Haberler

Dha Ankara - 'Milletin Parasıyla Geziyorsunuz' Sözleri Komisyonda Gerginliğe Yol Açtı

TBMM 15 Temmuz ve FETÖ/ PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun İstanbul ve Marmaris'e yaptığı ziyaretleri, CHP'li komisyon üyeleri 'gezi' olarak değerlendirmesi gerginliğe yol açtı.

TBMM 15 Temmuz ve FETÖ/ PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun İstanbul ve Marmaris'e yaptığı ziyaretleri, CHP'li komisyon üyeleri 'gezi' olarak değerlendirmesi gerginliğe yol açtı.

HULUSİ AKAR VE HAKAN FİDAN'IN DİNLENMESİ TALEBİ YİNELENDİ

Darbe Komisyonu'nun CHP'li üyeleri Aykut Erdoğdu, Aytun Çıray, Zeynel Emre ve Sezgin Tanrıkulu komisyonun bugünkü toplantısında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın dinlenmesi için oylama yapılması taleplerini yineleyerek önerge verdi. Komisyon Başkanı Reşat Petek ise önergeyi okudu ve oylama yapılmayacağını bildirdi. Reşat Petek, Hulusi Akar ve Hakan Fidan'ın dinlenmesi için gelen taleplerin reddedilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

"MİLLETİN PARASIYLA GEZİ YAPIYORSUNUZ"

CHP'li komisyon üyesi Aytun Çıray, komisyonun İstanbul ziyareti ile önümüzdeki hafta Marmaris'e gidecek olmasını eleştirerek "Milletin parasıyla gezi yapıyorsunuz. Çok istiyorsanız Marmaris'teki otel sahibini buraya davet edelim. Otel sahibini dinleyelim burada" dedi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu ise "15 komisyon üyesi var, danışmanlar var. Tümünün gitmesi mi daha ekonomik yoksa onların gelmesi mi? Davet edelim gelsinler" diye öneride bulundu.

"TURİSTİK GEZİ DİYENLERİ KINIYORUM"

Aytun Çıray'ın bu sözlerine AK Parti'li Ravza Kavakçı Kan, "Darbeyle mücadele eden kahraman polislerimizi ziyaret ettik. Devlet polisine gitmek gezmek midir?" diyerek tepki gösterdi.

Komisyon Başkanı Reşat Petek ise "Böyle bir anlamlı geziyi turistik gezi diyenleri kınıyorum. Tarihe not düşecek çalışmaları eksiksiz yapıyoruz. Gazileri ziyaret ediyoruz. Marmaris'te otelde neler yapıldı? Bunların mahallinde dinlenmesi ve tarihe not düşülmesinden daha önemli faaliyet ne olabilir" diyerek 'Çıray'ın bu açıklamalarını eleştirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Tartışmalar

Haber-Kamera: Nursima KESKİN/ ANKARA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Reşat Petek Aytun Çıray İstanbul Marmaris Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title