Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 2

(operasyon anı görüntüleriyle) 1-FETÖ ŞÜPHELİSİ ESKİ SAT KOMANDOSUNUN EVİNİN BODRUMU CEPHANELİK ÇIKTIHaber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İhsan YALÇIN - İSTANBUL DHAÜmraniye'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan eski SAT komandosunun evinin bodrumunda silah ve mühimmat ele geçirildi.

(operasyon anı görüntüleriyle)

1-FETÖ ŞÜPHELİSİ ESKİ SAT KOMANDOSUNUN EVİNİN BODRUMU CEPHANELİK ÇIKTI

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İhsan YALÇIN - İSTANBUL DHA

Ümraniye'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan eski SAT komandosunun evinin bodrumunda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen bir soruşturma kapsamında, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle ihraç edilen ve tutuklanan Deniz Astsubay Kıdemli Çavuş Levent Ö'nün evinin bodrum katında arama yaptı.  Aramada, çantaların içinde 2 adet MP5 makineli tabanca,  2 adet piyade tüfeği, 600 mermi, 4 çelik yelek, 2 adet lazer ve çeşitli askeri malzeme ele geçirdi.

Aramanın, Levent Ö'nün son görev yaptığı askeri birlikteki sayımda eksik çıkan bazı teçhizatların, şüphelinin zimmetinde olduğunun tespit edilmesi üzerine gerçekleştirildiği öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

---------------

EK GÖRÜNTÜ

-Operasyon anına ilişkin görüntüler

////////

-Binanın bodrumundan çıkan malzemeler

-Genel ve Detay

19.07.2017 - 11.47 Haber Kodu : 170719030_

======================

2- İSTANBUL'U "SÜPER HÜCRE"NİN VURDUĞU İLK ANLAR

En çarpıcı görüntüler o dakikalarda ortaya çıktı

Haber-Kamera: Ali AKSOYER - Hasan YILDIRIM - İSTANBUL DHA

İstanbul'un üzerini saat 08.30 sıralarında bir anda siyah bulutlar sardı, hava karardı. Aniden fırtına çıktı. Taksim Meydanı'ndakiler yürümekte zorlandı, fırtınanın şiddetiyle ağaçlar kırıldı. ve saniyeler sonra sağanak yağmur İstanbul'da başladı.

Görüntü Dökümü:

--------

-İstanbul'un üzerindeki bulutlar

-Biranda havanın kararması

-Ağaçların fırtınayla savrulması

-Yürümekte zorlananlar

-Bastıran sağanak yağmur

19.07.2017 - 10.36 Haber Kodu : 170719023

================================

3- SELİN DURDURDUĞU YENİKAPI-OTOGAR VE YENİKAPI-KİRAZLI METRO SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

Haber - Kamera: Enver ALAS - İstanbul / DHA

İstanbul'da dün etkili olan kuvveti yağış sonrası yaşanan sel baskınlarıyla duran Yenikapi-Otogar ve Yenikapı-Kirazlı metro seferleri yeniden başladı.  Dün sabah saatlerinden metro seferleri bugün 10.50 itibariyle yeniden başladı.

Öte yandan kapalı olan Yenikapı-Haliç metro hattında ise çalışmalar halen devam ediyor. Bu hat üzerindeki istasyonlarda ekiplerin çalışmaları sürerken, bu hattın da gün içerisinde ilerleyen saatlerde açılması bekleniyor.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Aksaray Metro İstasyonu'ndan görüntüler

-Metroyu kullanan vatandaşlar

-bilet dolduranlar

-Metrodan çıkanlar

-Çalışma yapan görevliler

Genel ve detaylar

19.07.2017 - 11.47 Haber Kodu : 170719032

============================

4- İŞTE SON 32 YILIN EN YOĞUN YAĞIŞININ BARAJLARA ETKİSİ

Haber: Gökhan DANACI - İSTANBUL DHA

İstanbul'a dün son 32 yılın en yoğun yağışı düştü. Metrekareye; Silivri'de 128 kg, Üsküdar'da 108 kg, Beykoz'da 85, Sarıyer'de 80 kg yağmur yağdı. Peki yağışın barajlara etkisi ne oldu.

İstanbul'un barajlarda dün doluluk oranı yüzde 73,12'ydi. İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Büyükşehir Beledeyi Başkanı Kadir Topbaş'ın 'Afet' olarak nitelendirildiği yağışla İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde 74,06'ya çıktı.

