Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 2

1- BAKAN MÜEZZİNOĞLU: (İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ) BU İSTİSMARI YAPANLAR EN AĞIR BEDELİ ÖDEYECEKLERDİR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,

"Bizim bu teşviklerden istifade edenler arasında istismar oranının yüzde 1'den daha az olduğu kanaatindeyim. Bu istismarı yapanlar da şunu bilsinler ki en ağır bedeli ödeyeceklerdir"

Haber-Kamera: Enver ALAS / İstanbul,DHA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çırağan Sarayı'nda katıldığı Google'un 'Dijital Atölye' projesinin tanıtım toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bakan Müezzinoğlu'na, istihdam seferberliği kapsamında verilen teşviklerden yararlanmak üzere işverenlerin işçi çıkarıp yerine yeni işçi aldığı yönünde bir şikayet alıp almadıkları soruldu. Cumhuriyet tarihinin en büyük teşviklerinin verildiği bir dönemi gerçekleştirdiklerini belirten Müezzinoğlu, "Bu teşvikleri istismar eden çok minimum düzeyde şikayetler aldığımızı ifade edebilirim. Bu anlamda her türlü tedbiri alıyoruz. Şunu rahatlıkkla söyleyebilirim bizim bu teşviklerden istifade edenler arasında istismar oranının yüzde 1'den daha az olduğu kanaatindeyim. Bu istismarı yapanlar da şunu bilsinler ki en ağır bedeli ödeyeceklerdir" diye konuştu.

"BU AY BUNU FARKETMEZSEK GELECEK AY BUNU YAKALARIZ"

Bakan Müezzinoğlu, "Şu anda yüzde 99 oranında son derece meşru, son derece başarılı bir proje olarak devam ediyor. Otomasyonun bu kadar güçlü olduğu bir yapıda bu ay farketmezsek gelecek ay bunu yakalarız. Bunların 3 ay önce nerede SGK'lı olduğu belli. Bu otomasyon entegrasyonlarını bugün yapabilecek gücümüz var. Dolayısıyla onlar kendilerini hemen ele verirler. Bunu kendilerine fırsatçılık olarak değil, ülke adına millet adına üretim adına güçlü sistemler adına bir fırsat olarak görenler bu anlamda meşru zeminde yüzde 99'un üzerinde kalan işverenimize de teşekkür ediyorum. Gerçekten ciddi bir sıkıntımızın olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

"TÜRKİYE'NİN HAK VE HUKUKUNU İSTEDİĞİ GİBİ ZEDELEYENLERE SEYİRCİ KALACAK DEĞİLİZ"

Bir gazetecinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında "16 Nisan'dan sonra Avrupa sürprizlerle karşılaşacak" sözlerini hatırlatması üzerine Bakan Müezzinoğlu şu değerlendirmede bulundu:

"Hayat zaten sürprizlerle doludur. Dolayısıyla 16 Nisan sonrası sayın Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Avrupa ile olan süreçlerle ilgili değerlendirmelerini veya Türkiye'ye yanlış yapanlar ve yanlış yapmakta ısrar edenler, Türkiye'nin hak ve hukukunu istediği gibi zedeleyenlere biz seyirci kalacak değiliz. Alkış tutacak da değiliz. Dolayısıyla herkes yaptığı yanlışın cezasını günü geldiğince çeker ve bedelini öder. Kimse, 'Ben güçlüyüm, istediğimi yaparım' diyerek istediği yanlışlığı yapmaya devam edemez"

Görüntü Dökümü

-----------------

-Bakanın soruları yanıtlaması

-Genel ve detaylar

24.03.2017 - 12.36 Haber Kodu : 170324057

===========================

2- FETÖ'NÜN "BİLİŞİM YAPILANMASINA" OPERASYON: 20 GÖZALTI

Haber: Çağatay KENARLI, İSTANBUL DHA

15 ilde FETÖ'nün bilişim yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün bilişim yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 15 ilde 75 adrese yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 60 kişiyi yakalamak düzenlenen eş zamanlı operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Operasyonun çeşitli adreslere devam ettiği öğrenildi. Bazı şüphelilerin örgütün şifreli mesajlaşma programı 'Bylock' kullandıkları öne sürülüyor.

