTANBUL DHA

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Sosyologlar Derneği tarafından düzenlenen İslam Düşüncesi ve Sosyoloji Sempozyumunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"CHP'DE BU ANAYASA DEĞİŞİKLİK SÜRECİNE KATKI SUNSUN"

Anayasa değişikliği ile ilgili soruya Kurtulmuş, "MHP'de görüşlerini başından itibaren ortaya koydu. Biz bu çalışmaları MHP ile belli bir noktaya getirdik. Gönlümüz arzu eder ki CHP'de bu anayasa değişiklik sürecine katkı sunsun. Burada kendi görüşlerini ortaya koysun. Çünkü Anayasa bütün milletin anayasasıdır. Başından itibaren ifade ettiğimiz husus da şu; Nihayetin de AK Parti'nin anayasa yapma çoğunluğu yok. Bunun için parlamento içinde diğer partilerin milletvekillerinin oylarına ihtiyacımız var. Anayasa oylamaları parti grup kararlarıyla olmaz. Milletvekilleri kendi özgür iradeleri ile gelir kişisel olarak oy kullanır. Biz de bu görüşmelerin sonunda 330'u bulduğumuza kanaat getirdiğimiz anda süreci hızlandırır meclise göndeririz. 330'un bulunma ihtimali görülmüştür. AK Parti olarak süreci daha fazla uzatmadan önümüzdeki günlerde yasal sürecin tamamlanması için TBMM'ye değişiklik teklifi gönderilecektir. 367'nin üstünde oy alsak bile yani parlamentodan verilen kararla Anayasa değişikliği gerçekleşmiş olsa bile bunu millete götürüp sormayı tercih ederiz. Türkiye'de özellikle yönetim sistemi bakımından çok köklü bir değişiklik gündeme gelecektir. Türkiye'de millete gidildiği zamanda çok büyük bir çoğunlukla bu anayasa değişikliğinin geçeceğini ümit ediyoruz. Böylece Türkiye başkanlık sistemi ile ilgili tartışmaları geride bırakacak. Bundan sonra yeni Türkiye istikametinde Türkiye'nin terör örgütleri ile mücadelesinde çok daha etkin hale getirmek, bir taraftan da Türkiye'nin çok daha güçlü ekonomik ve siyasi olarak güçlü bir Türkiye olması istikametindeki adımlarını atarak yoluna devam edecektir. Ümit ediyorum kısa süre içerisinde süreç tamamlanır" şeklinde cevap verdi.

"ASLINDA DERİK KAYMAKAMINA KARŞI BİR EYLEM YAPMADILAR"

Derik Kaymakamı'nın şehit edilmesinin arkasında köstebeklerin olduğu iddialarının sorulması üzerine Kurtulmuş, " Bu olayın içerinde kim varsa içeriden bir köstebek ona yardım eden başkaları, onlara dışarıda yardım eden kim varsa hepsinin burnunda fitil fitil getirilecektir. Zaten bu saldırıları neden yapıyor bu hainler? TSK ve emniyet kuvvetleri tüm imkanları ile bölücü terör örgütü ile büyük mücadele veriyor. Her gün 10'larla ifade edilen terör örgütü üyesi etkisiz hale getiriliyor. Bu atanan büyükşehir ve ilçe başkanları marifetiyle hizmetten mahrum kalmış Kürt kardeşlerimize bölge halkımıza büyük hizmetler geliyor. Hazmedemedikleri o. Derik kaymakamımızın şehit edilmesindeki temel neden budur. Aslında Derik kaymakamına karşı bir eylem yapmadılar. Derik halkına karşı bir eylem yaptılar. Aslında Derik halkını cezalandırıyorlar. Bu hain çete mutlaka bu yaptığının hesabını verecek. Özel olarak da bu cinayetin arkasındaki bütün unsurlar ortaya çıkartılacaktır" yanıtını verdi.

