Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

1- BÜYÜKADA'DAKİ TOPLANTIYA 6 TUTUKLAMA Haber: Ümit TÜRK Kamera: Ozan URAL - İSTANBUL DHA Büyükada'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı tutuklandı.

1- BÜYÜKADA'DAKİ TOPLANTIYA 6 TUTUKLAMA

Haber : Ümit TÜRK Kamera: Ozan URAL - İSTANBUL DHA

Büyükada'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı tutuklandı.

Büyükada'da toplantı yaptıkları otelde 5 Temmuz'da gözaltına alınan Uluslararası Af Örgütü Türkiye, Yurttaşlık Derneği ve İnsan Hakları Gündemi Derneği temsilcilerinin bulunduğu 10 kişinin hakimlik sorgusu sona erdi.

İstanbul 10'uncu Sulh Ceza Hakimliği, savcılık tarafından tutuklanmaları talep edilen şüphelilerden İdil Eser, Veli Acu, Günal Kurşun, Özlem Dalkıran ve İsveç vatandaşı Ali Ghravi ile Alman vatandaşı Peter Steudtner'in, "Silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçlamasıyla tutuklanmalarına karar verdi. Tutuklama kararında dosyada bulunan gizli tanık ifadeleri, HTS kayıtları ve yazışma içeriklerinin dikkate alındığı belirtildi. Hakimlik, tutuklanması istenen Mehmet Şehmus Özbekli, Nalan Erkem, Nejat Taştan ve İlknur Üstün'ün ise dosyadaki mevcut delil durumunu dikkate alarak serbest bırakılmalarına karar verdi. Serbest bırakılanlar hakkında yurtdışına çıkış yasağı konuldu.

///SAVCILIK BÖLÜMÜ///

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı'nda görevli 5 savcı tarafından sorguları yapılan şüpheliler, "Silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçlamasıyla tutuklanmaları istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

Savcılığın sevk yazısında, "Şüpheliler tarafından önceden herhangi bir duyuru yapılmaksızın "çalışma atölyesi" adı altında bir toplantı organizasyonu gerçekleştirildiği, alınan açık tanık beyanlarından toplantı sırasında katılımcıların mensubu oldukları kuruluşların faaliyet alanlarıyla ilgisi olmadığı" belirtildi.

"TOPLANTI GİZLİLİK İÇERİSİNDE YAPILDI"

Şüphelilerin terör örgütlerinin gizlilik kurallarına riayet ederek faaliyet yürüttükleri ifade edilen sevk yazısında, "Yürütülen faaliyetleri konu alacak şekilde içeride bulunan şahısların cep telefonlarını polislerin alacağından, bu telefonların içerisinde bulunan bilgilerin nasıl saklanacağından, bu bilgilerin telefonlar yakalansa bile nasıl gizli tutulabileceğinden, bilgilerin polis veya başka şahıslar tarafından ele geçirilmesinin nasıl engellenebileceğinden, şifrelemeden bahsettikleri" ifade edildi.

SEMİH ÖZAKÇA VE NURİYE GÜLMEN İLE İLGİLİ BELGER BULUNDU

Savcılık sevk yazısında, şüphelilerden İdil Eser'in oteldeki aramalarda elde edilen dijital materyallerinde Semih Özakça ve Nuriye Gülmen ile ilgili belgelerin olduğu, terör örgütü PKK üyesi olan bir kişinin, kendisini "Gerilla doktoru" olduğunu söyleyerek af örgütüne üye olmak istediğini gösterir bir belge bulunduğu ifade edildi. Eser'in ayrıca,  ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve tutuklanan Uluslararası Af Örgütünün Yönetim Kurulu Başkanı Taner Kılıç ile irtibatının bulunduğu anlatıldı.

"MİT'İN, TBMM ARAŞTIRMA KOMİSYONUNA GÖNDERDİĞİ BELGE..."

Şüpheli Muhammed Şehmuz Özbekli, Şüpheli Nejat Taştan'ın da ByLock kullanıcısı oldukları tespit edilen kişilerle görüşme kayıtlarının bulunduğu belirtilen yazıda Şüpheli Nalan Erkem'in de FETÖ terör örgütü soruşturmasında tutuklanan Bedriye İştar Tarhanlı ile görüşme kayıtlarının bulunduğu, ayrıca Erkem'de MİT'in TBMM Araştırma Komisyonu'na sunmuş olduğu gizli ibareli bir belgenin ele geçirildiği kaydedildi.