========================

3- İSTANBUL'DAKİ TERÖR OPERASYONLARI: 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Haber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK'ya yönelik yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri korsan gösteri yapan, araç yakan ve molotof kokteyli atan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması DGH üyesi 3 kişiyi tespit ederek operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda L.İ., M.A. ve K.K. isimli şüpheliler yakalandı. Öte yandan, Anadolu ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılıklarının yürüttüğü soruşturmalar kapsamında haklarında iletişim tedbiri uygulanan ve tape içeriklerinde suç unsuru olduğu tespit edilen B.A., Ü.D. ve C.T. yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli dün Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı ve Kartal'da bulunan Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. 6 şüpheliden L.İ., M.A., B.A., Ü.D. ve C.T. çıkartıldığı mahkemeler tarafından tutuklanırken, K.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

==============================

4- SUÇ MAKİNELERİ UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YAKALANDI

Biri cinayet olmak üzere çok sayıda suçtan aranan 2 kişi uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Operasyon anı polis kamerasına yansıdı.

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu sattığı belirlenen İdris A.'yı takibe aldı. Polis ekipleri şüphelinin Fatih ve Gaziosmanpaşa'da kullandığı evleri belirleyerek geçtiğimiz salı günü operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda şüpheli İdris A. ve İbrahim A. yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri şüphelinin kullandığı adreslerde yaptığı aramalarda 55 kilo 900 gram esrar, 100 bin Ecstasy hap, 1 kilo 150 gram kokain, 2 hassas terazi, kaleşnikof silah, pompalı tüfek ve bir tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan İdris A. ve İbrahim A., Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

CİNAYET VE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANMALARI ÇIKTI

İdris A.'nın yapılan incelemesinde 2014 yılında Fatih'te iki uyuşturucu satıcısı grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi öldürdüğü için cinayetten arandığı tespit edildi. İbrahim A.'nın ise yapılan sorgulamasında 5 ayrı suçtan aranması bulunduğu belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli sevk edildikleri adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Gaziosmanpaşa'daki eve yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Polis ekipleri evin kapısını kırarak içeriye girmesiyle başlayan görüntülerde ekiplerin evde arama yapması görüldü. Ekipler kilitli bir odada uyuşturucu maddeler ile kaleşnikof silah, pompalı tüfek ve bir tabancayı bulması görüntülere yansıdı. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silahlar Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü sergi salonunda basın mensuplarına gösterildi.

Görüntü Dökümü

--------

(Polis Kamerası)

-Polis ekiplerinin eve girmesi

-Evde yapılan arama

-Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silahlar

-Genel ve detay görüntüler

AKTÜEL GÖRÜNTÜ

-Sergiden görüntü

-Ecstasy hapların görüntüsü

-Esrarların görüntüsü

-Kaleşnikof ve pompalı tüfekten görüntü

-Genel ve detaylar

==========================

5- EMLAKÇI CİNAYETİNDE KARAR

CANSIZ MANKEN ADLİYE KORİDORUNDA KALDI

Büyükçekmece'de emlakçı İmam Önkol'un öldürülmesiyle ilgili yeğenlerinin yargılandığı davada karar çıktı.

"Amcamız kendisini vurdu" diyen yeğenler bunu kanıtlaması için adliyeye bir profesör ile birlikte cansız manken getirtti. Ancak mahkeme, sanıkların "profesörün dinlenmesi" talebini kabul etmedi.

Mahkeme, sanıklara 15'er yıl hapis cezası verdi.

Haber: Serpil KIRKESER / Kamera: İstanbul DHA

Büyükçekmece'de emlakçı İmam Önkol cinayetine ilişkin 2'si tutuklu 3 yeğenin yargılandığı dava karara bağlandı. Avukat olan sanık yeğen Murat Önkol ve psikolog yeğen Abdülkadir Önkol, " haksız tahrik altında kasten adam öldürme" suçundan 15'er yıl hapis, tutuksuz sanık Avukat Mekail Önkol da "tehdit" suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanıklar ifadelerinde amcalarını kesinlikle vurmadıklarını, amcalarının kendi silahından çıkan kurşunla vurulduğunu savundu. Bunu da anlatması için adliyeye bir profesör ve cansız manken getirten sanıkların talebini mahkeme kabul etmedi.

KARAR DURUŞMASI GÖRÜLDÜ

Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Murat Önkol ve Abdülkadir Önkol ile tutuksuz sanık Mekail Önkol hazır bulundu. Söz alan sanıkların Avukatı Erdal Seyidoğlu, "Her ne kadar bundan öncesinde atış mesafesi ile ilgili olarak talepler reddedilmiş ise de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Abdullah Coşkun Yorulmaz şu anda dışarıda beklemektedir. Bu hususta bilirkişi olarak ifadesine başvurulmasını talep ediyoruz" dedi. Mahkeme heyeti, Yorulmaz'ın bilirkişi olarak dinlenilmesinin sonuca etkili olmayacağı gerekçesiyle talebin reddine karar verdi. Talep kabul edilseydi, Prof. Dr. Abdullah Coşkun Yorulmaz adliyeye getirdiği ve duruşma salonun kapısında beklettiği cansız mankenle sunum yapacaktı.