"YENİ BİR SÜRECİN BAŞLADIĞINI NEREDEN GÖRÜYORUZ"

ABD'de yeni başkanın seçilmesinden sonra Fetullah Gülen'in iadesi ile ilgili ne gibi gelişmelerin olduğunun sorulması üzerine ise Kurtulmuş, "Şimdi biz FETÖ'nün yani 'Feto'nun daha doğrusu, Türkiye'ye iade edilmesi, bu iade süreci içerisinde de tutuklaması ile ilgili taleplerimizi defa etle her platformda Amerikalı yetkililere ilettik. Onlar da bize bunun bir hukuki süreç olduğunu belirttiler. Biz de onlara dedik ki; Feto'nun Türkiye iade edilmesinin Amerikan menfaatleri bakımından da doğru olacağına ilişkin niyetlerinizi ortaya koyun. Hukuk bir şekilde işler. Şimdi yeni başkanın seçilmesi ile birlikte ümit ediyoruz ki ilk gelen sinyaller, muhtemelen etrafında yer alacak olan danışmanlardan gelen sinyallerde FETÖ ile ilgili süreçte yeni yönetimin Feto'yu değil Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk halkını tercih edeceği yönündedir. Yeni bir sürecin başladığını nereden görüyoruz. FETÖ'ye yakın olan çevrelerinde telaş içerisinde aman ha sakın ha Feto'yu, bizleri Türkiye'ye iade etmeyin şeklinde bir telaşı sergiledikleri görülüyor. " ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:

----------

-Kurtulmuş'un soruları yanıtlaması

12.11.2016 - 14.00 Haber Kodu : 161112081

============================

3- 35. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI TÖRENLE AÇILDI

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman,

"Almanya ile her türlü işbirliğine hazırız. Kitaplar, aynı dili konuşmasak dahi aynı duyguları paylaşmaya iten kültürel ve sanatsal eserlerdir"

Almanya Devlet Bakanı Maria Böhmer,

"Almanya'dan bakınca, özellikle zor zamanlarda iletişim ve diyaloğun şart olduğunu söylemek istiyorum. Türkiye meclisiyle birlikte ve hem de toplumla birlikte olmamız gerekir ve özellikle kültürel bağlarımızı güçlendirmek istiyoruz"

Prof. Dr. İoanna Kuçuradi,

"Şu anda ülke olarak en büyük ihtiyacımız, olan bitenlere felsefi değer bilgisiyle, insan hakları bilgisiyle bakmak, ve o zaman gördüklerimize dayanarak yarını oluşturmaktır"

Haber-Kamera: Enver ALAS / İstanbul, DHA

'35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı' ve '26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı' Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. Ana teması Felsefe ve İnsan olan fuarın açılışı için tören düzenlendi. Törene, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Almanya Devlet Bakanı Maria Böhmer, fuarın Onur Yazarı Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan, Türkiye Yayıncılar birliği Başkanı Metin Celal, TÜYAP Tüm Fuarcılık A.Ş Kültür Fuarları Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu ile yerli ve yabancı yazarlar, yayıncılar ile davetliler katıldı.

Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman açılışta yaptığı konuşmada açılış törenine Bakan Nabi Avcı'nın katılacağını ancak son anda programında yaşanan olağanüstü bir değişiklik nedeniyle katılamadığını belirtti. İstanbul'un kitap fuarıyla ayrı bir güzel olduğunu belirten Yayman, fuarın Avrupa'nın en büyük fuarı olduğunu bununla da iftihar ettiklerini kaydetti.

BAKAN YARDIMCISINDAN ALMANYA İLE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ MESAJI

Konuşmasında Türkiye ile Almanya arasındaki kültür ve sanat ilişkilerine değinen Bakan Yardımcısı Yayman, "Almanya ile her türlü işbirliğine hazırız. Kitaplar, aynı dili konuşmasak dahi aynı duyguları paylaşmaya iten kültürel ve sanatsal eserlerdir. Bakanlığımız ve Almanya Dışişleri Bakanlığı işbirliğiyle 2010 yılından itibaren Tarabya çeviri ödüllerini veriyoruz" diye konuştu.

