Haberler

Dha Dış Haber - Bakanlığa Gönderilen Bomba Paketinin Atina'dan Gönderildiği Doğrulandı

Yunan polisi sabah saatlerinde Almanya Federal Maliye Bakanlığı binasına gönderilen bomba paketinin Atina'dan gönderildiğini doğruladı.

Yunan polisi sabah saatlerinde Almanya Federal Maliye Bakanlığı binasına gönderilen bomba paketinin Atina'dan gönderildiğini doğruladı. Alman Maliye Bakanı Wolfgan Schauble'ye gönderildiği bildirilen ve patlayıcı içeren paketin, Yunanistan'ın ana muhalefet partisi Yeni Demokrasi'nin Başkan Yardımcısı Adonis Georgiadis'in adıyla gönderildiği açıklandı. Gönderenin adresi olarak da Georgiades'in bürosunun adresi yazıldı.

Bu sabah kitap dükkanına bombalı saldırı düzenlenen Georgiadis, Twitter hesabına "Maalesef duyduğunuz haber doğru. Hiç de komik değil. Artık iktidar karşıtlarının hedefi oldum" mesajını attı.

Paket sabah bakanlıkta çalışanlar tarafından bulunmuş ve derhal alan boşaltıldıktan sonra etkisiz hale getirilmişti. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre piroteknik imalatında kullanılan hızlı patlayıcı karışımı içermekteydi ve açıldığı durumunda can kaybına ve büyük hasarlara neden olabilecekti. - Atina

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maliye Bakanlığı Yunanistan Almanya Adonis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title