SON SAVUNMALARINI YAPTILAR

Sanıklardan Murat Önkol, dosyaya yansıyan bilirkişi raporuna göre maktulün elinde muhtemelen silah olabileceğine yönelik rapor bulunduğunu ifade ederek, "Maktulün ceketinde ve kemerinde kurşun deliği bulunmayıp, sadece pantolonunda kurşun deliği göz önüne alınarak bunun muhtemelen amcamın kendi silahından vurulmuş olma ihtimalinin değerlendirilmesini talep ediyorum. Yapmış olduğumuz eylemin korkutmaya yönelik bir davranış olduğunu ve bu hususta hakkımızda hüküm tesisini talep ediyoruz" dedi.

MAKTÜLÜN KENDİ SİLAHIYLA KENDİSİNİ VURDUĞUNU İDDİA ETTİ

Abdülkadir Önkol da, ağabeyi Murat Önkol ile birlikte maktül amcalarını korkutmaya yönelik hareket tarzı içinde olduklarını belirterek, "Özellikle ağabeyim bütün mermileri havaya doğru sıktı. Ben de havaya doğru ateş ettim. Fakat amcamın silah çekmek üzere hareket ettiğini görünce elimin bir anlık aşağıya eğildiğini fakat buna rağmen atış amcama isabet etmedi. Amcamın kendi silahıyla kendisini vurmuş olabilir. Hakkımızda hüküm kurulmasını talep ediyoruz" diye konuştu.

Son sözleri sorulan 3 sanık da beraatlerini istedi.

İKİ YEĞENE 15'ER YIL HAPİS CEZASI

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanıklardan Murat Önkol ve Abdülkadir Önkol'u maktül İmam Önkol'u "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılmalarına karar verdi.

Mahkeme heyeti, eylemin maktülün dosyaya yansıyan kişiliğine yönelik olumsuz davranışları ve sanıklar üzerinde yarattığı psikolojik baskı nedeniyle gerçekleştiğini belirterek, bu durumun sanıklar lehine haksız tahrik nedeni kabul edilerek 18'er yıl hapis cezasına çevirdiğini açıkladı. Sanıkların duruşmadaki tutum ve davranışlarını gözönüne alarak iyi hal indirimi de uygulayan mahkeme heyeti, sanıkların hapis cezasını 15'er yıla düşürdü. Abdulkadir Önkol ve Murat Önkol'un tutukluluk hallerinin de devamına hükmedildi.

SUÇ VASFI DEĞİŞTİ

Tutuksuz sanık Mekail Önkol hakkında "kasten adam öldüme suçuna yardım" maddesinde hakkında dava açıldığını ve yapılan yargılamada değişen suç vasfı karşısında sanığın eyleminin birden çok kişi ile birlikte gözdağı vermek kapsamında kaldığını belirten mahkeme heyeti, sanık Mekail Önkol'u tehdit suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

ÜYE KADIN HAKİMDEN MUHALEFET ŞERHİ

Öte yandan üye hakim Sibel Kaymakcı Tekeli karara muhalefet etti. Sanık Mikail Önkol'un "kasten adam öldürmeye yardım etme" suçundan cezalandırılması gerektiğini belirten üye hakim Tekeli, sanıklar hakkında haksız tahrik hükümlerinin de uygulanmaması gerektiği görüşünde olduğunu vurguladı.