ALMAN BAKAN BÖHMER: "ZOR ZAMANLARDA İLETİŞİM VE DİYALOG ŞART"

Alman Bakan Böhmer ise iki ülke arasında kültürel bağların güçlendirilmesini istediklerini dile getirdi. Böhmer, "Almanya'dan bakınca, özellikle zor zamanlarda iletişim ve diyaloğun şart olduğunu söylemek istiyorum. Türkiye meclisiyle birlikte ve hem de toplumla birlikte olmamız gerekir ve özellikle kültürel bağlarımızı güçlendirmek istiyoruz. Çünkü Türkiye gerçekten zor zamanlar yaşıyor. Çok insan endişeli Türkiye'de ama Almanya'da da insanlar endişeli...Yakın zamanda darbe girişimi oldu. Geçen hafta Ankara'daydım ve meclisi ziyaret ettim. Orada bombalanan yeri gördüm, resimlerden, fotoğraflardan görüldüğü gibi değil... İnsan kendisi görünce çok farklı. Darbeciler demokrasinin kalbini hedef aldılar ve demokrasiyi savunan insanları hedef aldılar. Sizinle birlikte matem içindeyiz" dedi.

"GEÇEN YIL 550 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI"

Törende konuşan TÜYAP Tüm Fuarcılık A.Ş Kültür Fuarları Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu da İstanbul Kitap Fuarını 35. kez düzenlemenin övüncü içinde olduklarını söyledi. Kavukçuoğlu, "Fuarımız gerek ziyaretçi gerekse de yayınevlerinin katılımı açısından her yıl artış gösteriyor. Aynı başarıyı bu yıl 26.'sı düzenlenen İstanbul Sanat Fuarı için de söyleyebiliyoruz. İstanbul Kitap Fuarı geçen yıl 550 bin ziyaretçiyi ağırladı. Buradan bakacak olursak İstanbul Kitap Fuarı Avrupa'nın ziyaretçi açısından en büyük kitap fuarıdır" dedi.

HIZLAN: "FUARLAR KİTAP SEVGİSİNİ ATEŞLİYOR"

Doğan Hızlan ise konuşmasında Almanya'nın onur konuğu olmasının önemli olduğunu söyledi. Fuarların kitap okumadaki önemine değinen Hızlan, "40 yıldır Frankfurt Kitap Fuarı'na giderim. O fuarın kitap sevgisini yayılmasında başlatıcı, ateşleyici bir yer olduğu kanısındayım. 35 yıl belki kısa ancak fuar için çok uzun bir yıl. Fuarların kitap okumada çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Kitap fuarlarında imza günleri var, söyleşiler var. Buralarda yazarlarla bir araya geleceksiniz" ifadelerini kullandı.

KUÇURADİ, FELSEFE VE İNSAN TEMASI ÜZERİNE KONUŞMA

Kitap Fuarının bu yıl ki Onur Yazarı Prof. Dr. İoanna Kuçuradi ise ana temanın 'Felsefe ve İnsan' olmasının çok önemine değindi. Prof. Dr. Kuçuradi, şunları söyledi: "Şu anda ülke olarak en büyük ihtiyacımız, olan bitenlere felsefi değer bilgisiyle, insan hakları bilgisiyle bakmak, ve o zaman gördüklerimize dayanarak yarını oluşturmaktır. Böyle bir yarını oluşturma adına kitapların bilgisayarlardan okunduğu bir dönemde bol bol kitap kokusunu almayı sağlayan 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın buna katkıda bulunması dileğiyle temayı felsefeye ayıranlara ve beni onur yazarı olmama karar verenlere şükranlarımı dile getirmek istiyorum."

Konuşmaların ardından protokol üyeleri birlikte, Uluslararası İstanbul Kitap ve Sanat Fuar'larının açılışı için kurdele kestiler.

