Haberler

Dha İstanbul- (Aktüel Görüntüyle) Cumhurbaşkanı Erdoğan "Refedandum" ve "Lav Silahlı Saldırılarla"...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan," (REFERANDUM KARARI)Şimdi milletim inşallah gerçek, nihai kararı verecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

" (REFERANDUM KARARI)Şimdi milletim inşallah gerçek, nihai kararı verecek. Bu karar ile birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz ülkemiz için hayırlı olsun el ele vereceğiz. Hep birlikte Türkiye olacağız"

" (LAV SİLAHLI SALDIRILAR) İstedikleri kadar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne lav silahı ile ateş etsinler. İstedikleri kadar Ak Parti'nin il teşkilatına lav silahı ile ateş etsinler. Bunlar ile bir yere varmak mümkün değil. Bunlar ile bir yere varmak mümkün değil. Bunu iyi bilsinler ki; bizler bu yola her şeyimizi koyduk"

Haber: Gülseli KENARLI - Hakime TORUN - Kamera: Güven USTA İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, M4 Hattı Tavşantepe, Pendik, ve Yakacık metro istasyonlarının açılış törenine katıldı.

"PARLAMENTO GÜZEL BİR CEVAP VERDİ. ŞİMDİ MİLLETİM İNŞALLAH GERÇEK, NİHAİ KARARI VERECEK"

Burada konuşan Erdoğan, TBMM'den geçen anayasa teklifine ilişkin "Ne yaptınız ki diyenlere dün akşam parlamento güzel bir cevap verdi. Ama gerçek cevabı inşallah beşer planında egemenlik milletindir. Şimdi milletim inşallah gerçek, nihai kararı verecek. Bu karar ile birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz ülkemiz için hayırlı olsun el ele vereceğiz. Hep birlikte Türkiye olacağız" diye konuştu.

"PARLAMENTODAN GEÇTİKTEN VE ÖNÜME GELDİĞİ ZAMAN DA BEN PEŞİNEN SÖYLÜYORUM. ONAYLARIM"

Erdoğan, "Şu anda bir referandum sürecindeyiz. İnşallah bu referandum süreci de milletimizin kahir ekseriyetiyle ben inanıyorum ki neticeye ulaşacak bunun ardından da sizlerin bu talebi parlamentoda inanıyorum ki gündeme gelecektir. Parlamentodan geçtikten ve önüme geldiği zaman da ben peşinen söylüyorum. Ben bunu onaylarım. George, Hans ne der. Şu ne der. Bu ne der. Beni ilgilendirmez. Milletimin dediği beni ilgilendirir. İşte bu manzara güçlü Türkiye manzarasıdır. Yeni Türkiye'nin doğuşu manzarasıdır" dedi.

"İSTEDİKLERİ KADAR İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE AK PARTİ İL TEŞKİLATINA LAV SİLAHI İLE ATEŞ ETSİNLER"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl binalarına düzenlenen lav silahlı saldırılara ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin yaşadığı sıkıntıların aşmasının yolu işte bu manzaradır. Toplu açılış ile verdiğimiz mesajlar, birlikteliktir. Ülkemizi terör, baskı, kuşatma ile ayak oyunları, riyakarlık, algı operasyonları ile sindirmek, huzursuz etmek isteyenleri bozacak olan manzara işte budur. İstedikleri kadar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne lav silahı ile ateş etsinler. İstedikleri kadar Ak Parti'nin il teşkilatına lav silahı ile ateş etsinler. Bunlar ile bir yere varmak mümkün değil. Bunlar ile bir yere varmak mümkün değil. Bunu iyi bilsinler ki; bizler bu yola her şeyimizi koyduk" ifadelerini kullandı.

"ELLERİNDEKİ FİNANS İMKANLARINI SPEKÜLASYON ARAÇLARINI KULLANARAK BİZİ DİBE ÇEKMEYE ÇALIŞACAK"

Erdoğan, "Unutmayınız, onlar geleceğimizi karartmak isteyecek, biz yaptığımız her yatırımla, attığımız her adımla istikbalimizi aydınlatacağız. Onlar terör örgütlerinin silahları ve bombalarıyla yakacak, yıkacak, biz ise inşa edeceğiz, ihya edeceğiz. Onlar ellerindeki finans imkanlarını spekülasyon araçlarını kullanarak bizi dibe çekmeye çalışacak, biz hayata geçirdiğimiz projelerle zirveyi zorlayacağız. Onlar öldürmenin yollarını arayacak, biz yaşatmanın çaresine bakacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz. Bu ülkeye, millete zincir vurmak isteyen çok oldu. Ama hiçbiri de başaramadı. Bugün de Türkiye'yi terör örgütleri, ekonomik saldırılar ile uluslararası dayatmalar ile köşeye sıkıştırdıklarını sananlara karşı yeni bir istiklal mücadelesini başlattık sürdürüyoruz" diye konuştu.

"DÖKTÜĞÜMÜZ HER DAMLA KAN, BU TOPRAKLARIN VATAN OLDUĞU GERÇEĞİNİ PERÇİNLEYEN BİRER MIHTIR"

El Bab'ta 5 askerin şehit olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimiz var. Ama şehitler olmadan bu toprak vatan olmaz. Dün Suriye'de 5 şehidimiz var. 9 gazimiz var. Dün ki kahramanlar ile birlikte tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnancımıza göre şehitler ölmez. Onlar diridirler. Kimse şehitlerimiz için ölü demesinler. Onlar ruhları ile bizim yanımızdalar. Bizim görevimiz, bu mücadeleyi sonuna kadar vermektir. Toprağa verdiğimiz her şehit bedeni elbette yüreğimizin bir köşesini dağlıyor. Gazilerimizin yaşadığı acıları bir kenara bırakmamız mümkün değil. Döktüğümüz her damla kan, ter bu toprakların bize vatan olduğu gerçeğini perçinleyen birer çivi, mıhtır. Birer tapu belgesidir. 15 Temmuz'da darbecinin silahının karşısına cesaretle dikildiğinde orada kanını dökmeseydi. Genci, yaşlısı, kadını erkeği biz bugüne çıkabilir miydik? İstiklal Marşımızın şairinin dediğini sizler aynen yerine getirdiniz. Aynen yerine getirdiniz. Siz gövdenizi siper ettiniz ve o hayasızca akın durdu. İşte mesele bu. İmansızların karşısında ehli iman, kendisini tam manasıyla ortaya koydu ve neticeyi aldık" ifadelerini kullandı.

"DEAŞ, PKK, PYD, YPG, DHKP-C, FETÖ HEPSİ ÇÖKECEK"

Terör örgütlerine karşı mücadelenin devam edeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "DEAŞ, PKK, PYD, YPG, DHKP-C, FETÖ hepsine karşı Selçuklu sultanı Kılıçaslan'dan beri coğrafyamızda verdiğimiz mücadelede karşımıza çıkartılan ihanet çeteleri hepsi nasıl çöktüyse bundan sonra da hepsi çökecek. Milletimiz istiklalinin ve istikbalinin geleceğe yönelik adımları söz konusu olduğunda 15 Temmuz'da olduğu gibi Allah'ın izniyle her şeyi yapacaktır" açıklamasında bulundu.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Erdoğan'ın açıklaması

-Detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
title