İDDİANAME VE OLAYIN GEÇMİŞİ

Büyükçekmece'de 8 Ocak 2016 günü İmam Önkol (51) vücuduna aldığı tek kurşunla yaşamını yitirdi. Görgü şahitleri tarafından plakası polise bildirilen otomobil olaydan yarım saat sonra yakalandı. Otomobili kullanan İmam Önkol'un avukat yeğeni Mekail Önkol(28)'du. Araçta bereler ve evrak çantası içerisinde iki adet tabanca ve şarjörleri bulundu. Silahların diğer yeğenler avukat Murat Önkol(40) ve psikolog Abdulkadir Önkol'a(34)ait kayıtlı tabancalar olduğu belirlendi. Olaydan hemen sonra Atatürk Havalimanı'nda yapılan operasyonda polis şüpheliler Murat Önkol ve Abdulkadir Önkol'un içinde bulunduğu Batum uçağının pilotuyla iletişime geçerek uçağı durdurdu. Uçağın etrafını saran polisler içeri girip iki şüpheliyi gözaltına aldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili hazırladığı iddianamede Murat Önkol ve Abdulkadir Önkol hakkında "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis, Mekail Önkol içinse "Kasten öldürme suçuna yardım" suçundan 15 yıla kadar hapsi talep edildi. Sanıklar Temmuz ayında görülen ilk duruşmada kesinlikle amcalarını vurmadıklarını söylemişti.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Cansız mankenin fotoğrafı

Olayla ilgili arşiv görüntüler

24.03.2017 - 12.12 Haber Kodu : 170324045

========================

6- ATAŞEHİR'DE TIR'IN ALTINDA KALAN KADIN YARALANDI

Yaralı kadının eşini sakinleştirmek kolay olmadı

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN İSTANBUL-DHA

Ataşehir'de yolun karşısına geçmek isteyen kadın, TIR'ın altında kaldı. Eşi, yerde yatan yaralı kadının yüzünü okşayarak "Meral duyuyor musun beni" diyerek konuşmaya çalıştı.

Kaza saat 11.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Şen sokakta meydana geldi. İddialara göre TIR sürücüsü Selami Şahin başka bir araca yol vermek isterken fark edemeyerek yolun karşısına geçmeye çalışan Meral Gündoğdu'ya çarptı. TIR'ın altında kalan kadını gören çevredeki vatandaşlar sürücüyü uyararak durdurdu. TIR geri alınarak altında kalan yaralı kadın vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

"MERAL DUYUYORMUSUN BENİ"

Hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipler yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sağ kol ve bacağından yaralanan kadın sedyeye konularak ambulansa bindirildi.

Kaza haberini alarak olay yerine gelen Naci Gündoğdu eşini yerde acılar içinde görünce şoka girdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Naci Gündoğdu sedyedeki karısının yüzünü okşayarak "Meral beni duyuyor musun" diyerek konuşmaya çalıştı.

AMBULANSIN KAPISINI AÇARAK EŞİNİ GÖRMEK İSTEDİ

Sağlık ekipleri ambulansın içinde de yaralı kadına müdahale ettiği sırada eşi Naci Gündoğdu ambulansa doğru koşmaya başladı. Ambulansın kapısını açarak eşini tekrar görmek isteyen Gündoğdu'yu sağlık ekipleri uyarak kapıyı kapatmasını istedi. Eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Naci Gündoğdu aracına binerek ambulansı takip etmek istedi. Çevredekiler, Naci Gündoğdu'yu uyarak bu şeklide aracı kullanamayacağını belirtti. Bunun üzerine bir yakını direksiyona geçti.

TIR sürücüsü Selami Şahin bir polis eşliğinde aracını bindi. Şahin "Kör noktada kaldı, fark etmedim" diye konuştu.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı kadının tedavisi devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

---------

-Yerde yaralı kadının görüntüsü

-Sağlık ekiplerini müdahalesi

-Eşi Naci Gündoğdu'nun kaza yerine gelmesi

-Panik yapan adamı çevredekilerin sakinleştirmeye çalışması

-Yerdeki eşinin yüzünü sevmesi

-Konuşmaya çalışması

-Kadının ambulansa bindirilmesi

-Naci Gündoğdu'nun araçla takip etmeye çalışması

-Vatandaşların adamı uyarması

-Naci Gündoğdu'nun araçtan inerek ambulansa koşması

-Ambulansın kapısın açarak eşini görmek istemesi

-Ambulansın gidişi ve eşinin araçla takip etmesi

-Sürücü ile röp

-Çevredeki vatandaşlar la röp

-Genel ve detay görüntüler

24.03.2017 - 12.25 Haber Kodu : 170324052

=================================

7- THY UÇAKLARINDA EXPHONE İLETİŞİM UYGULAMASI

Haber: Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,

Yolcuların uçuş sırasında da kesintisiz iletişim imkanına kavuşabilecekleri, eXPhone adlı sistemin THY uçaklarında Nisan ayından itibaren tüm akıllı telefonlarla yapılabileceği açıklandı.

THY Basın Müşavirliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada uluslararası bir elektronik şirketi tarafından kurulan sistemin kullanım detaylarına Skylife'tan ulaşılabileceği ve ücretinin de yolcunun hizmet aldığı operatörlerin faturalarına yansıtılacağı bildirildi.

