Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

11- FATİH'TE İŞ HANI HIRSIZLIĞI: 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDAHaber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA Fatih'te sabaha karşı bir iş hanına iki kişinin girdiğini gören başka bir iş yerinin bekçisi durumu polis ekiplerine bildirdi.

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 1

1- FATİH'TE İŞ HANI HIRSIZLIĞI: 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Fatih'te sabaha karşı bir iş hanına iki kişinin girdiğini gören başka bir iş yerinin bekçisi durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiye merdiveniyle girdikleri iş hanında 2 hırsızlık şüphelisini suçüstü yakaladı.

Olay Fatih, Molla Fenari Mahallesi'nde sabaha karşı saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atik Alipaşa Medresesi Sokak'ta bulunan 5 katlı bir iş hanına şüpheli 2 kişinin girdiğini gören başka bir işyeri bekçisi durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, iş hanının kepenklerinin zorlanarak açılıp içeri girildiğini tespit etti. İş hanına ait kepengi açamayan polis ekipleri, itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye aracının merdiveniyle iş hanına giren polis ekipleri, içeride bulunan 2 hırsızlık şüphelisini suçüstü yakaladı. İş hanından çıkarılan ve yaşları küçük olduğu öğrenilen iki şüpheli, ekip aracına götürülürken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfürler savurdu. Bu sırada, polis ekipleri hırsızlık şüphelilerinin iş hanına girerken kullandıkları levye ve tornavidayı ele geçirirken, içeride de bir miktar döviz buldu. Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme ve çalışma yaptı.Yaşlarının küçük olduğu öğrenilen iki hırsızlık şüphelisi sorgulanmak üzere Beyazıt Polis Merkezi'ne götürülürken, polis ekiplerinin de olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

Olayın meydana geldiği yer

İtfaiye aracından görüntü

Polislerin şüphelileri çıkarması

Gözaltına alınan şüpheliler

Genel ve detaylar

23.07.2017 - 07.42 Haber Kodu : 170723012

///////////////////////////////////////////////////////

2- (ÖZEL) KÜÇÜKÇEKMECE'DE TÜTÜN HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHA

Küçükçekmece'de nargile ve sigara tütünü satan iş yerine müşteri gibi giren iki hırsız yaklaşık 5 bin liralık değerindeki sigara tütünü çaldı. Hırsızlık anları ise işyerin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, İnönü Mahallesi, Maslak Çeşme Caddesi'nde 14 Temmuz'da saat 17.50 sıralarında meydana geldi. Nargile ve sigara tütünü satılan iş yerine müşteri gibi gelen iki kişiden birisi dükkan sahibinden sigara tütünü istedi. İş yeri sahibi istediği sigara tütünü vermek için hazırlarken diğer kişi de tütün paketlerin bulunduğu yere doğru ilerledi. Sakince paketlerden birini alan hırsız, kadın arkadaşının alışveriş tamamlamasından sonra diğer hırsız iş yerinden sakince çıktı.İş yeri sahibi bir süre sonra hırsızlığı fark ederek polisi aradı. Olay yerin gelen polis ekipleri iş yerinde bulunan güvenlik kamerasından hırsızlık anı izleyerek eşkallerini belirledi. Hırsızları yakalamak için çalışma başlatıldı.

OLAY ANI KAMERADA

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde dükkana iki kişi geliyor. Birisi müşteri gibi dükkandan sigara tütünü istiyor. Dükkan sahibi istediği siparişi hazırlarken diğer hırsız ise tütün paketinin bulunduğu yere doğru ilerliyor.  Bir süre bekliyor. Daha sonra tütün paketlerin bulunduğu yerden kimse fark etmeden paketin birisini alan hırsız sakince dükkandan çıkıyor.

YAKLAŞIK 5 BİN LİRALIK TÜTÜNÜ ÇALDILAR

Hırsızlık nedeniyle 5 bin lira zararı olduğunu iddia eden işyeri sahibi Şeref Özgün, "14 temmuz tarihinde akşam saatlerinde gerçekleşti. Biz de çalışıyorduk. Bir tane bayan geldi. Bizi oyaladı. O arada diğeri de geldikten sonra fırsat bulup ayağına parçasına saklayıp paketi götürdü. 5 bin liraya yakın zararımız oldu" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

--------------------------------------

(GÜVENLİK KAMERASI)

-Dükkana giren iki kişi

-Dükkan sahibinden sigara tütünü istemesi

-Diğer hırsız tütün paketleri bulunduğu yere yönelmesi

-Hırsızın tütün paketini alması

-Hırsızların dükkandan ayrılması

----------------------------------------

(AKTUEL GÖRÜNTÜ)

-Dükkandan görüntü

-Dükkan sahibiyle röp.

-Genel ve detaylar

23.07.2017 - 00.04 Haber Kodu : 170723001

//////////////////////////////////////////

3-(ÖZEL GÖRÜNTÜYLE) "BÜYÜKADA'DAKİ TOPLANTI" SORUŞTURMASI'NDA 2 TUTUKLAMA

Büyükada'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan 4 kişi arasında bulunan Nalan Erkem ve İlknur Üstün tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 8'e yükseldi.

Haber: Yüksel KOÇ Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHA

Büyükada'da gözaltına 10 kişi ile birlikte gözaltına alındıktan sonra önceki gün çıkarıldığı adliyede serbest bırakılan 4 kişi arasında bulunan Helsinki Yurttaşlar Derneği'nden Nalan Erkem İstanbul'da, İlknur Üstün de Ankara'da gözaltına alındılar.