Görüntü Dökümü:

-------------

-İSKİ'nin barajlardaki dolulukla ilgili grafikleri

-Barajların havadan görüntüsü (arşiv)

19.07.2017 - 09.52 Haber Kodu : 170719012_

=========================

5-  SU ÇEKİLDİ ANCAK KUM TORBALI ÖNLEM DEVAM EDİYOR

Eminönü'nde çarşının da yer aldığı alt geçit kum torbalı önleme rağmen sele teslim olmuştu.

Alt geçide dolan su tahliye edildi ancak kum torbaları kaldı.

Alt geçidi kullananlar kum torbaları nedeniyle zor anlar yaşıyor

Haber-Kamera: Murat VAROL - İSTANBUL DHA

İstanbul'da su baskınlarının yaşandığı yerlerden biri olan Eminönü'ndeki alt geçitlerde su tahliyesi tamamlandı. Ancak su baskını önlemesi için konulan kum torbaları kaldı.  Alt geçidi kullanmak isteyenler merdivenlerin başına konulan kum torbalarının üstünden geçerken güçlük çekiyor. Düşme tehliyesine neden olan kum torbaları çarşının da bulunduğu alt geçidi kullananlara zor anlar yaşatıyor

Görüntü dökümü

-----------

-Alt geçit

-Kum torbalari

-Merdivenlerden goruntu

-Vatandaşların kum torbalarınin üzerinden geçmesi

19.07.2017 - 11.44 Haber Kodu : 170719031

============================

6- İTO, FETÖ ANA DARBE DAVASINA MÜDAHİLLİK TALEBİNDE BULUNDU

İTO Başkanı İbrahim Çağlar,

"İstanbul Ticaret Odası olarak 400 bin üyemizin bu darbe girişiminde gördüğü mağduriyetini de göz önüne alarak davaya müracaatımızı yaptık"

Haber-Kamera: Ümit TÜRK İstanbul / DHA

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 15 Temmuz darbe girişiminde üyesi olan 400 bin şirketin ekonomik açıdan zarara uğratıldığı gerekçesiyle İstanbul'daki ana darbe davasına müdahillik talebinde bulundu.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul'daki eylemleri organize eden Yurtta Sulh Konseyi üyelerinin yargılandığı İstanbul'daki ana darbe davasına "suçtan zarar gören" sıfatıyla müdahillik talebinde bulundu. İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç ile İTO Genel Sekreteri Ömer Bal, bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giderek davanın görüldüğü İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe sunarak müdahillik talebinde bulundu. Heyet, daha sonra adliye önünde konuya ilişkin basın açıklaması yaptı.

"400 BİN ÜYEMİZİN DARBE GİRİŞİMİNDE GÖRDÜĞÜ MAĞDURİYETİ GÖZ ÖNÜNE ALARAK..."

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "İstanbul'daki iş dünyası adına FETÖ/PDY davalarına müdahillik talebinde bulunmak için adliyeye geldik. Bununla ilgili dilekçemizi verdik. İstanbul Ticaret Odası olarak 400 bin üyemizin bu darbe girişiminde gördüğü mağduriyetini de göz önüne alarak davaya müracaatımızı yaptık. Bundan sonra, üyelerimizin haklarını korumak adına bu davaların yakından takipçisi olacağız " dedi. İTO Başkanı Çağlar, "Toplam bir zarar var mı" sorusuna da, "rakamlarla böyle bir zararı açıklamak mümkün değil ama bu hain darbe girişiminden dolayı hem ülkemizde hem de uluslararası camiada elbetteki kayıplarımız oldu" cevabını verdi.

"248 MECLİS ÜYEMİZİN TAMAMIYLA BİR KARAR ALDIK"

İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç de, "İTO meclisi olarak da 248 meclis üyemizin tamamıyla bir karar aldık ve yönetim kurulumuza bu davalara katılma konusunda tüm yetkilerimizle katılma imkanı verdik. Hem yurt içinde hem de gerekirse yurt dışında da bu davaların çok yakın takipçisi olacağız. Ülkemizin geleceğine nifak sokmak isteyen bu terör örgütüne karşı her aşamada müdahil olmak ve üzerimize düşen vazifeyi sonuna kadar yapmak için gerekli adımları atmaktan hiç çekinmeyeceğiz" diye konuştu.

DİLEKÇEDEN...