Basın Müşavirliğinden konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"Türk Hava Yolları filosundaki Boeing 777 ve Airbus 330 tipi uçaklarda sunduğu Wi-Fİ ve Canlı TV hizmetlerine ek olarak eXPhone ile mobil cihazlardan (konuşma hariç) güvenli bir şekilde internet erişimi ile e-posta kontrolü, sosyal medya hesap (facebook, twitter...) güncellemeleri ve sms alışverişinin yanısıra mobil mesajlaşmaya (whatsapp, line gibi) imkan sağlayan uygulama, Nisan ayı itibari ile yolcularımızın hizmetine sunulacak. Entegrasyon temsilcileri Panasonic/AeroMobile olan uygulama uçak kalktıktan belli bir süre sonra kabin ekipleri tarafından yolculara anons edilecek. Ardından telefonunuzun 'Data Roaming' modu aktif olması koşuluyla herhangi bir işleme gerek olmaksızın eXPhone uygulaması otomatik olarak devreye girecek. Uygulama uçak inişe geçene kadar ki süre boyunca kullanılabilecek"

FATURA SONRA GELECEK

Projenin entegrasyon temsilcilerinin Panasonic/AeroMobile olduğunun belirtildiği açıklamada ayrıca, "Saha kabul testi ilgili müdürlüklerimizin katılımı ile kabin görevlimizin kişisel cep telefonu üzerinden canlı olarak gerçekleştirilmiştir.

Yolcularımız uygulamanın kullanım detaylarına Skylife'tan ulaşabilecek. Uygulama yolcuların hizmet aldığı operatörlerin uluslararası dolaşım ücreti ile aynı olup yolcuların faturalarına yansıyacaktır " denildi.

==============================

8- VOLKAN DEMİREL'E HAKARET İÇERİKLİ TEZAHÜRATTAN 300 TL CEZA

Haber: Yüksel KOÇ/İSTANBUL, DHA

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan basketbol maçında hakaret içerikli tezahürat yaptığı gerekçesi ile 300 TL adli para cezasına çarptırıldı. Cezaya ilişkin tebligatı alan Demirel, bu cezayı ödedi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılı Basın ve Spor Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, 26 Ocak 2017 tarihinde Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan basketbol maçında hakaret içerikli tezahürat yaptığı gerekçesi ile Fenerbahçe futbol takımının kalecisi Volkan Demirel hakkında resen başlatılan soruşturma tamamlandı.

İstanbul Anadalu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın ve Spor Suçları Soruşturma Bürosu, yürüttüğü soruşturma sonucunda Demirel hakkında cezai sorumluluğa ilişkin kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Kararda, Demirel'e yüklenen suçun vasfının Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair 6222 Sayılı Kanun kapsamında adli para cezası gerektirdiği, bu kanun kapsamında Demirel'e 300 TL adli para cezası verildiği, Demirel'in de çıkarılan tebligata uygun olarak bu tutarı ödediği kaydedildi.

================================

9- İBRAHİM KUTLUAY İLE DEMET ŞENER'İN BOŞANMA DAVASI

İkinci duruşmaya İbrahim Kutluay gelmedi, Demet Şener ise gazetecilerin görüntü çekmemesi için bir süre duruşma salonunda bekledi.

Haber: Hayati KILIÇ - İstanbulDHA

Eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in boşanma davasının ikinci duruşması yapıldı. İbrahim Kutluay'ın katılmadığı duruşmaya Demet Şener avukatlarıyla birlikte katıldı. Gizli görülen duruşmada 3 kişi tanık olarak dinlendi.

Demet Şener, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" gerekçe göstererek geçtiğimiz Ekim ayında İbrahim Kutluay'a avukatı aracılığıyla boşanma davası açmıştı. Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen davanın ikinci celsesi, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 14. Aile Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmaya Demet Şener avukatlarıyla birlikte katılırken İbrahim Kutluay'ı avukatları temsil etti. Gizli görülen ve 2 buçuk saat süren duruşmada üç tanık dinlendi. Duruşma ertelendi. Demet Şener gazetecilerin görüntü almaması için duruşma salonunda bir süre bekledi. Demet Şener daha sonra cipiyle adliyeden ayrıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------

-Demet Şener'in adliye koridorunda görüntüsü

-Adliyeden çıkışı

-Cipi ile adliyeden ayrılması

24.03.2017 - 12.42 Haber Kodu : 170324062_

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Volkan Demirel Demet Şener Gündoğdu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title