ERKEM VE ÜSTÜN TUTUKLANDI

Serbest bırakılan 4 kişi arasında bulunan Erkem, emniyet işlemlerinin ardından bugün öğleden sonra İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Savcılık sorgusunun ardından Erkem, tutuklama talebiyle Nöbetçi 9. Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. Mahkeme Erkem'in tutuklanmasına karar verdi. İlknur Üstün de emniyet işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne götürülerek SEGBİS sistemi ile bağlandı. Üstün de savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi 9. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevlk edildi. Sorgusunun ardından Üstün de tutuklandı. Tutuklanan Nalan Erkem Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na götürüldü.

4 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKMIŞTI

5 Temmuz 2017 tarihinde Büyükada'da yapılan toplantıda Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser, İnsan Hakları Gündemi Derneği'den Günal Kurşun, Özlem Dalkıran, Veli Acu, Ali Garavi, Peter Steudtner, Nalan Ekmen, Şeyhmuz Özbekli, Nejat Taştan ve İlknur Üstün 5 gün önce adliyeye sevk edilmişti. Tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilenlerden 6 kişi, "Silahlı terör örgütüne yardım" suçlamasıyla tutuklanırken, Nalan Erkem, Şeyhmuz Özbekli, Nejat Taştan ve İlknur Üstün adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmıştı. Savcılığın itirazı üzerine serbest bırakılan 4 kişi için dün gece yakalama kararı çıkarılmıştı. Soruşturmada böylece tutuklu sayısı 8'e yükseldi.

Görüntü dökümü: (ÖZEL)

-------------

-Polislerin Nalan Erkem'i getirmesi

-Cezaevine girişi

-Detaylar

23.07.2017 - 03.27 Haber Kodu : 170723007

/////////////////////////////////////////////////

4- BAYRAMPAŞA'DAKİ KAZADA ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN - Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Bayrampaşa'da "Yunus" olarak bilinen motorize polis ekibi kaza yaptı. Bariyere çarpan motosikletteki polislerden biri olay yerinde diğeri ise kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Kaza, dün saat 15.30'da Bayrampaşa O-3 bağlantı yolunda meydana geldi. 'Yunus' olarak bilinen motosikletli polis ekibi henüz bilinmeyen bir nedenle bariyere çarptı. Kaza sırasında motosiklette bulunan polislerden Burak Bülbül şehit oldu, Ertuğrul Tacirioğulları ise ağır yaralandı. Meslektaşlarının kaza yaptığını duyan polisler olay yerine akın etti. Yaralı polis Tacirioğulları, ambulansla hastaneye götürüldü. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından şehit polis Bülbül'ün cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YARALI POLİSTEN ACI HABER GELDİ

Kazada yaralanan polisten ise acı haber geldi. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tacirioğulları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede şehit olan polisin cenazesi de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze nakil aracıyla Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Bu arada olay yerinden görüntü ve fotoğraf çekmek isteyen iki basın mensubuna polisler önce tepki gösterdi. Daha sonrasında da darp etti.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Kaza yapan araçlar

-Polisin olay yeri inceleme çalışması

-Kaza yerine akın eden polis ekipleri

-Kaza yapan polis motosikleti

-Yola savrulan kask ve çelik yelek

-Polisin cenaze aracına taşınması

-Hastaneden çıkan cenaze nakil aracı

-Şehilter Bülbül ve Tacirioğulları'nın fotoğrafları(ek)

-Genel ve detaylar

22.07.2017 - 23.57Haber Kodu : 170722174

22.07.2017 - 20.53 Haber Kodu : 170722165

22.07.2017 - 17.48 Haber Kodu : 170722140

22.07.2017 - 16.31 Haber Kodu : 170722119

22.07.2017 - 16.26 Haber Kodu : 170722117

22.07.2017 - 16.13 Haber Kodu : 170722113

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

5- BEYKOZ'DA ARAÇ TAŞIYAN TIR KAZA YAPTI; CADDE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İSTANBUL DHA

Beykoz Soğuksu Mahallesi'nde araç taşıyan nakliye TIR'ı kaza yaptı.

Kaza dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan getirdiği 5 araç ile ilerleyen TIR'ın sürücüsü Serkan Ateş henüz belirlenemeyen nedenle direksiyon kontrolünü kaybetti. 5 otomobil yüklü TIR, önce duvar ve çöp konteynerlerine ardından park halindeki 4 araca çarptı. TIR daha araçların üzerine  devrildi. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Cadde savaş alanına dönerken Beykoz itfaiyesi ve polis ekipleri kazaya müdahale etti.  Kazada bir binanın önünde doğalgaz borusu da zarar görürken İGDAŞ ekibi inceleme yaptı. Sürücü Serkan Ateş, "Fren patladı, duvara sürte sürte geldim" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Kaza yapan TIR

-Üzerine devrildiği araçlar

-TIR'ın üzerinden düşen araçlar

-Görgü tanıkları ile röp.

-Hasar gören doğalgaz borusu

-Sürücü ile röp.

22.07.2017 - 18.09 Haber Kodu : 170722144

22.07.2017 - 18.32 Haber Kodu : 170722151

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Bayrampaşa Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title