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na sunulan dilekçede şu ifadelere yer verildi; "Sanayimiz kendi kendine yetebilme çabasında, Devletin teşvikleriyle uçağını, tankını, iHA'larını, silahlarını yapma yolunda mesafeler kat etmekte; insanlarımızın gelir düzeyi refah seviyeleri gözle görülür biçimde artmakta; Devletin mega projeleri hayata geçmiş, özel sektör yatırımları teşvik paketleriyle açıkça ve gözle görülür biçimde artmış, havaalanlarımız en gelişmiş ülkeleri kıskandıracak sayı ve imkanlara kavuşmuş, kişi başına gelir seviyemiz keza gözle görülür artışlar göstermiş, turizm gelirlerimiz katlanarak artmış, tesislerimiz aranan noktalar haline gelmişken, ülkemizin önemli fonksiyonel ve sorumlu bir kuruluşu olarak, kurumsal kimliğimiz ve üyelerimizle birlikte, bu hain FETÖ kalkışmasından görülen zararlarımızın açık olduğunu belirtir, müdahale talebimizin kabulüne karar verilmesini talep ederiz"

Görüntü Dökümü:

-------------------------

İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın konuşması

İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması

Genel ve detay görüntüler

19.07.2017 - 11.03 Haber Kodu : 170719029

==========================

7- FETÖ İTİRAFÇISI ESKİ SAVCIYA İLK DURUŞMADA TAHLİYE...

"Dini duygularım istismar edilerek aldatıldığımı düşünüyorum"

Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHA

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün yargı yapılanmasına yönelik soruşturma sürecinde, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak örgüt hakkında bilgiler veren tutuklu eski savcı Turhan Turunç ilk duruşmada tahliye edildi. Turunç savunmasında, "Dini duygularım istismar edilerek aldatıldığımı düşünüyorum" diyerek pişman olduğunu söyledi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi talep edilen tutuklu sanık Turhan Turunç getirildi. Savunmasına darbeyi lanetleyerek başlayan sanık Turhan Turunç, örgütle 1994 yılında staj döneminde tanıştığını söyledi. Turunç, "Kurgu soruşturmalar açmadım. Örgüt okullarında okumadım. Örgüt elemanlarının çocuklarıma isim koymasına izin vermedim. Işık evlerinde yetişmedim. Hiçbir mahrem toplantıya katılmadım. 1991'de yapılan hakimlik sınavına kendim çalıştım. FETÖ soruşturmalarında görev almadım. YARSAV'a ve hiçbir yargı derneğine üye olmadım. Örgütün yaz kampı toplantılarına bir kez katıldım" dedi.

HSYK SEÇİMLERİNDEN ÖNCE BYLOCK KULLANMAYA BAŞLAMIŞ

Bylock kullanmaya 2014 Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimlerinden önce başladığını belirten Turhan Turunç, "Dua mahiyetinde yazılar geliyordu. Gizli haberleşme ağı olduğunu bilmiyordum. Yapıyla tanıştığımda Kuran okumayı bilmezdim. Son dönemde öğrendim. Örgütün istişare toplantılarına katıldım. Bu toplantılarda dini konular, gündeme ilişkin konular konuşulur, Fetullah Gülen'in CD'leri izletilirdi" diye konuştu. Turunç, aynı adliyede görev yapan 5-6 meslektaş için oy istediğini ve hakim savcıların kimlere oy vereceğini bilgisini örgüte verdiğini belirtti.

"KEŞKE BU YAPIYA HİÇ YAKLAŞMASAYDIM"

Örgütün gerçek yüzünü 15 Temmuz'dan sonra gördüğünü ifade eden Turunç, "Sosyal medya hesaplarımdan 15 Temmuz'u kınayan mesajlar attım. Eşim ve kızımı üzmemek için meydanlara inmedim. Sırf dini duygularla bağlı olduğum bir yapıydı, PKK gibi açık hedefleri yoktu. Suç işleme amaçları, devleti ele geçirme amacı olduğunu bilmiyordum. Suç işlemek amacıyla bu yapıyla yanyana gelmedim. Bu yapının silahlı terör örgütü olduğunu bilerek içerisinde bulunmadım. 17-25 Aralık'ın yolsuzluk dosyası olduğunu sanmıştım. 15 Temmuz'da bunun bir darbeye giden adımlardan olduğunu anladım. Yapının darbeye karıştığını öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Mahkeme salonunda şüpheli olarak bulunmaktan acı ve üzüntü duymaktayım. Dini duygularım istismar edilerek aldatıldığımı düşünüyorum. Keşke bu yapıya hiç yaklaşmasaydım" şeklinde konuştu.