Görüntü Dökümü

--------------------

-Törenden görüntüler

-Katılımcılar

-Bakan yardımcısı ve Alman Bakan'ın görüntüsü

-Yazarlar

-Konuşmalar

-Deniz KAvukçuoğlu'nun konuşması

-Metin Celal'in konuşması

-Doğan Hızlan'ın konuşması

-İoanna Kuçuradi'nin konuşması

-Alman Bakan'ın açıklamaları

-Hüseyin Yayman'ın konuşması

-Kurdele kesimi

-Genel ve detaylar

12.11.2016 - 14.54 Haber Kodu : 161112097

===============================

4- KİTAP FUARINDA TUTUKLU YAZAR VE GAZETECİLER İÇİN EYLEM

Haber-Kamera: Enver ALAS,İSTANBUL / DHA

Türkiye Yazarlar Sendikası üyesi bir grup, tutuklu yazar ve gazeteciler için eylem yaptı.

Bugün açılışı yapılan 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na gelen Türkiye Yazarlar Sendikası üyesi bir grup, ellerinde Aslı Erdoğan, Necmiye Alpay ve Cumhuriyet Gazetesi Kitap Eki Yönetmeni Turhan Günay'ın resimlerinin bulunduğu dövizlerle fuar salonlarında tur attı. Grup yürüyüş boyunca sık sık, "Gazeteciler terörist değildir", "Yazarlar hain değildir" şeklinde sloganlar attı.

Grubun eylemine fuarda bulunan ziyaretçiler de alkışlarla destek verdi. Fuarın girişine gelen grup, daha sonra burada kısa bir açıklama yaptı.

Öte yandan aynı dakikalarda bir kadın eylemci, Yeni Akit gazetesi standının önüne giderek gazeteyi protesto etti.

Görüntü Dökümü

-----------------

-Şair ve yazarların eylemi

-Dövizler

-Slogan atılması

-Tutuklu yazarlara destek konuşmaları

-Alkışlar

-Grubun dağılması

===============================

5- KAPATILAN ASKERİ OKULLARIN AÇILMASI İÇİN GÖSTERİ DÜZENLEDİLER

Haber: Mustafa ÖZDABAK -Kamera: Özgür EREN İSTANBUL

Beşiktaş'ta bir siyasi parti ve bazı STK'lar, Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan harp akademileri, askeri liseler ve astsubay hazırlama okullarının tekrar açılması için düzenledikleri gösteride, "Nöbetteyiz, tüm askeri okullar açılsın" dediler.

Beşiktaş Demokrası Anıtı'nda toplanan Vatan Partisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği'nin de desteklediği topluluk, saat 13.00'te, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Askeri okullar kapatılamaz" diye slogan attı. Daha sonra Güneydoğuda terörle mücadelede şehit düşen asker ve polisler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından İstiklal Marşı okundu.

POLİTİKACILARA ASKERLİĞİN BİR RUH OLDUĞUNU ANLATMALIYIZ

Söz alan Prof. Dr. Celal Şengör; "Ordumuz, aklın emrinde olacaktır. Başka hiçbir şeyin değil. O akıl vatanı ve milleti müdafayı gerektirir. Ama kendimizi müdafa etmeyecek kadar da enayi değiliz. Dolayısı ile biz çocuklarımıza en küçük yaşta bunu öğretmek istiyoruz. Bunun için askeri liselerimiz, harp okullarımız, askeri meslek yüksek okullarımız, GATA önemlimidir. Siz bir hekimi yetiştirirsiniz. Ama kurşun yağmuru altında ameliyat yapmayı zor öğretirsiniz. Askeri okullar şarttır. Biz sayın politikacılarımıza şunu anlatmak zorundayız. Askerlik bir meslek değil, bir ruhtur" dedi.

