Haberler

Aziz Yıldırım Silivri'de

Güncelleme:

FETÖ'nün "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davaya, Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda mağdur duruşma salonuna geldi.

"Futbolda şike" soruşturmasında kumpas iddialarına ilişkin açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu'ndaki duruşma salonunda başlıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere çok sayıda mağdur ve müşteki de sabah erken saatlerde Silivri'ye geldi.

FETÖ/PDY'nin "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava bugün Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başlıyor. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davada, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Olgun Peker, İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda mağdur ve müşteki de duruşmaya geldi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Silivri'de, duruşmaya gelenler aramalardan geçirildikten sonra duruşma salonuna alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü Şekip Mosturoğlu Aziz Yıldırım İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title