"SON DERECE PİŞMANIM"

Mahkeme Başkanı Cem Karaca'nın sorusu üzerine sanık Turhan Turunç, Bylock'tan bir veya 2 defa mesaj attığını ve aktif olarak kullanmadığını öne sürdü. Turunç yine darbe girişimde Hava Harp Okulu'nun yaz kampında olan oğlu ile ilgili soru üzerine "Oğlum, Yalova'da yaz kampındaydı. O gece kamptan çıkarılmamış. 100-150 kişiyle beraber orada kalmış. Böylece hiçbir şekilde darbeye karışmamış. Sorgusunun ardından serbest kaldı" diye cevap verdi. Turunç, "Son derece pişmanım. Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak bildiğim bu yapının işlediği suçlarla ilgili her şeyi sundum. Bunlar bazı dosyalarda kanıt olarak değerlendirilmiştir" diyerek sözlerini tamamladı. Turunç'un avukatı, müvekkilinin tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

=========================

8- "YAN BAKMA CİNAYETİ"NDE TAHLİYELELERE ANNE İSYANI

"17 yaşında oğlumu toprağa verdim, sanıkları tahliye ettiler, kanını yerde bıraktılar"

Haber: Serpil KIRKESER / Kamera: İstanbul DHA

Bakırköy'de 2 yıl önce lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ömer Fatih Öztürkler'in 'yan bakma' meselesi yüzünden çıktığı belirtilen kavgada 4 kez bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 5'i tutuklu 7 sanığın yargılandığı davaya bilirkişi  raporu ulaştı. Olay gününe ait güvenlik kamarası görüntülerinin incelenmesinin ardından hazırlanan bilirkişi raporuna göre firari sanık Mert Z.'nin olay günü Ömer Fatih Öztürkler'i kovaladığı ve elinde bıçak tutuyor olabileceğinin değerlendirildiği  belirtildi. Duruşma sonunda mahkeme heyeti, atılı suçun niteliğinin değişme ihtimali, tutuklulukta geçen süre ve mevcut delil durumunu da dikkate alarak  2'si üniversite öğrencisi 5 sanığın tahliyesine karar verdi. Kararın ardından adliye koridorlarında sinir krizi geçiren Anne Semra Öztürkler de "17 yaşında oğlumu toprağa verdim, sanıkları tahliye ettiler, kanını yerde bıraktılar" diyerek feryat etti.

SANIKLAR DURUŞMAYA KATILDI

Bakırköy 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Recep G., Kerimcan M., Onur B.T., Savaş Ö. ve Barış A. hazır bulundu. Maktül Ömer Fatih Öztürklerin annesi Semra ve  babası Harun Öztürkler de "şikayetçi" sıfatıyla duruşmaya katıldı.

BİLİRKİŞİ RAPORU

Ulusal ve Uluslararası Adli Kriminal inceleme ve Raporlama Kuruluşu, olay gününe ait güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri inceledi ve 36 sayfalık rapor hazırladı. Raporda  Ömer Fatih Öztürkler'in elinde  tablet  ya da cep telefonu ile ara sokaklardan koşarak kaçtığı, Öztürkler'i kovalayan kişinin de Mert Z.  olduğu,  ara sokaklarda kovalamacanın devam ettiği belirtildi. Öztürkler'in bir pasaja girdiği, onun hemen arkasından gri bereli bir kişinin pasaja girdiği, onun akabinde de hemen arkasından da Mert Z.'nin pasaja girdiği kaydedilen raporda, Mert Z.'nin ellerini karın hizasında birleştirerek elinde bir şey tutar gibi göründüğü, onun hemen ardından da kırmızı montlu Recep G.'ın pasaja girdiği anlatıldı. Ömer Fatih Öztürkler'in pasajdan çıkarken yere düştüğü, Mert Z.'nin pasajdan çıktığı anda sağ elinde siyah uzun bir nesne görüldüğü, nesnenin ne olduğunun takdirinin yargı makamına bırakıldığı ifade edildi. Mert Z.'nin yere düştüğünde ona en yakın kişinin Mert Z. olduğu, Öztürkler'in, Mert Z.'ye hitapla sağ kolunu havaya kaldırıp bir şeyler açıklamak ister jestler ile bir şeyler söylediği ifade edildi. Öztürkler'in ayağa kalkarak kaçmaya uğraştığı, kırmızı montlu Recep G.'nin  kaçmaya çalışan Öztürkler'i yakalayıp, gitmesini engellediğinin altı çizilen raporda şu ifadeler kullanıldı: "Bu sırada Mert Z.'nin sağ kolunu dirsekten bükerek geriye çektiği, gerdiği ve Öztürkler'e doğru koşarak hamle yaptığı, kolunun bu karakterislik görünümünden dolayı bıçak tutuyor olanileceğinin değerlendirildiği, bu hamlenin ardından arbede yaşandığı, kişilerin tekrar pasaja girdiği, çok kısa bir süre sonra pasajdan koşarak kaçan Mert Z.'nin elinde herhangi bir nesne görülmediği değerlendirilmiştir."