DARBE GİRİŞİMDE BULUNANLAR ASKERİ OKULLARIN RUHUNU ALMIŞ KİŞİLER DEĞİL

Emekli Tuğgeneral Süha Tanyeri de yaptığı açıklamada, "Ben vatanını seven bir fert olarak 1972 yılında nasıl mezun olduysam, ondan sonra bir milim değişmedim. Değişemedim. Çünkü askeri okulda aldığım değerler doğruydu. Aldığım değerler gerçekti. Her zaman Kuleli Askeri Lisesi'nden mezun olmanın gururunu yaşadım. Şimdi birileri tarafından yetiştirilip, büyütülen, birileri tarafından da devletin çeşitli kademelerine yerleştirilen kişiler, 15 Temmuz'da silahlı kuvvetlerin içinden de çıkarak, bir darbe girişiminde bulundular. Bu darbe girişiminde bulunanlar kesinlikle Kuleli'nin veya askeri okulların ruhunu almış kişiler değildir. Bunlar oraya bizzat bu şekilde yerleştirilen kişilerdir. Umuyorum ve diliyorum ki bu yanlışlıktan birgün dönülecek. Askeri okullar açılacak. Pırıl pırıl gençler yetiştirilecek" dedi.

Görüntü Dökümü

--------

-Grubun ellerindeki dövizlerden görüntü

-Grubun slogan atması

-Grubun ellerindeki pankarttan görüntü

-Prof. Dr. Celal Şengör'ün açıklaması

-Emekli Tuğgeneral Süha Tanyeri'nin açıklaması

-Genel ve yakın detaylar

==================================

6- ÇÖP KONTEYNERİNDEKİ BATTANİYEYE SARILI CESEDİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ: 3 KİŞİ ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

Haber-Kamera: Ersan SAN - İSTANBUL DHA

Esenyurt'ta Suriyeli Ahmad Zahra'yı öldürdüğü iddiasıyla eşinin de aralarında bulunduğu 3 kişi adliyeye sevkedildi.

Esenyurt Fatih Mahallesi'nde geçtiğimiz gün belediye temizlik işçileri konteyneri çöp aracına boşaltacağı sırada çarşafa ve battaniyeye sarılı ceset buldular. Polis ekipleri çöpte bulunan cesedi konteynerle birlikte emniyet otoparkına götürüp inceleme başlattı. Yapılan incelemede 19 kez bıçaklanarak öldürülen kişinin 38 Yaşındaki Ahmad Zahra olduğu tespit edildi.

Yapılan soruşturmada Ahmad Zahra'nın eşi Meryem Mehne'nin (27) Ahmad Abustef'le (28) birlikte olduğu ve Zahra'nın bu ilişkiyi öğrendiği ileri sürüldü. İddiaya göre, olay günü işten erken eve gelen Ahmad Zahra, Ahmad Abustef'i evde görünce ikili arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Abustef ve Meryem Mehne, Ahmad Zahra'yı bıçaklayarak öldürdü. Ahmad Zahra cinayetiyle ilgili olarak eşi Meryem Mehne, sevgilisi Ahmad Abustef ile baldızı Nede Muhanne gözaltına alındı. Esenyurt Asayiş Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevkedildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevkedilen şüphelilerden Ahmad Abustef ve Meryem Mehne tutuklandı, Nede Muhanne ise serbest bırakıldı

Görüntü Dökümü:

-------------

-Şüphelilerin adliyeye sevki

-Olay günü çekilen arşiv görüntüler

12.11.2016 - 13.02 Haber Kodu : 161112079_

====================================

7- MOTOR YERİNE KAÇAK SİGARA ÇIKTI

Haber: Ersan SAN - İSTANBUL DHA

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Dargeçit'te yol kontrolü yaptığı sırada şüpheli bir otomobili durdurdu. Otomobili inceleyen ekipler gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Aracın kaputunu açan polis ekipleri, kartonlar halinde kaçak sigara ele geçirdi. Aracı detaylı inceleyen ekipler, bir çok bölümünde gizlenmiş yaklaşık 500 karton kaçak sigara ele geçirdi.

Polis, araç sürücüsünü gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne götürdü.

Görüntü Dökümü:

---------

-Araçtaki inceleme

-Ele geçirilen kaçak sigaralar

12.11.2016 - 14.04 Haber Kodu : 161112082

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Mardin Derik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title