BYLOCK KULLANICILARIYLA GÖRÜŞMELERİ

Sevk yazısında, Günal Kurşun'un da ByLock kullanıcısı bir kişiyle görüşme kayıtlarının bulunduğu belirtilerek, toplantıyı organize eden şüpheli Özlem Dalkıran'ın da, FETÖ'den tutuklanan bir kişi ile görüşme kayıtlarının olduğu anlatıldı. Şüpheli Veli Acu'nun FETÖ/PDY soruşturmasında aranan ve ByLock kullandığı belirlenen bir kişi ile terör örgütü PKK soruşturmasından hakkında işlem yapılan başka bir kişiye görüşme ve mesajlaşma kayıtlarının  bulunduğu belirtildi.

"GÜNEYDOĞU VE DOĞU'NUN AYRI BİR DEVLETE AİTMİŞ GİBİ HARİTASI BULUNDU"

İsveç uyruklu şüpheli Ali Ghravi ile almanya uyruklu Peter Frank Steudtner'in ise toplantıda "dijital güvenlik stres vb"  konuları anlatan eğitimci sıfatıyla yer aldıkları anlatılan sevk yazısında, Ali Ghravi'den ele geçirilen Asya kıtasına ait olduğu detaylı bakıldığında Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yer alan Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinin etimolojik olarak ve ayrıca ayrı bir devlete ait topraklarmış gibi gösterilen haritanın bulunduğu vurgulandı.

TOPLANTININ AMACI: TOPLUMSAL KAOSA DÖNÜŞEN HAREKETLENMELER YARATMAK

Sevk yazısında, şüphelilerin çoğunun, terör örgütleri ve mensupları ile olan irtibatları, faaliyet alanları itibariyle sivil toplumu etki güçlerini bulunduğu belirtilerek, "şüphelilerin terör örgütlerinin amaçları doğrultusunda toplumsal kaosa dönüşen hareketlenmeler yaratmak amacıyla toplantı düzenlemelerine göre yardım kastıyla hareket ederek eyemde bulunarak atılı suçu işledikleri" ifade edildi.

CASUSLUK VE TERÖRİZMİN FİNANSMANI YÖNÜNDEN AYRI BİR SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Savcılık yazısında ayrıca şüphelilerle ilgili terörizmin finansmanı ve casusluk eylemleri yönünden ayrıca soruşturmanın devam edildiğine vurgu yaptı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Şüphelilerin hastaneye girişi

-Şüphelilerin polis aracındaki görüntüsü

-Adliyeden genel detay

///////////////////////////////

-Şüpheli yakınlarının adliye dışında beklemesi

-Serbest kalanların adliyeden çıkışı

-Röp. 1(HDP Milletvekili Garo Paylan)

-Röp. 2(Avukat Meriç Eyüpoğlu)

-Genel ve detaylar

18.07.2017 - 07.23 Haber Kodu : 170718014

==============================

2- İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞMUR ETKİLİ OLDU

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA

İstanbul'da gece yarısı aniden başlayan sağanak yağmura yakalananlar zor anlar yaşadı.

Taksim Meydanı'nda bazı vatandaşlar ıslanmamak için şemsiye kullanırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı. Bağcılar'da sağanak yağıştan korumak isteyen bir sokak köpeği yağmurdan kaçarak yağışının dinmesini bekledi.

Ayrıca sağanak yağmur sırasında İstanbul semalarında aralıklarla şimşeklerin çaktığı görülürken, bazı yollarda ise su birikintileri oluştu.

Görüntü Dökümü:

--------------

-Taksim Meydanı

-D-100 karayolundan görüntü

-Şemsiyeli vatandaşlar

-Yağmura yakalanan vatandaşlar

-Su birikintileri

-Yollardan görüntü

-Şimşekten görüntü

-Sokak Köpeğinden görüntü

-Genel ve detaylar

18.07.2017 - 03.11 Haber Kodu : 170718008

==============================

3- 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

Haber-Kamera: Ozan URAL / İSTANBUL DHA -

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde otomobil bariyerlere çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü ile eşi yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışı Zincirlikuyu istikametinde oldu. İddiaya göre, 37 AN 103 plakalı otomobili kullanan Şaban Ekici, yağmur nedeniyle yerlerin ıslak olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazada Şaban ve eşi Nermin Ekici araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan yaşlı karı koca Ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SARIMSAK DOLU OTOMOBİL