SANIK : MASUMUM TAHLİYEMİ TALEP EDİYORUM

Tutuklu sanıklardan Onur B.T. de "Tutuksuz yargılanırken, 24 ay sonra tutuklandım. Mahkeme dosyası mahkemenize geldiğinde yurt dışındaydım.  Buna rağmen ve geçirdiğim kaza nedeniyle seyahat etme engelim olmasına rağmen duruşmaya geldim. Tüm duruşmaları takip ettim. Kaçma şüphem yoktur.  Delilleri karartma şüphem yoktur. Tahliyemi talep ediyorum, masumum suçsuzum" şeklinde konuştu. Diğer sanıklarda suçsuz olduklarını belirterek, tahliyelerini talep etti. Mahkeme heyeti, Sanık Mert Z.'nin yakalama halinin devamına ve hakkında çıkarılan kırmızı bültenin infazının beklenmesine karar verdi.

5 SANIK YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI KONULARAK TAHLİYE EDİLDİ

Sanıklar Recep G., Kerimcan M., Onur B.T., Savaş Ö. ve Barış  A.'nın tutuklulukta geçen süre, mevcut delil durumu ve üzerlerine atılı suçun niteliğinin değişme ihtimalini de gözönüne alarak oy çokluğuyla tahliyelerine karar veren mahkeme heyeti 5 sanığın yurt dışına çıkışını da yasakladı. Duruşma Eylül ayına ertelendi.

ANNE: 17 YAŞINDA OĞLUMU TOPRAĞA VERDİM

Kararın ardından sinir krizi geçiren anne Semra Öztürkler "17 yaşında oğlumu toprağa verdim, kanını yerde bıraktılar, adalet nerede?" diyerek adliye koridorlarında feryat etti. Baba Harun Öztürkler ise "Adalet bu mu şimdi" dedi.

ÜYE HAKİM MUHALEFET ŞERHİ KOYDU

Öte yandan üye hakimlerden Cemil Derin ise tahliye kararına muhalefet şerhi koydu. Olayın oluş şekli ve mevcut delil durumuna göre sanıkların tutukluluk durumunun devamı görüşünden olan üye hakim Derin, tüm sanıkların adli kontrol kararı ile tahliye kararına muhalefet olduğunu tutanaklara yazdırdı.

İDDİANAME

İddianameye göre olay şöyle oldu: Ömer Fatih Öztürkler  8 Şubat 2015'de iki arkadaşıyla Ataköy'de bir Alışveriş Merkezi'ne (AVM) giderek,  yemek yemeye başladı. Yan masadada sanıklardan Mert Z. ile Murat Z. yemek yerken taraflar arasında 'Yan bakma' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mert Z., Ömer Fatih Öztürkler ve arkadaşlarına "Yemeğinizi yiyin bizi takip edin, sizinle görüşeceğiz" dedi.  AVM'de  başlayan  tartışma dışarıda kavgaya dönüştü. Ömer Fatih  Öztürkler'in arkadaşı Kürşat F.E. çekiç ile Güney Z.'nin kafasına vurarak yaraladı. Daha sonra da taraflar ayrıldı.  Bu olay üzerine Mert Z. telefonla arkadaşlarını çağırdığı ve iki gruba ayrılarak Ömer Fatih Öztürkler  ve arkadaşlarının peşine düştü. Ömer Fatih Öztürkler çarşı içerisinde bulunduğu sırada sanıklardan Mert Z.'nin kendine doğru koştuğunu görünce

yakalanmamak için kaçmaya başladı. Ömer Fatih Öztürk'lerin pasaj içinden çıkarak Yıldız Kuruyemiş önünde yere düştü. Mert Z. yakaladığı Ömer  Fatih Öztürkler'i 4 kez bıçakladı. Olayın ardından Mert Z. ve arkadaşları olay yerinden kaçtı. Ömer Fatih Öztürkler ise hastanede hayatını kaybetti. Mert Z.'nin "Kasten adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen iddianamede,  Savaş Ö.  (19), Onur B. T. (19), Barış A. (19),   Kerimcan M. (19)ve Recep G.'nin   (19) "Kasten çocuğa karşı öldürmeye karşı yardım etmeö suçundan 15'er yıldan 20'şer yıla kadar  hapsi talep

ediliyor. Dinçer Z.'nin (41) ise "Suçluyu kayırmaö suçundan  6 aydan 5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Olayla ilgili arşiv görüntüler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Çağlar Fatih Öztürk Ümraniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title