Memleketleri Kastamonu'dan İstanbul'a gelen yaşlı karı kocanın otomobilinde ise bol miktarda sarımsak olması dikkat çekti. Kazada otomobilin içindeki sarımsaklar etrafa dağıldı. Otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------------

-Kaza yapan otomobil

-Otomobilin içinde sıkışan karı koca

-İtfaiyenin çalışmaları ve karı kocanın sıkıştıkları yerden kurtarılması

-Sağlık görevlilerinin müdahalesi ve yaralıları ambulansa taşıması

-Ambulanstan görüntü

-Sarımsak dolu otomobil

-Otomobilin çekiciyle yoldan kaldırılması

-Genel ve detaylar

18.07.2017 - 05.09 Haber Kodu : 170718011

=========================

4-  FURKAN'I ARAMA ÇALIŞMALARINA OLUMSUZ HAVA ENGELİ

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER, Hasan YILDIRIM - Ozan URAL İstanbul DHA

Arnavutköy sahilinde denize girdiği sırada akıntıya kapılarak kaybolan Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları gece saatlerinde de aralıklarla devam etti. Ancak olumsuz hava şartları nedeniyle arama çalışmalarına sabaha kadar ara verildi.

17 yaşındaki Furkan Yıldırım geçtiğimiz Cumartesi günü arkadaşları ile Arnavutköy sahilinden denize girmiş ve akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Yıldırım, o günden bu yana yapılan arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Çalışmaların üçüncü gününde balık adamlar gencin kaybolduğu alana dalarak arama çalışması yaptı. Çalışmalar devam ederken Furkan'ın anne ve babası da sahildeydi. Aramalara katılan balıkadam endişeli gözlerle oğlunun denizden çıkarılmasını bekleyen baba Memduh Yıldırım'a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akşam saatlerinden itibaren balık adamlar çalışmalarını tamamlarken, deniz polisine ait bir tekne civarda aramalara devam etti. Öte yandan sahile Bağcılar Belediyesi tarafından bir çadır kuruldu.

Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları gece saatlerinde de aralıklarla devam etti. Ancak olumsuz hava şartları nedeniyle arama çalışmalarına sabaha kadar ara verildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Sahil Güvenlik botundan görüntü

-Dalgıçların denizde arama yapması

-Balık adamın babayla konuşması

-Gece arama yapan deniz polisi

-Genel ve detay görüntüler

-Furkan'ın denize girdiği yer

-Belediyenin kurduğu çadır

-Genel ve detaylar

17.07.2017 - 23.21- Haber Kodu : 170717211

=======================

(ÖZEL)

5-  KONTROLLÜ PATLATMA MAHALLELİYİ SOKAĞA DÖKTÜ

*Maltepe'de bir ticaret-konut projesi inşaatında gerçekleştirilen kontrollü dinamit patlaması mahalleliyi sokağa döktü.

*Patlatma sonrasında inşaat alanının yakınındaki bazı binaların camları kırıldı. Vatandaşlar bazı duvarlardaki çatlaklarında buradaki patlamalar yüzünden olduğunu iddia etti.

*Yapılan patlatma işlemi bir vatandaş cep telefonu kamerası ile çekti.

Haber-Kamera: Uğur Ayazsın / İstanbul DHA

Olay, Maltepe Çınar Mahallesi'nde özel bir firma tarafından yapımı devam eden ticaret-konut projesi inşaatında saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre inşaat alanında bulunan büyük kayalar ilgili kurumlardan alınan izinler doğrultusunda dinamit ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Temel çalışması için yapılan patlatmanın hemen ardından mahalle sakinleri sokağa döküldü.

BİNALAR VE OTOMOBİLLERDE ZARAR OLUŞTU

Mahalledeki 2 binadaki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı. Bir binanın bodrum katında duvarlarda çatlakların söz konusu patlatmalar yüzünden olduğu iddia edildi. İki otomobil de fırlayan taşlar nedeniyle zarar gördü.

CAMLAR KIRILDI, DUVARLAR ÇATLADI

4. kattaki dairesinin camı kırılan bina sakini Rıdvan Yıldırım yaşanan olayla ilgili, "Daha önce burada kontrollü patlatmalar oluyordu. Biz onları uyardık. Sarsıntılar oluyordu ama bu kadar büyük hasar olmadı. Bu sefer daha yüksek dozda bir patlama oldu. Camlarımız kırıldı, binalar zarar gördü. Yetkilileri uyarmamıza rağmen 'Yapacağımız yok. İzin belgemiz var. Valilikten izin aldık' dediler" dedi.

"1.5 YAŞINDA TORUNUM YATIYORDU"

Yıldırım, kontrollü patlatma sırasında fırlayan taş nedeniyle çocuğunun odasının camının kırıldığını belirterek, kırılan camın olduğu odada genellikle torununun olduğunu ama olay sırasında orada sanş eseri odada olmadığını söyledi.

"TEDBİR ALINACAĞI SÖYLENDİ"

Bina sakini Rıdvan Yıldırım konuşmasının devamında "Zabıtalar sadece hasarların tespit edileceğini, gerekli yerlere bildirileceğini ve tedbirlerin alınacağını söylediler. Kontrollü patlatma yapılmayacaksa dinamit patlatma işi yapılmayacak dediler. Taşlar içeride. Yetkililer geldi kabul ettiler. Mühendis kontrolünde yaptıklarını olmaması gerektiğini söylediler" dedi.

Olay yerine gelen polisler mahalleliyi sakinleştirdi ve çevrede güvenlik önlemi aldı.

PATLATMAYI CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLEDİLER

Öte yandan yapılan patlatma işlemi bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Cep Telefonu

-Kontrollü patlatma

-İnşaat alanı

Aktüel görüntüler

-Mahalle sakinleri

-Sokaktaki kalabalık

-Polis

-Binalarda meydana gelen zararlar

-Kırılan camlar

-İşyerinin kırılan camı

-Camların kırılmasına sebep olan taşlar

-Binanın duvarındaki çatlak

-Mahalleli ile röp.

Genel ve detay

17.07.2017 - 22.23 - Haber Kodu : 170717197

================================

6- BAYRAMPAŞA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 GÖZALTI

Haber-Kamera: Güven USTA İstanbul DHA

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bayrampaşa'da 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Helikopter destekli düzenenlenen operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 163 gram esrar maddesi, 120 gram katkı maddesi, 16 kök hint keneviri, 2 adet silah, 51 fişek, 1 hassas terazi ile 1 adet sigara makinesi ele geçirildi.

ÇATIDA 16 KÖK HİNT KENEVİRİ BULUNDU

Kartaltepe Mahallesi Ortanca Sokak'ta bulunan apartmana gelen polisler belirlenen dairede şüphelliyi bulamazken, dairede ve apartmanda arama yaptı. Polis yaptığı aramalarda apartmanın çatısında yetiştirilen hint kenevirlerini buldu. Hint kenevirlerini eken şüpheli ya da şüpheliler ise aranıyor.  16 kök hint kenevirinin bulunması ise polis kamerasına tarafından böyle görüntülendi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-POLİS KAMERASI

-Polisin çatı kapısını açması

-Hint kenevirlerinin görüntüsü

-AKTÜEL GÖRÜNTÜLER

-Polis ekiplerinin operayona gitmesi

-Trafikteki polis araçları

-Polislerin Kartaltepe'deki apartmana gelmesi

-Polislerin apartmana girişi

-Apartmandan detaylar

-Çevrede alınan güvenlik önlemleri

-Helikopterin görüntüsü

-Operasyonda ele geçirilen malzemelerin fotoğrafı

17.07.2017 - 20.37 - Haber Kodu : 170717191

============================

7- BAĞCILAR'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU: 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Haber-Kamera: Ali Kerem Bengi / İstanbul DHA

Bağcılar'da Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda yaklaşık bin şişe sahte içki ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Fatih'te dün sahte içki satıldığına dair ihbar üzerine polis ekiplerince düzenlenen bir operasyonda bin 750 şişe sahte içki ele geçirilmişti. Bu operasyonun ardından çalışmalarını genişleten polis ekipleri Bağcılar'da da tespit edilen bir depoya baskın düzenledi. Mahmutbey Mahallesi  20/1 sokaktaki 2 katlı bir binaya yapılan baskında sahte içki imalatı yaptıkları sırada M.K (45) ve A.K (31) suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Depoda içki yapımında kullanılan sahte içki dolu iki bidon, Yaklaşık bin sahte içki şişeleri, sahte bandroller ele geçirildi. El konulan malzemeler incelemek üzere emniyete götürüldü.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Binadan görüntü

-Sahte içki şişelerin görüntü

-Sahte içki bidonların görüntü

-Bandrollerden görüntü

-Boş şişelerden görüntü

-Gözaltına alılanların polis aracı içindeki görüntüsü

-Genel ve Detaylar

17.07.2017 - 21.21 - Haber Kodu : 170717193

=========================

8- THY'NİN 300. UÇUŞ NOKTASI PHUKET OLDU

Haber-Kamera: İbrahim YILDIZ- Hüseyin ASLIYÜCE İstanbul DHA

Türk Hava Yolları (THY), Tayland'taki ikinci uçuş noktası Phuket seferlerine başladı.

Türk Hava Yolları'nın 300. uçuş noktası olan Phuket'e TK-172 sefer sayılı TC-LCF kuyruk tescilli Boeing 777 tipi yolcu uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 19.25'te havalandı. 315 yolcunun katıldığı ilk uçuşa THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ve basın mensupları katıldı. Uçak ertesi gün yerel saatle 08.50'de Phuket Uluslararası Havalimanı'na teker koyacak. Phuket aynı zamanda THY'nin 300. uçuş noktası oldu.

569 DOLARA UÇUN

THY açılış için özel bir kampanya da yaptı. 31 Temmuz'a kadar biletlerini alanlar, 15 Aralık 2017 tarihine kadar ekonomi sınıfı, gidiş dönüş, tüm vergiler dahil 569 dolardan başlayan fiyatlarla Phuket'e uçabilecek. Seferler, Pazartesi, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günü karşılıklı yapılacak. Airbus A330-300 tipi uçak olacak, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan TK-172 sefer numarasıyla saat 14.30'da havalanacak. Ertesi gün yerel saatle 04.00'te Phuket Uluslararası Havalimanı'na inecek. Dönüş seferi ise saat 05.00'te olacak. İstanbul'a varışı aynı gün saat 12.00'de. Uçuş süreleri İstanbul'dan Phuket'e dokuz buçuk saat, dönüş ise on buçuk saat.

Görüntü dökümü:

--------------

-Phuket logolu görselden görüntü

-Yolcuların check-in işlemi yapma görüntüsü

-Yolculardan görüntü

-Bekleme salonundan yolculardan görüntü

-Boarding işlemi görüntüsü

17.07.2017 - 20.25 - Haber Kodu : 170717190

==============================

9- HAVALİMANI APRONUNDA ATM CİHAZI YANDI

Haber: Hüseyin ASLIYÜCE - İstanbul

Atatürk Havalimanı apronu A-kapısında bulunan özel bir bankaya ait ATM cihazı yandı. Havalimanı İtfaiyesi kısa sürede yangını söndürdü. Edilinen bilgiye saat 19.20'de İstanbul Atatürk Havalimanı A-kapısı apron kısmında Çelebi yer hizmetlerinin dinlenme alanında bulunan özel bir bankaya ait ATM cihazı henüz belirlenmeyen bir nedenle yandı. Durumun Devlet Hava Meydanları (DHMİ) itfaiyesine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangında bankamatik ekranın zarar gördüğü öğrenilirken ATM içindeki paralar da banka yetkililerine teslim edildi.

Görüntü dökümü:

--------------

-Yanan ATM'den fotoğraflar

18.07.2017 - 00.01 - Haber Kodu : 170718001

============================

10- BAĞCILAR'DA HASTANE BAHÇESİNDE KEDİ KURTARMA OPERASYONU

Haber-Kamera: İstanbul DHA

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde park halindeki 34 YL 9908 otomobilin motor bölümünden gelen kedi sesini duyan araç sahibi kediyi bulunduğu yerden çıkartamayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Saat 17.00 sıralarında ihbar üzerine hastane bahçesine gelen itfaiye ekipleri çalışmalara başladı. Kedi kurtarma operasyonunu hastanede bulunan vatandaşlar ve çocuklar da heyecanla izledi. İtfaiye ekipleri kediyi bulunduğu yerden elle çıkartamayınca hava komprosörüyle müdahale etti. Bunun üzerine kedi motor kısmından aşağı atlayarak aracın altında bekledi. Bir itfaiye eri aracın altından yavru kediyi alarak o sırada kendilerini seyreden çocuklara verdi. Çocuklar bir süre kediyi sevdikten sonra kedi boş bir alana bırakıldı.

Görüntü dökümü:

---------------

-İtfaiyenin çalışmaları

-Hava komprosörü ile hava sıkması

-Aracın altındaki kediyi alması

-Çocuklara vermesi

-Çocukların  sevmesi

17.07.2017 - 22.37 - Haber Kodu : 170717204

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Furkan Yıldırım Politika Güncel Haberler

title